ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 18، شماره 121 - ( 1400 )
تاثیر صمغ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب
ص. 11-1
10.52547/fsct.18.121.1
نسیم الماسی
،
جعفر محمد زاده میلانی
،
لیلا نجفیان
چکیده
(1995 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(604 دریافت)
بررسی اثر پروتئین سبوس برنج و صمغ دانه ریحان اصلاح شده بر ویژگیهای فیزیکوشیمایی و پایداری خامه قنادی
ص. 24-13
10.52547/fsct.18.121.2
نیلوفر بیگلریان
،
اذین آتشزر
،
علی رافع
،
سید احمد شهیدی
چکیده
(1468 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(373 دریافت)
طراحی بسته بندی نانوکامپوزیت برپایه بیوپلیمر ژلاتین حاوی نانوذره دی اکسید تیتانیوم و عصاره زعفران به منظور کاربرد در بسته بندی مواد غذایی
ص. 37-25
10.52547/fsct.18.121.3
شمیمه عظیمی سلیم
،
مریم عزیزی لعل آبادی
،
میلاد توسلی
،
محمود علیزاده ثانی
چکیده
(1441 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(467 دریافت)
بهینه سازی استخراج عصاره اتانولی گیاه کلزا (Brasica napus L.) به روش سطح پاسخ و مقایسه اثر انتیاکسیدانی عصاره بر پایداری اکسایشی روغن سویا
ص. 55-39
10.52547/fsct.18.121.4
مهدی عبادی
،
زهرا لطیفی
،
سینا مولائی
چکیده
(1168 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(414 دریافت)
بررسی خواص آنتیاکسیدانی و ضدباکتریایی اسانس و عصاره زیره سیاه استخراجی به روشهای کلونجر و فراصوت
ص. 68-57
10.52547/fsct.18.121.5
نازنین سپهری
،
سید علی مرتضوی
،
علیرضا صادقیان
،
احمد پدارم نیا
،
مرتضی محمدی
چکیده
(1446 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(370 دریافت)
ارزیابی تاثیر افزودن آنزیم آلفا آمیلاز و اسید اسکوربیک بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر آرد گندم
ص. 79-69
10.52547/fsct.18.121.6
میترا حق پناه کوچصفهانی
،
ماندانا طایفه
،
سید مصطفی صادقی
،
آذین نصرالله زاده
،
لیلی فدایی
چکیده
(1307 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(429 دریافت)
نانوالیاف حاصل از الکتروریسی زئین به عنوان نانوحامل اسانس اکالیپتوس: بررسی ویژگیها و خاصیت ضد میکروبی
ص. 91-81
10.52547/fsct.18.121.7
نازآفرین رحمتی نیا
،
مهدی آران
،
محمد امین میری
،
داریوش رمضان
چکیده
(1539 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(482 دریافت)
مدلسازی سینتیکی و بهینهسازی فرآیند استخراج اسانس بیدمشک (Salix aegyptiaca L.) با استفاده از تقطیر آبی با کمک فراصوت
ص. 106-93
10.52547/fsct.18.121.8
محسن زندی
،
علی گنجلو
،
ماندانا بی مکر
چکیده
(1385 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(504 دریافت)
جداسازی و شناسایی کپکهای آلودهکننده پنیرهای فراپالایشی در شهرستان فسا
ص. 116-107
10.52547/fsct.18.121.9
درنوش جعفرپور
،
پریسا عطایی
چکیده
(1042 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(356 دریافت)
بررسی تاثیر جوشاندن و سرخ کردن عمیق به عنوان دو روش پخت و پز بر میزان نیتروزآمینهای فرار و هیدروکربنهای آروماتیک چند حلقهای (PAHs) کوکتل دودی
ص. 129-117
10.52547/fsct.18.121.10
مهدی میرزازاده
،
احسان صادقی
،
فرانک بیگ محمدی
چکیده
(1193 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(397 دریافت)
تأثیر فرآیند فشار بالا بر شیر و فرآورده های شیر
ص. 146-131
10.52547/fsct.18.121.11
نگار راوش
،
جواد حصاری
چکیده
(1688 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(684 دریافت)
استفاده از جوانه بروکلی در یک نوع اِسموتی به عنوان نوشیدنی – میان وعده سلامتی بخش: فرمولاسیون و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی
ص. 162-147
10.52547/fsct.18.121.12
کتایون سامیا کلانتری
،
مریم میزانی
،
مهرداد قوامی
چکیده
(1273 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(309 دریافت)
ارزیابی روش های مختلف استخراج ترکیبات فیتوشیمیایی و آنتی اکسیدانی عصاره برگ مورینگا الیفرا
ص. 172-163
10.52547/fsct.18.121.13
سعید دغاغله
،
علیرضا کیاست
،
سید محمد صفی الدین اردبیلی
،
رویا میرزاجانی
چکیده
(1254 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(522 دریافت)
مقایسه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ضداکسایشی سرکههای سنتی عناب، سیب و انگور با سرکه صنعتی سیب
ص. 184-173
10.52547/fsct.18.121.14
طیبه شاهی
،
سید مهدی جعفری جعفری
،
محسن پویان
،
مهدی ابراهیمی
،
حسین راغ آرا
،
ساره حسینی
چکیده
(1307 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(903 دریافت)
بررسی زندهمانی سویههای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، بیفیدوباکتریوم و استرپتوکوکوس ترموفیلوس و تاثیر آنها بر خواص حسی شکلات تلخ پروبیوتیک نگهداری در دمای اتاق و یخچال به مدت 180 روز
ص. 201-185
10.52547/fsct.18.121.15
نیما مباهی
چکیده
(1336 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(510 دریافت)
بررسی شاخص های کیفی و فساد شیمیایی سیلاژ بیولوژیک تولید شده از ضایعات مرغ و مقایسه آن با پودر گوشت، پودر خون و پودر ماهی کیلکا
ص. 213-203
10.52547/fsct.18.121.16
رضا صفری
،
زهرا یعقوب زاده
،
زهرا بانکه ساز
،
سهیل ریحانی پول
،
عبدالله جعفری
،
محمدمهدی عباس زاده
چکیده
(1273 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(514 دریافت)
بررسی عناصر معدنی و برخی خصوصیات بیوشیمیایی در آب میوه هشت رقم انار محلی
ص. 224-215
10.52547/fsct.18.121.17
نفیسه مومنی
،
حسینعلی اسدی قارنه
چکیده
(1130 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(408 دریافت)
مدل سازی پیشگویانه برای تعیین مدت زمان ماندگاری اسنک های غنی شده با دراژه حاوی اسپیرولینا پلاتنسیس
ص. 236-225
10.52547/fsct.18.121.27
مریم بیات ترک
،
محسن وظیفه دوست
،
محمدعلی حصاری نژاد
،
زهره دیدار
،
مسعود شفافی زنوزیان
چکیده
(1250 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(348 دریافت)
درون پوشانی دولایه لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس به روش های امولسیون و خشک کردن پاششی: بررسی ویژگیها و زنده مانی ریزپوشینه ها در شرایط شبیه سازی شده معده
ص. 248-237
10.52547/fsct.18.121.19
حدیث ناصری فیروزوند
،
علی رضا بصیری
،
انوشه شریفان
چکیده
(1121 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(326 دریافت)
اثر بستهبندی اتمسفر اصلاح شده و اسانس های پرتقال و لیمو بر جمعیت میکروبی و خواص ارگانولپتیکی آلوچه فرآوری شده
ص. 263-249
10.52547/fsct.18.121.20
نازنین زند
،
علی کاشانی
چکیده
(1081 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(313 دریافت)
تأثیر کاربرد عصاره زنجبیل روی خصوصیات آنتیاکسیدانی و فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب
ص. 273-265
10.52547/fsct.18.121.21
سینا مولائی
،
زهرا لطیفی
،
مریم ثابت قدم
،
مریم خسروجردی
،
الهه رازقندی
چکیده
(1388 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(617 دریافت)
تولید مافین کم ساکارز فراسودمند حاوی مالتودکسترین و قاووت سنتی
ص. 288-275
10.52547/fsct.18.121.22
نفیسه ذوالفقاری
،
اسماعیل عطای صالحی
،
زهرا شیخ الاسلامی
چکیده
(986 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(299 دریافت)
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی کره تهیه شده به دو روش سنتی (تخمیری) و صنعتی در فصول مختلف
ص. 299-289
10.52547/fsct.18.121.23
حجت خرسندی
،
زهرا پیراوی ونک
،
مریم قراچورلو
چکیده
(1340 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(463 دریافت)
بررسی تاثیرافزودن پروتئین هیدرولیز شده دانه گوجه فرنگی برخصوصیات سوسیس تولیدی
ص. 313-301
10.52547/fsct.18.121.24
محیا شریعت علوی
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
محمد قربانی
،
مهران اعلمی
چکیده
(1122 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(292 دریافت)
تاثیر استفاده از پوشش خوراکی موسیلاژ دانه ریحان به همراه سطوح مختلف عصاره زیره سیاه بر خواص کیفی و ماندگاری پنیر لاکتیکی
ص. 324-315
10.52547/fsct.18.121.25
کریم خدایی کلاله
،
مسعود دزیانی
،
فاطمه شهدادی
چکیده
(1127 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(370 دریافت)
بررسی سیستماتیک نانوامولسیون های حاوی β-کاروتن تولید شده با استفاده از موسیلاژ دانه به
ص. 334-325
10.52547/fsct.18.121.26
حدیث رستم آبادی
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
محمد قربانی
،
علیرضا علافچیان
چکیده
(1177 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(263 دریافت)
نگهداری فیله ی فیل ماهی با پوشش حاوی عصاره جلبک Spirulinaدردمای 1±4 درجه ی سانتیگراد
ص. 348-335
10.52547/fsct.18.121.30
زینب عبدالهی چله بری
،
زهرا لطیفی
،
نرگس مورکی
،
ژاله خوشخو
چکیده
(984 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(268 دریافت)
مشتقات سلولز بهعنوان فیلم و پوشش خوراکی؛ ویژگیها و تأثیر بر کیفیت و ماندگاری فرآوردههای دام، طیور و آبزیان
ص. 364-349
10.52547/fsct.18.121.28
داریوش خادمی شورمستی
چکیده
(933 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(575 دریافت)
تاثیر عصاره متانولی ساقه زیرزمینی گیاه علف هرز مرغ (Cynodon dactylon (L.) Pers) بر پایداری اکسایشی روغن سویا تحت شرایط حرارتی
ص. 379-365
10.52547/fsct.18.121.29
سمیرا سوادی
،
محسن وظیفه دوست
،
زهره دیدار
،
محمد مهدی نعمت شاهی
،
عیسی جاهد
چکیده
(1102 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(378 دریافت)
غنی سازی نان سیمیت با پودر اسفناج: بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی
ص. 392-381
10.52547/fsct.18.121.18
فروغ محترمی
،
محسن اسمعیلی
،
مهسا نورالدینی
،
ایرج استاد
چکیده
(1233 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(352 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS