ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 19، شماره 126 - ( 1401 )
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی دو نوع بستنی تهیه شده از شیر بز و گاو با نسبت های مختلف دو اسانس دارچین و هل
ص. 12-1
10.22034/FSCT.19.126.1
زهره فتوره بنابی
،
علیرضا شهاب لواسانی
،
شیلا برنجی
چکیده
(563 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(138 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی هفت نمونه عسل منطقه سیستان
ص. 23-13
10.22034/FSCT.19.126.13
سمیه نیک نیا
چکیده
(421 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(88 دریافت)
اثر اسانس لعل کوهستان (اولیوریا دیکامبنز ونت) و عصاره آنغوزه (فرولا آسا فواتیدا) بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت سینه ی بوقلمون طی یک ماریناد اسیدی
ص. 37-25
10.22034/FSCT.19.126.25
بابک محمدی
،
نفیسه زمین دار
،
محمد مهدی قیصری
چکیده
(502 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(88 دریافت)
بهینهسازی استخراج پروتئین دانه شنبلیله به کمک امواج فراصوت و بررسی خصوصیات ساختاری، عملکردی و فعالیت ضد اکسایشی آن
ص. 55-39
10.22034/FSCT.19.126.39
آلا قاسمی کیا
،
علی گنجلو
،
ماندانا بی مکر
چکیده
(502 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(77 دریافت)
تاثیر صمغ گوار، امولسیفایر داتم، دور همزن و دمای پخت بر خواص فیزیکی شیمیایی، حرارتی و ارگانولپتیکی نان تست
ص. 70-57
10.22034/FSCT.19.126.57
فرناز محمدی گلچین
،
سارا موحد
،
محمدرضا اسحاقی
،
حسین احمدی چناربن
چکیده
(461 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(78 دریافت)
تاثیر نانو پوشش کیتوزان حاوی عصاره پوست انار بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی دانه انار طی نگهداری
ص. 85-71
10.22034/FSCT.19.126.71
طیبه شاهی
،
محمد قربانی
،
سید مهدی جعفری
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
یحیی مقصودلو
،
عادل بیک بابایی
چکیده
(622 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(166 دریافت)
مفهوم و پتانسیل های کاربردی پست بیوتیک ها در صنعت مواد غذایی
ص. 101-87
10.22034/FSCT.19.126.87
صابر Amiri
،
سمیرا کاظمی
چکیده
(647 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(153 دریافت)
بررسی تاثیر عصاره آبی- الکلی گیاه دارویی آویشن و اینولین بر خواص فیزیکوشیمیایی ماست سنتی بوکز ایلام
ص. 120-103
10.22034/FSCT.19.126.103
محمدیار حسینی
،
طیب سیفی
چکیده
(479 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(71 دریافت)
بهینه سازی فیلم ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی گلوتن حاوی اسانس گلپر، نانو ذره ی منیزیم اکسید و پلی پیرول به روش سطح پاسخ
ص. 142-121
10.22034/FSCT.19.126.121
منوچهر فاضلی
،
محمد علیزاده خالدآباد
،
سجاد پیرسا
چکیده
(436 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(78 دریافت)
بررسی ویژگیهای شیمیایی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره رازک بر Staphylococcus aureus، Listeria monocytogenes، Escherichia coli و Enterobacter aerogenes در شرایط برونتنی
ص. 152-143
10.22034/FSCT.19.126.143
محمد نوشاد
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
مصطفی رحمتی جنیدآباد
چکیده
(437 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(70 دریافت)
ارزیابی نوع و ترکیب مواد پوشش دهنده در پایداری رنگدانه فیکوسیانین به روش خشک کن پاششی
ص. 162-153
10.22034/FSCT.19.126.153
رضا کاراژیان
،
مریم عامری
،
نجمه گرد نوشهری
،
پری رخ لوائی
،
احمد احتیاطی
،
فرزاد صادقی
،
سید حسین رضوی زادگان
چکیده
(450 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(92 دریافت)
ویژگی های حسی پنیر پروسس غنی شده با اینولین و پودر سفیده تخم مرغ
ص. 173-163
10.22034/FSCT.19.126.163
شادی استوار
،
محرم وزیری
،
فردین تمجیدی
چکیده
(437 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(87 دریافت)
بررسی تاثیر قند مایع خرما و عصاره استویا به عنوان جایگزین شکر بر خصوصیات کیفی آبمیوه مخلوط سیب-لیمو
ص. 191-175
10.22034/FSCT.19.126.175
محجوب شیخ الاسلامی
،
احمد پدرام نیا
،
مهدی جلالی
چکیده
(384 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(182 دریافت)
اثر ضدمیکروبی نانوکامپوزیت های نقره و مس تولید شده به روش اکستروژن بر باکتریهای اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس
ص. 204-193
10.22034/FSCT.19.126.193
آرمین آذری
،
امیرعلی انوار
،
حامد اهری
،
انوشه شریفان
،
عباسعلی مطلبی
چکیده
(400 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(82 دریافت)
تاثیر شرایط استخراج به کمک فراصوت بر راندمان استخراج و میزان ترکیبات فنولی و توکوفرول روغن سویا
ص. 215-205
10.22034/FSCT.19.126.205
وحیده گواهیان
،
رضا اسماعیل زاده کناری
،
زینب زینب
چکیده
(470 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(73 دریافت)
بررسی افزودن تفاله قهوه عربیکا بر خواص آنتی اکسیدانی، بافتی و حسی شکلات
ص. 225-217
10.22034/FSCT.19.126.217
ایمان پژمان
،
رضا کاراژیان
،
نجمه گرد نوشهری
چکیده
(358 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(56 دریافت)
اثر فناوری اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی فراورده حاصل از آرد کامپوزیت جودوسر-برنج شکسته با هدف تولید حریره فوری
ص. 237-227
10.22034/FSCT.19.126.227
سمیه اخروی
،
آرش کوچکی
،
الناز میلانی
چکیده
(364 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(119 دریافت)
اثر روش های مختلف خشک کردن کف پوشی بر ویژگی های پودر نوشیدنی پرتقالی تهیه شده از پرمیت
ص. 256-239
10.22034/FSCT.19.126.239
آزیتا نعمتی
،
علی معتمدزادگان
،
جعفر محمد زاده میلانی
چکیده
(378 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(82 دریافت)
تولید کانجوگه ایزوله پروتئین سویا-کربوکسی متیل سلولز از طریق پلاسمای غیرحرارتی
ص. 268-257
10.22034/FSCT.19.126.257
هدیه شرف الدین
،
نفیسه سلطانی زاده
چکیده
(354 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(75 دریافت)
بررسی اثر مصرف رژیم غذایی پر چرب و لاکتوباسیلوس روتری بر وزن بدن، فلور روده و شاخصهای متابولیکی موش C57BL/6
ص. 282-269
10.22034/FSCT.19.126.269
احسان شاد
،
سید شهرام شکرفروش
،
سعید نظیفی
،
محمدهادی اسکندری
چکیده
(463 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(95 دریافت)
سنتز آسان و سبز نانوکامپوزیتهای زیست سازگار بر پایه گرافن اکسید کاهشیافته/اکسید آهن جهت اندازهگیری وانیلین در نمونههای غذایی: بهینهسازی به روش سطح پاسخ
ص. 296-283
10.22034/FSCT.19.126.283
مهسا تبریزی
،
سیداحمد شهیدی
،
فرشته چکین
،
آزاده قربانی حسن سرایی
،
شهرام نقی زاده رئیسی
چکیده
(378 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(89 دریافت)
بررسی اثر اینولین/کفیران بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی پنیر موزارلای کم چرب
ص. 306-297
10.22034/FSCT.19.126.297
ناصر مقیسه
،
اکرم آریان فر
،
اسماعیل عطای صالحی
،
علی رافع
چکیده
(368 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(85 دریافت)
بررسی برخی ترکیبات فیتوشیمیایی عصاره گیاه خیار آبپران (Ecballium elaterium M. Bieb) تحت اثر روش های مختلف خشک کردن
ص. 320-307
10.22034/FSCT.19.126.307
نسرین حسین زاده
،
حسنعلی نقدی بادی
،
سپیده کلاته جاری
،
علی مهرآفرین
،
سکینه سعیدی سار
چکیده
(438 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(174 دریافت)
بررسی اثر افزودن عصاره مالت بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آب سیب پروبیوتیک حاوی Lactobacillus plantarum
ص. 331-321
10.22034/FSCT.19.126.321
زهرا قاسملو
،
دینا شهرام پور
،
مرتضی خمیری
،
الهام اسدپور
چکیده
(353 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(68 دریافت)
بررسی تابش فرابنفش و مرئی بر استافیلوکوکوس اورئوس، سودوموناس آئروژینوزا محیط کشت و شمارش کلی میکروب دهان و سطوح جامد
ص. 341-333
10.22034/FSCT.19.126.333
محمد گلی
،
شریفه شاهی
،
مهدی مقضی
،
رحمان امینی
،
میترا منصوری بنی
،
محمد درویشی
،
سید محسن رنجبران
چکیده
(453 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(127 دریافت)
ارزیابی فرآیندهای شستشو و حرارت بر میزان باقیمانده سموم آفت کش انتخابی در برنج با استفاده از روش کروماتوگرافی مایع- طیف سنج جرمی
ص. 359-343
10.22034/FSCT.19.126.343
زهره مردانی
،
لیلا نوری
،
فرزاد پیرویان
،
عطاءاله شکوری
چکیده
(338 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(80 دریافت)
مطالعه اثر آنزیم آسپاراژیناز و برشتگی نان تافتون بر روی آکریل آمید
ص. 371-361
10.22034/FSCT.19.126.361
معصومه بارانی
،
محمد شاهدی
چکیده
(314 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(61 دریافت)
بررسی تاثیر کاربرد نشاسته اصلاح شده استیله به همراه کاپا و یوتا کاراگینان بر پایداری و خواص رئولوژی و حسی شیر کاکائو
ص. 386-373
10.22034/FSCT.19.126.373
نیلوفر ثمری
،
مسعود هنرور
،
مریم میزانی
چکیده
(407 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(83 دریافت)
بررسی خواص آنتیاکسیدانی و عملکردی کلاژن و کلاژن هیدرولیز شده از پوست ماهی هامور (Epinephelus coioides)
ص. 400-387
10.22034/FSCT.19.126.387
رضوان موسوی ندوشن
،
فاطمه عسگری مهرابادی
چکیده
(509 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(126 دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و ارزش غذایی کیویفروت (Actinidia deliciosa var. Hayward) متاثر روشهای مختلف تغذیه طی نگهداری در سردخانه
ص. 413-401
10.22034/FSCT.19.126.401
جواد فتاحی مقدم
،
ابوذر هاشم پور
،
طاهره رئیسی
،
معصومه کیااشکوریان
چکیده
(361 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(71 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 398