ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 19، شماره 128 - ( 1401 )
نقش فرآیند اولترافیلتراسیون در شفاف سازی آب انار: تاثیر بر ترکیبات زیست فعال و تشکیل ترکیبات زیست رنگی
ص. 10-1
10.22034/FSCT.19.128.1
بیوک آقا فرمانی
،
صمد بدبدک
چکیده
(374 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(125 دریافت)
ارزیابی کالری دریافتی گروههای درآمدی مختلف خانوار تحت تأثیر سیاست جبران درآمد اسمی ناشی از شوک قیمت مواد غذایی منتخب
ص. 22-11
10.22034/FSCT.19.128.11
الهه بنایی
،
سید مجتبی مجاوریان
،
سید علی حسینی یکانی
،
عباس میرزایی
چکیده
(302 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(54 دریافت)
بررسی مدیریت پسماند گل پساب تولیدی در کارخانجات تولید شکر از نیشکر در مناطق جنوب ایران
ص. 36-23
10.22034/FSCT.19.128.23
مرتضی نوروزی
،
ابوالفضل دانایی
چکیده
(292 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(42 دریافت)
بررسی اثر پوشش خوراکی ژلاتین پای مرغ-عصاره پوست سبز گردو بر کیفیت و زمان نگهداری فیله ماهی قزلآلای رنگین کمان در دمای یخچال
ص. 56-37
10.22034/FSCT.19.128.37
نسرین افشار
،
ناصر صداقت
،
محمد محسن زاده
چکیده
(352 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(81 دریافت)
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی پرتقالهای ارقام تامسون ناول و والنسیا در طی نگهداری در سردخانه
ص. 68-57
10.22034/FSCT.19.128.57
طاهره کاکوئی
،
اسماعیل عطای صالحی
،
الهام مهدیان
،
جواد فتاحی مقدم
چکیده
(243 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(35 دریافت)
بهبود کیفیت کیک بدون گلوتن با استفاده از آرد برنج قهوه ای و سفید و صمغ های اسفرزه، فارسی و قدومه شیرازی
ص. 82-69
10.22034/FSCT.19.128.69
نغمه علائی بخش
،
علیرضا فرجی
،
فریبا نقی پور
چکیده
(269 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(65 دریافت)
تاثیر پیش تیمار گلوتامات سدیم بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی و ترکیبات زیست-فعال گندم جوانه زده
ص. 91-83
10.22034/FSCT.19.128.83
روح اله پاشایی بهرام
،
افشین جوادی
،
صمد بدبدک
،
سید مصطفی اعرج خدایی
چکیده
(228 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(53 دریافت)
ارزیابی تغییرات حسی فیش فینگر تولید شده از گوشت چرخ شده و سوریمی ماهی کوتر ساده(Sphyraena jello) وتاثیر جایگزینی گوشت قرمز با گوشت ماهی در طول نگهداری در سردخانه (۱۸- درجه سلسیوس) به مدت چهار ماه
ص. 104-93
10.22034/FSCT.19.128.93
سحر جلیلی
چکیده
(236 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(27 دریافت)
تاثیر افزودن صمغ بالنگوشیرازی بر ویژگی های تکنولوژیکی و حسی نان قالبی بدون گلوتن بر پایه آرد ذرت
ص. 118-105
10.22034/FSCT.19.128.105
مهدی جلالی
،
زهرا شیخ الاسلامی
،
امیر حسین الهامی راد
،
محمدحسین حدادخداپرست
،
مهدی کریمی
چکیده
(263 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(34 دریافت)
بررسی پایداری فیزیکی و شیمیایی نانوامولسیون امگا3 و اثر ضدباکتریایی آن بر دو باکتری استافیلوکوکوس اورئوس و سودوموناس آئروجینوزا
ص. 131-119
10.22034/FSCT.19.128.119
زهرا غفوری
،
علی فضل آرا
،
مهدی پورمهدی بروجنی
،
ندا باورصاد
چکیده
(271 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(41 دریافت)
بررسی اثر پاداکسندگی عصاره برگ رزماری نانوریزپوشانی شده در صمغ دانه ریحان بر پایداری اکسایشی روغن آفتابگردان و خصوصیات حسی خلال سیب زمینی سرخ شده در آن
ص. 146-133
10.22034/FSCT.19.128.133
سیده زینب جعفری
،
سارا جعفریان
،
محمد حجتی
،
لیلا نجفیان
چکیده
(282 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(41 دریافت)
ارزیابی تاثیر خشک کردن حرارتی و انجمادی بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات عملکردی تفاله هویج
ص. 159-147
10.22034/FSCT.19.128.147
زهرا رضوانی
،
امیر گلی
چکیده
(307 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(50 دریافت)
بررسی تاثیر روش خشک کردن بر خواص کیفی و میکروبی لواشک زرشک
ص. 170-161
10.22034/FSCT.19.128.161
سولماز خجسته منش
،
مسعود دزیانی
،
فاطمه شهدادی
چکیده
(290 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(44 دریافت)
درون پوشانی کروسین در حامل های نیوزومی و لیپوزومی و بررسی ویژگی های آنها
ص. 182-171
10.22034/FSCT.19.128.171
حنان لشکری
چکیده
(232 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(42 دریافت)
تاثیر مدت زمان انجماد در افزایش بازدهی هیدرولیز نشاسته سیب زمینی توسط آلفا آمیلاز
ص. 191-183
10.22034/FSCT.19.128.183
الهه عابدی
،
کیانا پورمحمدی
چکیده
(253 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(37 دریافت)
غنی سازی نوشیدنی تخمیری بر پایه گندم سیاه و عدس با نانولیپوزوم های ویتامین E وC
ص. 205-193
10.22034/FSCT.19.128.193
میرحسین موسوی
،
مهدی قره خانی
،
کاظم علیرضالو
،
لیلا روفه گری نژاد
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده
(275 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(52 دریافت)
اثر کاربرد بعد از برداشت گاماآمینوبوتریک اسید، اکسید کلسیم و سالیسیلیک اسید بر کیفیت و انبارمانی گوجهفرنگی
ص. 223-207
10.22034/FSCT.19.128.207
مهلا خوشهالی
،
فاطمه ناظوری
،
محمود رقامی
چکیده
(262 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(45 دریافت)
فعالیت پروتئولیتیکی Lactobacillus rhamnosus GG و Lactobacillus paracasei در دسر نوشیدنی لبنی و تاثیر آنها بر خاصیت آنتی اکسیدانی محصول: مقایسه نوع تخمیری و غیرتخمیری
ص. 233-225
10.22034/FSCT.19.128.225
سیما طاهری
،
مرتضی خُمیری
،
علی مویدی
،
مهران اعلمی
چکیده
(265 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(40 دریافت)
بسته بندی پنیر فراپالایش با فیلم خوراکی نانوکامپوزیت ایزوله پروتین ماش- پکتین سیب حاوی میکروانکپسولاسیون عصاره هل و نانو ذره اکسید سریوم و کربن کوانتوم دات های گرافیتی: بررسی ویژگی های فیزیکیوشیمیایی آن
ص. 247-235
10.22034/FSCT.19.128.235
ایرج کریمی ثانی
،
محمد علیزاده
چکیده
(334 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(46 دریافت)
اثر اسانسهای کاکوتی و ترخون بر کیفیت میکروبی فیله ماهی قزلآلای رنگین کمان نگهداری شده در یخچال
ص. 258-249
10.22034/FSCT.19.128.249
پروانه صادق زاده مرندی
،
افشین جوادی
،
محمدرضا افشار مقدم
چکیده
(247 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(34 دریافت)
بررسی خاصیت ضد میکروبی عصاره و نانوکپسول حاوی عصاره هیدروالکلی اندام های هوایی گیاه هوفاریقون بر ماندگاری پنیر سفید
ص. 270-259
10.22034/FSCT.19.128.259
سپیده تبریزی
،
الهام مهدیان
،
علی محمدی ثانی کاخکی
،
محبوبه سرابی جماب
،
فاطمه عروجعلیان
چکیده
(332 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(105 دریافت)
بررسی تاثیر پوشش خوراکی تهیه شده بر پایه پروتئین آب پنیر و ژلاتین بر افزایش ماندگاری فیله گوساله در دمای یخچال
ص. 281-271
10.22034/FSCT.19.128.271
علی حسینلو
،
احمد قره خانی
،
امیر توکمه چی
چکیده
(239 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(40 دریافت)
فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند بر پایه شیر جو حاوی اینولین و کنسانتره آب سیب
ص. 291-283
10.22034/FSCT.19.128.283
مریم محمدی زاده
،
مریم استادحسین
چکیده
(272 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(44 دریافت)
تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ساختاری نشاستهی ذرت قبل و بعد از پیش تیمار فشار بالا
ص. 302-293
10.22034/FSCT.19.128.293
کیانا پورمحمدی
،
الهه عابدی
چکیده
(289 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(42 دریافت)
تهیه و بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی نانوامولسیون های تهیه شده بر پایه روغن زیتون به منظور درون پوشانی فیتواسترول ها
ص. 314-303
10.22034/FSCT.19.128.303
حسن بنی تمیم
،
عاطفه پورجاهد
،
صفورا کریمی
،
محمدرضا عصاری
چکیده
(235 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(44 دریافت)
اثر افزودن گرده گل بر خواص فیزیکیشیمیایی خمیر و کیفیت کیک بدون گلوتن فراسودمند
ص. 327-315
10.22034/FSCT.19.128.315
فاطمه جلیلی
،
سیدهادی پیغمبردوست
،
صمد بدبدک
،
عارف اولاد غفاری
چکیده
(210 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(42 دریافت)
تولید سوسیس بر پایه پروتئین قارچی فوزاریوم ونناتوم (جایگزین گوشت) و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آن
ص. 338-329
10.22034/FSCT.19.128.329
نرگس شهبازپور
،
انوشه شریفان
،
کیانوش خسروی دارانی
،
هدایت حسینی
چکیده
(321 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(62 دریافت)
اثر روش خشککردن بر برخی مواد مؤثره عصاره دو گونه مریم گلی
ص. 352-339
10.22034/FSCT.19.128.339
محدثه جعفری
،
محمد سیاری
،
علی عزیزی
چکیده
(207 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(45 دریافت)
بررسی فرآیند خشک کردن همرفت برش های سیب: بررسی تغییرات دمایی نمونه با استفاده از ترموگرافی مادون قرمز
ص. 362-353
10.22034/FSCT.19.128.353
آتنا پاسبان
،
حسن صدرنیا
،
سید احمد شهیدی
،
محبت محبی
چکیده
(192 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(37 دریافت)
بررسی برخی خصوصیات فیزیکی و فعالیت آنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیرکازئینات سدیم حاوی نانواکسید تیتانیوم و اسانس هسته انگور و تأثیر آن بر مقاومت اکسیداتیو روغن زیتون بکر
ص. 374-363
10.22034/FSCT.19.128.363
هاله همتی
،
رقیه اشرفی یورقانلو
،
مهلا پیروزی فرد
چکیده
(174 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(49 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 363