ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 12، شماره 46 - ( 1394 )
مقایسه چهار روش اندازه گیری قابلیت آنتی اکسیدانی برای بررسی اثر تخمیر شیر و شیر سویای فرادما توسط باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم
ص. 13-1
سحر ترکی باغبادرانی
،
محمدرضا احسانی
،
مریم میرلوحی
،
حمید عزت پناه
چکیده
(6031 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4832 دریافت)
بهینه سازی هیدرولیز آنزیمی پروتئین های آب پنیر با هدف کاهش میزان فنیل آلانین با استفاده از فیلتراسیون غشائی فروغ حسیبی1، علی نصیرپور2، جواد کرامت3
ص. 26-15
چکیده
(4060 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3173 دریافت)
بررسی ویژگی های کیفی و میکروبی نان سنگک نیم پخته بسته بندی شده تحت اتمسفر اصلاح شده طی دوره نگهداری خدیجه خوشاخلاق1، ناصر همدمی2، محمد شاهدی3، صبیحه سلیمانیانزاد4
ص. 39-29
چکیده
(3573 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2462 دریافت)
بررسی تاثیر اینولین بر خصوصیات کیفی کیک روغنی پرستو دامن افشان1*، مانیا صالحی فر2، بابک غیاثی طرزی3 و حسین باخدا 4
ص. 48-41
چکیده
(4118 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2638 دریافت)
استخراج ترکیبات فنولی به وسیله آب مادون بحرانی از میوه زرشک بیدانه و بررسی خواص ضداکسایشی عصارههای استخراج شده مرتضی محمدی1 ، عبدالمجید مسکوکی1، سیدعلی مرتضوی2، آرش کوچکی2، منیره نهاردانی3، زهرا پورفلاح3
ص. 59-49
چکیده
(3840 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1855 دریافت)
تاثیر عملیات حرارتی سرخ کردن عمیق بر باقیمانده تایلوزین در گوشت علی حشمتی1، ابوالفضل کامکار2* ، جمیله سالار آملی3، ، جلال حسن4، غلامرضا جاهد5
ص. 71-61
چکیده
(3576 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2058 دریافت)
بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره درمنه کوهی(Artemisia aucheri)، درمنه دشتی(Artemisia sieberi) و زوفا (Hyssopus officinalis L.) بر برخی از باکتریهای بیماریزا با منشاء غذایی مریم نصیرپور1، مسعود یاورمنش2، علی محمدی ثانی3، مرتضی محمدزاده مقدم4
ص. 84-73
چکیده
(4840 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2328 دریافت)
ارزیابی برخی متغیرهای موثر بر ویژگی های اسیدی شدن خمیرترش مایع امین سرفراز1، محمد حسین عزیزی2 ، زهره حمیدی اصفهانی3و علی ظفری4
ص. 94-85
چکیده
(3310 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1628 دریافت)
اثر نوع و شرایط نگهداری بر ویژگیهای بافتی میوهی خرما (واریته کبکاب) طی انبارداری سیما چراغی دهدزی 1 ، ناصر همدمی 2
ص. 103-95
چکیده
(3366 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1688 دریافت)
مطالعه و مقایسه فعالیت مهارکنندگی و ضداکسایشی عصارههای متانولی-آبی بذر زیره سیاه، گشنیز و شوید متین سلیمانی فر1، راضیه نیازمند2 ، مصطفی شهیدی نوقابی2
ص. 118-105
چکیده
(3166 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2214 دریافت)
بررسی رفتار ضد اکسایشی پپتیدهای زیست فعال تهیه شده از فرآورده های جانبی صنایع گوشت نسیم مشگین فر1، علیرضا صادقی ماهونک2، امان محمد ضیایی فر3، محمد قربانی2، مهدی کاشانی نژاد2
ص. 129-119
چکیده
(3362 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1627 دریافت)
تاثیر کاربرد ایزوله پروتئین جوانه گندم و زانتان به عنوان جایگزینهای زرده تخم مرغ بر ویژگیهای رئولوژیکی سس مایونز مهشید رهبری1 ، مهران اعلمی2، مهدی کاشانی نژاد2، یحیی مقصودلو2
ص. 143-131
چکیده
(3713 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2205 دریافت)
تأثیر هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و بستهبندی اتمسفر اصلاح شده بر ماندگاری نان سنگک سیما چراغی دهدزی1، ناصر همدمی2
ص. 154-145
چکیده
(3525 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2068 دریافت)
بررسی برخی ویژگیهای رئولوژیکی و حسی ماست فوری مرجان اسمعیل زاده نصیری1، سلیمان عباسی2 ، سید مهدی سیدین اردبیلی3
ص. 166-155
چکیده
(3623 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3785 دریافت)
شناسایی ژنتیکی مخمرهای مقاوم به سیکلوهگزامید جداسازی شده از محصولات لبنی سنتی فاطمه نجاتی 1، جوانا فلیس2، مهدی بابایی3، فابیو فراچتی2، مارتا تبالدی2، ساندرا توریانی2، اشکان تاجبخش4، وحید براتی4، سیروس جلیل4
ص. 175-167
چکیده
(4128 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2224 دریافت)
تاثیر مراحل تولید رب گوجه فرنگی برکاهش باقیمانده دیازینون زهره براتیان قرقی1 ، علیرضا صادقی ماهونک 2، محمد قربانی2، منصوره شایقی 3
ص. 186-177
چکیده
(3275 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3814 دریافت)
ارزیابی و بهینه سازی زمان مخلوط کردن خمیر بر ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از روش سطح پاسخ سید حسین رضوی زادگان جهرمی1 ، فریده طباطبائی یزدی2، مهدی کریمی3، سید علی مرتضوی4
ص. 197-187
چکیده
(3104 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2557 دریافت)
تأثیر امواج ماکروویو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی نشاستههای ذرت و یولاف مهسا مجذوبی 1 ، سید رضا فلسفی2
ص. 209-199
چکیده
(3400 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1936 دریافت)
بررسی حضور استافیلوکوکوس اورئوس کوآگولاز مثبت در پنیرهای سنتی گوسفند عرضه شده در شهرستان مرند محسن اسلامی1، محمد کاظم کوهی 2، الهام زاده هاشم3 ، بابک خدیری4 ، حسین کشاورز5
ص. 218-211
چکیده
(3716 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5709 دریافت)
تشخیص میزان قند موجود در ریشههای چغندر قند با استفاده از طیفسنجی فروسرخ نزدیک (NIR) حسین باقرپور1، سعید مینایی2 ،محمد عبداللهیان نوقابی3، محمد اسماعیل خراسانی4
ص. 228-219
چکیده
(3976 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1886 دریافت)
کاربرد آلژینات سدیم غنی شده با اسانس آویشن به عنوان روش جدید حفظ کیفیت فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان
ص. 241-229
علی حمزه
،
مسعود رضائی
چکیده
(3631 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3521 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 228