You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی فعالیت ضدمیکروبی جسم سلولی و پالیده کشت حاصل از لاکتوباسیلوس هلوتیکوس در شرایط درونتنی و مدل غذایی سید محمد باقر هاشمی، درنوش جعفرپور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصیصههای رنگی و بافتی دونات کم کالری حاوی مالتودکسترین با استفاده از سامانه بینایی ماشین علی گنجلو، محسن زندی، ماندانا بی مکر
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر زمان و نوع آنزیم بر ویژگیهای ساختاری و آنتیاکسیدانی پپتیدهای زیست فعال حاصل از پروتئین لوبیا سفید (Phaseolus vulgaris L.) نازیلا زینالی نامدار، لیلا روفه گری نژاد، آیناز علیزاده، سید مهدی جعفری جعفری، نارملا آصفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه تاثیر عصاره زنجبیل به عنوان ماده منعقد کننده در تهیه پنیر تازه فاقد آبپنیر (whey-less) مهسا کریمپور سهرقه، افشین جوادی، شهین زمردی، نویده انرجان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی فعالیت بازدارندگی آنزیمهای آلفا آمیلاز و آلفا گلوکوزیداز و ظرفیت آنتیاکسیدانی متابولیتهای حاصل از کشت سویه لاکتوباسیلوس دلبروکی زیرگونه بولگاریکوس PTCC1900 فائزه شیرخان، سعید میردامادی، مهتا میرزایی، بهروز اکبری ادرگانی، نیکو نصوحی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر افزودن هیدروکلوئید کنجاک بر ویژگیهای شیمیایی، حسی و بافتی توفو شهرزاد صفرخانلو، فرزانه عبدالملکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدلسازی و بهینهسازی فرمولاسیون سوسیس ماهی حسون (Saurida tumbile) تولیدشده با حرارت اهمیک به روش سطح پاسخ(RSM) سارا شعبانی، سید ابراهیم حسینی، غلام حسن اسدی، بابک بهشتی، سیده شیما یوسفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی پروتئولیز و لیپولیز پنیر سفید فراپالایشی در حضور کشت الحاقی تضعیف شده راحله نژاد رزمجوی اخگر
چکیده -
متن کامل (PDF)
شناسایی مولکولی گونه های کمپیلوباکتر و سالمونلا در نمونه های شیر خام گاو در استان مازندران راحم خوشبخت، حمید رضا کاظمینی، زهرا پناهی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی فرآیند استخراج لیکوپن و ترکیبات فنولی از تفاله گوجه فرنگی با استفاده از پیشتیمار میدان الکتریکی پالسی زهرا دولت آبادی، امیر حسین الهامی، سید هاشم اخلاقی فیض آباد، وحید فرزانه، حمید بخش آبادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
درونپوشانی اسانس بیدمشک (Salix aegyptiaca L.) با آلژینات سدیم و پروتئین آب پنیر: خصوصیات، رهایش کنترل شده و مدلسازی ریاضی محسن زندی، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ویژگیهای فیلم تقویت شده کیتوزان- صمغ گوار اصلاح شده حاوی عصاره رزماری به منظور کاربرد در بستهبندی فعال مواد غذایی لیلا یاوری معروفی، نسیم شهابی، مرجان قربانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی، قدرت آنتیاکسیدانی، فنولی و فلاونوئید کل عصاره گزنه: یک مطالعه آزمایشگاهی محمد نوشاد، بهروز علیزاده بهبهانی، مصطفی رحمتی جنیدآباد
چکیده -
متن کامل (PDF)
تخمین ویژگیهای بیوشیمیایی پرتقال خونی رقم مورو با بکارگیری فنآوری ماشینبینایی و شبکههای عصبی مصنوعی مهدیه بشکار، مجید دولتی، ایمان گلپور، حسین میغانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر نانولیپوزومهای حاوی عصاره آنتیاکسیدانی تفاله انگور بر پارامترهای اکسایشی روغن سویا ابوالفضل بوژمهرانی، بهاره حاجی رستملو، محسن وظیفه دوست، زهره دیدار، سید مهدی جعفری
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر پرتوتابی و نگهداری در غلظتهای مختلف آب نمک و سرکه بر کیفیت و ماندگاری قارچ ترافل بیابانی (Terfezia claveryi) بهاره دایی، صدیف آزادمرد دمیرچی، افشین جوادی، محمدعلی تربتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، پتانسیل آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره مریم گلی تفتانی بر تعدادی از باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی در شرایط آزمایشگاهی حسن برزگر، حسین جوینده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهیابی و ارزیابی ویژگیهای کیفی نان بدون گلوتن بر پایه آرد کینوای حاوی صمغ زانتان و آنزیم لکاز در طی دوره نگهداری قدسیه علیزاده بهاآبادی، لیلا لک زاده، حمید فروتن فر، حمیدرضا اخوان
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدلسازی ریزپوشانی اسانس آویشن باغی (Thymus vulgaris) در پوشش کازئینات سدیم، مالتودکسترین و نشاسته اصلاح شده با استفاده از دو روش سطح پاسخ و شبکه عصبی مصنوعی فائزه شاهکل، هاجر عباسی، محسن نوروزی مبارکه
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از روش نرو- فازی برای مدلسازی فرآیند آبگیری از برشهای موز به روش اسمز- فراصوت فخرالدین صالحی، رعنا چراغی، مجید رسولی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر خمیرترش آرد گندم کامل حاوی فروکتوالیگوساکارید و باسیلوس کواگولانس IBRC-M 10807 بر خواص تکنولوژیکی و کیفیت نان حجیم زهرا فرجی نژاد، فروغ محترمی، میرخلیل پیروزی فرد، صابر امیری، حامد همیشه کار، حسین صمدی کفیل
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر نسبت های مختلف استارتر و نوع کشت پروبیوتیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، میکروبی و حسی پنیر سویای پروبیوتیک سمیه مشایخ، رضوان پوراحمد، بهروز اکبری آدرگانی، محمدرضا اسحاقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر توان و زمان فرایند فراصوت بر استخراج ایزوله پروتئین از جوانه ماش شهره واحد، حسین عباس تبار اهنگر، مولود نورانی، سمیه تقیان دینانی، مجتبی نصر اصفهانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ترکیب شیمیایی، ویژگیهای تغذیهای و فیزیکوشیمیایی روغن کاملینای کشت شده در ایران و مقایسه آن با روغنهای کانولا و آفتابگردان الهه مقصودلو، زینب رفتنی امیری، رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر استفاده از پوست گوجه فرنگی، کلرید کلسیم، کاهش اندازه ذرات و توزیع پالپ بر خواص فیزیکوشیمیایی و ریزساختار رب گوجه فرنگی سعید امیری نسب سرابی، مصطفی مظاهری طهرانی، محمد حسین حداد خداپرست
چکیده -
متن کامل (PDF)
جدا سازی و بررسی خواص زیست فعال پپتید های حاصل از هیدرولیز آنزیمی آب پنیر سویا فاطمه مشایخ، رضوان پوراحمد، محمد رضا اسحاقی، بهروز اکبری آدرگانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیرL-آرژنین بر کیفیت، فعالیت پاداکسندگی و عمر انبارمانی میوه انار رقم ملس ساوه سیدمحمد حسینی ملا، سمیه رستگار، ولی اله قاسمی عمران، اورنگ خادمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر ازن بر بهبود خواص رئولوژیکی خمیر: ارزیابی آردهای گندم با درجه استخراج مختلف زهرا داودی، مریم رعیت پیشه، محبوبه فضائلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ویژگیهای شیمیایی و ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی کنگر فرنگی (Cynara scolymus) بر قارچهای عامل پوسیدگی و کپکزدگی پس از برداشت میوه توتفرنگی مصطفی رحمتی جنیدآباد، بهروز علیزاده بهبهانی، محمد نوشاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر اسانس رزماری در فرمهای نانوامولسیون و آزاد بر ماندگاری فیله مرغ نگهداری شده در یخچال احمد موالی زاده، علی فضل آرا، مهدی پورمهدی، ندا باورصاد
چکیده -
متن کامل (PDF)