ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 19، شماره 123 - ( 1401 )
بررسی اثر کاربرد فراصوت و اسید سیتریک بر قابلیت تولید فیلم زیست تخریب پذیر برپایه تفاله حاصل از آب گیری لیموترش
ص. 14-1
10.52547/fsct.19.123.1
میترا صوفی
،
آیناز علیزاده
،
حامد همیشه کار
،
هادی الماسی
،
لیلا روفه گری نژاد
چکیده
(425 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(54 دریافت)
بررسی تاثیر پیش تیمار فراصوت بر چروکیدگی زغال اخته طی خشک کردن با هوای داغ
ص. 26-15
10.52547/fsct.19.123.15
رسول قربانی
،
محسن اسمعیلی
چکیده
(312 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(58 دریافت)
بررسی تاثیر اینولین بر رشد سویه پروبیوتیکی بیفیدیوباکتریوم بیفیدیوم و ویژگی های شیمیایی ماست
ص. 40-27
10.52547/fsct.19.123.27
فرزاد ابراهیمی
،
نادر حبیبی
،
محمدیار حسینی
چکیده
(303 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(45 دریافت)
جداسازی و شناسایی بیوشیمیایی و مولکولی لاکتوباسیلوس ها از لبنیات سنتی روستاهای استان فارس و بررسی پتانسیل پروبیوتیکی آنها
ص. 53-41
10.52547/fsct.19.123.41
ندا زمانی
،
عباس اخوان سپهی
،
محمد رضا فاضلی
،
فرید شریعتمداری
چکیده
(307 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(55 دریافت)
اثر پکتین بر خصوصیات ضد دیابتی و آنتی اکسیدانی شیرهای تخمیر شده توسط باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده از فرآوردههای لبنی سنتی ایران
ص. 67-55
10.52547/fsct.19.123.55
فائزه شیرخان
،
سعید میردامادی
،
مهتا میرزایی
،
بهروز اکبری آدرگانی
،
نیکو نصوحی
چکیده
(404 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(57 دریافت)
تاثیر اسمز و پیش تیمارهای آنزیم بری و فراصوت بر خروج ترکیبات موثره از گیاه دارویی آویشن
ص. 80-69
10.52547/fsct.19.123.69
شادی بصیری
،
فرزاد غیبی
چکیده
(301 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(38 دریافت)
بررسی ترکیبات فیتوشیمیایی و خواص آنتیاکسیدانی عصاره جلبک پادینا (Padina distromatic) و سارگاسوم (Sargassum angustifulium) استخراج شده با فراصوت
ص. 91-81
10.52547/fsct.19.123.81
خدیجه شیرانی بیدابادی
،
شیلا صفائیان
،
رضوان موسوی ندوشن
،
ناهید رحیمی فرد
چکیده
(276 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(41 دریافت)
ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و عملکردی بستنی حاوی پایدار کننده کنجاک گلوکومانان
ص. 104-93
10.52547/fsct.19.123.93
مریم علایی
،
حجت کاراژیان
چکیده
(304 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(47 دریافت)
تاثیر استفاده از کیتوزان و β- سیکلو دکسترین بر حذف فلزات سنگین و ثبات اکسیداسیونی در گوشت چرخشده ماهی شیر (Scomberomorus commerson) طی نگهداری در یخچال
ص. 118-105
10.52547/fsct.19.123.105
زهرا پیشگاهی
،
رضوان موسوی ندوشن
،
پیمان مهستی
،
به آفرید قلندری
چکیده
(369 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(40 دریافت)
انتخاب ژنوتیپهای برتر بومی آلبالو (Prunus cerasus L)در ایران برای مصارف مختلف تازهخوری و فرآوری
ص. 132-119
10.52547/fsct.19.123.119
فروغ شواخی
،
ناصر بوذری
،
فوژان بدیعی
،
زهرا رفیعی درسنگی
چکیده
(321 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(50 دریافت)
اثر نانوکیتوزان و استیک اسید بر ویژگی های کیفی انگور رقم رشه طی نگهداری سرد.
ص. 143-133
10.52547/fsct.19.123.133
جمال سهرابی نیا
،
فردین تمجیدی
،
ناصر قادری
چکیده
(301 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(36 دریافت)
نانو ریزپوشانی فیکوسیانین استخراج شده از جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) و استفاده از نانوذرات حاصل در فرمولاسیون بستنی
ص. 159-145
10.52547/fsct.19.123.145
رضا صفری
،
زینب رفتنی امیری
،
سهیل ریحانی پول
،
هادی غفاری
چکیده
(344 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(45 دریافت)
مقایسه ویژگیهای فیزیکی شیمیایی فیلمهای زیست تخریب پذیر رسانای پلیلاکتیکاسید حاوی پلیپیرول/اکسیدمس با پلیآنیلین/ اکسیدمس
ص. 174-161
10.52547/fsct.19.123.161
پریسا عبدالستاری
،
محمود رضازاد باری
،
سجاد پیرسا
چکیده
(230 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(35 دریافت)
مقایسه خواص عملکردی وفیزیکوشیمیایی نشاسته های کینوا گونه تی تیکا کا و گندم گونه پیشگام
ص. 187-175
10.52547/fsct.19.123.175
نرگس نادیان
،
محمد حسین عزیزی
،
حسین عباس تبار آهنگر
،
اعظم اعرابی
چکیده
(220 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(37 دریافت)
تأثیر ازن و ذغال فعال بر پاتولین در کنسانتره سیب
ص. 200-189
10.52547/fsct.19.123.189
الشان بشیری
،
سارا متینی
،
شهرام آرمیده
چکیده
(229 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(38 دریافت)
ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی پودر روغن بزرک تولید شده با سلولز ریزبلور و برگ رزماری
ص. 211-201
10.52547/fsct.19.123.201
مهسا فرهودپور
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
مهدی قره خانی
،
نارملا آصفی
چکیده
(223 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(39 دریافت)
بررسی امکان بهینه سازی فرمولاسیون بیسکویت نرم کم چرب با استفاده از امولسیفایر DATEM و مالتودکسترین
ص. 223-213
10.52547/fsct.19.123.213
بابک غیاثی طرزی
،
صدف کفاشی پرویان
،
پرستو دامن افشان
،
مهبد ایزدی
چکیده
(297 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(43 دریافت)
شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس پیاز و بررسی فعالیت ضدمیکروبی آن بر استافیلوکوکوس اورئوس، لیستریا اینوکوا، اشرشیا کلی، سالمونلا تیفی، سودوموناس ائروژینوزا و کاندیدا آلبیکنس
ص. 232-225
10.52547/fsct.19.123.225
غلام رضا بخشی خانیکی
،
بهزاد ناصحی
،
محمد علی ابراهیمی
،
ندا موحدی صابر
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(324 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(108 دریافت)
اثر آنزیم گلوکزاکسیداز و امولسیفایر استر دی استیل تارتاریک اسید منوگلیسرید (داتم) بر ویژگی های فیزیکی و بافتی کیک فنجانی
ص. 241-233
10.52547/fsct.19.123.233
رضا فرهمندفر
،
جعفر محمدزاده میلانی
،
محمدرضا دباغ مظهری
چکیده
(234 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(35 دریافت)
اثر پوشش های خوراکی بر کاهش پوسیدگی کپک سبز و حفظ کیفیت میوه لیموترش
ص. 255-243
10.52547/fsct.19.123.243
معصومه عباسی
،
عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی
،
مجید عسگری سیاهویی
،
منصوره شمیلی
،
بابک مدنی
چکیده
(249 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(49 دریافت)
تأثیر برشته کردن توسط مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و شاخص پایداری اکسیداتیو روغن مغز گردوی ایرانی (.Juglans regia L)
ص. 274-257
10.52547/fsct.19.123.257
کبری جلوخانی نیارکی
،
ندا احمدی کمازانی
چکیده
(203 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(41 دریافت)
بررسی خواص فیزیکی و شیمیایی پنیر کوپه در طی دوره رسیدن
ص. 288-275
10.52547/fsct.19.123.275
پیمان اسماعیل زاده
،
محمد رضا احسانی
،
مریم میزانی
،
محمد هادی گیویان راد
چکیده
(272 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(49 دریافت)
عصاره اوجی: فنول و فلانوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و فعالیت ضدباکتریایی آن بر تعدادی از باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی در شرایط برونتنی
ص. 297-289
10.52547/fsct.19.123.289
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمد نوشاد
،
مصطفی رحمتی جنیدآباد
چکیده
(314 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(43 دریافت)
ارزیابی خصوصیات ضدمیکروبی و پروبیوتیکی باکتری اسید لاکتیک غالب جدا شده از تخمیر تصادفی بذر شبدر جوانهزده
ص. 315-299
10.52547/fsct.19.123.299
مریم زارعلی
،
علیرضا صادقی
،
سید مهدی جعفری
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
مریم ابراهیمی
چکیده
(235 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(41 دریافت)
بررسی کیفیت روغنهای نباتی موجود در بازار مصرف ایران توسط ارزیابی مقایسهای پارامترهای اکسایشی و پروفایل اسیدهای چرب
ص. 327-317
10.52547/fsct.19.123.317
فاطمه میرحاج
،
هما بقایی
،
احمد حیدریه
،
سپیده اشهد
چکیده
(245 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(48 دریافت)
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی دسر لبنی حاوی آرد ارزن به عنوان جایگزین آرد برنج
ص. 340-329
10.52547/fsct.19.123.329
فاطمه ذبیحی
،
حجت کاراژیان
چکیده
(214 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(40 دریافت)
مدلسازی ریاضی، منطق فازی و شبکه عصبی مصنوعی سینتیک استخراج اسانس از اندام هوایی بومادران (Achillea millefolium L.) با روش تقطیر مقاومتی
ص. 354-341
10.52547/fsct.19.123.341
پروانه کرمی
،
محسن زندی
،
علی گنجلو
چکیده
(340 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(48 دریافت)
ارزیابی کارایی آرد کامل سنجد و جودوسر در فرمولاسیون غلات صبحانه حجیم
ص. 367-355
10.52547/fsct.19.123.355
شهره تاتاری
،
فخری شهیدی
،
محمدجواد وریدی
،
Elnaz Mialni
،
محبت محبی
چکیده
(226 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(46 دریافت)
ویژگیها و کاربرد فیلمهای پلیاتیلنی فعال حاوی تیمول و لینالول در نگهداری پنیر موزارلا
ص. 380-369
10.52547/fsct.19.123.369
شادی چنگ
،
عبدالرضا محمدی نافچی
،
هما بقایی
چکیده
(189 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(39 دریافت)
تولید و ارزیابی ویژگیهای امولسیونهای دوگانه تثبیت شده توسط هیدروکسی پروپیل متیل سلولز
ص. 391-381
10.52547/fsct.19.123.381
مریم نوروزی
،
اشرف گوهری اردبیلی
،
امیر دارایی گرمه خانی
چکیده
(225 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(51 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS