ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 11، شماره 45 - ( 1393 )
مدلسازی سینتیک خشک شدن لایه نازک میوه زرشک (Berberis Vulgaris) به کمک شبکه عصبی مصنوعی شیوا گرجیان 1، تیمور توکلی هشجین 2، محمد هادی خوش تقاضا 3
ص. 12-1
چکیده
(3962 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2854 دریافت)
تأثیر پوششهای خوراکی و نانو زیست سازگار بر خواص کیفی سیب گلدن دلیشز در طی شرایط مختلف انبارداری محمد هادی موحدنژاد1، محمد هادی خوش تقاضا2 ، محمد جلال الدین ظهوریان مهر3 ، سعید مینایی2
ص. 24-13
چکیده
(4136 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2273 دریافت)
ارزیابی تاثیر سرخکردن بر برخی خواص کیفی روغن هسته انگور پریا رهنمون1، صدیف آزاد مرد دمیرچی2، سیدهادی پیغمبردوست2، جوادحصاری2، محبوب نعمتی3، علی زنوزی4
ص. 33-25
چکیده
(8594 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3388 دریافت)
نشاندن نانو ذرات نقره بر روی سطوح با روش ابتکاری نفوذ-تبخیر و بررسی اثر آن بر پاتوژن های مواد غذایی (اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس ) سیده سمانه توکلیان ، مهرداد منطقیان ، غلامحسن اسدی ، شهین نجار پیرایه، ، شاهرخ شعبانی
ص. 43-35
چکیده
(4236 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3739 دریافت)
بررسی انرژی مصرفی و سینیتیک خشک کردن گیاه دارویی آویشن در خشک کن مایکروویو حمید خفاجه1، احمد بناکار 1 ، سعید مینایی1، احمد تقی زاده2، علی متولی 1، مسعود رضایی آدریانی3
ص. 54-45
چکیده
(3954 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2002 دریافت)
بررسی تاثیر میزان چربی بر خصوصیات فیزیکی و رئولوژیکی بستنی وانیلی فاطمه سادات مصطفوی1، مصطفی مظاهری تهرانی2، محبت محبی3
ص. 64-55
چکیده
(5020 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3581 دریافت)
درجه بندی برگه خشک شده سیب از لحاظ کیفیت و تازگی با استفاده از فنآوری ماشین بینایی پس از پیرسازی مصنوعی سمیرا کریمی ، اشکان نیکیان
ص. 76-65
چکیده
(3704 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2567 دریافت)
بررسی ویژگی های شیمیایی، حسی و میکروبی آردهای تولیدی استان خوزستان بهزاد ناصحی1، محمد طاهانژاد 2
ص. 84-77
چکیده
(4203 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2453 دریافت)
بررسی سوخت و ساز قارچ مورتیرلا آلپینا در شرایط بهینه تولید روغن و آراشیدونیک اسید با استفاده از روش سطح پاسخ حمید رضا صمدلویی1، زهره حمیدی2 ، سید مهدی علوی3، محمد علی سحری4، سلیمان عباسی2
ص. 97-85
چکیده
(3866 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1906 دریافت)
بررسی تاثیر صمغ گوار و آنزیم لیپاز بر ویژگی های رئولوژیکی و کیفت پخت کامل نان بربری نیم پز و منجمد تکتم هجرانی1 ، زهرا شیخ الاسلامی2، علی مرتضوی3 ، مهدی قیافه داوودی2
ص. 109-99
چکیده
(4090 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2935 دریافت)
بهینه سازی روش ذخیره سازی چغندر در سیلو برای کاهش فلور میکروبی خلیل بهزاد1، مصطفی مظاهری تهرانی2، سید علی مرتضوی3، مصطفی شهیدی نوقابی4 ، روح الله بهزاد5
ص. 122-111
چکیده
(3872 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2096 دریافت)
تاثیر پارامترهای عملیاتی بر کارایی فرآیند نانوفیلتراسیون آب پرس تفاله چغندرقند مصطفی شهیدی نوقابی1، 2 ، سید محمد علی رضوی3، سید محمود موسوی4، محمد الهی5
ص. 131-123
چکیده
(3832 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2962 دریافت)
تاثیر نشاسته تعدیل شده ذرت بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان بربری مریم شمشیرساز1، حبیب الله میرزایی2، محمد حسین عزیزی3، مهران اعلمی2
ص. 142-133
چکیده
(4593 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3347 دریافت)
بررسی سینتیک و انرژی مصرفی خشک کردن توت سفید در خشک کن مایکروویو حمید خفاجه1، احمد بناکار2، محمد زارعین3 ، محمدهادی خوش تقاضا4
ص. 150-143
چکیده
(4225 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1928 دریافت)
تاثیر غلظت پروتئین و تغییرات pH بر برخی ویژگیهای عملکردی گلیادین الهه عابدی1، مهسا مجذوبی 2 ، عسکر فرحناکی2
ص. 161-151
چکیده
(4055 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7300 دریافت)
ارزیابی خصوصیات کیفی کیتوزان تولیدی از پوسته میگو و کیتوزان تجاری پوسته خرچنگ مرضیه موسوی نسب1، سحرالسادات موسوی نسب2، غلامرضا مصباحی3، جلال جمالیان4
ص. 174-163
چکیده
(4759 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6860 دریافت)
آنالیز سه گونه میگو و دو نوع ماهی تن تازه و کنسرو شده برای تعیین ارزش غذایی آنها علی آبرومند
ص. 182-175
چکیده
(4233 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5450 دریافت)
مقایسه فنل کل و خواص آنتی اکسیدانی پوست سبز گردوی سه منطقه از شمال ایران (شاهرود، بندر گز و هزار جریب)
ص. 192-183
محمد دولت آبادی
،
زینب رفتنی امیری
،
رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده
(5110 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2593 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 187