ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 21، شماره 149 - ( 1403 )
بررسی تولید شیر موکای فراسودمند حاوی باکتری لاکتوباسیلوس رامنوسوس (GG) انکپسوله شده
ص. 12-1
10.22034/FSCT.21.149.1
هانیه نیلفروش زاده
،
مهشید جهادی
چکیده
(819 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(919 دریافت)
اثر نگهداری ضایعات قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بر ترکیب اسید های چرب، اکسایش، و ارزش تغذیه ای روغن حاصل از هیدرولیز
ص. 24-13
10.22034/FSCT.21.149.13
سید احمد موسوی
،
مهدی نیکو
،
علی حقی وایقان
چکیده
(698 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(483 دریافت)
ارزیابی تنوع، درصد و پروفایل اسیدهای چرب در بذر جمعیتهای مختلف سنجد
ص. 39-25
10.22034/FSCT.21.149.25
طالب جارک شدهان الجبوری
،
حسینعلی اسدی قارنه
چکیده
(689 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(913 دریافت)
بررسی استخراج پکتین از پوست خربزه رقمهای زمستانه و مشهدی(قصری) با استفاده از پیش تیمار مایکروویو
ص. 53-40
10.22034/FSCT.21.149.40
احمد پدرام نیا
،
الناز هراتی
،
محسن وظیفه دوست
چکیده
(964 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(825 دریافت)
کاربرد صنعتی رنگدانه طبیعی خوراکی فیکوسیانین مستخرج از سیانوباکتری Spirulina platensis در تهیه بستنی با تاکید بر ویژگی های میکروبی و آنتی اکسیدانی
ص. 80-54
10.22034/FSCT.21.149.54
مهدیس سادات کاشی
،
شکوفه قاضی
،
بهاره Nowruzi
چکیده
(782 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(926 دریافت)
بهینه سازی عصاره کاکل ذرت نانو ریزپوشانی شده به روش سطح پاسخ و ارزیابی خواص ریزپوشینه های حاوی عصاره پایدار شده با صمغ دانه ریحان و ایزوله پروتئین کنجد
ص. 98-71
10.22034/FSCT.21.149.71
ذاکر آقاکشی پور
،
زینب رفتنی امیری
،
رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده
(729 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(528 دریافت)
مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حرارتی ژلاتین استخراج شده از فلس ماهی سفید(Caspian kutum)به دو روش سنتی و فراصوت
ص. 113-99
10.22034/FSCT.21.149.99
مهسا محجوبی اصیل
،
علی معتمدزادگان
،
هدا فهیم
،
جمشید فرمانی
چکیده
(712 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(551 دریافت)
بررسی ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی نان سنگک با استفاده از پودر آب پنیر و هیدروکلوئیدها ی گوار و کتیرا
ص. 128-114
10.22034/FSCT.21.149.114
نفیسه عبدالله زاده
،
حجت کاراژیان
چکیده
(740 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(567 دریافت)
بررسی تأثیر جایگزینی آرد کینوا بر ویژگیهای کمی و کیفی شیرینی بدون گلوتن با استفاده از روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA)
ص. 139-128
10.22034/FSCT.21.149.128
مژگان علوی
،
معصومه مهربان سنگ آتش
،
بهاره صحرائیان
،
امیر جاجرمی
چکیده
(742 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(870 دریافت)
کامپوزیت پلی مرهای زیست تخریب پذیر و نانو ذرات در هیدروژل ها: بررسی و عملکرد آنها
ص. 158-140
10.22034/FSCT.21.149.140
امین ابوالقاسمی ماهانی
چکیده
(791 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(749 دریافت)
مدلسازی ریاضی برای انتقال حرارت در میوه زیتون
ص. 170-159
10.22034/FSCT.21.149.159
mohsen Dalvi-Isfahan
چکیده
(561 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(738 دریافت)
تاٌثیر هیدروکلوئید پکتین بر ویژگی های کیفی و ماندگاری کشک مایع صنعتی طی نگهداری در یخچال
ص. 194-171
10.22034/FSCT.21.149.171
رویا محمدنژاد
،
مریم قادری قهفرخی
،
مهدی زارعی
،
محمد صادق عرب
چکیده
(655 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(545 دریافت)
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و آنالیز مواد معدنی شکر سفید طی زمان بهره برداری
ص. 209-195
10.22034/FSCT.21.149.195
ایرج کریمی ثانی
،
بهروز کاظم زاده
،
بهرام حسنی
،
حبیب نویدی فر
،
پرویز احمدی قشلاق
،
زهرا سلامت ممکانی
چکیده
(703 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(445 دریافت)
تهیه فیلم نانوکامپوزیت حاوی نانو ذرات اکسید روی و نانولیپوزوم کوئرستین بر پایه گلوتن گندم جهت بسته بندی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان
ص. 222-210
10.22034/FSCT.21.149.210
حجت بکشلو
،
سجاد پیرسا
،
فروغ محترمی
،
مصطفی بنر
چکیده
(825 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(526 دریافت)
ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی، ضدباکتریایی و ایمنی سویهLacticaseibacillus rhamnosus JCM 1136
ص. 240-223
10.22034/FSCT.21.149.223
بهروز علیزاده بهبهانی
،
حسین جوینده
،
پگاه نمازی
چکیده
(730 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(759 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS