ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 18، شماره 117 - ( 1400 )
بررسی کیفیت تخم مرغ محلی از نظر نطفه داری در دوره انبار مانی به کمک طیف سنجی مرئی-فروسرخ نزدیک
ص. 12-1
10.52547/fsct.18.117.1
سیده عارفه حسینی
،
احمد بناکار
،
سعید مینائی
،
سامان آبدانان مهدی زاده
چکیده
(1456 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(443 دریافت)
تاثیر افزودن پودر زرشک (Berberis vulgaris) بر ویژگیهای فیزیکی – شیمیایی و میکروبی ذرت حجیم شده فراسودمند
ص. 19-13
10.52547/fsct.18.117.13
مصطفی بکمحمدپور
،
افشین جوادی
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
هدا جعفری زاده -مالمیری
چکیده
(1073 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(357 دریافت)
بررسی پتانسیل رنگبری اکسیدهای آلومینیوم و منیزیم در صنعت روغن خوراکی
ص. 33-21
10.52547/fsct.18.117.21
بهاره خلیق
،
مریم قراچورلو
،
پیمانه قاسمی افشار
چکیده
(1334 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(533 دریافت)
تولید شکلات تلخ فراسودمند توسط جایگزینی پودر کاکائو با پودر غلاف خرنوب
ص. 48-35
10.52547/fsct.18.117.35
عفت حسنی
،
محمد حسین عزیزی
چکیده
(1052 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(673 دریافت)
مقایسه اثربخشی دو پریبیوتیک اینولین و آرد موز سبز بر زندهمانی باکتریهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و باسیلوس کواگولانس در ماست سینبیوتیک کمکالری
ص. 63-49
10.52547/fsct.18.117.49
محمد مهدی جوکاری
،
درنوش جعفرپور
چکیده
(1242 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(422 دریافت)
مدلسازی سطح پاسخ انتقال جرم و بازجذب مجدد آب ورقه های نازک سیب درختی طی خشک کردن اسمزی
ص. 80-65
10.52547/fsct.18.117.65
عبدالواحد خان احمد زاده
،
میلاد مرادی
چکیده
(962 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(343 دریافت)
بررسی کارایی کنجاله پروتئین ذرت و کنجاله ارده به عنوان جایگزین گلوتن در فرمولاسیون دونات تخمیری
ص. 93-81
10.52547/fsct.18.117.81
سونیتا مولانی
،
فریبا نقی پور
،
علیرضا فرجی
چکیده
(1179 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(327 دریافت)
بررسی تاثیر ریزجلبک دونالیلا سالینا Dunaliella salina بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست
ص. 107-95
10.52547/fsct.18.117.95
مجتبی صالحی
،
امیراقبال خواجه رحیمی
،
محمدعلی حصاری نژاد
چکیده
(1521 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(504 دریافت)
بررسی ویژگیهای شیمیایی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره متانولی ترشک بر باکتریهای انتروباکتر ائروژنز، سالمونلا تیفی، استافیلوکوکوس اورئوس و استرپتوکوکوس پیوژنز: یک مطالعه آزمایشگاهی
ص. 117-109
10.52547/fsct.18.117.109
محمد نوشاد
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(1150 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(318 دریافت)
تاثیر روشهای مختلف خشک کردن بر بازده استخراج، ترکیبات شیمیایی، محتوای فنولی و فلاونوئیدی کل و فعالیت ضد اکسایشی اسانس اندام هوایی گیاه چویر (Ferulago angulata Boiss)
ص. 132-119
10.52547/fsct.18.117.119
علیرضا همتی
،
علی گنجلو
،
کامبیز ورمیرا
،
ماندانا بی مکر
چکیده
(1233 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(371 دریافت)
جداسازی و شناسایی کپک های مولد فساد در دوغ ایرانی بر پایه روش های مورفولوژیکی و مولکولی
ص. 143-133
10.52547/fsct.18.117.133
مژگان یزدی
،
محبوبه سرابی جماب
،
ابوالفضل پهلوانلو
چکیده
(1063 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(729 دریافت)
ویژگی ضداکسایشی و ممانعت کنندگی آلفا آمیلازی و آلفاگلوکوزیدازی پلی ساکارید با روش آنزیمی و اسیدی از پوست انار
ص. 153-145
10.52547/fsct.18.117.145
حسن احمدی گاولیقی
،
مهدی طبرسا
،
مریم قادری قهفرخی
چکیده
(1122 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(368 دریافت)
تولید آبکافته زیست فعال از گلوتن گندم با عصاره گیاه کارده
ص. 170-155
10.52547/fsct.18.117.155
فرناز خسروی
،
محمد حسین عزیزی
،
رضوان موسوی ندوشن
،
محمد ربانی
چکیده
(917 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(316 دریافت)
تولید بستهبندی هوشمند بر پایه صمغ درخت هلو و کورکومین به منظور تشخیص فساد ماهی
ص. 182-171
10.52547/fsct.18.117.171
مصطفی جعفریان
،
اسماعیل سیدآبادی
،
محمدحسین سعیدی راد
،
جلال برادران مطیع
،
محمد حسینپور زرنق
چکیده
(1405 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(388 دریافت)
تاثیر نانو کپسول اسانس رزماری در حفظ کیفیت و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه زردآلو (Prunus armeniaca L.) طی انبارمانی
ص. 196-183
10.52547/fsct.18.117.183
حنیفه سید حاجی زاده
،
سید مرتضی زاهدی
،
سارا رضایی
چکیده
(1207 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(419 دریافت)
ارزیابی کارایی رنگ و قدرت آنتی اکسیدانی عصاره آنتوسیانینی پودر پوست انار حاصل از استخراج با حلال
ص. 206-197
10.52547/fsct.18.117.197
نیلوفر زاهد
،
رضا اسماعیل زاده کناری
،
رضا فرهمندفر
چکیده
(1184 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(624 دریافت)
بهینهیابی استخراج پکتین از ضایعات سیب درختی به روش سطح-پاسخ
ص. 216-207
10.52547/fsct.18.117.207
حامد جمشیدیان
،
علی رافع
،
سید مهدی میرزابابایی
چکیده
(1328 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(436 دریافت)
بررسی اثر ژلاتین بر ویژگیهای کف پروتئینهای سدیم کازئینات و آلبومین
ص. 228-217
10.52547/fsct.18.117.217
اعظم ستاری
،
مریم اسفندیاری
،
فریال خادمی
،
حدیثه باقری
چکیده
(1103 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(357 دریافت)
تشخیص تقلب افزودن روغنهای گیاهی (پالم، سویا و ذرت) به روغن زیتون با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا و پروفایل توکوفرول ها و توکوتری انول ها
ص. 245-229
10.52547/fsct.18.117.229
الهام بنفشه چین
،
سجاد پیرسا
،
صابر امیری
چکیده
(1615 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(679 دریافت)
اثر جایگزینی نیتریت سدیم با نانوامولسیون اسانس زنیان وکیتوزان بر برخی ویژگیهای شیمیایی و ماندگاری کالباس گوشت قرمز در دمای یخچال
ص. 263-247
10.52547/fsct.18.117.247
المیرا طاهرزاده
،
اکرم آریان فر
،
الهام مهدیان
،
شراره محسنی
چکیده
(1357 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(443 دریافت)
اثر اسانس گیاهان مشکک .Ducrosia anethifolia (DC.) Boiss و کلپوره L. Teucrium polium برروی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی ماست پروبیوتیک در طول زمان نگهداری
ص. 276-265
10.52547/fsct.18.117.265
مهشید کشاورزی
،
انوشه شریفان
،
سید علی یاسینی اردکانی
چکیده
(1017 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(367 دریافت)
تولید نانوحامل های لیپیدی حاوی کورکومین و ارزیابی ویژگی های کیفی آنن
ص. 287-277
10.52547/fsct.18.117.277
فخری شهیدی
،
شادی بلوریان
،
سید علی مرتضوی
،
محبت محبی
،
عبدالرضا باقری
چکیده
(1018 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(403 دریافت)
بررسی اثر نوع دانهگرده بر صفات مورفولوژیکی، میزان روغن، اسیدهای چرب و برخی عناصر نتاج حاصل از تلاقی کنترل شده بادام رقم شاهرود 12
ص. 305-289
10.52547/fsct.18.117.289
علی جعفری طائمه
،
موسی رسولی
،
مصطفی رحمتی جنیدآباد
چکیده
(1211 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(352 دریافت)
ارزیابی تاثیر سامانه پیوسته پرتودهی فرابنفش بر ویژگیهای کیفی آب لیمو
ص. 319-307
10.52547/fsct.18.117.307
علی پورحسینعلی
،
کاظم جعفری نعیمی
،
حمیدرضا اخوان
،
حمید مرتضی پور
چکیده
(929 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(299 دریافت)
آنالیز حساسیت مدلهای رگرسیون ویژگی های فیزیکیوشیمیایی و رئولوژیکی پودر کشک حاوی عصاره بذرکتان
ص. 331-321
10.52547/fsct.18.117.321
حسن رشیدی
،
مرتضی کاشانی نژاد
،
مسعود نجف نجفی
،
فوژان خراسانیان
چکیده
(946 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(264 دریافت)
اثر فیبر نارنج (L. (Citrus uranium بر روی ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و حسی بستنی کم چرب
ص. 341-333
10.52547/fsct.18.117.333
سارا جعفریان
چکیده
(927 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(243 دریافت)
بررسی عوامل موثر بر رفتار خرید مصرفکنندگان محصولات غذایی سبز
ص. 352-343
10.52547/fsct.18.117.343
الهه اعظم رحمتی
،
علیرضا کرباسی
چکیده
(986 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(300 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و ضد میکروبی نانوکامپوزیت حاصل از صمغ غلاف داخلی باقلا حاوی نانو ذره دی اکسید تیتانیوم و اسانس پونه کوهی
ص. 364-353
10.52547/fsct.18.117.353
مژگان نصیری شهری
،
علی محمدی ثانی
،
وحید حکیم زاده
،
مصطفی شهیدی نوقابی
چکیده
(981 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(296 دریافت)
بررسی تاثیر افزودن سبوس گندم و رطوبت ورودی در فرآیند اکستروژن بر ویژگیهای فیزیکو شیمیایی اسنک حجیم سبوسدار بر پایه گندم
ص. 377-365
10.52547/fsct.18.117.365
لاله گروسی
،
شهرام بیرقی طوسی
،
غلامعلی گلی موحد
چکیده
(1119 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(359 دریافت)
بررسی اثر پریبیوتیکی آرد نخودچی برزندهمانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پاراکازئی در ماست میوهای حاوی پوره سیب و خواص کیفی آن
ص. 391-379
10.52547/fsct.18.117.379
فرناز نبی زاده
،
نیما زین ساز
چکیده
(1123 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(270 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 376