ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 20، شماره 144 - ( 1402 )
بهینهسازی خشک کردن ترکیبی (اسمزی – هوای داغ) ورقههای آلوئهورا با روش سطح پاسخ
ص. 24-1
10.22034/FSCT.20.144.1
آی ناز قورچایی
،
راحیل رضایی
،
معصومه مقیمی
چکیده
(838 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(863 دریافت)
تأثیر پلاسمای سرد بر اصلاح ویژگیهای نشاستههای غلات
ص. 47-25
10.22034/FSCT.20.144.25
محمدکاظم حیدریان
،
علیرضا حیدریان
،
سیدعلی مرتضوی
چکیده
(7299 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1116 دریافت)
استخراج آبی روغن از دانه بزرک و بررسی پایداری و ویژگی های فیزیکی شیمیایی آن در طی نگهداری
ص. 62-48
10.22034/FSCT.20.144.48
مینا صنعتی آگاه
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
صمد بدبدک
،
بهرام فتحی آچاچلوئی
چکیده
(826 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1125 دریافت)
بهینه سازی فرمولاسیون تولید اولئوژل برپایه روغن کنجد و تاثیر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی سس مایونز
ص. 79-63
10.22034/FSCT.20.144.63
شقایق صفی پور
،
مریم قراچورلو
،
سیده شیما یوسفی
چکیده
(999 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(976 دریافت)
استفاده از طرح مخلوط در بهینه سازی فرمولاسیون فیلم کامپوزیت سه جزئی زیست تخریب پذیر حاوی نشاسته، زئین و پلی وینیل الکل برپایه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی
ص. 95-80
10.22034/FSCT.20.144.80
فرشته حسینی
،
محمد باقر حبیبی نجفی
،
عبدالرسول ارومیه ای
،
مهدی نصیری محلاتی
،
مسعود یاورمنش
چکیده
(1018 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1065 دریافت)
بررسی تاثیر عصاره آنتیاکسیدانی دانه بالنگو بر برخی از خواص کیفی ماست همزده کم چرب
ص. 111-96
10.22034/FSCT.20.144.96
سارا تیموری
،
مرضیه بلندی
،
فریبرز ناهیدی
چکیده
(782 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1143 دریافت)
کاربرد پس از برداشت کیتوزان و پوترسین بر حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری خیار (Cucumis sativus L.)
ص. 130-112
10.22034/FSCT.20.144.112
سمیرا فکوری زاده
،
محمد حسین دانشور
،
محمدرضا زارع بوانی
چکیده
(797 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1069 دریافت)
بهینه سازی شرایط هیدرولیز و نوع پروتئاز بر درجه هیدرولیز و ویژگیهای ضداکسایشی پروتئین هیدرولیز شده حاصل از امعاء و احشا ماهی هوور مسقطی(Katsuwonus pelamis) با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 152-131
10.22034/FSCT.20.144.131
شیما کاوه
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
وحید عرفانی مقدم
،
محمد قربانی
،
علی اکبر غلامحسین پور
،
مجتبی رئیسی
چکیده
(937 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1149 دریافت)
بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره جوانه دانه خردل استخراج شده با امواج فراصوت و اثر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا
ص. 168-153
10.22034/FSCT.20.144.153
نرگس نسیمی
،
پیمانه قاسمی افشار
،
مریم قراچورلو
چکیده
(817 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1067 دریافت)
آلودگی پنیرهای کوزهای محلی عرضهشده در شهرستان ارومیه به گونههای بروسلا و ارزیابی الگوی مقاومت آنتیبیوتیکی جدایهها
ص. 182-169
10.22034/FSCT.20.144.169
سما غلامعلی
،
مسلم نیریز نقدهی
،
محمدرضا اصغرزاده
چکیده
(833 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(416 دریافت)
تاثیر پوشش ژل آلوئه ورا برخصوصیات کیفی ، میکروبی و ماندگاری میوه موز طی انبارمانی سرد
ص. 198-183
10.22034/FSCT.20.144.183
زینب نوروزی
،
رویا ذکاوتی اصل
چکیده
(739 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1084 دریافت)
بررسی تأثیر اسانس پونه کوهی و صمغ ژلان بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری دوغ گرمادیده بدون گاز
ص. 212-199
10.22034/FSCT.20.144.199
محمد مهدی ذولمجد حقیقی
،
علیرضا شهاب لواسانی
،
نازنین زند
چکیده
(802 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(783 دریافت)
انجمادزدایی هویج خام با استفاده از سامانه ترکیبی مادونقرمز-هوای گرم و تاثیر آن بر خواص کیفی هویج انجمادزدایی شده
ص. 226-213
10.22034/FSCT.20.144.213
راشین شهسوار
،
مهدی کاشانی نژاد
،
امان محمد ضیائی فر
،
یحیی مقصودلو
چکیده
(898 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1053 دریافت)
تاثیر عصاره ریزپوشانیشده هسته خرما (Phoenix dactylifera L.) بر بیاتی و ویژگیهای ارگانولپتیکی نان باگت
ص. 241-227
10.22034/FSCT.20.144.227
کسری افشاری
،
مجید جوانمرد داخلی
،
یوسف رمضان
،
علیرضا بصیری
،
حسین احمدی چناربن
چکیده
(880 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1166 دریافت)
از سیستم استنتاج فازی-عصبی تطبیقی (انفیس) در مدلسازی شرایط نگهداری انگورهای پوشش داده شده با مالتودکسترین حاوی نانوکربنات پتاسیم و عصاره پیراکانتا
ص. 262-242
10.22034/FSCT.20.144.242
مریم ابراهیمی
،
روح الله کریمی
،
امیر دارایی گرمه خانی
،
نرجس آقاجانی
،
علیرضا شایگان فر
چکیده
(957 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(766 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS