ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 18، شماره 118 - ( 1400 )
بررسی امکان تولید دمنوش گیاهی سینبیوتیک بر پایه کاسنی، سیر و سیبزمینیترشی توسط باکتریهای پروبیوتیک
ص. 13-1
10.52547/fsct.18.118.1
سمیه منظمی
،
افشین جعفرپور
*
چکیده
(3345 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1818 دریافت)
فعالیت سطحی و بین سطحی کانژوگه ایزوله پروتئین آبپنیر-صمغ ژلان بعنوان تابعی از درجه پلیمریزاسیون
ص. 25-15
10.52547/fsct.18.118.15
مجید نوش کام
،
مهدی وریدی
*
چکیده
(3089 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1638 دریافت)
استفاده از بتاکاروتن درون پوشانی شده با پروتئین آب پنیر و کازئین و بررسی اثرات آن در ماندگاری روغن کانولا طی شرایط نگهداری
ص. 41-27
10.52547/fsct.18.118.27
سید سجاد ملک حسینی
،
علیرضا شیرازی نژاد
*
،
سید محمد باقر هاشمی
چکیده
(2845 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2273 دریافت)
ارزیابی هم افزایی آنزیم های گلوکز اکسیداز ولیپاز برخواص رئولوژیک آرد ونان بربری فرموله شده با جایگزینی نسبی آرد ذرت
ص. 54-43
10.52547/fsct.18.118.43
پریسا آبادی پازوکی
،
مهسا تبری
*
،
نفیسه جهان بخشیان
چکیده
(2788 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1664 دریافت)
اثر پوششدهی با صمغهای دانه مرو، دانه ریحان و گزانتان بر خصوصیات ظاهری برشهای خشکشده میوه “به”
ص. 65-55
10.52547/fsct.18.118.55
فخرالدین صالحی
*
،
شمیمه عظیمی سلیم
چکیده
(2896 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1646 دریافت)
زندهمانی بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس در بستنی کاکائویی حاوی شیرینکننده استویا
ص. 77-67
10.52547/fsct.18.118.67
گلناز اسحقی ماکویی
،
محمد حسین موثق
*
چکیده
(3441 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1636 دریافت)
بررسی شیوع آلودگی اشریشیا کلی O157:H7 در بستنیهای سنتی و دستساز در واحدهای صنفی عرضهکننده بستنی شهر بندرعباس و ارزیابی محیط کروموژنیک در مقایسه با محیط استاندارد برای تشخیص آن
ص. 91-79
10.52547/fsct.18.118.79
مریم اقبالی
،
درنوش جعفرپور
*
چکیده
(2575 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2049 دریافت)
تاثیراسید اولئیک و موم زنبور عسل بر عملکرد فیلم های بسته بندی امولسیونی بر پایه پودر نرم گندم
ص. 105-93
10.52547/fsct.18.118.93
محبوبه کشیری
*
،
میثم دهقانی
،
یحیی مقصودلو
،
محمد قربانی
،
هدی شهیری طبرستانی
،
محبوبه حسن نیا
چکیده
(3037 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1984 دریافت)
تأثیر شستشو و پوشش نانومرکب فعال کربوکسیمتیل سلولز- نانو رس حاوی عصاره مرزنجوش (Origanum vulgare L) بر کیفیت تخممرغ طی دوره نگهداری در دمای محیط
ص. 118-107
10.52547/fsct.18.118.107
مونا احسان
،
داریوش خادمی شورمستی
*
چکیده
(2667 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1727 دریافت)
تاثیر افزودن روغن مغز بنه ((Pistacia atlantica و میکرولیپوزومهای آن بر ویژگیهای فیزیکوشیمایی و حسی خامه کم چرب
ص. 127-119
10.52547/fsct.18.118.119
مهسا نیکخواه
،
ژاله خوشخو
*
،
سید ابراهیم حسینی
،
پیمان مهستی شتربانی
،
افشین آخوندزاده بستی
چکیده
(2631 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1708 دریافت)
اثر اسانس دانه زیر سیاه (Bunium persicum) انکپسوله شده با صمغ بذر ریحان (Ocimum basilicum L.) بر تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل آلا رنگین کمان نگهداری شده در دمای یخچال
ص. 140-129
10.52547/fsct.18.118.129
زهرا سیاری
،
محمد ربانی
*
،
رضا فرهمندفر
،
رضا اسماعیل زاده کناری
،
رضوان موسوی ندوشن
چکیده
(3020 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1849 دریافت)
انتقال دانش از یک موسسهی پژوهشی به تولیدکنندگان روستایی برای بهبود ایمنی و شرایط بهداشتی تولید فرآوردههای لبنی محلی ؛ مطالعهی موردی- پنیر لیقوان
ص. 155-141
10.52547/fsct.18.118.141
امیررضا شویک لو
*
،
اکرم قره داغی
،
حمیدرضا مهدوی عادلی
چکیده
(2675 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1528 دریافت)
بررسی تاثیر آرد پوست موز، صمغ دانه ریحان و قدومه شیرازی بر کیک حاوی شیره انجیر و خرما
ص. 166-157
10.52547/fsct.18.118.157
زهرا جواهری
،
سارا انصاری
*
،
محمدتقی گلمکانی
چکیده
(3026 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1614 دریافت)
بهینه سازی و مدل سازی شرایط استخراج گاما آمینوبوتیریک اسید( گابا) از باکتری لاکتوباسیلوس برویس10818IBRC تحت تاثیر شوک گرمایی به روش سطح پاسخ
ص. 180-167
10.52547/fsct.18.118.167
محبوبه رضایی
،
یونس قاسمی
،
انوشه شریفان
*
،
حسین باخدا
چکیده
(3011 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1887 دریافت)
بررسی میزان اسیدهای چرب اشباع و ترانس در فست فودهای شهر تهران
ص. 188-181
10.52547/fsct.18.118.181
شایسته حسین آبادی
،
محمد حسین عزیزی
*
،
نرگس مورکی
چکیده
(3095 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1852 دریافت)
تولید آب آناناس پروبیوتیک با ریزپوشانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم توسط صمغهای کیتوزان و کتیرا
ص. 200-189
10.52547/fsct.18.118.189
صبا صباغ پور لنگرودی
،
لیلا نوری
*
،
محمدحسین عزیزی
چکیده
(3311 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1755 دریافت)
جداسازی و شناسایی رنگ های مصنوعی موجود در مواد غذایی عرضه شده در سطح شهرستان تربت حیدریه در سال 99-1398 با استفاده از روش کروماتوگرافی لایه نازک
ص. 212-201
10.52547/fsct.18.118.201
فهیمه رحمتی
،
حجت کاراژیان
*
چکیده
(2873 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2533 دریافت)
بررسی امکان تولید نان سلیاکی با به کارگیری خمیر ترش ذرت لاکتیکی با استفاده از لاکتوباسیلوس پلانتاروم در دو سطح 5 و 10 درصد
ص. 222-213
10.52547/fsct.18.118.213
مژده فاضل تهرانی مقدم
،
حسین جلالی
*
،
عبدالرضا محمدی نافچی
،
لیلا نوری
چکیده
(2884 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1640 دریافت)
بررسی عوامل موثر در طراحی دستگاه پخت نان بر ویژگیهای کیفی و بافتی نان مسطح خانگی
ص. 235-223
10.52547/fsct.18.118.223
سید مهدی میرزابابایی
*
،
علی رافع
،
حسین زمانی
،
حسین زمانی
چکیده
(2756 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1814 دریافت)
تاثیر جایگزینی سطوح مختلف سبوس برنج با فیتات کاهش یافته بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی مرغ برگر
ص. 247-237
10.52547/fsct.18.118.237
الهه اکبری
،
مهشید جهادی
*
چکیده
(2694 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1697 دریافت)
اثر پوشش خوراکی ژلاتین - اسانس نعناع (Mentha spicata) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای 4 درجه سانتی گراد
ص. 261-249
10.52547/fsct.18.118.249
زهرا فرهادوند
،
علی فضل آرا
*
،
مریم قادری قهفرخی
،
مهدی پورمهدی بروجنی
چکیده
(3082 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1644 دریافت)
اسانس زولنگ: فنل و فلاونوئید کل، قدرت آنتیاکسیدانی، فعالیت ضدمیکروبی و برهمکنش آن با آنتیبیوتیک نالیدیکسیک اسید در شرایط آزمایشگاهی
ص. 271-263
10.52547/fsct.18.118.263
محمد نوشاد
*
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(3120 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1694 دریافت)
بررسی اثر روش استخراج با حلالهای آب و اتانول بر ویژگیهای ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصاره برگ بهلیمو
ص. 283-273
10.52547/fsct.18.118.273
محمد نوشاد
*
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(2918 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1644 دریافت)
بررسی افزودن ترکیبات آنتیاکسیدانی استخراج شده برگ چغندرقند به روش فراصوت بر پایداری اکسایشی روغن سویا
ص. 296-285
10.52547/fsct.18.118.285
سمیرا ایزدی
،
مسعود هنرور
*
،
حبیب الله میرزایی
چکیده
(2821 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1905 دریافت)
بررسی بر رفتار خشک شدن کدوحلوایی به روش تابشی انکساری- هوای داغ
ص. 311-297
10.52547/fsct.18.118.297
بیژن عسکری
،
مهدی کاشانی نژاد
*
،
امان محمد ضیایی فر
،
ابراهیم اسماعیل زاده
چکیده
(4985 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2044 دریافت)
غنی سازی و بهینه سازی مقادیر فیبر گندم و اسانس شوید در دوغ سین بیوتیک با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 323-313
10.52547/fsct.18.118.313
شهین زمردی
*
،
مرضیه بلندی
،
مهدی شهیدی
چکیده
(2614 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1714 دریافت)
بررسی مقایسهای بین روشهای غرقابی، ﻣﺎﻳﻜﺮووﻳﻮ و فراصوت جهت استخراج عصاره پوست لیموترش و ﺑﺮرسی ﺧﺼﻮﺻﻴﺎت ﺿﺪ اﻛﺴﻴﺪاﻧﻲ آن
ص. 334-325
10.52547/fsct.18.118.325
زهرا لطیفی
*
،
مریم درویش حسینی
،
آمنه صدیقی پاشاکی
،
زهرا غفوری
،
لیلا نجفی
،
عاطفه ارجمندیان
چکیده
(2824 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1523 دریافت)
بررسی ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی شیر کاکائوی فراسودمند حاوی شیره توت،آب پنیر و هیدروکلوئیدهای مختلف
ص. 348-337
10.52547/fsct.18.118.337
بیتا بخشی
،
وحید حکیم زاده
*
،
حسن رشیدی
چکیده
(3154 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2150 دریافت)
مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی فنول های آزاد و باند شده نانوریزپوشانی شده عصاره پوست کیوی در افزایش پایداری اکسایشی روغن سویا
ص. 361-349
10.52547/fsct.18.118.349
نازیلا مبصری
،
رضا ااسماعیل زاده کناری2
*
،
راضیه رضوی
چکیده
(2640 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1532 دریافت)
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی (رفتار خزش) مربا آلبالو بر پایه استویا و بهینه سازی فرمولاسیون با روش سطح پاسخ
ص. 374-363
10.52547/fsct.18.118.363
احمد نورمحمدی
،
ابراهیم احمدی
*
،
علی حشمتی
چکیده
(2446 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1916 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS