ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 19، شماره 130 - ( 1401 )
تاثیر تیمارهای مختلف دمایی در فرآیند اکستروژن بر خصوصیات کیفی سبوس دو رقم برنج طارم و خزر
ص. 9-1
10.22034/FSCT.19.130.1
سید مهدی حسینی بحری
،
رضا اسماعیل زاده کناری
،
زینب رفتنی امیری
چکیده
(443 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(127 دریافت)
بررسی اثر کاربرد عصاره تفاله حاصل از آبگیری انگور قرمز (Vitis vinifera L. cv. Rish baba) بر پایداری اکسایشی، خواص تغذیهای و حسی بیسکویت
ص. 22-11
10.22034/FSCT.19.130.11
ماندانا طایفه
،
آیناز علیزاده
،
میترا صوفی
چکیده
(309 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(88 دریافت)
تولید و فرمولاسیون شکلات تلخ سین بیوتیک بر پایه میکروکپسول های لاکتوباسیلوس کازئی و پودر شاه بلوط و ارزیابی بقای پروبیوتیک در طی دوره نگهداری
ص. 35-23
10.22034/FSCT.19.130.23
الناز تقی زاده
،
فرزانه عبدالملکی
،
انوشه شریفان
چکیده
(324 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(70 دریافت)
غربالگری جدایه های باکتری های اسید لاکتیک از فرآوردههای لبنی سنتی خراسان به منظور ارزیابی تولید فولات خارج سلولی
ص. 46-37
10.22034/FSCT.19.130.37
فاطمه حسینی
،
محمدباقر حبیبی نجفی
،
محمدرضا عدالتیان دوم
چکیده
(328 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(43 دریافت)
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی آب سیب حاوی فیبر رژیمی محلول تخم کتان
ص. 59-47
10.22034/FSCT.19.130.47
فرناز قاسم زاده
،
اکرم شریفی
چکیده
(326 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(67 دریافت)
تاثیر نشاسته اکتنیل سوکسینیک انیدرید بر خواص کف زایی کنسانتره پروتئین آب پنیر
ص. 71-61
10.22034/FSCT.19.130.61
محسن صهبایی
،
سید محمد علی رضوی
چکیده
(316 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(47 دریافت)
بهینه سازی فرمولاسیون بیسکویت کراکر تهیه شده از آرد کینوا و آرد ذرت
ص. 83-73
10.22034/FSCT.19.127.73
فاطمه شلمزاری
،
زهرا ارجائی
چکیده
(328 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(61 دریافت)
تهیه امولسیون دوگانه پیکرینگ پایدار شده توسط نانوذرات کیتوزان و ارزیابی متغیرهای فرمولاسیون بر پایداری فیزیکی امولسیونهای حاصل
ص. 95-85
10.22034/FSCT.19.130.85
فاطمه حیدری
،
سید مهدی جعفری
،
امان محمد ضیائی فر
،
نیکلاس آنتون
چکیده
(314 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(51 دریافت)
بررسی ترکیبات شیمیایی و ضدمیکروبی عصاره گیاه پونه (Mentha pulegium) بومی مشگین شهر و نمین
ص. 109-97
10.22034/FSCT.19.130.97
سیده معصومه هاشمی نیا
،
منیژه جمشیدی
چکیده
(271 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(39 دریافت)
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی کیک فنجانی بدون گلوتن حاوی اینولین
ص. 120-111
10.22034/FSCT.19.130.111
پریا کلانی
،
سارا جعفریان
،
محمد حسین عزیزی
،
غلامحسن اسدی
،
لیلا روزبه نصیرایی
چکیده
(294 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(50 دریافت)
بررسی خواص فیزیکی فیلم فعال گلوتن حاوی اسانس مرزنجوش(Origanum majorana L.)آزاد و درون پوشانی شده و ارزیابی کارایی آن در کنترل فساد میکروبی پنیر فراپالایش و گوشت قرمز
ص. 129-121
10.22034/FSCT.19.130.121
هانیه محمدی جارچلو
،
سید حسین حسینی قابوس
،
هادی الماسی
چکیده
(254 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(54 دریافت)
بررسی خواص آنتیاکسیدانی و ضد میکروبی تیمول و رسوراترول ریزپوشانی شده با نانوذرات کامپوزیتی زئین- کازئینات
ص. 142-131
10.22034/FSCT.19.130.131
فاطمه ساداتی خادر
،
الهام مهدیان
،
اسماعیل عطای صالحی
،
رضا کاراژیان
چکیده
(262 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(46 دریافت)
کاربرد روش استخراج آب مادون بحرانی در عصاره گیری از صمغ کندر و بررسی قابلیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصارهها
ص. 153-143
10.22034/FSCT.19.130.143
سحر گلچین
،
بهاره حاجی رستملو
،
زهره دیدار
،
محسن وظیفه دوست
،
مرتضی محمدی
چکیده
(324 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(41 دریافت)
بررسی تاثیر پوشش فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز (CMC) حاوی اسانس پوست گردو و پوست لیمو بر ماندگاری قارچ خوراکی
ص. 169-155
10.22034/FSCT.19.130.155
سمانه رجبی
،
سپیده بهرامی
،
محمد عبدالهیان نوقابی
چکیده
(307 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(46 دریافت)
بررسی فرایند تولید نانوذرات لیپیدی جامد؛ تأثیر پارامترهای فرآیند بر ویژگی های پیش امولسیون و امولسیون نهایی
ص. 181-171
10.22034/FSCT.19.130.171
مریم محمدی زاده
،
آرام بستان
،
رسول کدخدایی
چکیده
(289 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(49 دریافت)
مقایسه روش استخراج بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره چای کوهی (Stachys lavandulifolia V.) و بهینه سازی شرایط تولید عصاره ریزپوشانی شده آن
ص. 195-183
10.22034/FSCT.19.130.183
رضا اسماعیل زاده کناری
،
زینب رفتنی امیری
،
علی معتمدزادگان
،
جعفر محمدزاده میلانی
،
جمشید فرمانی
،
رضا فرهمندفر
چکیده
(297 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(58 دریافت)
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته آمارانت اصلاحشده با مخلوط آدیپیکاسید و استیکانیدرید
ص. 212-197
10.22034/FSCT.19.130.197
سحر محمدی
،
مزدک علیمی
،
سید احمد شهیدی
،
شیرین شکوهی
چکیده
(251 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(38 دریافت)
بررسی مقایسه ای ویژگیهای فیزیکوشیمیایی هیدرولیزهای پروتئینی سارکوپلاسمیک و میوفیبریلار گربه ماهی (Pangasius sutchi) توسط هیدرولیز آنزیمی
ص. 226-213
10.22034/FSCT.19.130.213
لیلا نجفیان
چکیده
(260 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(35 دریافت)
بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات زیست فعال از گلبرگ های گل راعی به روش سطح پاسخ
ص. 244-227
10.22034/FSCT.19.130.227
زهرا نجاری
،
محمد فتاحی
چکیده
(207 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(48 دریافت)
بهینه سازی اثر همزمان تغییر پارامترهای رنگبری بر پایداری اکسایشی، کارایی رنگبری و حفظ ترکیبات ارزشمند روغن ذرت به روش سطح پاسخ (RSM)
ص. 257-245
10.22034/FSCT.19.130.245
لیلا صداقت بروجنی
،
بهناز نقشبندی
،
مسعود حبیبی نجفی
چکیده
(221 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(38 دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، ساختاری و حسی گوشت آنالوگ تولیدشده در رطوبت بالا بر پایه ایزوله پروتئین نخود در ترکیب با کنسانتره پروتئین تخم کتان
ص. 268-259
10.22034/FSCT.19.130.259
فاطمه ریاضی
،
مصطفی مظاهری طهرانی
چکیده
(263 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(51 دریافت)
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی پروتئین استخراجشده از سیبزمینی
ص. 281-269
10.22034/FSCT.19.130.269
نادیا شکرانه
،
مزدک علیمی
،
سیداحمد شهیدی
،
مریم میزانی
،
محمد بامنی مقدم
چکیده
(259 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(33 دریافت)
اثر آنتی اکسیدانی سلنیت سدیم میکروکپسوله شده در روغن سویا در طول مدت یکسال نگهداری
ص. 305-283
10.22034/FSCT.19.130.283
شیوا ذوالفقاری
،
محمد گلی
،
شریفه شاهی
چکیده
(196 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(32 دریافت)
مدلسازی و بهینه سازی نانوامولسیون اسانس موسیر ایرانی حامل اسیدهای چرب امگا سه با استفاده از طرح D-Optimal
ص. 328-307
10.22034/FSCT.19.130.307
نسرین فرجی
،
محمد علیزاده
،
سهیلا فرجی
چکیده
(211 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(41 دریافت)
مقایسه خصوصیات کیفی عسل تولیدی در استانهای سیستان و بلوچستان و قزوین با تأکید بر کاربرد آنها در تشخیص تقلب عسل
ص. 341-329
10.22034/FSCT.19.130.329
غلامحسین حقایق
،
سید محمد احمدی
،
محمد امین میری
چکیده
(212 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(38 دریافت)
ارزیابی پایداری اکسایشی روغن سویای مخلوط با روغن بنه (Pistacia atlantica)
ص. 354-343
10.22034/FSCT.19.130.343
نسیم دهقان
،
حسن برزگر
،
محمدامین مهرنیا
،
حسین جوینده
چکیده
(212 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(38 دریافت)
بررسی اثر آنتی باکتریالی اسانس گیاه کاکوتی کوهی منطقه خراسان شمالی روی باکتری گرم منفی سالمونلا تیفی موریوم در محیط in vitro
ص. 370-355
10.22034/FSCT.19.130.355
عباس بایگان
،
شیلا صفائیان
،
رضا شاهین فر
،
ژاله خوشخو
چکیده
(248 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(45 دریافت)
بررسی اثر گرده گل جمع آوری شده توسط زنبور عسل بر ترکیبات زیست فعال، خواص آنتی اکسیدانی و ماندگاری کیک بدون گلوتن
ص. 383-371
10.22034/FSCT.19.130.371
فاطمه جلیلی
،
سیدهادی پیغمبردوست
،
صمد بدبدک
،
عارف اولاد غفاری
چکیده
(247 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(37 دریافت)
بررسی خواص آنتی اکسیدانی، ضد میکروبی و شناسایی ترکیبات شیمیایی حاصل از عناب (گوشت و هسته) و ارزیابی امکان استفاده از آن در فرمولاسیون روغن آفتابگردان (در طی نگه داری)
ص. 395-385
10.22034/FSCT.19.130.385
نجمه مهرنیا
،
محسن وظیفه دوست
،
زهره دیدار
،
بهاره حاجی رستملو
،
احمد پدرام نیا
چکیده
(174 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(34 دریافت)
بررسی خواص فیزیکی و شیمیایی ماست فراسودمند حاوی روغن زیتون و پودر دانه کرفس
ص. 409-397
10.22034/FSCT.19.130.397
سمانه رمضانی علی آبادی
،
معصومه مهربان سنگ آتش
،
محمدرضا امیریوسفی
چکیده
(251 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(58 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 392