ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 19، شماره 131 - ( 1401 )
بهینه سازی سطح پاسخ تغییرات برخی خواص کیفی و فیزیکوشیمیایی انگور سیاه (رقم رشه) پوشش دهی شده با مالتودکسترین حاوی کیتوزان و عصاره برگ زیتون طی دوره انبارداری
ص. 16-1
10.22034/FSCT.19.131.1
داود داودی
،
نادر حبیبی
،
امیر دارائی گرمه خانی
،
عبدالرحمان رحیمی
چکیده
(409 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(90 دریافت)
بررسی پایداری نانوکپسول هیدرولیزات زئین - ویتامین D3 در آب پرتقال با استفاده از فراصوت و تأثیر آن بر ویژگیهای آب پرتقال
ص. 29-17
10.22034/FSCT.19.131.17
بهاره صدر
،
آیناز علیزاده
،
مهناز طبیبی آذر
،
حامد همیشه کار
،
لیلا روفه گری نژاد
چکیده
(265 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(50 دریافت)
بررسی تاثیر جایگزینی شکر با شیرینکنندهی اِستِویا بر خصوصیات نان قندی
ص. 44-31
10.22034/FSCT.19.131.31
مسعود یقبانی
چکیده
(297 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(54 دریافت)
تیمار پس از برداشت با گابا برای حفظ کیفیت تغذیهای و بهبود عمر انبارمانی فرم تازه بریده قارچ تکمه-ای (Agaricus bisporus)
ص. 57-45
10.22034/FSCT.19.131.45
آیدین شکاری
،
رحیم نقشی بند حسنی
،
مرتضی سلیمانی اقدم
چکیده
(279 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(20 دریافت)
ارزیابی اثر صمغ کتیرا و استویا بر خصوصیات فیزیکیوشیمیایی و حسی دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حین دوره نگهداری سرد
ص. 70-59
10.22034/FSCT.19.131.59
فریبا حدیدی
،
علی گنجلو
،
محمد هادی فکور
چکیده
(296 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(37 دریافت)
بررسی تاثیر پوشش خوراکی صمغ فارسی بر عمرنگهداری توت فرنگی
ص. 81-71
10.22034/FSCT.19.131.71
مرضیه اسلامی
،
حسن برزگر
،
بهزاد ناصحی
،
محمد نوشاد
چکیده
(275 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(79 دریافت)
استفاده از روش انفیس برای مدلسازی فرآیند خشککردن صمغ دانه "به" با خشککن فروسرخ
ص. 90-83
10.22034/FSCT.19.131.83
نوید گودینی
،
اشرف گوهری اردبیلی
،
فخرالدین صالحی
چکیده
(230 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(49 دریافت)
تولید L-گلوتامات در محیط کشت تخمیر حاوی ضایعات غذایی با استفاده از باکتریهای اسید لاکتیک بومی و مقایسه آن با سویه صنعتی
ص. 99-91
10.22034/FSCT.19.131.91
نگین غظنفری
،
فرشته فلاح
،
علیرضا وسیعی
،
فریده طباطبایی یزدی
چکیده
(250 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(33 دریافت)
بهینه سازی استخراج موسیلاژ از دانه میوه "به" به کمک مایکروویو و با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 115-101
10.22034/FSCT.19.131.101
بهاره گودرزی شمس آبادی
،
محمدامین مهرنیا
،
محمد نوشاد
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
حسن برزگر
چکیده
(269 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(41 دریافت)
بررسی تاثیر اینولین، کازئینات سدیم و زمان نگهداری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، میکروبی، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی پنیر لاکتیکی
ص. 129-117
10.22034/FSCT.19.131.117
فاطمه سلامت
،
مسعود دزیانی
،
فاطمه شهدادی
چکیده
(240 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(29 دریافت)
بررسی اثرات افزودن آنزیمهای گلوکز اکسیداز،α- آمیلاز، ترانس گلوتامیناز و زایلاناز بر خواص رئولوژیکی آرد نان بربری و لواش به روش سطح پاسخ
ص. 142-131
10.22034/FSCT.19.131.131
امید میرزایی تاش
،
مهدی قره خانی
،
حمید میرزایی
،
افشین جوادی
چکیده
(254 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(38 دریافت)
استفاده از نانوکپسول های حامل آستاگزانتین میکروجلبک هماتوکوکوس با پوشش مالتودکسترین-کازئینات سدیم به عنوان جایگزین نیتریت سدیم در فرمولاسیون سوسیس معمولی و ارزیابی خصوصیات میکروبی و بافتی محصول
ص. 159-143
10.22034/FSCT.19.131.143
سکینه یگانه
،
سهیل ریحانی پول
چکیده
(226 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(37 دریافت)
بررسی تأثیر افزودن مالت کینوآ بر ماندگاری و ساختار داخلی نان بدون گلوتن
ص. 172-161
10.22034/FSCT.19.131.161
آرزو افتخاری یزدی
،
احمد پدرام نیا
،
فریبا نقی پور
،
امیر حسین الهامی راد
،
رضا سعیدی اصل
چکیده
(243 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(36 دریافت)
مدلسازی سینتیکی و رویکرد شبکه عصبی مصنوعی فرایند استخراج به روش حرارتدهی مقاومتی عصاره غازیاغی
ص. 186-173
10.22034/FSCT.19.131.173
زینب حسنلوفرد
،
مهدی قره خانی
،
محسن زندی
،
لیلا روفه گری نژاد
،
علی گنجلو
چکیده
(237 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(35 دریافت)
بررسی ویژگیهای کیفی و میکروبی کرم کاکائو حاوی روغن بذر کتان ریزپوشانی شده (تولید گاناش شکلاتی فراسودمند)
ص. 198-187
10.22034/FSCT.19.131.187
بنفشه مهیمنی
،
شیلا صفائیان
،
رضوان موسوی ندوشن
،
محمد ربانی
،
حمید توکلی پور
چکیده
(252 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(32 دریافت)
بهینهسازی میزان مصرف صمغ کربوکسی متیل سلولز در بخشهای مختلف ناگت ماهی کپور سرگنده
ص. 210-199
10.22034/FSCT.19.131.199
صدیقه شیخیانی
،
کاوه رحمانی فرح
،
مهدی نیکو
،
فرزانه نوری
،
احمد قره خانی
چکیده
(224 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(29 دریافت)
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره جوانه بروکلی در پایداری اکسایشی روغن سویا در دمای تسریع شده 60oC
ص. 222-211
10.22034/FSCT.19.131.211
سیدرضا موسوی
،
علی نجفی
،
هما بقایی
چکیده
(243 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(28 دریافت)
ویژگیهای شیمیایی و بررسی فعالیت مهارکنندگی و کشندگی رشد قارچهای عامل فساد و کپکزدگی پس از برداشت میوه سیب با استفاده از اسانس مور تلخ
ص. 231-223
10.22034/FSCT.19.131.223
مصطفی رحمتی جنیدآباد
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمد نوشاد
چکیده
(267 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(35 دریافت)
تاثیر افزودن آرد کینوا بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، میکروبی و حسی ماست همزده
ص. 246-233
10.22034/FSCT.19.131.233
سلوا رنجبر واثق
،
جواد حصاری
،
سید هادی پیغمبردوست
،
حسن محرمپور
،
صمد بدبدک
چکیده
(251 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(37 دریافت)
بررسی امکان جایگزینی ساکارز با آرد مالت آنزیمی سورگوم درکیک برنجی بدون گلوتن
ص. 259-247
10.22034/FSCT.19.131.247
بهاره صحرائیان
،
سیدعلی مرتضوی
،
مهدی کریمی
،
فریده طباطبایی یزدی
،
محبت محبی
چکیده
(262 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(39 دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی فراسودمند غنی شده با ترکیب آردهای دانه چیا و پوسته اسفرزه
ص. 273-261
10.22034/FSCT.19.131.261
عطیه طباطباییان
،
علی نجفی
،
لیلا نوری
چکیده
(221 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(42 دریافت)
تأثیر فرم آزاد و ریزپوشانی با نانولیپوزوم عصاره گیاهان برگبو و رزماری بر رفتار برخی از شاخصهای شیمیایی مواد فساد در ماهی کپور نقرهای نگهداری شده در دمای یخچال
ص. 289-275
10.22034/FSCT.19.131.275
جلال اعلا
،
محمد احمدی
،
لیلا گلستان
،
سیداحمد شهیدی
،
نبی شریعتی فر
چکیده
(259 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(28 دریافت)
تاثیر هیدروکلوئیدهای کاپاکاراگینان و کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی شیر استریل غنی شده با کلسیم
ص. 301-291
10.22034/FSCT.19.131.291
ریحانه کاوند
،
مرجانه صداقتی
،
نرگس مورکی
چکیده
(279 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(39 دریافت)
تولید نانوکپسول های حامل آستاگزانتین استخراج شده از میکروجلبک هماتوکوکوس (Haematococcus pluvialis) با پوشش ترکیبی مالتودکسترین-کازئینات سدیم و ارزیابی خواص فیزیکی، آنتی اکسیدانی و رنگی محصول
ص. 317-303
10.22034/FSCT.19.131.303
سکینه یگانه
،
سهیل ریحانی پول
چکیده
(216 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(52 دریافت)
تولید باکتریوسین با استفاده از باسیلوس لکینیفورمیس ATCC 9789 و تعیین ویژگیهای ساختاری و ضدمیکروبی آن
ص. 330-319
10.22034/FSCT.19.131.319
امین خلیلی
،
محمود رضازاد باری
،
سعید حسامی تکلو
،
صابر Amiri
چکیده
(225 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(35 دریافت)
تأثیر پوشش خوراکی پکتین نانو کیتوزان حاوی اسانس مریم گلی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زمان ماندگاری انگور سیاه
ص. 342-331
10.22034/FSCT.19.131.331
فاطمه محدثی خراسانی
،
سیده شیما یوسفی
،
وریا ویسانی
چکیده
(237 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(28 دریافت)
بهینهسازی رشد اسپیرولینا پلاتنسیس و تولید رنگدانه های طبیعی با کمک روش سطح پاسخ
ص. 355-343
10.22034/FSCT.19.131.343
نیلوفر صالحیان لنجی
،
مهشید جهادی
،
میترا عطاآبادی
چکیده
(211 مشاهده)
بهینه سازی استخراج ترکیبات فراسودمند از میوه نسترن کوهی جهت تولید مکمل غذایی
ص. 371-357
10.22034/FSCT.19.131.357
حامد صابریان
چکیده
(113 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(28 دریافت)
بهینه سازی شرایط تولید کربوکسی متیل سلولز از هسته خرما
ص. 386-373
10.22034/FSCT.19.131.373
سیده پریناز مبصری
،
معصومه مهربان سنگ آتش
،
حسین ثابت سروستانی
چکیده
(155 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(16 دریافت)
بهینه سازی تولید خامه کم چرب تهیه شده از صمغ فارسی با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 399-387
10.22034/FSCT.19.131.387
فائزه فرهنگ دهقان
،
مریم مصلحی شاد
،
وجیهه فدائی نوغانی
چکیده
(125 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(23 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 371