ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 19، شماره 122 - ( 1401 )
بررسی مدل سینتیکی تجزیه فیتیک اسید و افزایش میزان کلسیم و روی در کشت تنها و همزمان لاکتوباسیلوس پلانتاروم و اسیدوفیلوس
ص. 9-1
10.52547/fsct.19.122.1
مهران صیادی
،
الهه عابدی
،
شهرزاد مالکی
،
کیانا پورمحمدی
چکیده
(2303 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(944 دریافت)
تاثیر غلظتهای مختلف اسید هیومیک بر ویژگیهای مورفولوژیکی، فیتوشیمیایی و فعالیت پاداکسندگی انگور "بیدانه سفید"
ص. 21-11
10.52547/fsct.19.122.11
نصیبه جهانگیرزاده
،
زیبا حبیبی دستجرد
،
شیرین رحمن زاده ایشکه
چکیده
(1881 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1017 دریافت)
اثر افزودن فیبر پرتقال و آب انبه بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آب سیب سین بیوتیک
ص. 33-23
10.52547/fsct.19.122.23
لاله ترابی
،
لیلا روفه گری نژاد
،
شهرام حنیفیان
،
میترا صوفی
چکیده
(1972 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(908 دریافت)
ارزیابی مهار فعالیت آنزیم های آلفا-آمیلاز و آلفا-گلوکوزیداز با برهم کنش ترکیبات فنولی، فیبر محلول و پروتئین استخراج شده از عدس سبز
ص. 45-35
10.52547/fsct.19.122.35
مریم جلیلی صفریان
،
حسن احمدی گاولیقی
،
محسن برزگر
،
مهدی طبرسا
،
چیبویکه اودنیگوه
چکیده
(2409 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1453 دریافت)
بررسی خصوصیات شیمیایی و پایداری روغن های کنجد تهیه شده به روش پرس سرد در شهر اهواز
ص. 58-47
10.52547/fsct.19.122.47
محمدامین مهرنیا
،
نسیم دهقان
،
رضا زاده دباغ
چکیده
(2011 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1505 دریافت)
ارزیابی تاثیر دود گرم به همراه بستهبندی تحت خلاء بر ویژگیهای حسی، میکروبی، شیمیایی و ماندگاری قرهبرون پرورشی طی نگهداری
ص. 69-59
10.52547/fsct.19.122.59
مینا سیف زاده
،
قربان زارع گشتی
چکیده
(1838 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(819 دریافت)
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم نانوکامپوزیت بر پایه وی پروتئین ایزوله و پکتین حاوی نانو ذرات اکسید مس و رنگدانه چغندر لبویی (بتانین)
ص. 82-71
10.52547/fsct.19.122.71
زهرا شباهنگ
،
لیلا نوری
،
عبدالرضا محمدی نافچی
چکیده
(2085 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1023 دریافت)
مقایسه اثر پوشش پروتئینی ایزوله سویا با پوششهای پلیساکاریدی آلژینات سدیم و کلسیم بر میزان جذب روغن برشهای بادمجان در طول فرایند سرخ کردن
ص. 100-83
10.52547/fsct.19.122.83
فرود باقری
،
صدیقه امیری
،
محسن رادی
چکیده
(1763 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(868 دریافت)
بررسی اثر پپتیدهای زیست فعال گیاه آمارانت (Amaranthus hypochondriacus ) بر ویژگی های نان باگت
ص. 113-101
10.52547/fsct.19.122.101
نیره کریمی
،
فریبا زینالی
،
محمود رضازاده باری
،
مهدی نیکو
،
فروغ محترمی
،
مهدی کدیور
چکیده
(1662 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1016 دریافت)
بررسی اثر عصاره چای سبز بر زندهمانی پروبیوتیک در نوشیدنی پیناکولادا بر پایه آب پنیر تحت شرایط شبیهسازی شده معده و روده
ص. 127-115
10.52547/fsct.19.122.115
بهاره دهقان
،
رضا اسماعیل زاده کناری
،
زینب رفتنی امیری
چکیده
(2121 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1255 دریافت)
مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی پکتین حاصل از تفاله سیب به دو روش ماکروویو و تیمار با اسید در دمای بالا: بهینهیابی به روش سطح - پاسخ
ص. 141-129
10.52547/fsct.19.122.129
حامد جمشیدیان
،
علی رافع
،
سید مهدی میرزابابائی
چکیده
(1761 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1191 دریافت)
بررسی پایداری و برخی خصوصیات امولسیون پیکرینگ حاوی ایزولههای پروتئینی آمارانت تهیه شده با روغن کنجد و ذرت
ص. 153-143
10.52547/fsct.19.122.143
ساندرا علیمی
،
ابوالفضل فدوی
،
سیده زهرا سید النگی
،
سعیده عربشاهی دلوئی
چکیده
(2226 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(974 دریافت)
طراحی شناساگر رنگ سنجی بر پایه کورکومین برای تشخیص فساد ماهی قزل آلا
ص. 169-155
10.52547/fsct.19.122.155
زهرا تیموری
،
هاجر شکرچی زاده
چکیده
(1804 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1012 دریافت)
بررسی خواص بافتی و حسی ماستهای تولیدی توسط باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده از ماستهای گوسفندی مناطق مشهد، همدان و دزفول
ص. 182-171
10.52547/fsct.19.122.171
مبین زمان
،
نفیسه دعوتی
،
مصطفی کرمی
چکیده
(1598 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(788 دریافت)
ارزیابی و مدلسازی سینتیک رهایش اسانس بومادران (Achillea millefolium L.) از فیلم فعال ژلاتین-آلژینات سدیم به شبیهسازهای غذایی
ص. 198-183
10.52547/fsct.19.122.183
پروانه کرمی
،
محسن زندی
،
علی گنجلو
چکیده
(1737 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1341 دریافت)
بررسی روشهای ماسیراسیون و اولتراسوند بر ویژگیهای آنتیاکسیدانی، آنتیآلزایمری و ضدمیکروبی عصاره جلبک پادینا (Padina distromatic)
ص. 209-199
10.52547/fsct.19.122.199
خدیجه شیرانی بیدآبادی
،
شیلا صفائیان
،
رضوان موسوی ندوشن
،
ناهید رحیمی فرد
چکیده
(1528 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1440 دریافت)
بررسی اثر عملکرد ژل جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی خمیر و بافت کیک کم کالری
ص. 222-211
10.52547/fsct.19.122.211
زهرا نظری
،
رضا کاراژیان
،
معصومه مهربان سنگ آتش
،
احمد احتیاطی
چکیده
(1759 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(863 دریافت)
بررسی تأثیر افزودن آنزیم آلفاآمیلاز و آلژینات سدیم بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر نان
ص. 235-223
10.52547/fsct.19.122.223
نیلوفر بهرامی
،
آذین نصرالله زاده
،
آرمین حریری
چکیده
(1633 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(925 دریافت)
کاربرد ترکیبات فیتوشیمیایی استخراج شده از عصاره پوست لیموشیرین از طریق جذب و واجذب توسط گرافن اکساید بهعنوان آنتیاکسیدان در روغن سرخکردنی
ص. 246-236
10.52547/fsct.19.122.236
واله شریف نصیریان
،
سید احمد شهیدی
،
حسن طاهر منصوری
،
فرشته چکین
چکیده
(1650 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(761 دریافت)
بررسی غلظت فلزات سنگین در نمونه های مختلف برنج با استفاده از جذب اتمی
ص. 255-247
10.52547/fsct.19.122.247
مرضیه خوری
،
اکرم آریان فر
،
عصمت خوری
چکیده
(1695 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1196 دریافت)
تولید پنیر خامه ای کم چرب سین بیوتیک با استفاده از صمغ قدومه شهری و کتان
ص. 268-257
10.52547/fsct.19.122.257
رضا شهرکی
،
امیر حسین الهامی راد
،
جواد حصاری
،
مصطفی شهیدی نوقابی
،
احمد پدرام نیا
چکیده
(1766 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(909 دریافت)
بررسی اثر نوع روغن و نسبت محصول به روغن بر توزیع دما، افت رطوبت و جذب روغن در طی فرآیند سرخ کردن قطعات سیبزمینی
ص. 283-269
10.52547/fsct.19.122.269
عبدالرحمن قادری
،
جلال دهقان نیا
،
بابک قنبرزاده
چکیده
(1666 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(769 دریافت)
مدل سازی شرایط استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی گیاه چای کوهی با روش پاسخ سطح، شبکه عصبی مصنوعی و هیبرید شبکه عصبی- الگوریتم ژنتیک
ص. 295-285
10.52547/fsct.19.122.285
محمد هادی موحدنژاد
،
احمد رجایی
،
سروش رحیمی خویگانی
چکیده
(1656 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(886 دریافت)
بررسی رفتار رهایش ترکیبات زیست فعال از پودرهای درون پوشانی شده بر پایه آب انار با استفاده از مدل های تجربی
ص. 311-297
10.52547/fsct.19.122.297
سمیرا امیرسلمانی پور
،
سیده شیما یوسفی
،
محمدرضا حسین پور حسین پور
چکیده
(1594 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(902 دریافت)
فرمولاسیون پنیر پیتزا پروسس حاوی اسانس کره و پنیر سفید و ریکوتا و بررسی خواص فیزیکو شیمیایی
ص. 333-313
10.52547/fsct.19.122.313
علی مشکوه
،
سجاد پیرسا
،
جعفر فرضی
چکیده
(1931 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1095 دریافت)
بررسی اثر اسانس زردچوبه (Curcuma longa l.) بر پایداری اکسایشی روغن سویا
ص. 348-335
10.52547/fsct.19.122.335
بهاره مجدی
،
محمدامین مهرنیا
،
حسن برزگر
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(1790 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1123 دریافت)
تاثیر برخی ژنوتیپ های برترگرده زا بر میزان روغن، اسید چرب و عناصر میوه والدین مادری MSG15، MKG23 و MKG24 گردو
ص. 363-349
10.52547/fsct.19.122.349
Mousa Rasouli
،
بهمن ارشادی
چکیده
(1544 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(832 دریافت)
تأثیر هیدروکلوئید نشاسته برنج بر میزان چربی و ویژگی های رئولوژیک پنیر موزارلای کم چرب
ص. 375-365
10.52547/fsct.19.122.365
رزا رفیعی
،
لیلا روزبه نصیرایی
،
زهرا امام جمعه
،
سارا جعفریان
چکیده
(2230 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(834 دریافت)
تاثیر استفاده از پودر گلابی بر خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی کم چرب
ص. 392-377
10.52547/fsct.19.122.377
فرناز سادات میرعظیمی
،
مصطفی سلطانی
،
سوده محمدی
چکیده
(1874 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(888 دریافت)
تاثیر پوشش ریحان و کیتوزان بر سینتیک خشک کردن، رنگ، بافت و فعالیت آنتی اکسیدانی برگه های سیب: خشک کردن آون هوای داغ و تحت خلاء
ص. 406-393
10.52547/fsct.19.122.393
نگار فیروزی
،
رضا فرهمندفر
،
جعفر محمد زاده میلانی
،
علی متولی
چکیده
(1743 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(949 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS