ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 2، شماره 5 - ( 1384 )
اثر شرایط مختلف تخمیر بر میزان اسید فیتیک خمیر نان بربری
ص. 12-1
چکیده
(10135 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6166 دریافت)
طراحی و ساخت دستگاه بارگذاری ضربه ای برای مطالعه رفتار مکانیکی محصولات کشاورزی و آزمایش آن با گندم
ص. 28-13
چکیده
(4741 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4223 دریافت)
بررسی فلور میکروبی واریته های مهم خرمای خوزستان
ص. 38-29
چکیده
(5199 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4940 دریافت)
تغییرات کیفی چربی ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii Kutim) طی زمان نگهداری در یخ
ص. 50-39
چکیده
(5036 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4528 دریافت)
بررسی سابقه دمایی محصول پسته پوست گیری نشده قبل از فرآوری و اثرات آن بر لکه دار شدن پوست شاخی
ص. 62-51
چکیده
(4410 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4273 دریافت)
تعیین منحنی های همدمای جذب رطوبت کشمش بیدانه قرمز و برازش مدلهای مختلف برای آن
ص. 74-63
چکیده
(4348 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4063 دریافت)
تاثیر کربن فعال بر کاهش مقدار پاتولین در آب سیب
ص. 84-75
چکیده
(4810 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4905 دریافت)
مطالعه فاکتوریال مرحله رشد تاخیری (Lag Phase) استافیلوکوکوس آرئوس در سوپهای تجارتی بسته بندی شده
ص. 95-85
چکیده
(4814 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4655 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS