You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی خواص میکروبی و شیمیایی فیله مرغ تیمار شده با اسانس Satureja rechingeri، سدیم دودسیل سولفات و اسید سیتریک در زمان نگهداری در یخچال سیاوش مکتبی، زینب صفدری، مهدی پورمهدی بروجنی
چکیده -
متن کامل (PDF)
MICROBIAL SPOILAGE IN FOOD AND ITS AGENTS, COLD CHAIN AND MEASURES TO PROLONG MICROBIAL SPOILAGE İmran Uysal، Falah Saleh Mohammed، Mesut Selamoğlu، Mustafa Sevindik
چکیده -
متن کامل (PDF)
Pulses: Nutritional or Anti-nutritional? A review on Bioactive Components and Digestibility Puja santhi Vijaya، Rattandeep Singh
چکیده -
متن کامل (PDF)
Nanoencapsulation of astaxanthin from Haematococcus pluvialis using maltodextrin-sodium caseinate coating and evaluation of antioxidant and antibacterial activities of the carrier nanocapsules Soheyl Reyhani Poul, Sakineh Yeganeh
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی فرمولاسیون کیک اسفنجی جدید جهت بررسی اثر جایگزینی آرد بلوط و شیره بلوط با آرد گندم و شکر آمنه پارسه، محمود رضازادباری، فروغ محترمی، صابر امیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر برخی پوشش های خوراکی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی قارچ سرخ شده کم چرب (Agaricus bisporus) زهرا راستیان، عباسعلی ساری، امیر دارائی گرمه خانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر استفاده از نانوامولسیون اسانس سیر ریزپوشانی شده با صمغ عربی بر فعالیت آنتی اکسیدانی، ماندگاری و خواص حسی روغن زیتون طعم دار شده غزل فرازی، غلامحسن اسدی، مریم قراچورلو
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثرات تیمار فراصوت بر ویژگیهای ظاهری برشهای سیب در طول آبگیری اسمزی فخرالدین صالحی، رعنا چراغی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر افزودن بتاگلوکان و آرد تریتیکاله بر ویژگیهای کیفی کیک اسفنجی سارا قادری، محسن اسمعیلی، فروغ محترمی، مهسا نورالدینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثرات پس از برداشت اسیدسالیسیلیک و کیتوسان در بهبود ماندگاری گیلاس رقم « بادا» جواد فرخی تولیر، فرهاد اصغری، اسدالله اصغری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر صمغ های زانتان و دانه بادرنجبویه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تشکیل آکریل آمید و پذیرش نان باگت زهرا جعفری، علیرضا شیرازی نژاد، سید محمد باقر هاشمی، مرتضی فتحی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهترین ترکیب پارامترهای سفید کننده بر روی ویژگی های کمی و کیفی روغن های آفتابگردان و ذرت با استفاده از روش سطح پاسخ لیلا صداقت بروجنی، بهناز نقشبندی، نسیم نیکزاد، مسعود حبیبی نجفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثرات ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی ریزپوشانی عصاره چای سبز در نانوذرات کیتوزان بر روی ماندگاری سوریمی فاطمه پیران، ژاله خوشخو، سید ابراهیم حسینی، محمد حسین عزیزی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثرات شدت و مدت فراصوت بر ویسکوزیته ظاهری، ضریب قوام و شاخص رفتار جریان محلول صمغ گوار فخرالدین صالحی، معین اینانلودوقوز
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر تلقیح نژاد عربی و رومانوف بر ویژگیهای کیفی گوشت بره طی ماندگاری بهزاد ناصحی، آدیه انور، سحر ناصحی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue