ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 22، شماره 163 - ( 1404 )
بررسی اثرات محلولپاشی نانو کلات آهن بر میزان متابولیتها و ارزش غذایی گیاه کاهو (Lactuca sativa Linn.)
ص. 15-1
10.22034/FSCT.22.163.1
رقیه حیدری
،
الهام محجل کاظمی
،
هوشنگ نصرتی
،
مریم کلاهی
*
،
علی موافقی
چکیده
(94 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(39 دریافت)
شبیهسازی محتوای رطوبت و جذب روغن در فرآیند سرخ کردن ناپیوسته بادمجان
ص. 30-16
10.22034/FSCT.22.163.16
مسعود خدابنده
،
نارملا آصفی
*
،
ارمغان سالم
،
هاله ثریای ظفر
چکیده
(77 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(25 دریافت)
خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی پلی ساکاریدهای صمغ-رزین مقل
ص. 49-31
10.22034/FSCT.22.163.31
سعیده روستایی
*
،
هاجر شکرچی زاده
،
میلاد فتحی
چکیده
(88 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(33 دریافت)
مقایسه ترکیبات زیست فعال مستخرج از پوست کدو حلوایی با استفاده از روش های سیال فوق بحرانی و آب زیر بحرانی
ص. 64-50
10.22034/FSCT.22.163.50
آزاده اسلامی
،
نارملا آصفی
*
،
رضا اسماعیل زاده کناری
،
مهدی قره خانی قره خانی
چکیده
(75 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(27 دریافت)
فرمولاسیون نوشیدنی ورزشی سین بیوتیک فراسودمند بر پایۀ پرمیت آب پنیر هیدرولیزشده
ص. 77-65
10.22034/FSCT.21.153.65
مریم سلطانی
،
وحید مفید
*
،
محمد ربانی
،
محمد مرتضویان
چکیده
(92 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(17 دریافت)
بررسی تاثیر مکمل فیبری بافت داده شده ( تفاله سیب - سبوس جو دوسر ) بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی وکیفی کیک مافین
ص. 89-78
10.22034/FSCT.22.163.78
Elnaz Mialni
*
،
مرتضی میرزایی
چکیده
(77 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(18 دریافت)
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی پوشش ژلاتین-کیتوزان حاوی امولسیون و نانوامولسیون اسانس زیره سیاه بر روی گوشت گوساله
ص. 101-90
10.22034/FSCT.22.163.90
سهیلا نخودچی
،
بهاره حاجی رستملو
*
،
محسن وظیفه دوست
،
زهره دیدار
چکیده
(73 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(20 دریافت)
چالشهای تولید، کیفیت تغذیهای و چشمانداز بازار مصرف گوشت مرغ بدون آنتیبیوتیک (سبز)
ص. 120-104
10.22034/FSCT.22.163.104
داریوش خادمی شورمستی
*
چکیده
(72 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(24 دریافت)
اثر ضد میکروبی پوشش خوراکی آلژینات- ژلاتین حاوی امولسیون و نانوامولسیون اسانس شوید (Anethum graveolens) علیه لیستریا مونوسیتوژنز تلقیح شده به گوشت بوقلمون
ص. 136-121
10.22034/FSCT.22.163.121
حانیه آسفی
،
محمد محسن زاده
*
،
محمد مالکی
،
رویا رضائیان دلویی
چکیده
(76 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(18 دریافت)
بررسی اثر مهاری عصاره پولک (Stachys schtschegleevii) بر استرپتوکوکوس تولیدکننده بیوفیلم در شرایط آزمایشگاهی
ص. 150-138
10.22034/FSCT.22.163.138
حامد جعفرزاده
*
،
بیوک آقا فرمانی
چکیده
(76 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(24 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکی نشاسته استخراجی پیاز زعفران و استفاده آن در فرمولاسیون دسر لبنی
ص. 172-151
10.22034/FSCT.22.163.151
ساناز ندافی مقدم
،
حجت کاراژیان
،
زهره عبدی مقدم
*
چکیده
(69 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(26 دریافت)
ارزیابی اثر اسانس میخک هندی بر کاهش تعداد کلنی های تلقیح شده آسپرژیلوس نایجر بر روی میوه گواوا تو سرخ
ص. 189-173
10.22034/FSCT.22.163.173
مهدی پورهاشمی
،
مهناز هاشمی روان
*
،
نازنین زند
،
علیرضا شهاب لواسانی
چکیده
(74 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(42 دریافت)
تأثیر آب مغناطیسی شده بر رشد جودوسر و سینتیک خشک شدن جوانههای آن برای استفاده در فرمولاسیون محصولات فاقد گلوتن
ص. 201-190
10.22034/FSCT.22.163.190
کیمیا ثمری
،
فخرالدین صالحی
*
،
اکبر علیوردی
،
امیر دارایی گرمهخانی
چکیده
(73 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(24 دریافت)
اثر افزودن نمک های کلسیمی اسیدهای چرب غیراشباع در جیره بر کیفیت گوشت بره های نر سنگسری
ص. 215-202
10.22034/FSCT.22.163.202
محمدتقی حیدریان
،
اشکان جبلی جوان
*
،
علی مهدوی
،
محمدکاظم حیدریان
،
ایمان خانبانی
چکیده
(63 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(18 دریافت)
بستهبندی پنیر فراپالایش با فیلم نانوکامپوزیت بر پایه موسیلاژ دانه چیا حاوی عصاره زرشک و نانو ذرات اکسید قلع و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی
ص. 230-216
10.22034/FSCT.22.163.216
شیرین فروزان
*
،
سجاد پیرسا
،
ابوالفضل علیرضالو
چکیده
(66 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(15 دریافت)
شناسایی ترکیبات شیمیایی، پتانسیل آنتی اکسیدانی، فنل و فلاونوئید کل و اثر سمیت سلولی شوید بر رده های سلولی HT29 و HeLa
ص. 241-231
10.22034/FSCT.22.163.231
محمد گلباشی
*
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(66 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(19 دریافت)
بررسی امکان افزایش ماندگاری دونات تخمیری با استفاده از فیلم های خوراکی سلولزی
ص. 256-242
10.22034/FSCT.22.163.242
Mehdi Davoodi
*
،
مهدی کریمی
،
فریبا نقی پور
،
علیرضا رحمانیان
چکیده
(62 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(20 دریافت)
اثر افزودن ال – کارنتین در جیره بر کیفیت گوشت بره های نر سنگسری
ص. 269-257
10.22034/FSCT.22.163.257
محمدتقی حیدریان
،
اشکان جبلی جوان
*
،
فرزاد میرزائی آقجه قشلاق
،
محمدکاظم حیدریان
،
مهدی پناهی
چکیده
(69 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(20 دریافت)
بررسی تاثیر آنتیاکسیدانی و آنتیمیکروبی عصاره آزاد و نانوریزپوشانی شده برگ و گل شمعدانی عطری (Pelargonium graveolens) بر افزایش ماندگاری و خصوصیات حسی گوشت فیله گوسفند طی دوره نگهداری
ص. 287-270
10.22034/FSCT.22.163.270
فرزاد ابراهیمی
،
نادر حبیبی
*
،
محمدیار حسینی
چکیده
(67 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(29 دریافت)
بررسی تأثیر فرآیند پلاسمای سرد بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی و آنتی اکسیدانی شیر گوسفندی
ص. 301-288
10.22034/FSCT.22.163.288
سمیرا علیجانی بایی
*
،
مرضیه بلندی
،
روزبه عباس زاده
،
مجید کیوانی بستان آباد
چکیده
(71 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(13 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS