ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 18، شماره 118 - ( 1400 )
بررسی امکان تولید دمنوش گیاهی سینبیوتیک بر پایه کاسنی، سیر و سیبزمینیترشی توسط باکتریهای پروبیوتیک
ص. 13-1
10.52547/fsct.18.118.1
سمیه منظمی
،
افشین جعفرپور
چکیده
(1297 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(486 دریافت)
فعالیت سطحی و بین سطحی کانژوگه ایزوله پروتئین آبپنیر-صمغ ژلان بعنوان تابعی از درجه پلیمریزاسیون
ص. 25-15
10.52547/fsct.18.118.15
مجید نوش کام
،
مهدی وریدی
چکیده
(1379 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(347 دریافت)
استفاده از بتاکاروتن درون پوشانی شده با پروتئین آب پنیر و کازئین و بررسی اثرات آن در ماندگاری روغن کانولا طی شرایط نگهداری
ص. 41-27
10.52547/fsct.18.118.27
سید سجاد ملک حسینی
،
علیرضا شیرازی نژاد
،
سید محمد باقر هاشمی
چکیده
(1092 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(724 دریافت)
ارزیابی هم افزایی آنزیم های گلوکز اکسیداز ولیپاز برخواص رئولوژیک آرد ونان بربری فرموله شده با جایگزینی نسبی آرد ذرت
ص. 54-43
10.52547/fsct.18.118.43
پریسا آبادی پازوکی
،
مهسا تبری
،
نفیسه جهان بخشیان
چکیده
(1014 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(268 دریافت)
اثر پوششدهی با صمغهای دانه مرو، دانه ریحان و گزانتان بر خصوصیات ظاهری برشهای خشکشده میوه “به”
ص. 65-55
10.52547/fsct.18.118.55
فخرالدین صالحی
،
شمیمه عظیمی سلیم
چکیده
(1152 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(347 دریافت)
زندهمانی بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس در بستنی کاکائویی حاوی شیرینکننده استویا
ص. 77-67
10.52547/fsct.18.118.67
گلناز اسحقی ماکویی
،
محمد حسین موثق
چکیده
(1379 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(371 دریافت)
بررسی شیوع آلودگی اشریشیا کلی O157:H7 در بستنیهای سنتی و دستساز در واحدهای صنفی عرضهکننده بستنی شهر بندرعباس و ارزیابی محیط کروموژنیک در مقایسه با محیط استاندارد برای تشخیص آن
ص. 91-79
10.52547/fsct.18.118.79
مریم اقبالی
،
درنوش جعفرپور
چکیده
(968 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(483 دریافت)
تاثیراسید اولئیک و موم زنبور عسل بر عملکرد فیلم های بسته بندی امولسیونی بر پایه پودر نرم گندم
ص. 105-93
10.52547/fsct.18.118.93
محبوبه کشیری
،
میثم دهقانی
،
یحیی مقصودلو
،
محمد قربانی
،
هدی شهیری طبرستانی
،
محبوبه حسن نیا
چکیده
(1109 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(515 دریافت)
تأثیر شستشو و پوشش نانومرکب فعال کربوکسیمتیل سلولز- نانو رس حاوی عصاره مرزنجوش (Origanum vulgare L) بر کیفیت تخممرغ طی دوره نگهداری در دمای محیط
ص. 118-107
10.52547/fsct.18.118.107
مونا احسان
،
داریوش خادمی شورمستی
چکیده
(964 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(356 دریافت)
تاثیر افزودن روغن مغز بنه ((Pistacia atlantica و میکرولیپوزومهای آن بر ویژگیهای فیزیکوشیمایی و حسی خامه کم چرب
ص. 127-119
10.52547/fsct.18.118.119
مهسا نیکخواه
،
ژاله خوشخو
،
سید ابراهیم حسینی
،
پیمان مهستی شتربانی
،
افشین آخوندزاده بستی
چکیده
(891 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(353 دریافت)
اثر اسانس دانه زیر سیاه (Bunium persicum) انکپسوله شده با صمغ بذر ریحان (Ocimum basilicum L.) بر تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل آلا رنگین کمان نگهداری شده در دمای یخچال
ص. 140-129
10.52547/fsct.18.118.129
زهرا سیاری
،
محمد ربانی
،
رضا فرهمندفر
،
رضا اسماعیل زاده کناری
،
رضوان موسوی ندوشن
چکیده
(1154 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(426 دریافت)
انتقال دانش از یک موسسهی پژوهشی به تولیدکنندگان روستایی برای بهبود ایمنی و شرایط بهداشتی تولید فرآوردههای لبنی محلی ؛ مطالعهی موردی- پنیر لیقوان
ص. 155-141
10.52547/fsct.18.118.141
امیررضا شویک لو
،
اکرم قره داغی
،
حمیدرضا مهدوی عادلی
چکیده
(1000 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(319 دریافت)
بررسی تاثیر آرد پوست موز، صمغ دانه ریحان و قدومه شیرازی بر کیک حاوی شیره انجیر و خرما
ص. 166-157
10.52547/fsct.18.118.157
زهرا جواهری
،
سارا انصاری
،
محمدتقی گلمکانی
چکیده
(1138 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(351 دریافت)
بهینه سازی و مدل سازی شرایط استخراج گاما آمینوبوتیریک اسید( گابا) از باکتری لاکتوباسیلوس برویس10818IBRC تحت تاثیر شوک گرمایی به روش سطح پاسخ
ص. 180-167
10.52547/fsct.18.118.167
محبوبه رضایی
،
یونس قاسمی
،
انوشه شریفان
،
حسین باخدا
چکیده
(1053 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(379 دریافت)
بررسی میزان اسیدهای چرب اشباع و ترانس در فست فودهای شهر تهران
ص. 188-181
10.52547/fsct.18.118.181
شایسته حسین آبادی
،
محمد حسین عزیزی
،
نرگس مورکی
چکیده
(1052 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(457 دریافت)
تولید آب آناناس پروبیوتیک با ریزپوشانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم توسط صمغهای کیتوزان و کتیرا
ص. 200-189
10.52547/fsct.18.118.189
صبا صباغ پور لنگرودی
،
لیلا نوری
،
محمدحسین عزیزی
چکیده
(1202 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(383 دریافت)
جداسازی و شناسایی رنگ های مصنوعی موجود در مواد غذایی عرضه شده در سطح شهرستان تربت حیدریه در سال 99-1398 با استفاده از روش کروماتوگرافی لایه نازک
ص. 212-201
10.52547/fsct.18.118.201
فهیمه رحمتی
،
حجت کاراژیان
چکیده
(1098 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(565 دریافت)
بررسی امکان تولید نان سلیاکی با به کارگیری خمیر ترش ذرت لاکتیکی با استفاده از لاکتوباسیلوس پلانتاروم در دو سطح 5 و 10 درصد
ص. 222-213
10.52547/fsct.18.118.213
مژده فاضل تهرانی مقدم
،
حسین جلالی
،
عبدالرضا محمدی نافچی
،
لیلا نوری
چکیده
(1043 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(323 دریافت)
بررسی عوامل موثر در طراحی دستگاه پخت نان بر ویژگیهای کیفی و بافتی نان مسطح خانگی
ص. 235-223
10.52547/fsct.18.118.223
سید مهدی میرزابابایی
،
علی رافع
،
حسین زمانی
،
حسین زمانی
چکیده
(1035 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(316 دریافت)
تاثیر جایگزینی سطوح مختلف سبوس برنج با فیتات کاهش یافته بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی مرغ برگر
ص. 247-237
10.52547/fsct.18.118.237
الهه اکبری
،
مهشید جهادی
چکیده
(1053 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(355 دریافت)
اثر پوشش خوراکی ژلاتین - اسانس نعناع (Mentha spicata) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای 4 درجه سانتی گراد
ص. 261-249
10.52547/fsct.18.118.249
زهرا فرهادوند
،
علی فضل آرا
،
مریم قادری قهفرخی
،
مهدی پورمهدی بروجنی
چکیده
(1291 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(395 دریافت)
اسانس زولنگ: فنل و فلاونوئید کل، قدرت آنتیاکسیدانی، فعالیت ضدمیکروبی و برهمکنش آن با آنتیبیوتیک نالیدیکسیک اسید در شرایط آزمایشگاهی
ص. 271-263
10.52547/fsct.18.118.263
محمد نوشاد
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(1157 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(331 دریافت)
بررسی اثر روش استخراج با حلالهای آب و اتانول بر ویژگیهای ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصاره برگ بهلیمو
ص. 283-273
10.52547/fsct.18.118.273
محمد نوشاد
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(1127 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(312 دریافت)
بررسی افزودن ترکیبات آنتیاکسیدانی استخراج شده برگ چغندرقند به روش فراصوت بر پایداری اکسایشی روغن سویا
ص. 296-285
10.52547/fsct.18.118.285
سمیرا ایزدی
،
مسعود هنرور
،
حبیب الله میرزایی
چکیده
(1026 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(465 دریافت)
بررسی بر رفتار خشک شدن کدوحلوایی به روش تابشی انکساری- هوای داغ
ص. 311-297
10.52547/fsct.18.118.297
بیژن عسکری
،
مهدی کاشانی نژاد
،
امان محمد ضیایی فر
،
ابراهیم اسماعیل زاده
چکیده
(2313 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(494 دریافت)
غنی سازی و بهینه سازی مقادیر فیبر گندم و اسانس شوید در دوغ سین بیوتیک با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 323-313
10.52547/fsct.18.118.313
شهین زمردی
،
مرضیه بلندی
،
مهدی شهیدی
چکیده
(903 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(382 دریافت)
بررسی مقایسهای بین روشهای غرقابی، ﻣﺎﻳﻜﺮووﻳﻮ و فراصوت جهت استخراج عصاره پوست لیموترش و ﺑﺮرسی ﺧﺼﻮﺻﻴﺎت ﺿﺪ اﻛﺴﻴﺪاﻧﻲ آن
ص. 334-325
10.52547/fsct.18.118.325
زهرا لطیفی
،
مریم درویش حسینی
،
آمنه صدیقی پاشاکی
،
زهرا غفوری
،
لیلا نجفی
،
عاطفه ارجمندیان
چکیده
(927 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(284 دریافت)
بررسی ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی شیر کاکائوی فراسودمند حاوی شیره توت،آب پنیر و هیدروکلوئیدهای مختلف
ص. 348-337
10.52547/fsct.18.118.337
بیتا بخشی
،
وحید حکیم زاده
،
حسن رشیدی
چکیده
(1066 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(439 دریافت)
مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی فنول های آزاد و باند شده نانوریزپوشانی شده عصاره پوست کیوی در افزایش پایداری اکسایشی روغن سویا
ص. 361-349
10.52547/fsct.18.118.349
نازیلا مبصری
،
رضا ااسماعیل زاده کناری2
،
راضیه رضوی
چکیده
(973 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(279 دریافت)
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی (رفتار خزش) مربا آلبالو بر پایه استویا و بهینه سازی فرمولاسیون با روش سطح پاسخ
ص. 374-363
10.52547/fsct.18.118.363
احمد نورمحمدی
،
ابراهیم احمدی
،
علی حشمتی
چکیده
(646 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(336 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 355