ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 18، شماره 116 - ( 1400 )
خشک کردن حاملهای لیپیدی نانوساختار (NLC) با استفاده از خشککن پاششی و با کمک مالتودکسترین
ص. 13-1
10.52547/fsct.18.116.1
شهرام مظفر
،
محسن رادی
،
صدیقه امیری
چکیده
(1062 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(417 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی فراسودمند حاوی اینولین و شیره انگور
ص. 27-15
10.52547/fsct.18.116.15
سیده الهام موسوی کلجاهی
،
امیر بابایی صدر
چکیده
(1051 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(470 دریافت)
اثر آویشنشیرازی (Zataria multiflora Boiss) پرتو دیده با دز متوسط اشعه گاما بر ماندگاری فیله ماهی قزلآلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) حاوی پوشش فعال بر پایه کازئینات سدیم
ص. 37-29
10.52547/fsct.18.116.29
ستاره پهلوان زاده
،
داریوش خادمی شورمستی
چکیده
(785 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(312 دریافت)
بهینه یابی اثر صمغهای پکتین و کربوکسی متیل سلولز بر جذب روغن،خواص بافتی و تغییرات رنگ خلال نیمه سرخ شده سیبزمینی (فرنچ فرایز) با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 53-39
10.52547/fsct.18.116.39
امیر دارایی گرمه خانی
،
نرجس آقاجانی
،
محسن دلوی اصفهان
چکیده
(1143 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(504 دریافت)
بررسی اثرات ضد باکتریایی عصاره هیدروالکلی پوست لیمو ترش بر روی باکتری های گرم منفی و گرم مثبت
ص. 65-55
10.52547/fsct.18.116.55
زهرا لطیفی
،
مارال بهزادی نیا
،
سپیده قرا
،
پگاه پرهیزکار
،
محمد عباسی
،
زهرا جعفری
چکیده
(1026 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(668 دریافت)
اثر بسته بندی فعال بر مبنای فیلمهای پلیاتیلنی/پروپیلنی حاوی تیمول بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری سالاد فصل
ص. 80-67
10.52547/fsct.18.116.67
دینا سادات موسویان
،
عبدالرضا محمدی نافچی
،
لیلا نوری
چکیده
(1110 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(384 دریافت)
ویژگی های ضد اکسایشی و ممانعت کنندگی آنزیم آلفا-آمیلاز و آلفا-گلوکوزیداز پلی ساکاریدهای سولفاته خالص سازی شده از گیاه آب شیرین Myriophyllum spicatum L.
ص. 90-81
10.52547/fsct.18.116.81
سیده مریم علوی
،
مهدی طبرسا
،
حسن احمدی گاولیقی
چکیده
(783 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(375 دریافت)
تأثیر پکتین با گروههای متوکسیل پایین بر ویژگیهای ساختاری گویچههای چربی خامه سنگین: مطالعه فاز پراکنده مبتنی بر اندازه و مورفولوژی ذرات
ص. 102-91
10.52547/fsct.18.116.91
هوشنگ کاملان
،
مصطفی مظاهری طهرانی
،
محمدرضا عدالتیان دوم
،
سید محمد علی رضوی
،
محمد حسین حداد خداپرست
چکیده
(790 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(336 دریافت)
بررسی خواص فیزیکی - شیمیایی و حسی ژله غنی شده با کلسیم و ویتامین D3
ص. 115-103
10.52547/fsct.18.116.103
شیلا برنجی
،
لیلا ناطقی
چکیده
(1082 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(402 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، فعالیت آنتی اکسیدانی و حسی سه نوع ماست پروبیوتیک کم چرب فراسودمند
ص. 129-117
10.52547/fsct.18.116.117
انیس سادات جعفری
،
مهسا تبری
،
مژگان امتیازجو
چکیده
(1028 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(691 دریافت)
اثر تیمار پس از برداشتی کلریدکلسیم بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه برخی از ژنوتیپهای زغالاخته
ص. 141-131
10.52547/fsct.18.116.131
شیوا قاسمی
،
مصطفی قاسمی
،
محمد علی نجاتیان
،
مجید گلمحمدی
چکیده
(1002 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(331 دریافت)
درجهبندی بصری گوجهفرنگی گیلاسی پوششدار شده با ژل آلوئهورا حاوی روغن شاهدانه با روشهای تجزیه و تحلیل مولفههای اصلی، شبکه عصبی مصنوعی و سیستم استنتاج تطبیقی عصبی- فازی
ص. 159-143
10.52547/fsct.18.116.143
علی گنجلو
،
محسن زندی
،
ماندانا بی مکر
،
سمانه منجم
چکیده
(1049 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(315 دریافت)
بررسی اثر افزودن اسانس تخم گشنیز بر برخی ویژگیهای گوشت بره چرخ شده تلقیح شده با لیستریا اینوکوا طی دوره نگهداری
ص. 170-161
10.52547/fsct.18.116.161
مرضیه امیدی میرزایی
،
محمد حجتی
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمد نوشاد
چکیده
(789 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(291 دریافت)
پیش بینی زمان انجماد و مدل سازی عددی انتقال حرارت در حین فرآیند انجماد
ص. 181-171
10.52547/fsct.18.116.171
محسن دلوی اصفهان
،
امیرامیر دارایی گرمه خانی
چکیده
(832 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(392 دریافت)
مقایسه اثرات عصاره های فلفل قرمز، سیاه و دلمه ای بر میزان تولید آفلاتوکسین، عدد پراکسید و ویژگی های حسی در پسته
ص. 194-183
10.52547/fsct.18.116.183
مریم خاموشی
،
محمدرضا خانی
،
عبداله قاسمی پیربلوطی
چکیده
(821 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(450 دریافت)
اثر اسانسهای پونه، آویشن و رزماری در مقایسه با ترشیو بوتیل هیدروکینون بر ویژگی های کیفی روغن سیاه دانه در طی نگهداری
ص. 203-195
10.52547/fsct.18.116.195
رقیه سلطانی
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
مهدی قره خانی
،
محمدعلی تربتی
چکیده
(898 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(428 دریافت)
بررسی نقش لیمونن به عنوان یک ترکیب زیستفعال در صنعت غذا و دارو
ص. 219-205
10.52547/fsct.18.116.205
فاطمه ارمی
،
الهام آلحسینی
،
سید مهدی جعفری
چکیده
(1268 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1007 دریافت)
نقش دمای انتقال شیشه ای در کنترل تغییرات رنگ و بافت انجیر خشک
ص. 229-221
10.52547/fsct.18.116.221
فوژان بدیعی
چکیده
(704 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(360 دریافت)
بررسی ترکیبات فنولی و آنتی اکسیدانی عصاره دو گیاه (Dianthus caryophylus ,Fumaria vaillant)با استفاده از روشهای TLC و HPLC
ص. 246-231
10.52547/fsct.18.116.231
پریچهر حناچی
،
مرجان حسین پور
چکیده
(941 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(299 دریافت)
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست نوشیدنی سین بیوتیک تولید شده از آغوز و شیر گاومیش
ص. 257-247
10.52547/fsct.18.116.247
شهرام سالار
،
سارا جعفریان
،
سید علی مرتضوی
،
لیلا روزبه نصیرایی
چکیده
(1088 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(335 دریافت)
استفاده از کنسانتره پروتئین سویا و کربوکسی متیل سلولز به عنوان جایگزین چربی در تولید کیک بژی برساق
ص. 275-259
10.52547/fsct.18.116.259
زهرا رستمی
،
یحیی مقصودلو
،
مهران اعلمی
،
محمد قربانی
،
صدیقه توسلی تالارپشتی
چکیده
(989 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(372 دریافت)
امکان سنجی تولید ماست کمکالری سینبیوتیک با استفاده از آرد موز سبز و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن
ص. 292-277
10.52547/fsct.18.116.277
مریم نکوئیان
،
درنوش جعفرپور
چکیده
(796 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(272 دریافت)
تشخیص روغن زیتون آلوده به فلزات سنگین توسط سامانه سه الکترودی مبتنی بر ولتامتری چرخه ای
ص. 303-293
10.52547/fsct.18.116.293
حسن کیانی
،
بابک بهشتی
،
علی محمد برقعی
،
محمدهاشم رحمتی
چکیده
(1053 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(384 دریافت)
بررسی وضعیت و میزان فراوانی رنگهای مصنوعی به کاررفته در انواع محصولات گوشتی عرضه شده در شهر یزد در سال 1397
ص. 312-305
10.52547/fsct.18.116.305
مریم مزرعه سفیدی
،
سید علی یاسینی اردکانی
،
ریحانه احترامی
،
نازگل حق ستان
،
میترا کیمیایی
،
سمیه موسوی ندوشن
چکیده
(678 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(279 دریافت)
مقایسه تاثیر نگهدارندههای طبیعی (نانولیپوزوم و نانونیوزوم حاوی عصاره برگ مورد ) و نگهدارنده شیمیایی بنزوات سدیم بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی سس مایونز
ص. 325-313
10.52547/fsct.18.116.313
هایده گرجیان
،
زینب رفتنی امیری
،
جعفر محمدزاده میلانی
،
نادر غفاری خلیق
چکیده
(984 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(588 دریافت)
ارزیابی فنل و فلاونوئید کل، قدرت آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی حنا بر تعدادی از باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی
ص. 335-327
10.52547/fsct.18.116.327
حسن برزگر
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمد نوشاد
چکیده
(725 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(325 دریافت)
شبیهسازی عددی فرآیند انتقال حرارت در سیبزمینی تحت دمای بالا به روش اجزا محدود
ص. 346-337
10.52547/fsct.18.116.337
زهرا خداکرمی فرد
،
محمد جواد حسین زاده
،
علیرضا شیرازی نژاد
چکیده
(722 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(299 دریافت)
اثر افزودنی آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی، صمغ گوار، کازئینات سدیم بر نان تافتون فاقد گلوتن (بر پایه پودر سیب زمینی واریته آگریا)
ص. 356-347
10.52547/fsct.18.116.347
مهدیس مرادی
،
مرضیه بلندی
،
مهدی کریمی
،
فریبرز ناهیدی
،
هما بقایی
چکیده
(652 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(392 دریافت)
بررسی سینتیک رطوبت و پارامترهای انتقال جرم چیپس سیب زمینی طی سرخ کردن با هوای داغ
ص. 369-357
10.52547/fsct.18.116.357
مهدیه حسینی
،
حبیب اله میرزایی
،
امان محمد ضیائی فر
،
حسینعلی تاش شمس آبادی
،
علی معتمدزادگان
چکیده
(860 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(566 دریافت)
مروری نظاممند بر مخاطرات ناشی از مصرف عسل و حد مجاز آنها علیرغم خصوصیات مفید تغذیهای و شفابخش آن
ص. 389-371
10.52547/fsct.18.116.371
مسعود کاظمی نیا
،
حمیدرضا شعبانی خنار
،
احسان عالی
،
رزاق محمودی
چکیده
(855 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(415 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 372