ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 18، شماره 120 - ( 1400 )
بررسی اثر قطبیت حلالهای مختلف و زمان جهت استخراج ترکیبات مؤثره عصاره پوست لیمو ترش با امواج فراصوت
ص. 11-1
10.52547/fsct.18.120.1
زهرا لطیفی
،
مرتضی علی پور
،
معصومه زیبایی
،
زینب عبدالهی چله بری
،
زهرا غفوری
،
تارا قربانی پیرشهید
چکیده
(628 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(171 دریافت)
مقایسه اثر پلاسمای تخلیه سد دی الکتریک در حالت تیمار سطحی و حجمی بر خواص شیمیایی و فیزیکی زعفران
ص. 25-13
10.52547/fsct.18.120.2
محسن خواجوند صالحان
،
فرشاد صحبت زاده
،
ایمان حاجی زاده
،
فهیم شافعی
،
احسان شاکری نسب
،
تقی محسن پور
،
اباصلت حسین زاده کلاگر
چکیده
(546 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(162 دریافت)
ارزیابی دما و پارامترهای امواج میدان پالسی الکتریکی در استخراج قند از هویج
ص. 38-27
10.52547/fsct.18.120.3
سامره داستانگو
،
محمد تقی حامد موسویان
،
سمیرا یگانه زاد
چکیده
(405 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(81 دریافت)
بررسی اثر ضدمیکروبی و آنتیاکسیدانی پوشش خوراکی کازئینات سدیم حاوی اسانس رزماری (Rosmarinus officinalis) بر کیفیت و ماندگاری قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در مدت نگهداری دریخچال
ص. 50-39
10.52547/fsct.18.120.4
سکینه یگانه
،
مرجان زرگر
چکیده
(348 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(95 دریافت)
بهینهسازی فرایند استخراج عصاره میوه هندوانه کوهی به روش سطح پاسخ و بررسی اثر آنتیاکسیدانی آن بر پایداری روغن سویا طی مدتزمان ماندگاری
ص. 64-51
10.52547/fsct.18.120.5
مریم ثابت قدم
،
زهرا لطیفی
،
پریسا معلمی
،
نفیسه محمدی کرتلایی
،
الهه رازقندی
چکیده
(325 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(105 دریافت)
بهینه سازی فرمولاسیون شکلات صبحانه پروبیوتیک
ص. 74-65
10.52547/fsct.18.120.6
حسین مصطفی لو
،
رضا کاراژیان
،
احمد احتیاطی
چکیده
(449 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(193 دریافت)
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان مسطح فراسودمند بدون گلوتن با جایگزین آرد جوانه های گندم، عدس، ماش
ص. 83-75
10.52547/fsct.18.120.7
زهرا اسدی
،
علیرضا مسعود نیا
،
سیده فاطمه ضیاضیابری
چکیده
(582 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(154 دریافت)
بررسی تأثیر افزودن پودر دانه زنیان(Carum copticum) بر ویژگی های کیفی کیک بدون گلوتن
ص. 98-85
10.52547/fsct.18.120.8
نیلوفر بنائی اقدم
،
سید هادی پیغمبر دوست
،
صمد بدبدک
،
عارف اولاد غغاری
چکیده
(357 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(90 دریافت)
ارزیابی شاخصهای کیفی و ترکیبات زیستفعال روغن برخی از ارقام و ژنوتیپهای امیدبخش زیتون در منطقه طارم استان زنجان
ص. 110-99
10.52547/fsct.18.120.9
ابوذر هاشم پور
،
محمود عظیمی
،
عزیزاله عبدالهی
،
جواد فتاحی مقدم
چکیده
(299 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(95 دریافت)
بهبود ویژگیهای حسی پنیر موزارلا با استفاده از باکتریهای اسیدلاکتیک پنیر سنتی قوچان
ص. 119-111
10.52547/fsct.18.120.10
ملیحه رحیم زاده
،
وحید حکیم زاده
،
احمد نصیری محلاتی
چکیده
(297 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(87 دریافت)
تأثیر هندسه محصول بر روی مدل سازی دقیق انتقال حرارت میوه های دارای شکل نامنظم در حین فرایند آنزیمبری
ص. 132-121
10.52547/fsct.18.120.11
محسن دلوی اصفهان
،
عبدالله همتیان سورکی
چکیده
(358 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(81 دریافت)
استفاده از ارزن به عنوان جایگزین آرد گندم در تولید کیک یزدی با گلوتن کاهش یافته
ص. 151-133
10.52547/fsct.18.120.12
افسانه معینی
،
مسعود شفافی زنوزیان
،
حجت کاراژیان
،
امیر حسین الهامی راد
،
احمد پدرام نیا
چکیده
(498 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(190 دریافت)
اثر پوشش خوراکی فعال بر پایه نشاسته حاوی اسانس سیر و پوست لیموترش روی خصوصیات فیله ماهی شیر
ص. 171-153
10.52547/fsct.18.120.13
سپیده رحمانی
،
هوشنگ نیکوپور
،
انوشه شریفان
چکیده
(434 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(109 دریافت)
استخراج اسانس بیدمشک (Salix aegyptiaca L.) با روش تقطیر مقاومتی و مدلسازی سینتیک استخراج با شبکه عصبی مصنوعی
ص. 186-173
10.52547/fsct.18.120.14
محسن زندی
،
علی گنجلو
،
ماندانا بی مکر
چکیده
(405 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(99 دریافت)
بهینه سازی فرمولاسیون تورتیلا حاوی پودر آب پنیر و آرد سویا توسط روش طرح مخلوط رئوس انتهایی
ص. 198-187
10.52547/fsct.18.120.15
نرگس رحیمی
،
سید مهدی حسینی
،
مهدی کریمی
چکیده
(361 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(67 دریافت)
انکپسولاسیون همزمان باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (La-5) و روغن غنی از اسیدهای چرب امگا-۳ به روش کواسرواسیون مرکب
ص. 213-199
10.52547/fsct.18.120.16
ویدا مردانی قهفرخی
،
اصغر خسروشاهی
،
شهین زمردی
چکیده
(322 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(82 دریافت)
بررسی تاثیر استفاده از آرد جو دوسر و قند مایع خرما بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه محلی سبزوار
ص. 227-215
10.52547/fsct.18.120.17
امین فاضل
،
احمد پدرام نیا
،
مهدی جلالی
چکیده
(288 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(90 دریافت)
بهینهسازی راندمان استخراج روغن دانه مورینگا پرگرینا به کمک پیشتیمار مایکروویو
ص. 239-229
10.52547/fsct.18.120.18
نگار آهنگرنژاد
،
محمد هادی خوش تقاضا
،
برات قبادیان
،
محمد علی سحری
چکیده
(337 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(178 دریافت)
کاربرد تیمار سطحی پلاسما به منظور تولید فیلم نانوکامپوزیت دو لایه پلی اتیلن ترفتالات-کربوکسی متیل سلولز حاوی نانو ذرات اکسیدروی به عنوان نوعی بسته بندی جدید برای مواد غذایی
ص. 252-241
10.52547/fsct.18.120.19
سیده لیلا نصیری
،
محمدحسین عزیزی
،
فرناز موحدی
،
ناهید رحیمی فرد
،
حمید توکلی پور
چکیده
(628 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(199 دریافت)
تعیین خواص مکانیکی چغندرقند (.Beta vulgaris L) در بارگذاری شبه استاتیک
ص. 262-253
10.52547/fsct.18.120.20
بیژن خورشیدپور
،
مسعود هنرور
،
حسین احمدی چناربن
چکیده
(378 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(200 دریافت)
ریزپوشانی اسانس کاکوتی با استفاده از مالتودکسترین و صمغ عربی به روش خشک کردن پاششی
ص. 281-263
10.52547/fsct.18.120.21
عباس بایگان
،
شیلا صفاییان
،
رضا شاهین فر
،
ژاله خوشخو
چکیده
(561 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(330 دریافت)
توسعه یک مدل ریاضی برای پیش بینی تغییرات رطوبت گلابی در حین خشک شدن همرفتی
ص. 294-283
10.52547/fsct.18.120.22
محسن دلوی اصفهان
چکیده
(312 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(220 دریافت)
ارزیابی اثر ضدمیکروبی نانو ذرات بر افزایش انبارمانی دوغ
ص. 304-295
10.52547/fsct.18.120.23
نسیم پاسدار
،
علی مرتضوی
،
محمدرضا سعیدیان
،
رضا صفری
چکیده
(378 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(253 دریافت)
تهیه فیلمهای امولسیونی ژلاتین به روش پیکرینگ امولسیون حاوی نانوذرات کیتین
ص. 316-305
10.52547/fsct.18.120.24
سحر یوسفی هزاری
،
جعفر محمدزاده میلانی
،
علی معتمدزادگان
،
ثمر صحرایی
چکیده
(361 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(213 دریافت)
ساخت و بررسی ذرات کروی حک شده مولکولی بعنوان جاذبی با کارایی عالی برای استخراج سریع و انتخابی نیکوتین آمید توسط ستون فاز جامد از گوشت گوساله و آرد گندم
ص. 334-317
10.52547/fsct.18.120.25
علیرضا ریاضی
،
رضا فرهوش
،
هاشم پورآذرنگ
،
کریستین اسکامان
،
زینب رفتنی امیری
،
علی شریف
چکیده
(475 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(188 دریافت)
امکان سنجی قابلیت طیف سنجی مرئی/ فروسرخ نزدیک (Vis/NIR) در طبقه بندی نمونه های لیموترش طی دوره انبارمانی با روش های شناسایی PCA، LDA و SVM
ص. 352-335
10.52547/fsct.18.120.26
نیلوفر گودرزی
،
سارا موحد
،
محمد جواد شکوری
،
حسین احمدی چناربن
چکیده
(382 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(165 دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده سینبیوتیک نیمچرب حاوی گیاه پنیرک (Malva neglecta) و لاکتولوز
ص. 363-353
10.52547/fsct.18.120.27
سارا مومن زاده
،
حسین جوینده
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
حسن برزگر
چکیده
(360 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(231 دریافت)
بررسی تأثیر آرد تریتیکاله و پودر و اسانس زنجبیل در تولید کلوچه فراسودمند
ص. 378-365
10.52547/fsct.18.120.28
زهرا شیخ الاسلامی
،
بهاره صحراییان
،
مهدی کریمی
چکیده
(329 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(82 دریافت)
شناسایی گاما آمینوبوتیریک اسید تولیدشده توسط باکتری Lactobacillus brevis PML1 به روش کروماتوگرافی لایهنازک در محیط کشت حاوی مونوسدیم گلوتامات(MSG)
ص. 387-379
10.52547/fsct.18.120.29
عاطفه غفوریان نسب
،
سیدعلی مرتضوی
،
فریده طباطبایی یزدی
،
محبوبه سرابی جماب
چکیده
(340 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(73 دریافت)
بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولیک عصاره میوه شاه بلوط هندی(Aesculus hippocastanum) به روش سطح پاسخ و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن بر ثبات اکسیداتیو روغن سویا
ص. 400-389
10.52547/fsct.18.120.30
احمد پدرام نیا
،
مریم ثابت قدم
،
مهدی جلالی
چکیده
(390 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(100 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS