ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 2، شماره 7 - ( 1384 )
تصفیه شربت خام نیشکر با استفاده از بنتونیت و ژلاتین و تاثیر آن بر روی ترکیبات رنگی
ص. 10-1
چکیده
(5495 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4259 دریافت)
بررسی اثر جلبک های دریایی بر میزان کلسترول تخم مرغ
ص. 19-11
چکیده
(4628 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7217 دریافت)
بررسی میزان آلودگی میکروبی بستنی های سنتی تولیدی در شهرستان شهرکرد
ص. 27-21
چکیده
(5740 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5655 دریافت)
بررسی تاثیر غلظت، دما، پ هاش و سرعت چرخشی روی رفتار جریان محلول صمغ کتیرای ایرانی
ص. 42-29
چکیده
(5715 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5510 دریافت)
بررسی تاثیر باقیمانده پادزیستها روی انعقاد لاکتیکی شیر
ص. 51-43
چکیده
(4956 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4308 دریافت)
مطالعه اثر زمان و دما بر جذب مواد طعمی در سیستم های مدلی نوشابه توسط لاک قوطی بسته بندی
ص. 59-53
چکیده
(4812 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3876 دریافت)
اثر عصاره برگ سبز چای در جلوگیری از اکسیداسیون روغن آفتابگردان
ص. 70-61
چکیده
(6076 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5104 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی نشاسته ارقام غالب سیب زمینی منطقه گلستان
ص. 79-71
چکیده
(6891 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(10400 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS