ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 19، شماره 122 - ( 1401 )
بررسی مدل سینتیکی تجزیه فیتیک اسید و افزایش میزان کلسیم و روی در کشت تنها و همزمان لاکتوباسیلوس پلانتاروم و اسیدوفیلوس
ص. 9-1
10.52547/fsct.19.122.1
مهران صیادی
،
الهه عابدی
،
شهرزاد مالکی
،
کیانا پورمحمدی
چکیده
(1123 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(296 دریافت)
تاثیر غلظتهای مختلف اسید هیومیک بر ویژگیهای مورفولوژیکی، فیتوشیمیایی و فعالیت پاداکسندگی انگور "بیدانه سفید"
ص. 21-11
10.52547/fsct.19.122.11
نصیبه جهانگیرزاده
،
زیبا حبیبی دستجرد
،
شیرین رحمن زاده ایشکه
چکیده
(930 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(253 دریافت)
اثر افزودن فیبر پرتقال و آب انبه بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آب سیب سین بیوتیک
ص. 33-23
10.52547/fsct.19.122.23
لاله ترابی
،
لیلا روفه گری نژاد
،
شهرام حنیفیان
،
میترا صوفی
چکیده
(887 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(211 دریافت)
ارزیابی مهار فعالیت آنزیم های آلفا-آمیلاز و آلفا-گلوکوزیداز با برهم کنش ترکیبات فنولی، فیبر محلول و پروتئین استخراج شده از عدس سبز
ص. 45-35
10.52547/fsct.19.122.35
مریم جلیلی صفریان
،
حسن احمدی گاولیقی
،
محسن برزگر
،
مهدی طبرسا
،
چیبویکه اودنیگوه
چکیده
(1080 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(402 دریافت)
بررسی خصوصیات شیمیایی و پایداری روغن های کنجد تهیه شده به روش پرس سرد در شهر اهواز
ص. 58-47
10.52547/fsct.19.122.47
محمدامین مهرنیا
،
نسیم دهقان
،
رضا زاده دباغ
چکیده
(926 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(377 دریافت)
ارزیابی تاثیر دود گرم به همراه بستهبندی تحت خلاء بر ویژگیهای حسی، میکروبی، شیمیایی و ماندگاری قرهبرون پرورشی طی نگهداری
ص. 69-59
10.52547/fsct.19.122.59
مینا سیف زاده
،
قربان زارع گشتی
چکیده
(748 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(168 دریافت)
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم نانوکامپوزیت بر پایه وی پروتئین ایزوله و پکتین حاوی نانو ذرات اکسید مس و رنگدانه چغندر لبویی (بتانین)
ص. 82-71
10.52547/fsct.19.122.71
زهرا شباهنگ
،
لیلا نوری
،
عبدالرضا محمدی نافچی
چکیده
(1024 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(264 دریافت)
مقایسه اثر پوشش پروتئینی ایزوله سویا با پوششهای پلیساکاریدی آلژینات سدیم و کلسیم بر میزان جذب روغن برشهای بادمجان در طول فرایند سرخ کردن
ص. 100-83
10.52547/fsct.19.122.83
فرود باقری
،
صدیقه امیری
،
محسن رادی
چکیده
(730 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(219 دریافت)
بررسی اثر پپتیدهای زیست فعال گیاه آمارانت (Amaranthus hypochondriacus ) بر ویژگی های نان باگت
ص. 113-101
10.52547/fsct.19.122.101
نیره کریمی
،
فریبا زینالی
،
محمود رضازاده باری
،
مهدی نیکو
،
فروغ محترمی
،
مهدی کدیور
چکیده
(703 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(257 دریافت)
بررسی اثر عصاره چای سبز بر زندهمانی پروبیوتیک در نوشیدنی پیناکولادا بر پایه آب پنیر تحت شرایط شبیهسازی شده معده و روده
ص. 127-115
10.52547/fsct.19.122.115
بهاره دهقان
،
رضا اسماعیل زاده کناری
،
زینب رفتنی امیری
چکیده
(855 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(319 دریافت)
مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی پکتین حاصل از تفاله سیب به دو روش ماکروویو و تیمار با اسید در دمای بالا: بهینهیابی به روش سطح - پاسخ
ص. 141-129
10.52547/fsct.19.122.129
حامد جمشیدیان
،
علی رافع
،
سید مهدی میرزابابائی
چکیده
(714 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(260 دریافت)
بررسی پایداری و برخی خصوصیات امولسیون پیکرینگ حاوی ایزولههای پروتئینی آمارانت تهیه شده با روغن کنجد و ذرت
ص. 153-143
10.52547/fsct.19.122.143
ساندرا علیمی
،
ابوالفضل فدوی
،
سیده زهرا سید النگی
،
سعیده عربشاهی دلوئی
چکیده
(911 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(211 دریافت)
طراحی شناساگر رنگ سنجی بر پایه کورکومین برای تشخیص فساد ماهی قزل آلا
ص. 169-155
10.52547/fsct.19.122.155
زهرا تیموری
،
هاجر شکرچی زاده
چکیده
(695 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(215 دریافت)
بررسی خواص بافتی و حسی ماستهای تولیدی توسط باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده از ماستهای گوسفندی مناطق مشهد، همدان و دزفول
ص. 182-171
10.52547/fsct.19.122.171
مبین زمان
،
نفیسه دعوتی
،
مصطفی کرمی
چکیده
(617 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(163 دریافت)
ارزیابی و مدلسازی سینتیک رهایش اسانس بومادران (Achillea millefolium L.) از فیلم فعال ژلاتین-آلژینات سدیم به شبیهسازهای غذایی
ص. 198-183
10.52547/fsct.19.122.183
پروانه کرمی
،
محسن زندی
،
علی گنجلو
چکیده
(692 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(324 دریافت)
بررسی روشهای ماسیراسیون و اولتراسوند بر ویژگیهای آنتیاکسیدانی، آنتیآلزایمری و ضدمیکروبی عصاره جلبک پادینا (Padina distromatic)
ص. 209-199
10.52547/fsct.19.122.199
خدیجه شیرانی بیدآبادی
،
شیلا صفائیان
،
رضوان موسوی ندوشن
،
ناهید رحیمی فرد
چکیده
(576 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(300 دریافت)
بررسی اثر عملکرد ژل جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی خمیر و بافت کیک کم کالری
ص. 222-211
10.52547/fsct.19.122.211
زهرا نظری
،
رضا کاراژیان
،
معصومه مهربان سنگ آتش
،
احمد احتیاطی
چکیده
(631 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(203 دریافت)
بررسی تأثیر افزودن آنزیم آلفاآمیلاز و آلژینات سدیم بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر نان
ص. 235-223
10.52547/fsct.19.122.223
نیلوفر بهرامی
،
آذین نصرالله زاده
،
آرمین حریری
چکیده
(572 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(196 دریافت)
کاربرد ترکیبات فیتوشیمیایی استخراج شده از عصاره پوست لیموشیرین از طریق جذب و واجذب توسط گرافن اکساید بهعنوان آنتیاکسیدان در روغن سرخکردنی
ص. 246-236
10.52547/fsct.19.122.236
واله شریف نصیریان
،
سید احمد شهیدی
،
حسن طاهر منصوری
،
فرشته چکین
چکیده
(597 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(140 دریافت)
بررسی غلظت فلزات سنگین در نمونه های مختلف برنج با استفاده از جذب اتمی
ص. 255-247
10.52547/fsct.19.122.247
مرضیه خوری
،
اکرم آریان فر
،
عصمت خوری
چکیده
(557 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(268 دریافت)
تولید پنیر خامه ای کم چرب سین بیوتیک با استفاده از صمغ قدومه شهری و کتان
ص. 268-257
10.52547/fsct.19.122.257
رضا شهرکی
،
امیر حسین الهامی راد
،
جواد حصاری
،
مصطفی شهیدی نوقابی
،
احمد پدرام نیا
چکیده
(655 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(187 دریافت)
بررسی اثر نوع روغن و نسبت محصول به روغن بر توزیع دما، افت رطوبت و جذب روغن در طی فرآیند سرخ کردن قطعات سیبزمینی
ص. 283-269
10.52547/fsct.19.122.269
عبدالرحمن قادری
،
جلال دهقان نیا
،
بابک قنبرزاده
چکیده
(621 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(163 دریافت)
مدل سازی شرایط استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی گیاه چای کوهی با روش پاسخ سطح، شبکه عصبی مصنوعی و هیبرید شبکه عصبی- الگوریتم ژنتیک
ص. 295-285
10.52547/fsct.19.122.285
محمد هادی موحدنژاد
،
احمد رجایی
،
سروش رحیمی خویگانی
چکیده
(626 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(195 دریافت)
بررسی رفتار رهایش ترکیبات زیست فعال از پودرهای درون پوشانی شده بر پایه آب انار با استفاده از مدل های تجربی
ص. 311-297
10.52547/fsct.19.122.297
سمیرا امیرسلمانی پور
،
سیده شیما یوسفی
،
محمدرضا حسین پور حسین پور
چکیده
(540 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(196 دریافت)
فرمولاسیون پنیر پیتزا پروسس حاوی اسانس کره و پنیر سفید و ریکوتا و بررسی خواص فیزیکو شیمیایی
ص. 333-313
10.52547/fsct.19.122.313
علی مشکوه
،
سجاد پیرسا
،
جعفر فرضی
چکیده
(683 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(278 دریافت)
بررسی اثر اسانس زردچوبه (Curcuma longa l.) بر پایداری اکسایشی روغن سویا
ص. 348-335
10.52547/fsct.19.122.335
بهاره مجدی
،
محمدامین مهرنیا
،
حسن برزگر
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(669 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(283 دریافت)
تاثیر برخی ژنوتیپ های برترگرده زا بر میزان روغن، اسید چرب و عناصر میوه والدین مادری MSG15، MKG23 و MKG24 گردو
ص. 363-349
10.52547/fsct.19.122.349
Mousa Rasouli
،
بهمن ارشادی
چکیده
(569 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(153 دریافت)
تأثیر هیدروکلوئید نشاسته برنج بر میزان چربی و ویژگی های رئولوژیک پنیر موزارلای کم چرب
ص. 375-365
10.52547/fsct.19.122.365
رزا رفیعی
،
لیلا روزبه نصیرایی
،
زهرا امام جمعه
،
سارا جعفریان
چکیده
(781 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(201 دریافت)
تاثیر استفاده از پودر گلابی بر خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی کم چرب
ص. 392-377
10.52547/fsct.19.122.377
فرناز سادات میرعظیمی
،
مصطفی سلطانی
،
سوده محمدی
چکیده
(818 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(223 دریافت)
تاثیر پوشش ریحان و کیتوزان بر سینتیک خشک کردن، رنگ، بافت و فعالیت آنتی اکسیدانی برگه های سیب: خشک کردن آون هوای داغ و تحت خلاء
ص. 406-393
10.52547/fsct.19.122.393
نگار فیروزی
،
رضا فرهمندفر
،
جعفر محمد زاده میلانی
،
علی متولی
چکیده
(650 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(234 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 388