ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 19، شماره 125 - ( 1401 )
بررسی فعالیت ضدمیکروبی جسم سلولی و پالیده کشت حاصل از لاکتوباسیلوس هلوتیکوس در شرایط درونتنی و مدل غذایی
ص. 10-1
10.22034/FSCT.19.125.1
سید محمد باقر هاشمی
،
درنوش جعفرپور
چکیده
(2001 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(853 دریافت)
بررسی خصیصههای رنگی و بافتی دونات کم کالری حاوی مالتودکسترین با استفاده از سامانه بینایی ماشین
ص. 21-11
10.22034/FSCT.19.125.11
علی گنجلو
،
محسن زندی
،
ماندانا بی مکر
چکیده
(1936 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(799 دریافت)
تاثیر زمان و نوع آنزیم بر ویژگیهای ساختاری و آنتیاکسیدانی پپتیدهای زیست فعال حاصل از پروتئین لوبیا سفید (Phaseolus vulgaris L.)
ص. 34-23
10.22034/FSCT.19.125.23
نازیلا زینالی نامدار
،
لیلا روفه گری نژاد
،
آیناز علیزاده
،
سید مهدی جعفری جعفری
،
نارملا آصفی
چکیده
(2788 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(772 دریافت)
مقایسه تاثیر عصاره زنجبیل به عنوان ماده منعقد کننده در تهیه پنیر تازه فاقد آبپنیر (whey-less)
ص. 46-35
10.22034/FSCT.19.125.35
مهسا کریمپور سهرقه
،
افشین جوادی
،
شهین زمردی
،
نویده انرجان
چکیده
(1955 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(818 دریافت)
بررسی فعالیت بازدارندگی آنزیمهای آلفا آمیلاز و آلفا گلوکوزیداز و ظرفیت آنتیاکسیدانی متابولیتهای حاصل از کشت سویه لاکتوباسیلوس دلبروکی زیرگونه بولگاریکوس PTCC1900
ص. 58-47
10.22034/FSCT.19.125.47
فائزه شیرخان
،
سعید میردامادی
،
مهتا میرزایی
،
بهروز اکبری ادرگانی
،
نیکو نصوحی
چکیده
(1924 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(988 دریافت)
تأثیر افزودن هیدروکلوئید کنجاک بر ویژگیهای شیمیایی، حسی و بافتی توفو
ص. 72-59
10.22034/FSCT.19.125.59
شهرزاد صفرخانلو
،
فرزانه عبدالملکی
چکیده
(1745 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(928 دریافت)
مدلسازی و بهینهسازی فرمولاسیون سوسیس ماهی حسون (Saurida tumbile) تولیدشده با حرارت اهمیک به روش سطح پاسخ(RSM)
ص. 88-73
10.22034/FSCT.19.125.73
سارا شعبانی
،
سید ابراهیم حسینی
،
غلام حسن اسدی
،
بابک بهشتی
،
سیده شیما یوسفی
چکیده
(1893 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(969 دریافت)
ارزیابی پروتئولیز و لیپولیز پنیر سفید فراپالایشی در حضور کشت الحاقی تضعیف شده
ص. 99-89
10.22034/FSCT.19.125.89
راحله نژاد رزمجوی اخگر
چکیده
(1636 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(745 دریافت)
شناسایی مولکولی گونه های کمپیلوباکتر و سالمونلا در نمونه های شیر خام گاو در استان مازندران
ص. 108-101
10.22034/FSCT.19.125.101
راحم خوشبخت
،
حمید رضا کاظمینی
،
زهرا پناهی
چکیده
(2443 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(892 دریافت)
بهینهسازی فرآیند استخراج لیکوپن و ترکیبات فنولی از تفاله گوجه فرنگی با استفاده از پیشتیمار میدان الکتریکی پالسی
ص. 119-109
10.22034/FSCT.19.125.109
زهرا دولت آبادی
،
امیر حسین الهامی
،
سید هاشم اخلاقی فیض آباد
،
وحید فرزانه
،
حمید بخش آبادی
چکیده
(2396 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1326 دریافت)
درونپوشانی اسانس بیدمشک (Salix aegyptiaca L.) با آلژینات سدیم و پروتئین آب پنیر: خصوصیات، رهایش کنترل شده و مدلسازی ریاضی
ص. 133-121
10.22034/FSCT.19.125.121
محسن زندی
،
علی گنجلو
،
ماندانا بی مکر
چکیده
(1799 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(802 دریافت)
ارزیابی ویژگیهای فیلم تقویت شده کیتوزان- صمغ گوار اصلاح شده حاوی عصاره رزماری به منظور کاربرد در بستهبندی فعال مواد غذایی
ص. 146-135
10.22034/FSCT.19.125.135
لیلا یاوری معروفی
،
نسیم شهابی
،
مرجان قربانی
چکیده
(1997 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1301 دریافت)
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی، قدرت آنتیاکسیدانی، فنولی و فلاونوئید کل عصاره گزنه: یک مطالعه آزمایشگاهی
ص. 156-147
10.22034/FSCT.19.125.147
محمد نوشاد
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
مصطفی رحمتی جنیدآباد
چکیده
(1872 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(993 دریافت)
تخمین ویژگیهای بیوشیمیایی پرتقال خونی رقم مورو با بکارگیری فنآوری ماشینبینایی و شبکههای عصبی مصنوعی
ص. 170-157
10.22034/FSCT.19.125.157
مهدیه بشکار
،
مجید دولتی
،
ایمان گلپور
،
حسین میغانی
چکیده
(1700 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(927 دریافت)
بررسی تأثیر نانولیپوزومهای حاوی عصاره آنتیاکسیدانی تفاله انگور بر پارامترهای اکسایشی روغن سویا
ص. 182-171
10.22034/FSCT.19.125.171
ابوالفضل بوژمهرانی
،
بهاره حاجی رستملو
،
محسن وظیفه دوست
،
زهره دیدار
،
سید مهدی جعفری
چکیده
(1731 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(845 دریافت)
اثر پرتوتابی و نگهداری در غلظتهای مختلف آب نمک و سرکه بر کیفیت و ماندگاری قارچ ترافل بیابانی (Terfezia claveryi)
ص. 194-183
10.22034/FSCT.19.125.183
بهاره دایی
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
افشین جوادی
،
محمدعلی تربتی
چکیده
(1736 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(856 دریافت)
ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، پتانسیل آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره مریم گلی تفتانی بر تعدادی از باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی در شرایط آزمایشگاهی
ص. 203-195
10.22034/FSCT.19.125.195
حسن برزگر
،
حسین جوینده
چکیده
(1753 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1119 دریافت)
بهینهیابی و ارزیابی ویژگیهای کیفی نان بدون گلوتن بر پایه آرد کینوای حاوی صمغ زانتان و آنزیم لکاز در طی دوره نگهداری
ص. 223-205
10.22034/FSCT.19.125.205
قدسیه علیزاده بهاآبادی
،
لیلا لک زاده
،
حمید فروتن فر
،
حمیدرضا اخوان
چکیده
(1879 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(753 دریافت)
مدلسازی ریزپوشانی اسانس آویشن باغی (Thymus vulgaris) در پوشش کازئینات سدیم، مالتودکسترین و نشاسته اصلاح شده با استفاده از دو روش سطح پاسخ و شبکه عصبی مصنوعی
ص. 241-225
10.22034/FSCT.19.125.225
فائزه شاهکل
،
هاجر عباسی
،
محسن نوروزی مبارکه
چکیده
(1563 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1052 دریافت)
استفاده از روش نرو- فازی برای مدلسازی فرآیند آبگیری از برشهای موز به روش اسمز- فراصوت
ص. 253-243
10.22034/FSCT.19.125.243
فخرالدین صالحی
،
رعنا چراغی
،
مجید رسولی
چکیده
(1557 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(847 دریافت)
بررسی اثر خمیرترش آرد گندم کامل حاوی فروکتوالیگوساکارید و باسیلوس کواگولانس IBRC-M 10807 بر خواص تکنولوژیکی و کیفیت نان حجیم
ص. 268-255
10.22034/FSCT.19.125.255
زهرا فرجی نژاد
،
فروغ محترمی
،
میرخلیل پیروزی فرد
،
صابر امیری
،
حامد همیشه کار
،
حسین صمدی کفیل
چکیده
(1999 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(910 دریافت)
اثر نسبت های مختلف استارتر و نوع کشت پروبیوتیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، میکروبی و حسی پنیر سویای پروبیوتیک
ص. 281-269
10.22034/FSCT.19.125.269
سمیه مشایخ
،
رضوان پوراحمد
،
بهروز اکبری آدرگانی
،
محمدرضا اسحاقی
چکیده
(1856 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1172 دریافت)
بررسی تاثیر توان و زمان فرایند فراصوت بر استخراج ایزوله پروتئین از جوانه ماش
ص. 301-283
10.22034/FSCT.19.125.283
شهره واحد
،
حسین عباس تبار اهنگر
،
مولود نورانی
،
سمیه تقیان دینانی
،
مجتبی نصر اصفهانی
چکیده
(1894 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1039 دریافت)
بررسی ترکیب شیمیایی، ویژگیهای تغذیهای و فیزیکوشیمیایی روغن کاملینای کشت شده در ایران و مقایسه آن با روغنهای کانولا و آفتابگردان
ص. 314-303
10.22034/FSCT.19.125.303
الهه مقصودلو
،
زینب رفتنی امیری
،
رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده
(1765 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1554 دریافت)
تاثیر استفاده از پوست گوجه فرنگی، کلرید کلسیم، کاهش اندازه ذرات و توزیع پالپ بر خواص فیزیکوشیمیایی و ریزساختار رب گوجه فرنگی
ص. 328-315
10.22034/FSCT.19.125.315
سعید امیری نسب سرابی
،
مصطفی مظاهری طهرانی
،
محمد حسین حداد خداپرست
چکیده
(7811 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(889 دریافت)
جدا سازی و بررسی خواص زیست فعال پپتید های حاصل از هیدرولیز آنزیمی آب پنیر سویا
ص. 343-329
10.22034/FSCT.19.125.329
فاطمه مشایخ
،
رضوان پوراحمد
،
محمد رضا اسحاقی
،
بهروز اکبری آدرگانی
چکیده
(1873 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1702 دریافت)
تاثیرL-آرژنین بر کیفیت، فعالیت پاداکسندگی و عمر انبارمانی میوه انار رقم ملس ساوه
ص. 357-345
10.22034/FSCT.19.125.345
سیدمحمد حسینی ملا
،
سمیه رستگار
،
ولی اله قاسمی عمران
،
اورنگ خادمی
چکیده
(1519 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(817 دریافت)
تاثیر ازن بر بهبود خواص رئولوژیکی خمیر: ارزیابی آردهای گندم با درجه استخراج مختلف
ص. 367-359
10.22034/FSCT.19.125.359
زهرا داودی
،
مریم رعیت پیشه
،
محبوبه فضائلی
چکیده
(1773 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(944 دریافت)
ارزیابی ویژگیهای شیمیایی و ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی کنگر فرنگی (Cynara scolymus) بر قارچهای عامل پوسیدگی و کپکزدگی پس از برداشت میوه توتفرنگی
ص. 379-369
10.22034/FSCT.19.125.369
مصطفی رحمتی جنیدآباد
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمد نوشاد
چکیده
(1754 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(843 دریافت)
بررسی اثر اسانس رزماری در فرمهای نانوامولسیون و آزاد بر ماندگاری فیله مرغ نگهداری شده در یخچال
ص. 394-381
10.22034/FSCT.19.125.381
احمد موالی زاده
،
علی فضل آرا
،
مهدی پورمهدی
،
ندا باورصاد
چکیده
(1685 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(846 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS