ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 19، شماره 131 - ( 1401 )
بهینه سازی سطح پاسخ تغییرات برخی خواص کیفی و فیزیکوشیمیایی انگور سیاه (رقم رشه) پوشش دهی شده با مالتودکسترین حاوی کیتوزان و عصاره برگ زیتون طی دوره انبارداری
ص. 16-1
10.22034/FSCT.19.131.1
داود داودی
،
نادر حبیبی
،
امیر دارائی گرمه خانی
،
عبدالرحمان رحیمی
چکیده
(594 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(174 دریافت)
بررسی پایداری نانوکپسول هیدرولیزات زئین - ویتامین D3 در آب پرتقال با استفاده از فراصوت و تأثیر آن بر ویژگیهای آب پرتقال
ص. 29-17
10.22034/FSCT.19.131.17
بهاره صدر
،
آیناز علیزاده
،
مهناز طبیبی آذر
،
حامد همیشه کار
،
لیلا روفه گری نژاد
چکیده
(429 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(99 دریافت)
بررسی تاثیر جایگزینی شکر با شیرینکنندهی اِستِویا بر خصوصیات نان قندی
ص. 44-31
10.22034/FSCT.19.131.31
مسعود یقبانی
چکیده
(503 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(165 دریافت)
تیمار پس از برداشت با گابا برای حفظ کیفیت تغذیهای و بهبود عمر انبارمانی فرم تازه بریده قارچ تکمه-ای (Agaricus bisporus)
ص. 57-45
10.22034/FSCT.19.131.45
آیدین شکاری
،
رحیم نقشی بند حسنی
،
مرتضی سلیمانی اقدم
چکیده
(425 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(76 دریافت)
ارزیابی اثر صمغ کتیرا و استویا بر خصوصیات فیزیکیوشیمیایی و حسی دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حین دوره نگهداری سرد
ص. 70-59
10.22034/FSCT.19.131.59
فریبا حدیدی
،
علی گنجلو
،
محمد هادی فکور
چکیده
(462 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(80 دریافت)
بررسی تاثیر پوشش خوراکی صمغ فارسی بر عمرنگهداری توت فرنگی
ص. 81-71
10.22034/FSCT.19.131.71
مرضیه اسلامی
،
حسن برزگر
،
بهزاد ناصحی
،
محمد نوشاد
چکیده
(467 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(137 دریافت)
استفاده از روش انفیس برای مدلسازی فرآیند خشککردن صمغ دانه "به" با خشککن فروسرخ
ص. 90-83
10.22034/FSCT.19.131.83
نوید گودینی
،
اشرف گوهری اردبیلی
،
فخرالدین صالحی
چکیده
(363 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(86 دریافت)
تولید L-گلوتامات در محیط کشت تخمیر حاوی ضایعات غذایی با استفاده از باکتریهای اسید لاکتیک بومی و مقایسه آن با سویه صنعتی
ص. 99-91
10.22034/FSCT.19.131.91
نگین غظنفری
،
فرشته فلاح
،
علیرضا وسیعی
،
فریده طباطبایی یزدی
چکیده
(416 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(86 دریافت)
بهینه سازی استخراج موسیلاژ از دانه میوه "به" به کمک مایکروویو و با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 115-101
10.22034/FSCT.19.131.101
بهاره گودرزی شمس آبادی
،
محمدامین مهرنیا
،
محمد نوشاد
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
حسن برزگر
چکیده
(487 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(129 دریافت)
بررسی تاثیر اینولین، کازئینات سدیم و زمان نگهداری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، میکروبی، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی پنیر لاکتیکی
ص. 129-117
10.22034/FSCT.19.131.117
فاطمه سلامت
،
مسعود دزیانی
،
فاطمه شهدادی
چکیده
(365 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(66 دریافت)
بررسی اثرات افزودن آنزیمهای گلوکز اکسیداز،α- آمیلاز، ترانس گلوتامیناز و زایلاناز بر خواص رئولوژیکی آرد نان بربری و لواش به روش سطح پاسخ
ص. 142-131
10.22034/FSCT.19.131.131
امید میرزایی تاش
،
مهدی قره خانی
،
حمید میرزایی
،
افشین جوادی
چکیده
(422 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(91 دریافت)
استفاده از نانوکپسول های حامل آستاگزانتین میکروجلبک هماتوکوکوس با پوشش مالتودکسترین-کازئینات سدیم به عنوان جایگزین نیتریت سدیم در فرمولاسیون سوسیس معمولی و ارزیابی خصوصیات میکروبی و بافتی محصول
ص. 159-143
10.22034/FSCT.19.131.143
سکینه یگانه
،
سهیل ریحانی پول
چکیده
(359 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(81 دریافت)
بررسی تأثیر افزودن مالت کینوآ بر ماندگاری و ساختار داخلی نان بدون گلوتن
ص. 172-161
10.22034/FSCT.19.131.161
آرزو افتخاری یزدی
،
احمد پدرام نیا
،
فریبا نقی پور
،
امیر حسین الهامی راد
،
رضا سعیدی اصل
چکیده
(428 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(96 دریافت)
مدلسازی سینتیکی و رویکرد شبکه عصبی مصنوعی فرایند استخراج به روش حرارتدهی مقاومتی عصاره غازیاغی
ص. 186-173
10.22034/FSCT.19.131.173
زینب حسنلوفرد
،
مهدی قره خانی
،
محسن زندی
،
لیلا روفه گری نژاد
،
علی گنجلو
چکیده
(486 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(84 دریافت)
بررسی ویژگیهای کیفی و میکروبی کرم کاکائو حاوی روغن بذر کتان ریزپوشانی شده (تولید گاناش شکلاتی فراسودمند)
ص. 198-187
10.22034/FSCT.19.131.187
بنفشه مهیمنی
،
شیلا صفائیان
،
رضوان موسوی ندوشن
،
محمد ربانی
،
حمید توکلی پور
چکیده
(440 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(92 دریافت)
بهینهسازی میزان مصرف صمغ کربوکسی متیل سلولز در بخشهای مختلف ناگت ماهی کپور سرگنده
ص. 210-199
10.22034/FSCT.19.131.199
صدیقه شیخیانی
،
کاوه رحمانی فرح
،
مهدی نیکو
،
فرزانه نوری
،
احمد قره خانی
چکیده
(374 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(79 دریافت)
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره جوانه بروکلی در پایداری اکسایشی روغن سویا در دمای تسریع شده 60oC
ص. 222-211
10.22034/FSCT.19.131.211
سیدرضا موسوی
،
علی نجفی
،
هما بقایی
چکیده
(409 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(69 دریافت)
ویژگیهای شیمیایی و بررسی فعالیت مهارکنندگی و کشندگی رشد قارچهای عامل فساد و کپکزدگی پس از برداشت میوه سیب با استفاده از اسانس مور تلخ
ص. 231-223
10.22034/FSCT.19.131.223
مصطفی رحمتی جنیدآباد
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمد نوشاد
چکیده
(417 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(85 دریافت)
تاثیر افزودن آرد کینوا بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، میکروبی و حسی ماست همزده
ص. 246-233
10.22034/FSCT.19.131.233
سلوا رنجبر واثق
،
جواد حصاری
،
سید هادی پیغمبردوست
،
حسن محرمپور
،
صمد بدبدک
چکیده
(441 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(103 دریافت)
بررسی امکان جایگزینی ساکارز با آرد مالت آنزیمی سورگوم درکیک برنجی بدون گلوتن
ص. 259-247
10.22034/FSCT.19.131.247
بهاره صحرائیان
،
سیدعلی مرتضوی
،
مهدی کریمی
،
فریده طباطبایی یزدی
،
محبت محبی
چکیده
(413 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(87 دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی فراسودمند غنی شده با ترکیب آردهای دانه چیا و پوسته اسفرزه
ص. 273-261
10.22034/FSCT.19.131.261
عطیه طباطباییان
،
علی نجفی
،
لیلا نوری
چکیده
(431 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(97 دریافت)
تأثیر فرم آزاد و ریزپوشانی با نانولیپوزوم عصاره گیاهان برگبو و رزماری بر رفتار برخی از شاخصهای شیمیایی مواد فساد در ماهی کپور نقرهای نگهداری شده در دمای یخچال
ص. 289-275
10.22034/FSCT.19.131.275
جلال اعلا
،
محمد احمدی
،
لیلا گلستان
،
سیداحمد شهیدی
،
نبی شریعتی فر
چکیده
(437 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(162 دریافت)
تاثیر هیدروکلوئیدهای کاپاکاراگینان و کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی شیر استریل غنی شده با کلسیم
ص. 301-291
10.22034/FSCT.19.131.291
ریحانه کاوند
،
مرجانه صداقتی
،
نرگس مورکی
چکیده
(489 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(79 دریافت)
تولید نانوکپسول های حامل آستاگزانتین استخراج شده از میکروجلبک هماتوکوکوس (Haematococcus pluvialis) با پوشش ترکیبی مالتودکسترین-کازئینات سدیم و ارزیابی خواص فیزیکی، آنتی اکسیدانی و رنگی محصول
ص. 317-303
10.22034/FSCT.19.131.303
سکینه یگانه
،
سهیل ریحانی پول
چکیده
(377 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(146 دریافت)
تولید باکتریوسین با استفاده از باسیلوس لکینیفورمیس ATCC 9789 و تعیین ویژگیهای ساختاری و ضدمیکروبی آن
ص. 330-319
10.22034/FSCT.19.131.319
امین خلیلی
،
محمود رضازاد باری
،
سعید حسامی تکلو
،
صابر Amiri
چکیده
(389 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(82 دریافت)
تأثیر پوشش خوراکی پکتین نانو کیتوزان حاوی اسانس مریم گلی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زمان ماندگاری انگور سیاه
ص. 342-331
10.22034/FSCT.19.131.331
فاطمه محدثی خراسانی
،
سیده شیما یوسفی
،
وریا ویسانی
چکیده
(425 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(86 دریافت)
بهینهسازی رشد اسپیرولینا پلاتنسیس و تولید رنگدانه های طبیعی با کمک روش سطح پاسخ
ص. 355-343
10.22034/FSCT.19.131.343
نیلوفر صالحیان لنجی
،
مهشید جهادی
،
میترا عطاآبادی
چکیده
(430 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(66 دریافت)
بهینه سازی استخراج ترکیبات فراسودمند از میوه نسترن کوهی جهت تولید مکمل غذایی
ص. 371-357
10.22034/FSCT.19.131.357
حامد صابریان
چکیده
(220 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(58 دریافت)
بهینه سازی شرایط تولید کربوکسی متیل سلولز از هسته خرما
ص. 386-373
10.22034/FSCT.19.131.373
سیده پریناز مبصری
،
معصومه مهربان سنگ آتش
،
حسین ثابت سروستانی
چکیده
(350 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(69 دریافت)
بهینه سازی تولید خامه کم چرب تهیه شده از صمغ فارسی با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 399-387
10.22034/FSCT.19.131.387
فائزه فرهنگ دهقان
،
مریم مصلحی شاد
،
وجیهه فدائی نوغانی
چکیده
(259 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(72 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS