ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 19، شماره 122 - ( 1401 )
بررسی مدل سینتیکی تجزیه فیتیک اسید و افزایش میزان کلسیم و روی در کشت تنها و همزمان لاکتوباسیلوس پلانتاروم و اسیدوفیلوس
ص. 9-1
10.52547/fsct.19.122.1
مهران صیادی
*
،
الهه عابدی
،
شهرزاد مالکی
،
کیانا پورمحمدی
چکیده
(2881 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1409 دریافت)
تاثیر غلظتهای مختلف اسید هیومیک بر ویژگیهای مورفولوژیکی، فیتوشیمیایی و فعالیت پاداکسندگی انگور "بیدانه سفید"
ص. 21-11
10.52547/fsct.19.122.11
نصیبه جهانگیرزاده
،
زیبا حبیبی دستجرد
*
،
شیرین رحمن زاده ایشکه
چکیده
(2400 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1519 دریافت)
اثر افزودن فیبر پرتقال و آب انبه بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آب سیب سین بیوتیک
ص. 33-23
10.52547/fsct.19.122.23
لاله ترابی
،
لیلا روفه گری نژاد
*
،
شهرام حنیفیان
،
میترا صوفی
چکیده
(2502 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1394 دریافت)
ارزیابی مهار فعالیت آنزیم های آلفا-آمیلاز و آلفا-گلوکوزیداز با برهم کنش ترکیبات فنولی، فیبر محلول و پروتئین استخراج شده از عدس سبز
ص. 45-35
10.52547/fsct.19.122.35
مریم جلیلی صفریان
،
حسن احمدی گاولیقی
*
،
محسن برزگر
،
مهدی طبرسا
،
چیبویکه اودنیگوه
چکیده
(3145 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2073 دریافت)
بررسی خصوصیات شیمیایی و پایداری روغن های کنجد تهیه شده به روش پرس سرد در شهر اهواز
ص. 58-47
10.52547/fsct.19.122.47
محمدامین مهرنیا
*
،
نسیم دهقان
،
رضا زاده دباغ
چکیده
(2585 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2146 دریافت)
ارزیابی تاثیر دود گرم به همراه بستهبندی تحت خلاء بر ویژگیهای حسی، میکروبی، شیمیایی و ماندگاری قرهبرون پرورشی طی نگهداری
ص. 69-59
10.52547/fsct.19.122.59
مینا سیف زاده
*
،
قربان زارع گشتی
چکیده
(2372 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1333 دریافت)
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم نانوکامپوزیت بر پایه وی پروتئین ایزوله و پکتین حاوی نانو ذرات اکسید مس و رنگدانه چغندر لبویی (بتانین)
ص. 82-71
10.52547/fsct.19.122.71
زهرا شباهنگ
،
لیلا نوری
*
،
عبدالرضا محمدی نافچی
چکیده
(2664 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1536 دریافت)
مقایسه اثر پوشش پروتئینی ایزوله سویا با پوششهای پلیساکاریدی آلژینات سدیم و کلسیم بر میزان جذب روغن برشهای بادمجان در طول فرایند سرخ کردن
ص. 100-83
10.52547/fsct.19.122.83
فرود باقری
،
صدیقه امیری
*
،
محسن رادی
چکیده
(2303 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1317 دریافت)
بررسی اثر پپتیدهای زیست فعال گیاه آمارانت (Amaranthus hypochondriacus ) بر ویژگی های نان باگت
ص. 113-101
10.52547/fsct.19.122.101
نیره کریمی
،
فریبا زینالی
*
،
محمود رضازاده باری
،
مهدی نیکو
،
فروغ محترمی
،
مهدی کدیور
چکیده
(2169 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1476 دریافت)
بررسی اثر عصاره چای سبز بر زندهمانی پروبیوتیک در نوشیدنی پیناکولادا بر پایه آب پنیر تحت شرایط شبیهسازی شده معده و روده
ص. 127-115
10.52547/fsct.19.122.115
بهاره دهقان
،
رضا اسماعیل زاده کناری
*
،
زینب رفتنی امیری
چکیده
(2737 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1751 دریافت)
مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی پکتین حاصل از تفاله سیب به دو روش ماکروویو و تیمار با اسید در دمای بالا: بهینهیابی به روش سطح - پاسخ
ص. 141-129
10.52547/fsct.19.122.129
حامد جمشیدیان
،
علی رافع
*
،
سید مهدی میرزابابائی
چکیده
(2297 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1699 دریافت)
بررسی پایداری و برخی خصوصیات امولسیون پیکرینگ حاوی ایزولههای پروتئینی آمارانت تهیه شده با روغن کنجد و ذرت
ص. 153-143
10.52547/fsct.19.122.143
ساندرا علیمی
،
ابوالفضل فدوی
*
،
سیده زهرا سید النگی
،
سعیده عربشاهی دلوئی
چکیده
(2824 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1418 دریافت)
طراحی شناساگر رنگ سنجی بر پایه کورکومین برای تشخیص فساد ماهی قزل آلا
ص. 169-155
10.52547/fsct.19.122.155
زهرا تیموری
،
هاجر شکرچی زاده
*
چکیده
(2409 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1550 دریافت)
بررسی خواص بافتی و حسی ماستهای تولیدی توسط باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده از ماستهای گوسفندی مناطق مشهد، همدان و دزفول
ص. 182-171
10.52547/fsct.19.122.171
مبین زمان
،
نفیسه دعوتی
*
،
مصطفی کرمی
چکیده
(2101 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1264 دریافت)
ارزیابی و مدلسازی سینتیک رهایش اسانس بومادران (Achillea millefolium L.) از فیلم فعال ژلاتین-آلژینات سدیم به شبیهسازهای غذایی
ص. 198-183
10.52547/fsct.19.122.183
پروانه کرمی
،
محسن زندی
*
،
علی گنجلو
چکیده
(2315 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1960 دریافت)
بررسی روشهای ماسیراسیون و اولتراسوند بر ویژگیهای آنتیاکسیدانی، آنتیآلزایمری و ضدمیکروبی عصاره جلبک پادینا (Padina distromatic)
ص. 209-199
10.52547/fsct.19.122.199
خدیجه شیرانی بیدآبادی
،
شیلا صفائیان
*
،
رضوان موسوی ندوشن
،
ناهید رحیمی فرد
چکیده
(2114 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2046 دریافت)
بررسی اثر عملکرد ژل جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی خمیر و بافت کیک کم کالری
ص. 222-211
10.52547/fsct.19.122.211
زهرا نظری
،
رضا کاراژیان
*
،
معصومه مهربان سنگ آتش
،
احمد احتیاطی
چکیده
(2337 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1322 دریافت)
بررسی تأثیر افزودن آنزیم آلفاآمیلاز و آلژینات سدیم بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر نان
ص. 235-223
10.52547/fsct.19.122.223
نیلوفر بهرامی
،
آذین نصرالله زاده
*
،
آرمین حریری
چکیده
(2173 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1394 دریافت)
کاربرد ترکیبات فیتوشیمیایی استخراج شده از عصاره پوست لیموشیرین از طریق جذب و واجذب توسط گرافن اکساید بهعنوان آنتیاکسیدان در روغن سرخکردنی
ص. 246-236
10.52547/fsct.19.122.236
واله شریف نصیریان
،
سید احمد شهیدی
*
،
حسن طاهر منصوری
،
فرشته چکین
چکیده
(2227 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1228 دریافت)
بررسی غلظت فلزات سنگین در نمونه های مختلف برنج با استفاده از جذب اتمی
ص. 255-247
10.52547/fsct.19.122.247
مرضیه خوری
،
اکرم آریان فر
*
،
عصمت خوری
چکیده
(2305 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1712 دریافت)
تولید پنیر خامه ای کم چرب سین بیوتیک با استفاده از صمغ قدومه شهری و کتان
ص. 268-257
10.52547/fsct.19.122.257
رضا شهرکی
،
امیر حسین الهامی راد
*
،
جواد حصاری
،
مصطفی شهیدی نوقابی
،
احمد پدرام نیا
چکیده
(2332 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1398 دریافت)
بررسی اثر نوع روغن و نسبت محصول به روغن بر توزیع دما، افت رطوبت و جذب روغن در طی فرآیند سرخ کردن قطعات سیبزمینی
ص. 283-269
10.52547/fsct.19.122.269
عبدالرحمن قادری
*
،
جلال دهقان نیا
،
بابک قنبرزاده
چکیده
(2240 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1206 دریافت)
مدل سازی شرایط استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی گیاه چای کوهی با روش پاسخ سطح، شبکه عصبی مصنوعی و هیبرید شبکه عصبی- الگوریتم ژنتیک
ص. 295-285
10.52547/fsct.19.122.285
محمد هادی موحدنژاد
*
،
احمد رجایی
،
سروش رحیمی خویگانی
چکیده
(2190 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1440 دریافت)
بررسی رفتار رهایش ترکیبات زیست فعال از پودرهای درون پوشانی شده بر پایه آب انار با استفاده از مدل های تجربی
ص. 311-297
10.52547/fsct.19.122.297
سمیرا امیرسلمانی پور
،
سیده شیما یوسفی
*
،
محمدرضا حسین پور حسین پور
چکیده
(2148 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1386 دریافت)
فرمولاسیون پنیر پیتزا پروسس حاوی اسانس کره و پنیر سفید و ریکوتا و بررسی خواص فیزیکو شیمیایی
ص. 333-313
10.52547/fsct.19.122.313
علی مشکوه
*
،
سجاد پیرسا
،
جعفر فرضی
چکیده
(2610 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1604 دریافت)
بررسی اثر اسانس زردچوبه (Curcuma longa l.) بر پایداری اکسایشی روغن سویا
ص. 348-335
10.52547/fsct.19.122.335
بهاره مجدی
*
،
محمدامین مهرنیا
،
حسن برزگر
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(2316 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1585 دریافت)
تاثیر برخی ژنوتیپ های برترگرده زا بر میزان روغن، اسید چرب و عناصر میوه والدین مادری MSG15، MKG23 و MKG24 گردو
ص. 363-349
10.52547/fsct.19.122.349
Mousa Rasouli
*
،
بهمن ارشادی
چکیده
(2088 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1315 دریافت)
تأثیر هیدروکلوئید نشاسته برنج بر میزان چربی و ویژگی های رئولوژیک پنیر موزارلای کم چرب
ص. 375-365
10.52547/fsct.19.122.365
رزا رفیعی
،
لیلا روزبه نصیرایی
،
زهرا امام جمعه
*
،
سارا جعفریان
چکیده
(2847 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1287 دریافت)
تاثیر استفاده از پودر گلابی بر خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی کم چرب
ص. 392-377
10.52547/fsct.19.122.377
فرناز سادات میرعظیمی
،
مصطفی سلطانی
*
،
سوده محمدی
چکیده
(2402 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1402 دریافت)
تاثیر پوشش ریحان و کیتوزان بر سینتیک خشک کردن، رنگ، بافت و فعالیت آنتی اکسیدانی برگه های سیب: خشک کردن آون هوای داغ و تحت خلاء
ص. 406-393
10.52547/fsct.19.122.393
نگار فیروزی
،
رضا فرهمندفر
*
،
جعفر محمد زاده میلانی
،
علی متولی
چکیده
(2266 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1448 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS