You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی اثرات محلول‌پاشی نانو کلات آهن بر میزان متابولیت‌ها و ارزش غذایی گیاه کاهو (Lactuca sativa Linn.)
رقیه حیدری، الهام محجل کاظمی، هوشنگ نصرتی، مریم کلاهی *، علی موافقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شبیه‌سازی محتوای رطوبت و جذب روغن در فرآیند سرخ کردن ناپیوسته بادمجان
مسعود خدابنده، نارملا آصفی *، ارمغان سالم، هاله ثریای ظفر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی پلی ساکاریدهای صمغ-رزین مقل
سعیده روستایی *، هاجر شکرچی زاده، میلاد فتحی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه ترکیبات زیست فعال مستخرج از پوست کدو حلوایی با استفاده از روش های سیال فوق بحرانی و آب زیر بحرانی
آزاده اسلامی، نارملا آصفی *، رضا اسماعیل زاده کناری، مهدی قره خانی قره خانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML فرمولاسیون نوشیدنی ورزشی سین بیوتیک فراسودمند بر پایۀ پرمیت آب پنیر هیدرولیزشده
مریم سلطانی، وحید مفید *، محمد ربانی، محمد مرتضویان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر مکمل فیبری بافت داده شده ( تفاله سیب - سبوس جو دوسر ) بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی وکیفی کیک مافین
Elnaz Mialni *، مرتضی میرزایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی پوشش ژلاتین-کیتوزان حاوی امولسیون و نانوامولسیون اسانس زیره سیاه بر روی گوشت گوساله
سهیلا نخودچی، بهاره حاجی رستملو *، محسن وظیفه دوست، زهره دیدار
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML چالش‌های تولید، کیفیت تغذیه‌ای و چشم‌انداز بازار مصرف گوشت مرغ بدون آنتی‌بیوتیک (سبز)
داریوش خادمی شورمستی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر ضد میکروبی پوشش خوراکی آلژینات- ژلاتین حاوی امولسیون و نانوامولسیون اسانس شوید (Anethum graveolens) علیه لیستریا مونوسیتوژنز تلقیح شده به گوشت بوقلمون
حانیه آسفی، محمد محسن زاده *، محمد مالکی، رویا رضائیان دلویی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر مهاری عصاره پولک (Stachys schtschegleevii) بر استرپتوکوکوس تولیدکننده بیوفیلم در شرایط آزمایشگاهی
حامد جعفرزاده *، بیوک آقا فرمانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات فیزیکی نشاسته استخراجی پیاز زعفران و استفاده آن در فرمولاسیون دسر لبنی
ساناز ندافی مقدم، حجت کاراژیان، زهره عبدی مقدم *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی اثر اسانس میخک هندی بر کاهش تعداد کلنی های تلقیح شده آسپرژیلوس نایجر بر روی میوه گواوا تو سرخ
مهدی پورهاشمی، مهناز هاشمی روان *، نازنین زند، علیرضا شهاب لواسانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر آب مغناطیسی شده بر رشد جودوسر و سینتیک خشک شدن جوانه‌های آن برای استفاده در فرمولاسیون محصولات فاقد گلوتن
کیمیا ثمری، فخرالدین صالحی *، اکبر علی‌وردی، امیر دارایی گرمه‌خانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر افزودن نمک های کلسیمی اسیدهای چرب غیراشباع در جیره بر کیفیت گوشت بره های نر سنگسری
محمدتقی حیدریان، اشکان جبلی جوان *، علی مهدوی، محمدکاظم حیدریان، ایمان خانبانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بسته‌بندی پنیر فراپالایش با فیلم نانوکامپوزیت بر پایه موسیلاژ دانه چیا حاوی عصاره زرشک و نانو ذرات اکسید قلع و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی
شیرین فروزان *، سجاد پیرسا، ابوالفضل علیرضالو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شناسایی ترکیبات شیمیایی، پتانسیل آنتی اکسیدانی، فنل و فلاونوئید کل و اثر سمیت سلولی شوید بر رده های سلولی HT29 و HeLa
محمد گلباشی *، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی امکان افزایش ماندگاری دونات تخمیری با استفاده از فیلم ‌های خوراکی سلولزی
Mehdi Davoodi *، مهدی کریمی، فریبا نقی پور، علیرضا رحمانیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر افزودن ال – کارنتین در جیره بر کیفیت گوشت بره های نر سنگسری
محمدتقی حیدریان، اشکان جبلی جوان *، فرزاد میرزائی آقجه قشلاق، محمدکاظم حیدریان، مهدی پناهی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر آنتی‌اکسیدانی و آنتی‌میکروبی عصاره آزاد و نانوریزپوشانی شده برگ و گل شمعدانی عطری (Pelargonium graveolens) بر افزایش ماندگاری و خصوصیات حسی گوشت فیله گوسفند طی دوره نگهداری
فرزاد ابراهیمی، نادر حبیبی *، محمدیار حسینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر فرآیند پلاسمای سرد بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی و آنتی اکسیدانی شیر گوسفندی
سمیرا علیجانی بایی *، مرضیه بلندی، روزبه عباس زاده، مجید کیوانی بستان آباد
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue