ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 19، شماره 129 - ( 1401 )
شناسایی و بهینه سازی فیلم خوراکی بر پایه صمغ فارسی و ژلاتین
ص. 12-1
10.22034/FSCT.19.129.1
محمد صادق عرب
،
حنان لشکری
،
مهرداد نیاکوثری
،
محمدهادی اسکندری
چکیده
(239 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(94 دریافت)
بررسی ظرفیت گرمایشی واکنش زئولیت A3 و آب در سیلندر خود گرم شونده جهت گرم کردن نوشیدنیها
ص. 22-13
10.22034/FSCT.19.129.13
حانیه عامری
،
محمدحسین عزیزی
،
آزاده سلیمی
چکیده
(131 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(60 دریافت)
تولید شربت گلوکزی از طریق هیدرولیز آنزیمی مخلوط های آرد ذرت سخت و نرم و ارزیابی ویژگی های آن به عنوان شربت مقرون به صرفه اقتصادی
ص. 39-23
10.22034/FSCT.19.129.23
فرشته فطوره چی
،
فلورا فرخی
،
اورنگ عیوض زاده
،
علی بهادری
،
امین سید یعقوبی
چکیده
(121 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(53 دریافت)
بهینه سازی شرایط تولید کف و ارزیابی فرآیند خشک کردن کف پوشی قارچ دکمه ای سفید(Agaricusbisporus)
ص. 54-41
10.22034/FSCT.19.129.41
آتنا پاسبان
،
محبت محبی
،
هاشم پورآذرنگ
،
مهدی وریدی
،
آرزو عباسی
چکیده
(129 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(52 دریافت)
بهینه سازی تولید کف نوشیدنی پرتقالی به روش سطح پاسخ
ص. 65-55
10.22034/FSCT.19.129.55
آزیتا نعمتی
،
علی معتمدزادگان
،
جعفر محمد زاده میلانی
چکیده
(63 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(45 دریافت)
خواص فیزیکی وغذایی خرمای دیری عراقی
ص. 76-67
10.22034/FSCT.19.129.67
حیدر الکعبی
چکیده
(69 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(30 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 76