ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 22، شماره 161 - ( 1404 )
بررسی اثر افزودن پودر هسته خرمای مضافتی و سبوس گندم بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و حسی نان بروتچن
ص. 23-1
10.22034/FSCT.22.161.1
حیدر جمعه
*
،
زهرا امام جمعه
چکیده
(512 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(269 دریافت)
تولید کیک اسفنجی کم کالری با استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و بررسی برخی خصوصیات گرماسنجی ، گرما وزن سنجی و رئولوژیکی آن
ص. 41-24
10.22034/FSCT.22.161.24
Sedigheh Yazdanpanah
*
،
محسن عباسی
چکیده
(402 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(188 دریافت)
بررسی تأثیر پیش تیمارها و سطوح مختلف جایگزینی آرد دانه عدس بر روی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج
ص. 55-42
10.22034/FSCT.22.161.42
نازنین طریقت خواه
،
مهدی قره خانی
*
چکیده
(448 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(204 دریافت)
اثر جایگزینی دی اکسید گوگرد با نانو اکسیدروی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کشمش تولیدی
ص. 68-56
10.22034/FSCT.22.161.56
وحید جمالی
،
آریو امامی فر
*
،
هادی بیگی نژاد
،
محمد مرادی
،
موسی رسولی
چکیده
(503 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(223 دریافت)
ارزیابی خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پپتیدهای حاصل از هیدرولیز آنزیمی جلبک اسپیرولینا
ص. 85-69
10.22034/FSCT.22.161.69
اندیشه توکلی
*
،
رضا فرهمندفر
،
علی معتمدزادگان
،
پیمان آریایی
،
مریم اثنی عشری
چکیده
(436 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(240 دریافت)
آنالیز انتقال حرارت و جرم طی فرآیند سرخ کردن هوای داغ و سرخ کردن عمیق میگو
ص. 103-86
10.22034/FSCT.22.161.86
بهاره معروف پور
،
امان محمد ضیائی فر
*
،
محمد قربانی
،
حسن صباغی
،
سعید یلقی
چکیده
(438 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(191 دریافت)
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی پودر نوشیدنی تولید شده از پوره زردآلو و عصاره هویج، با روش خشک کردن کفپوشی
ص. 120-104
10.22034/FSCT.22.161.104
مریم عیوض محمدی
،
اکرم شریفی
*
چکیده
(453 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(161 دریافت)
پیشبینی رطوبت و دانسیته در میگو طی سرخکردن هوای داغ با مدل شبکههای عصبی مصنوعی
ص. 136-121
10.22034/FSCT.22.161.121
بهاره معروف پور
،
امان محمد ضیائی فر
*
،
حسن صباغی
،
محمد قربانی
،
سعید یلقی
چکیده
(437 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(198 دریافت)
بررسی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست هم زده سین بیوتیک با استفاده از فیبر لیمو
ص. 151-137
10.22034/FSCT.22.161.137
علیرضا شهاب لواسانی
*
،
سمیرا سجادی
،
بیژن خورشیدپور
چکیده
(424 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(146 دریافت)
ارزیابی خصوصیات تکنیکی-عملکردی، ضدقارچی و حسّی نان نیمه حجیم حاوی خمیرترش آرد شلتوک برنج با استارتر غالب لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در طول مدت ماندگاری
ص. 164-151
10.22034/FSCT.22.161.151
عباس عابدفر
*
،
علیرضا مهرگان نیکو
چکیده
(458 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(182 دریافت)
تهیه کوفته و گوشت چرخ کرده از ماهی سیم سد ارس (Abramis barama) و ارزیابی کیفیت و زمان ماندگاری آن ها در انجماد
ص. 180-165
10.22034/FSCT.22.161.165
مینا سیف زاده
*
،
انوشه کوچکیان
،
یزدان مرادی
چکیده
(404 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(177 دریافت)
بررسی تولید شیرکورکومین رژیمی حاوی فیبر اینولین و غنی شده با پروتئین
ص. 197-182
10.22034/FSCT.22.161.182
نسرین فیاض
،
مریم حیران
*
،
آذین صنعی
،
آرش رستگارمنش
،
محمدرضا محمدزاده اول
چکیده
(464 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(157 دریافت)
بهینه سازی فرمولاسیون بیسکوئیت فاقد گلوتن با استفاده از شیره خرما و پودر هسته خرما
ص. 213-198
10.22034/FSCT.22.161.198
عذرا حاج علی بکلو
،
فروغ محترمی
*
،
آرش قیطران پور
،
محسن اسمعیلی
چکیده
(479 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(177 دریافت)
بررسی فعالیت اکسیدانی و بهینهسازی تولید آب فعال شده با پلاسمای سرد
ص. 228-215
10.22034/FSCT.22.161.215
آزاده رنجبر ندامانی
*
،
علی تقوی
،
الهام رنجبر ندامانی
چکیده
(468 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(198 دریافت)
بهینهیابی فرمولاسیون کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج حاوی صمغ کتیرا و پودر تفاله خرما با استفاده از طرح آماری مخلوط
ص. 243-229
10.22034/FSCT.22.161.229
فرزانه محمدزاده
،
مهدی قره خانی
*
،
احمد قره خانی
،
حمید بخش آبادی
چکیده
(414 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(176 دریافت)
بررسی کارایی روش اسمزی و استفاده از پیشتیمار فراصوت در استخراج ترکیبات فعال و آنتیاکسیدانی چای ترش و مقایسه آن با سایر روش ها
ص. 259-244
10.22034/FSCT.22.161.244
فاطمه برنا
*
،
مصطفی رحمتی جنیدآباد
چکیده
(439 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(158 دریافت)
بررسی امکان تولید امولسیون روغن گردو پایدار شده با موسیلاژ دانه چیا و کاربرد آن در فیلمهای خوراکی
ص. 274-260
10.22034/FSCT.22.161.260
آرین نهالکار
،
احمد رجایی نجف آبادی
،
حسین میرزائی مقدم
*
چکیده
(467 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(215 دریافت)
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی شوید و برهمکنش آن با آنتی بیوتیک کلرامفنیکل: یک مطالعه آزمایشگاهی
ص. 285-275
10.22034/FSCT.22.161.275
بهروز علیزاده بهبهانی
*
،
محمد گلباشی
چکیده
(433 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(186 دریافت)
تاثیر غنیسازی پودر شکلات داغ با پودر زرشک بر خصوصیات کیفی آن
ص. 296-286
10.22034/FSCT.22.161.286
عباس جلیل زاده
*
،
حسین شیردل
چکیده
(416 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(161 دریافت)
تاثیر فیلم نانوکامپوزیتی بر پایه پلیلاکتیک اسید/پلیکاپرولاکتون تقویت شده با نانوذرات TiO2 و نانوکپسول اسانس ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر فراپالایش
ص. 308-297
10.22034/FSCT.22.161.297
سحر خان احمدلو
،
لیلا نجفیان
*
،
اسماعیل قاسمی
،
نوید نعیمیان
چکیده
(456 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(157 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS