ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 18، شماره 121 - ( 1400 )
تاثیر صمغ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب
ص. 11-1
10.52547/fsct.18.121.1
نسیم الماسی
،
جعفر محمد زاده میلانی
،
لیلا نجفیان
چکیده
(1531 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(435 دریافت)
بررسی اثر پروتئین سبوس برنج و صمغ دانه ریحان اصلاح شده بر ویژگیهای فیزیکوشیمایی و پایداری خامه قنادی
ص. 24-13
10.52547/fsct.18.121.2
نیلوفر بیگلریان
،
اذین آتشزر
،
علی رافع
،
سید احمد شهیدی
چکیده
(1121 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(250 دریافت)
طراحی بسته بندی نانوکامپوزیت برپایه بیوپلیمر ژلاتین حاوی نانوذره دی اکسید تیتانیوم و عصاره زعفران به منظور کاربرد در بسته بندی مواد غذایی
ص. 37-25
10.52547/fsct.18.121.3
شمیمه عظیمی سلیم
،
مریم عزیزی لعل آبادی
،
میلاد توسلی
،
محمود علیزاده ثانی
چکیده
(1092 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(267 دریافت)
بهینه سازی استخراج عصاره اتانولی گیاه کلزا (Brasica napus L.) به روش سطح پاسخ و مقایسه اثر انتیاکسیدانی عصاره بر پایداری اکسایشی روغن سویا
ص. 55-39
10.52547/fsct.18.121.4
مهدی عبادی
،
زهرا لطیفی
،
سینا مولائی
چکیده
(908 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(236 دریافت)
بررسی خواص آنتیاکسیدانی و ضدباکتریایی اسانس و عصاره زیره سیاه استخراجی به روشهای کلونجر و فراصوت
ص. 68-57
10.52547/fsct.18.121.5
نازنین سپهری
،
سید علی مرتضوی
،
علیرضا صادقیان
،
احمد پدارم نیا
،
مرتضی محمدی
چکیده
(1036 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(212 دریافت)
ارزیابی تاثیر افزودن آنزیم آلفا آمیلاز و اسید اسکوربیک بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر آرد گندم
ص. 79-69
10.52547/fsct.18.121.6
میترا حق پناه کوچصفهانی
،
ماندانا طایفه
،
سید مصطفی صادقی
،
آذین نصرالله زاده
،
لیلی فدایی
چکیده
(1004 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(222 دریافت)
نانوالیاف حاصل از الکتروریسی زئین به عنوان نانوحامل اسانس اکالیپتوس: بررسی ویژگیها و خاصیت ضد میکروبی
ص. 91-81
10.52547/fsct.18.121.7
نازآفرین رحمتی نیا
،
مهدی آران
،
محمد امین میری
،
داریوش رمضان
چکیده
(1101 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(283 دریافت)
مدلسازی سینتیکی و بهینهسازی فرآیند استخراج اسانس بیدمشک (Salix aegyptiaca L.) با استفاده از تقطیر آبی با کمک فراصوت
ص. 106-93
10.52547/fsct.18.121.8
محسن زندی
،
علی گنجلو
،
ماندانا بی مکر
چکیده
(1070 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(317 دریافت)
جداسازی و شناسایی کپکهای آلودهکننده پنیرهای فراپالایشی در شهرستان فسا
ص. 116-107
10.52547/fsct.18.121.9
درنوش جعفرپور
،
پریسا عطایی
چکیده
(762 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(194 دریافت)
بررسی تاثیر جوشاندن و سرخ کردن عمیق به عنوان دو روش پخت و پز بر میزان نیتروزآمینهای فرار و هیدروکربنهای آروماتیک چند حلقهای (PAHs) کوکتل دودی
ص. 129-117
10.52547/fsct.18.121.10
مهدی میرزازاده
،
احسان صادقی
،
فرانک بیگ محمدی
چکیده
(899 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(223 دریافت)
تأثیر فرآیند فشار بالا بر شیر و فرآورده های شیر
ص. 146-131
10.52547/fsct.18.121.11
نگار راوش
،
جواد حصاری
چکیده
(1278 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(387 دریافت)
استفاده از جوانه بروکلی در یک نوع اِسموتی به عنوان نوشیدنی – میان وعده سلامتی بخش: فرمولاسیون و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی
ص. 162-147
10.52547/fsct.18.121.12
کتایون سامیا کلانتری
،
مریم میزانی
،
مهرداد قوامی
چکیده
(985 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(197 دریافت)
ارزیابی روش های مختلف استخراج ترکیبات فیتوشیمیایی و آنتی اکسیدانی عصاره برگ مورینگا الیفرا
ص. 172-163
10.52547/fsct.18.121.13
سعید دغاغله
،
علیرضا کیاست
،
سید محمد صفی الدین اردبیلی
،
رویا میرزاجانی
چکیده
(927 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(299 دریافت)
مقایسه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ضداکسایشی سرکههای سنتی عناب، سیب و انگور با سرکه صنعتی سیب
ص. 184-173
10.52547/fsct.18.121.14
طیبه شاهی
،
سید مهدی جعفری جعفری
،
محسن پویان
،
مهدی ابراهیمی
،
حسین راغ آرا
،
ساره حسینی
چکیده
(965 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(533 دریافت)
بررسی زندهمانی سویههای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، بیفیدوباکتریوم و استرپتوکوکوس ترموفیلوس و تاثیر آنها بر خواص حسی شکلات تلخ پروبیوتیک نگهداری در دمای اتاق و یخچال به مدت 180 روز
ص. 201-185
10.52547/fsct.18.121.15
نیما مباهی
چکیده
(933 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(250 دریافت)
بررسی شاخص های کیفی و فساد شیمیایی سیلاژ بیولوژیک تولید شده از ضایعات مرغ و مقایسه آن با پودر گوشت، پودر خون و پودر ماهی کیلکا
ص. 213-203
10.52547/fsct.18.121.16
رضا صفری
،
زهرا یعقوب زاده
،
زهرا بانکه ساز
،
سهیل ریحانی پول
،
عبدالله جعفری
،
محمدمهدی عباس زاده
چکیده
(943 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(282 دریافت)
بررسی عناصر معدنی و برخی خصوصیات بیوشیمیایی در آب میوه هشت رقم انار محلی
ص. 224-215
10.52547/fsct.18.121.17
نفیسه مومنی
،
حسینعلی اسدی قارنه
چکیده
(831 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(259 دریافت)
مدل سازی پیشگویانه برای تعیین مدت زمان ماندگاری اسنک های غنی شده با دراژه حاوی اسپیرولینا پلاتنسیس
ص. 236-225
10.52547/fsct.18.121.27
مریم بیات ترک
،
محسن وظیفه دوست
،
محمدعلی حصاری نژاد
،
زهره دیدار
،
مسعود شفافی زنوزیان
چکیده
(867 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(195 دریافت)
درون پوشانی دولایه لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس به روش های امولسیون و خشک کردن پاششی: بررسی ویژگیها و زنده مانی ریزپوشینه ها در شرایط شبیه سازی شده معده
ص. 248-237
10.52547/fsct.18.121.19
حدیث ناصری فیروزوند
،
علی رضا بصیری
،
انوشه شریفان
چکیده
(818 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(190 دریافت)
اثر بستهبندی اتمسفر اصلاح شده و اسانس های پرتقال و لیمو بر جمعیت میکروبی و خواص ارگانولپتیکی آلوچه فرآوری شده
ص. 263-249
10.52547/fsct.18.121.20
نازنین زند
،
علی کاشانی
چکیده
(761 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(177 دریافت)
تأثیر کاربرد عصاره زنجبیل روی خصوصیات آنتیاکسیدانی و فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب
ص. 273-265
10.52547/fsct.18.121.21
سینا مولائی
،
زهرا لطیفی
،
مریم ثابت قدم
،
مریم خسروجردی
،
الهه رازقندی
چکیده
(781 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(327 دریافت)
تولید مافین کم ساکارز فراسودمند حاوی مالتودکسترین و قاووت سنتی
ص. 288-275
10.52547/fsct.18.121.22
نفیسه ذوالفقاری
،
اسماعیل عطای صالحی
،
زهرا شیخ الاسلامی
چکیده
(725 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(190 دریافت)
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی کره تهیه شده به دو روش سنتی (تخمیری) و صنعتی در فصول مختلف
ص. 299-289
10.52547/fsct.18.121.23
حجت خرسندی
،
زهرا پیراوی ونک
،
مریم قراچورلو
چکیده
(960 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(247 دریافت)
بررسی تاثیرافزودن پروتئین هیدرولیز شده دانه گوجه فرنگی برخصوصیات سوسیس تولیدی
ص. 313-301
10.52547/fsct.18.121.24
محیا شریعت علوی
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
محمد قربانی
،
مهران اعلمی
چکیده
(827 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(158 دریافت)
تاثیر استفاده از پوشش خوراکی موسیلاژ دانه ریحان به همراه سطوح مختلف عصاره زیره سیاه بر خواص کیفی و ماندگاری پنیر لاکتیکی
ص. 324-315
10.52547/fsct.18.121.25
کریم خدایی کلاله
،
مسعود دزیانی
،
فاطمه شهدادی
چکیده
(830 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(217 دریافت)
بررسی سیستماتیک نانوامولسیون های حاوی β-کاروتن تولید شده با استفاده از موسیلاژ دانه به
ص. 334-325
10.52547/fsct.18.121.26
حدیث رستم آبادی
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
محمد قربانی
،
علیرضا علافچیان
چکیده
(869 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(164 دریافت)
نگهداری فیله ی فیل ماهی با پوشش حاوی عصاره جلبک Spirulinaدردمای 1±4 درجه ی سانتیگراد
ص. 348-335
10.52547/fsct.18.121.30
زینب عبدالهی چله بری
،
زهرا لطیفی
،
نرگس مورکی
،
ژاله خوشخو
چکیده
(732 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(168 دریافت)
مشتقات سلولز بهعنوان فیلم و پوشش خوراکی؛ ویژگیها و تأثیر بر کیفیت و ماندگاری فرآوردههای دام، طیور و آبزیان
ص. 364-349
10.52547/fsct.18.121.28
داریوش خادمی شورمستی
چکیده
(685 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(306 دریافت)
تاثیر عصاره متانولی ساقه زیرزمینی گیاه علف هرز مرغ (Cynodon dactylon (L.) Pers) بر پایداری اکسایشی روغن سویا تحت شرایط حرارتی
ص. 379-365
10.52547/fsct.18.121.29
سمیرا سوادی
،
محسن وظیفه دوست
،
زهره دیدار
،
محمد مهدی نعمت شاهی
،
عیسی جاهد
چکیده
(812 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(203 دریافت)
غنی سازی نان سیمیت با پودر اسفناج: بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی
ص. 392-381
10.52547/fsct.18.121.18
فروغ محترمی
،
محسن اسمعیلی
،
مهسا نورالدینی
،
ایرج استاد
چکیده
(914 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(215 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 380