ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 20، شماره 138 - ( 1402 )
اثر نسبتهای مختلف هیدروکلوئیدها و امولسیفایرهای غذایی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و میکروبی کیک اسفنجی در طی دوره نگهداری
ص. 15-1
10.22034/FSCT.20.138.1
مریم فاخرنیا
،
محمد علیزاده
،
محمود رضازادباری
،
حامد حسن زاده اوچتپه
چکیده
(1271 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1600 دریافت)
اثرات ضد دیابتیک شیر پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس رامنوسوس IBRC-M 10754 در مدل حیوانی موش ویستار و بررسی زنده مانی باکتری در شیر در شرایط سرد
ص. 25-16
10.22034/FSCT.20.138.16
ماهرخ مظفری
،
مژگان امتیازجو
،
امیر علی انوار
چکیده
(1055 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1269 دریافت)
بهینهسازی شرایط استخراج آبی ترکیبات فنلی و آنتیاکسیدانی برگ و ریشه گیاه داغ قارپوزی با کاربرد متدولوژی سطح پاسخ
ص. 40-26
10.22034/FSCT.20.138.26
عبدالواحد صفرزایی
،
reza esmaeilzadeh kenari
،
رضا فرهمندفر
چکیده
(1071 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(768 دریافت)
بهبود کیفیت نان حجیم با بکارگیری آمیلاز مقاوم به حرارت تولید شده از Bacillus safensis strain MT501806.1
ص. 53-41
10.22034/FSCT.20.138.41
سوده یوسفی فخر
،
داریوش مینایی تهرانی
،
نفیسه دعوتی
،
آریو امامی فر
چکیده
(1038 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1374 دریافت)
بررسی اثر ماده فعال سطحی غیر یونی کاهنده ویسکوزیته بر کارآیی کریستالیزاسیون سرد کارخانههای قند
ص. 63-54
10.22034/FSCT.20.138.54
مهدی رجایی
،
وحید حکیم زاده
،
اکرم آریان فر
،
مصطفی شهیدی نوقابی
چکیده
(976 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1226 دریافت)
بررسی متغیرهای مؤثر در جداسازی مواد زیستی توسط فیلتر غشایی تحت خلاء: مطالعه موردی محلول اسیدی پکتین
ص. 81-64
10.22034/FSCT.20.138.64
شعیب غلامی
،
سعید مینائی
،
علیرضا مهدویان
چکیده
(1031 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1282 دریافت)
تأثیر پودر شیر ارزن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج
ص. 93-82
10.22034/FSCT.20.138.82
سمانه اکبری
،
مهران اعلمی
،
یحیی مقصودلو
،
علیرضا صادقی ماهونک
چکیده
(1008 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(938 دریافت)
غنیسازی کیک اسفنجی با پودر تفاله گوجهفرنگی و عصاره پوست انار و ارزیابی ویژگیهای فیزیکی، بافتی و حسی آن
ص. 106-94
10.22034/FSCT.20.138.94
ندا حاتمی
،
میرخلیل پیروزی فرد
،
فروغ محترمی
،
صابر امیری
چکیده
(1062 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1391 دریافت)
بررسی ویژگیهای ساختاری نانولیپوزومهای حاوی عصاره جلبک پادینا (Padina distromatic) تولید شده به روش حرارتی
ص. 118-107
10.22034/FSCT.20.138.107
خدیجه شیرانی بیدآبادی
،
شیلا صفائیان
،
رضوان موسوی ندوشن
،
ناهید رحیمی فرد
چکیده
(979 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1261 دریافت)
بررسی اثر کینوای فراوری شده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی قالب غذایی فشرده
ص. 132-119
10.22034/FSCT.20.138.119
آتوسا نوروزیان
،
معصومه مهربان سنگ آتش
،
بهاره صحرائیان
چکیده
(1064 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1430 دریافت)
بررسی امکان تولید میانوعدههای غذایی سالم بر پایه غلات با افزودن نشاسته مقاوم نوع سه
ص. 146-133
10.22034/FSCT.20.138.133
Mehdi Davoodi
،
مهدی کریمی
،
فریبا نقی پور
،
زهرا شیخ الاسلامی
چکیده
(962 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(524 دریافت)
بررسی تأثیر زمان ماندگاری بر روی ویژگی های رئولوژیکی پنیر پروسس تولیدی از سفیده تخم مرغ، روغن ذرت و پروتئین سویا
ص. 160-148
10.22034/FSCT.20.138.148
پری سهرابی
،
محرم وزیری
،
فردین تمجیدی
چکیده
(974 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(621 دریافت)
تغییرات در ویژگیهای کیفی روغن استخراج شده با پرس سرد از سیاهدانه پیش تیمار شده با محلول اتانولی در طی نگهداری
ص. 173-162
10.22034/FSCT.20.138.162
روشنک حق گوی
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
محمدعلی تربتی
،
مریم خاکباز حشمتی
چکیده
(995 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1280 دریافت)
تأثیر پوشش ژلاتین حاوی عصاره آبی پوست پرتقال (Citrus sinensis) بر افزایش ماندگاری گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان طی نگهداری در دمای یخچال
ص. 183-174
10.22034/FSCT.20.138.201174
مهدی ابراهیمیان
،
زهرا پناهی
،
شهره عالیان سماک خواه
،
محمد پناهی
چکیده
(989 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1430 دریافت)
استفاده از آرد ارزن بعنوان جایگزین آرد گندم در تولید نان باگت با گلوتن کاهش یافته
ص. 196-185
10.22034/FSCT.20.138.185
نگین قلی زاده حمیدی
،
حجت کاراژیان
چکیده
(1260 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(958 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS