ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 19، شماره 132 - ( 1401 )
تولید پاستیل فراسودمند بهار نارنج و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آن
ص. 15-1
10.22034/FSCT.19.132.1
نفیسه کربلایی اسماعیلی
،
اکرم آریان فر
چکیده
(1 مشاهده)
پایدارسازی حرارتی عصاره آنتوسیانینی گلبرگ زعفران با استفاده از روش ریزپوشانی و کاربرد آن در مدل غذایی
ص. 31-17
10.22034/FSCT.19.132.17
وحید پاسبان نوقابی
،
حامد صابریان
چکیده
(1 مشاهده)
طراحی و ساخت سیستم فرآوری آبلیمو توسط میدان الکتریکی پالسی و ارزیابی ویژگیهای کیفی آن
ص. 49-33
10.22034/FSCT.19.132.33
عادل دزیانی
،
امان محمد ضیائی فر
،
سید مهدی جعفری
،
سارا اقاجان زاده
چکیده
(1 مشاهده)
بررسی برهم کنش صمغ فیبر ذرت با آنزیم α-آمیلاز و α-گلوکوزیداز و تاثیر آن بر فعالیت ممانعت کنندگی آنزیمها
ص. 63-51
10.22034/FSCT.19.132.51
روح الله اجتماعی
،
حسن احمدی گاولیقی
،
مریم جلیلی صفریان
،
مهدی طبرسا
چکیده
(1 مشاهده)
ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس برویس به عنوان باکتری اسید لاکتیک غالب جدا شده از آمارانت تخمیر شده
ص. 76-65
10.22034/FSCT.19.132.65
پروین شایسته کیا
،
علیرضا صادقی
،
مهدی کاشانی نژاد
،
مرتضی خمیری
،
مریم زارعلی
چکیده
(1 مشاهده)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS