ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 19، شماره 124 - ( 1401 )
تاثیر شدت قهوهای شدن بر ویژگیهای بین سطحی کانژوگه صمغ ژلان – پروتئین سویا حاصل از واکنش مایلارد
ص. 17-1
10.52547/fsct.19.124.1
یاسمن لوائی
،
مهدی وریدی
،
مجید نوش کام
چکیده
(732 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(200 دریافت)
بررسی مدل سینتیکی جذب آفلاتوکسین B1 توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه تیمار شده با اسید و اولتراسونیک در خمیر نان سنگک
ص. 30-19
10.52547/fsct.19.124.19
مهران صیادی
،
کیانا پورمحمدی
،
شهرزاد مالکی
،
الهه عابدی
چکیده
(636 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(179 دریافت)
بررسی تجربی و مدلسازی فرآیند خشک شدن صمغ دانه بالنگو با خشککن فروسرخ به روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی
ص. 38-31
10.52547/fsct.19.124.31
نوید گودینی
،
اشرف گوهری اردبیلی
،
فخرالدین صالحی
چکیده
(515 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(127 دریافت)
بررسی تولید کره لاکتیکی پروبیوتیک:تاثیر نوع سویه و زمان نگهداری بر روی زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک و ویژگی های فیزیکو شیمیایی، میکروبیولوژیکی و ارگانولیپتیکی
ص. 51-39
10.52547/fsct.19.124.39
دلارام کارگر مطلق
،
انوشه شریفیان
چکیده
(701 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(180 دریافت)
تولید شیر فراسودمند حاوی دارچین با استفاده از سیستم نانولیپوزوم
ص. 66-53
10.52547/fsct.19.124.53
شبنم ایمانی
،
آیناز علیزاده
،
مهناز طبیبی آذر
،
حامد همیشه کار
،
لیلا روفه گری نژاد
چکیده
(600 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(179 دریافت)
بهینه سازی فرمولاسیون لوکوم پروبیوتیک بر پایه شیره انگور
ص. 78-67
10.52547/fsct.19.124.67
الهه امینی
،
رضا کاراژیان
،
نجمه گرد نوشهری
چکیده
(508 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(181 دریافت)
اثر میکروکپسولاسیون آنزیم فیتاز و آلفا آمیلاز بر ویژگی های شیمیایی،فیزیکی،میکروبی و حسی نان تست سبوس دار
ص. 90-79
10.52547/fsct.19.124.79
زکریا حسینچی قره آغاج
،
محمد حسین عزیزی تبریززاد
،
غلامحسن اسدی
،
رضا عزیزی نژاد
چکیده
(567 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(159 دریافت)
استخراج پروتئین از سبوس برنج رقم طارم و استفاده آن در تولید کیک بدون گلوتن
ص. 99-91
10.52547/fsct.19.124.91
مینا ترکمانی میانجی
،
مانیا صالحی فر
،
وجیهه فدایی نوغانی
چکیده
(603 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(157 دریافت)
بررسی تاثیر افزودن سبوس برنج برمحتوای اکریلآمید و ویژگی های بافتی نان قالبی
ص. 111-101
10.52547/fsct.19.124.101
لیلی فدایی اشکیکی
،
ماندانا طایفه
چکیده
(529 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(119 دریافت)
تأثیر اسانس های ریزدرون پوشانی شده بولاغ اوتی وحشی (Nasturtium officinale L.) و شوید (Anethum graveolens L.) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی، رئولوژیکی و ارزیابی حسی دوغ پروبیوتیک
ص. 126-113
10.52547/fsct.19.124.113
محمدسامی اصولی زاده نوبری
،
سیده شیما یوسفی
،
وریا ویسانی
چکیده
(546 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(153 دریافت)
بررسی مهارکنندگی و کشندگی قارچهای عامل کپکزدگی میوه پرتقال (پنیسیلیوم دیجیتاتوم و پنیسیلیوم ایتالیکوم) با استفاده از عصاره هیدروالکی گیاه اشنان
ص. 135-127
10.52547/fsct.19.124.127
مصطفی رحمتی جنیدآباد
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمد نوشاد
چکیده
(568 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(123 دریافت)
بررسی خصوصیات رئولوژیکی فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی ماست کرفس رژیمی
ص. 145-137
10.52547/fsct.19.124.137
مهسا محمدی
،
مسعود دزیانی
،
فاطمه شهدادی
چکیده
(451 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(116 دریافت)
بررسی و مقایسه خصوصیات رنگی و میکروبی آب آلبالوی پاستوریزه شده به روش فراصوت در شرایط بهینه با پاستوریزاسیون حرارتی
ص. 156-147
10.52547/fsct.19.124.147
فاطمه نوری صفت
،
لیلا ناطقی
،
حامد زارعی
چکیده
(419 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(132 دریافت)
استخراج و بررسی ویژگیهای عملکردی پروتئین سبوس برنج و امکان استفاده از آن بهعنوان جایگزین پروتئین شیر در دسر لبنی کمچرب فراسودمند
ص. 170-157
10.52547/fsct.19.124.157
عاطفه محمدی
،
سید احمد شهیدی
،
علی رافع
،
شهرام نقی زاده رئیسی
،
آزاده قربانی حسن سرایی
چکیده
(569 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(164 دریافت)
ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضد قارچی باکتری اسید لاکتیک غالب جدا شده از آرد بلوط (Quercus persica) تخمیر شده
ص. 183-171
10.52547/fsct.19.124.171
حسین پورعبدالله
،
علیرضا صادقی
،
مریم ابراهیمی
،
مهدی کاشانی نژاد
،
هدی شهیری طبرستانی
،
جلال محمدزاده
چکیده
(546 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(108 دریافت)
بررسی اثرات ضد قارچی اسانس گیاهان زنیان (Trachyspermum ammi)، مرزه (Satureja hortensis) و نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر کپکهای آلوده کننده پنیر سفید ایرانی
ص. 196-185
10.52547/fsct.19.124.185
درنوش جعفرپور
،
پریسا عطایی
چکیده
(495 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(150 دریافت)
تأثیر توان و زمان اعمال فراصوت بر کارایی فرآیند آبگیری اسمزی برشهای موز
ص. 206-197
10.52547/fsct.19.124.197
فخرالدین صالحی
،
رعنا چراغی
،
مجید رسولی
چکیده
(463 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(129 دریافت)
عصاره اتانولی کور (Capparis spinosa): فنل، فلاونوئید، پتانسیل آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدباکتریایی آن بر انتروباکتر آئروژنز، اشرشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسیتوژنز
ص. 216-207
10.52547/fsct.19.124.207
محمد نوشاد
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
مصطفی رحمتی جنیدآباد
چکیده
(551 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(127 دریافت)
تأثیر استفاده از روشهای مختلف خشککردن و بستهبندی تحت اتمسفر اصلاحشده بر برخی ویژگیهای کیفی پودر سیب
ص. 230-217
10.52547/fsct.19.124.217
شیوا روشنی
،
سید احمد شهیدی
،
آزاده قربانی حسن سرایی
،
شهرام نقی زاده رئیسی
چکیده
(543 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(110 دریافت)
تاثیر شرایط استخراج به کمک فراصوت بر فرآیند صمغگیری و بررسی پارامترهای کیفی روغن سویا
ص. 240-231
10.52547/fsct.19.124.231
reza esmaeilzadeh kenari
،
زینب زینب
چکیده
(540 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(130 دریافت)
مقایسه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی پنیر آنالوگ شیر ذرت و منعقد کننده گیاهی با پنیر شیر گاو و رنت حیوانی طی انبارمانی
ص. 255-241
10.52547/fsct.19.124.241
فریده اسلام بیگ عراقی
،
رضوان موسوی ندوشن
،
افشین جعفرپور
،
مریم مصلحی شاد
چکیده
(592 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(132 دریافت)
تأثیر متغیرهای اکستروژن بر ویژگیهای فیزیکی و عملکردی غلات صبحانه بر پایه آردهای کامل جو دوسر و سنجد
ص. 269-257
10.52547/fsct.19.124.257
شهره تاتاری
،
فخری شهیدی
،
محمدجواد وریدی
،
الناز میلانی
،
محبت محبی
چکیده
(462 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(143 دریافت)
استفاده از منعقد کننده گیاهی ویتانیا کوآگولانس در تولید پنیر پروبیوتیک حاوی اینولین و بررسی خواص فیریکوشیمیایی، حسی و بافتی آن
ص. 284-271
10.52547/fsct.19.124.271
اکرم کوهکن
چکیده
(420 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(117 دریافت)
بهینهسازی شرایط هیدرولیز آنزیمی کنسانتره پروتئینی دانه طالبی (Cucumis melo var cantalupensis) جهت دستیابی به حداکثر فعالیت آنتی اکسیدانی.
ص. 302-285
10.52547/fsct.19.124.285
معصومه خسروی لاریجانی
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
محمد قربانی
،
هدی شهیری طبرستانی
چکیده
(446 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(101 دریافت)
بررسی فرآیند سرخ کردن در خلا برش های گوجه فرنگی و تعیین شرایط بهینه
ص. 313-303
10.52547/fsct.19.124.303
علی رضا بصیری
،
نسرین حسنی پر
،
بابک غیاثی طرزی
،
صحرا فرهادی
چکیده
(525 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(123 دریافت)
مدلسازی و تاثیر شوکهای اقتصادی بر بازده سهام صنایع غذایی
ص. 326-315
10.52547/fsct.19.124.315
امیر دادرس مقدم
،
سید مهدی حسینی
،
محمد حسین کریم
،
Hossein Badi Farzin
،
محمد نوروزیان
چکیده
(524 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(118 دریافت)
بهینهسازی فرمولاسیون پاستیل رژیمی غنیشده حاوی ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از جایگزینی ساکارز با استویوزید- ایزومالت و ژلاتین با صمغ فارسی به روش سطح پاسخ (RSM)
ص. 346-327
10.52547/fsct.19.124.327
مینا عبدالعظیمی
،
محمد گلی
چکیده
(456 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(219 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی مونت موریلونیت اصلاح شده با سورفاکتانت کاتیونی
ص. 357-347
10.52547/fsct.19.124.347
سارا عرب مفرد
،
سید مهدی جعفری
،
امان محمد ضیائی فر
،
هدی شهیری طبرستانی
،
قاسم بهلکه
چکیده
(474 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(102 دریافت)
تأثیر آرد ارزن دم روباهی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد گندم تصفیه و خواص رئولوژیکی خمیر
ص. 369-359
10.52547/fsct.19.124.359
ژاله احمدی کبیر
،
محمد حسین عزیزی
،
حسین عباس تبار اهنگر
،
اعظم اعرابی
چکیده
(457 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(120 دریافت)
تاثیر پارامترهای مختلف برروی قطر و ساختار الیاف نانو الکتروریسی شده استات سلولز پلی اتیلن اکساید
ص. 383-371
10.52547/fsct.19.124.371
پانته آ صالحی زاده
،
مسعود تقی زاده
،
زهرا امام جمعه
چکیده
(562 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(138 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 373