You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی اثرات محلولپاشی نانو کلات آهن بر میزان متابولیتها و ارزش غذایی گیاه کاهو (Lactuca sativa Linn.) رقیه حیدری، الهام محجل کاظمی، هوشنگ نصرتی، مریم کلاهی
*، علی موافقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
شبیهسازی محتوای رطوبت و جذب روغن در فرآیند سرخ کردن ناپیوسته بادمجان مسعود خدابنده، نارملا آصفی
*، ارمغان سالم، هاله ثریای ظفر
چکیده -
متن کامل (PDF)
خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی پلی ساکاریدهای صمغ-رزین مقل سعیده روستایی
*، هاجر شکرچی زاده، میلاد فتحی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه ترکیبات زیست فعال مستخرج از پوست کدو حلوایی با استفاده از روش های سیال فوق بحرانی و آب زیر بحرانی آزاده اسلامی، نارملا آصفی
*، رضا اسماعیل زاده کناری، مهدی قره خانی قره خانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
فرمولاسیون نوشیدنی ورزشی سین بیوتیک فراسودمند بر پایۀ پرمیت آب پنیر هیدرولیزشده مریم سلطانی، وحید مفید
*، محمد ربانی، محمد مرتضویان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر مکمل فیبری بافت داده شده ( تفاله سیب - سبوس جو دوسر ) بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی وکیفی کیک مافین Elnaz Mialni
*، مرتضی میرزایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی پوشش ژلاتین-کیتوزان حاوی امولسیون و نانوامولسیون اسانس زیره سیاه بر روی گوشت گوساله سهیلا نخودچی، بهاره حاجی رستملو
*، محسن وظیفه دوست، زهره دیدار
چکیده -
متن کامل (PDF)
چالشهای تولید، کیفیت تغذیهای و چشمانداز بازار مصرف گوشت مرغ بدون آنتیبیوتیک (سبز) داریوش خادمی شورمستی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر ضد میکروبی پوشش خوراکی آلژینات- ژلاتین حاوی امولسیون و نانوامولسیون اسانس شوید (Anethum graveolens) علیه لیستریا مونوسیتوژنز تلقیح شده به گوشت بوقلمون حانیه آسفی، محمد محسن زاده
*، محمد مالکی، رویا رضائیان دلویی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر مهاری عصاره پولک (Stachys schtschegleevii) بر استرپتوکوکوس تولیدکننده بیوفیلم در شرایط آزمایشگاهی حامد جعفرزاده
*، بیوک آقا فرمانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات فیزیکی نشاسته استخراجی پیاز زعفران و استفاده آن در فرمولاسیون دسر لبنی ساناز ندافی مقدم، حجت کاراژیان، زهره عبدی مقدم
*چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی اثر اسانس میخک هندی بر کاهش تعداد کلنی های تلقیح شده آسپرژیلوس نایجر بر روی میوه گواوا تو سرخ مهدی پورهاشمی، مهناز هاشمی روان
*، نازنین زند، علیرضا شهاب لواسانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر آب مغناطیسی شده بر رشد جودوسر و سینتیک خشک شدن جوانههای آن برای استفاده در فرمولاسیون محصولات فاقد گلوتن کیمیا ثمری، فخرالدین صالحی
*، اکبر علیوردی، امیر دارایی گرمهخانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر افزودن نمک های کلسیمی اسیدهای چرب غیراشباع در جیره بر کیفیت گوشت بره های نر سنگسری محمدتقی حیدریان، اشکان جبلی جوان
*، علی مهدوی، محمدکاظم حیدریان، ایمان خانبانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بستهبندی پنیر فراپالایش با فیلم نانوکامپوزیت بر پایه موسیلاژ دانه چیا حاوی عصاره زرشک و نانو ذرات اکسید قلع و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی شیرین فروزان
*، سجاد پیرسا، ابوالفضل علیرضالو
چکیده -
متن کامل (PDF)
شناسایی ترکیبات شیمیایی، پتانسیل آنتی اکسیدانی، فنل و فلاونوئید کل و اثر سمیت سلولی شوید بر رده های سلولی HT29 و HeLa محمد گلباشی
*، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی امکان افزایش ماندگاری دونات تخمیری با استفاده از فیلم های خوراکی سلولزی Mehdi Davoodi
*، مهدی کریمی، فریبا نقی پور، علیرضا رحمانیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر افزودن ال – کارنتین در جیره بر کیفیت گوشت بره های نر سنگسری محمدتقی حیدریان، اشکان جبلی جوان
*، فرزاد میرزائی آقجه قشلاق، محمدکاظم حیدریان، مهدی پناهی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر آنتیاکسیدانی و آنتیمیکروبی عصاره آزاد و نانوریزپوشانی شده برگ و گل شمعدانی عطری (Pelargonium graveolens) بر افزایش ماندگاری و خصوصیات حسی گوشت فیله گوسفند طی دوره نگهداری فرزاد ابراهیمی، نادر حبیبی
*، محمدیار حسینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر فرآیند پلاسمای سرد بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی و آنتی اکسیدانی شیر گوسفندی سمیرا علیجانی بایی
*، مرضیه بلندی، روزبه عباس زاده، مجید کیوانی بستان آباد
چکیده -
متن کامل (PDF)