ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 21، شماره 155 - ( 1403 )
توسعه محفظه شیشه ای شکل هلیکس برای کاربردهای تصفیه میدان های الکتریکی پالسی در صنعت آبمیوه سازی
ص. 26-11
10.22034/FSCT.21.155.11
علی محمد دست غیب
،
هادی نبی پور افروزی
،
سید محمد ظفر اقبال
چکیده
(161 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(154 دریافت)
اثر مکمل پودر چای سبز بر پتانسیل پروبیوتیکی، خواص آنتی اکسیدانی، فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی پروبیوتیک
ص. 40-27
10.22034/FSCT.21.155.27
آیت تقوی زنوز
،
مریم قانع
چکیده
(156 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(110 دریافت)
بررسی اثر کورکومین بارگذاری شده در اگزوزوم بر تکثیر سلول های سرطانی تخمدان رده SKOV3
ص. 67-58
10.22034/FSCT.21.155.57
ریحانه رمضانی
،
هانیه میناتور سجادی
،
صادق باباشاه
چکیده
(205 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(108 دریافت)
اثرات سلامتی بخش گیاه Pistacia Atlantica مورد استفاده در موادغذایی: مروری
ص. 169-148
10.22034/FSCT.21.155.148
زینب طارق یاسین الادانی
،
نوفل الحلفی
،
مطهره پیرنیا
چکیده
(200 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(197 دریافت)
استفاده از برنج سیاه تخمیر شده به همراه روکش مالت حاوی مخمر پروبیوتیک به منظور تولید کیک فنجانی فراسودمند
ص. 179-170
10.22034/FSCT.21.155.170
فاطمه جعفری کوشکقاضی
،
علیرضا صادقی
،
مهران اعلمی
،
هدی شهیری طبرستانی
،
دل آسا رحیمی
چکیده
(164 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(108 دریافت)
تأثیر تیمار آنزیمی ترانسگلوتامیناز میکروبی و صمغ فارسی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رنگ ماست همزده کمچرب
ص. 197-180
10.22034/FSCT.21.155.180
مرتضی آریامنش
،
حسین جوینده
،
محمد حجتی
چکیده
(155 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(130 دریافت)
اثرات سیتوتوکسیک انتروکوک های جدا شده از لبنیات سنتی ایران بر رده سلولی سرطان سینه SK-BR-3
ص. 211-198
10.22034/FSCT.21.155.198
زیبا هرندی
،
کیوان بهشتی مآل
،
رامش منجمی
چکیده
(42 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(117 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS