ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 18، شماره 115 - ( 1400 )
بررسی جنس جعبه و تعداد ردیف میوه بر خواص مکانیکی میوه شلیل در پاسخ به ارتعاشات شبیه سازی شده حمل و نقل
ص. 12-1
10.52547/fsct.18.115.1
مهنوش طالب پور
،
علی ملکی
،
مجید لشگری
چکیده
(885 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(483 دریافت)
اثر پیش تیمار حرارتی گوجه فرنگی کامل روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی رب گوجه فرنگی تولیدی با سطوح مختلف بریکس
ص. 22-17
10.52547/fsct.18.115.2
سعید امیری نسب سرابی
،
مصطفی مظاهری طهرانی
،
محمد حسین حداد خداپرست
چکیده
(945 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(498 دریافت)
استفاده از اسانس شوید (Anethum graveolens L.) برای بهبود کیفیت و عمر انباری کشمش آفتابی
ص. 35-23
10.52547/fsct.18.115.3
شهین زمردی
،
فولیا دیلمقانیان
،
فروغ شواخی
چکیده
(946 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(479 دریافت)
بررسی اثر شیرین بیان بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کوکی بدون گلوتن حاوی آرد ارزن و سویا
ص. 47-37
10.52547/fsct.18.115.4
الهه خسروی
،
علیرضا مسعود نیا
،
سیده فاطمه ضیاضیابری
چکیده
(948 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(412 دریافت)
بررسی رهایش و خواص آنتی باکتریایی هیدروژل آلژینات حاوی نانوذرات بتاسیکلودکسترین بارگذاری شده با اسانس آویشن دنایی
ص. 67-49
10.52547/fsct.18.115.5
محمدعلی شب خیز
،
میر خلیل پیروزی فرد
،
غلامرضا مهدوی نیا
،
سجاد پیرسا
چکیده
(1211 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1299 دریافت)
امکان سنجی تولید کره کم چرب با استفاده از ژلاتین و آلژینات سدیم به عنوان جایگزین چربی
ص. 81-69
10.52547/fsct.18.115.6
شیلان سلطانی
،
لیلا روفه گری نژاد
،
هاله همتی
،
رقیه اشرفی یورقانلو
چکیده
(866 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(531 دریافت)
ارزیابی برخی از ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و حسی شکلات کم کالری حاوی پودر دانه ریحان
ص. 96-83
10.52547/fsct.18.115.7
الهام آل ابراهیم
،
مریم جعفری
چکیده
(1029 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(830 دریافت)
بهینه سازی استخراج ترکیبات فنلی و فعالیت آنتیاکسیدانی میوه کلخونگ (Pistacia khinjuk) به کمک امواج فراصوت با روش سطح پاسخ
ص. 115-97
10.52547/fsct.18.115.8
مرضیه السادات حسین الهاشمی
،
جواد توکلی
،
علیرضا رفعتی
،
فاطمه احمدی
چکیده
(868 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(389 دریافت)
بررسی اثر گیاه بومی چریش و روغن منداب بر ویژگی های تکنولوژیکی خمیر و تغذیه ای و حسی نان بربری
ص. 127-117
10.52547/fsct.18.115.9
ابوالفضل اصغر دخت
،
Esmaeil Ataye salehi
چکیده
(1133 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(627 دریافت)
تاثیر دمای خشک کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر ماهیهای کیلکا و کپور
ص. 141-129
10.52547/fsct.18.115.10
علی معتمدزادگان
،
سکینه پورناصری
،
شبنم حمزه
،
حدیثه باقری
،
سعید میرعرب رضی
چکیده
(941 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(559 دریافت)
اثر درصد چربی، نوع امولسیفایر و فشار هموژناسیون بر افزایش حجم و ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی بستنی وانیلی
ص. 155-143
10.52547/fsct.18.115.11
کیومرث شریفی
،
علیرضا شهاب لواسانی
،
سارا موحد
چکیده
(838 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(525 دریافت)
تشخیص آفت حلزون در باغ مرکبات تحت شرایط نورپردازی متفاوت با استفاده از شبکههای عصبی عمیق
ص. 169-157
10.52547/fsct.18.115.12
رمضان هادی پور رکنی
،
عزت اله عسکری اصلی ارده
،
سجاد سبزی
،
ایمان اسمعیلی پایین افراکتی
چکیده
(1002 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(415 دریافت)
اثر ضدقارچی اسانس مرزه خوزستانی بر آسپرژیلوس نایجر، بوتریتیس سینهرا و رایزوپوس استولونیفر عامل پوسیدگی و کپکزدگی میوه توتفرنگی
ص. 180-171
10.52547/fsct.18.115.13
مصطفی رحمتی جنیدآباد
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمد نوشاد
چکیده
(1034 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(434 دریافت)
پیشبینی اثرات پوششدهی با غلظتهای مختلف صمغ دانه مرو بر خصوصیات برشهای کدوخورشتی سرخشده در دماهای مختلف با روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی
ص. 191-181
10.52547/fsct.18.115.14
فخرالدین صالحی
،
امیررضا روستایی
،
علیرضا حاصلی
چکیده
(864 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(363 دریافت)
بررسی تأثیر آنتی اکسیدان های طبیعی کروستین و بیکسین در افزایش مدت ماندگاری پنیرچدار
ص. 202-193
10.52547/fsct.18.115.15
شهناز خداوردی
،
تکتم مستقیم
،
اسماعیل حریریان
چکیده
(851 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(364 دریافت)
اثر جوشاندن در آب نمک و خشک کردن بر کیفیت میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) پرورشی
ص. 212-203
10.52547/fsct.18.115.16
حسین زارعی
،
مهدی نیکو
،
کاوه رحمانی فرح
چکیده
(883 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(452 دریافت)
تأثیر روغن های خرفه و تخم کتان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست
ص. 224-213
10.52547/fsct.18.115.17
احمد جدیدی
،
شیلا برنجی
،
لیلا ناطقی
چکیده
(794 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(425 دریافت)
تاثیر فیلم فعال حاوی هیبرید نانوهالوسیت رس/کارواکرول و کیتوزان بر رشد قارچهای بیماریزا
ص. 233-225
10.52547/fsct.18.115.18
حسین عراقی
،
سمیه رستگار
،
بهجت تاج الدین
،
محمد جوان نیکخواه
،
محمدعلی عسکری سرچشمه
چکیده
(987 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(381 دریافت)
توسعه مدل سینتیکی عمر ماندگاری برای کاهوی برش خورده تازه رقم رومین، بسته بندی شده در شرایط اتمسفر اصلاح شده منفذدار
ص. 246-235
10.52547/fsct.18.115.19
بهاره سالمی
،
ناصر صداقت
،
محمدجواد وریدی
،
سید محمود موسوی
،
فریده طباطبایی یزدی
چکیده
(949 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(319 دریافت)
خشک کردن کفپوشی پنیر ریکوتا و پیشبینی ویژگیهای آن با مدل شبکه عصبی مصنوعی
ص. 257-247
10.52547/fsct.18.115.20
زهرا باقری
،
علی معتمدزادگان
،
رضا خان بابائی
،
ایوب فرهادی
چکیده
(869 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(362 دریافت)
بررسی اثر دما و سرعت هوای خشک کن بر سینتیک خشک شدن و ترکیبات فنلی برگ استویا
ص. 271-259
10.52547/fsct.18.115.21
لیلا ناطقی
چکیده
(718 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(496 دریافت)
تأثیر عصاره مرزه (Satureja hortensis) و پوشش زیستمرکب فعال پلیساکاریدی بر ماندگاری فیله مرغ طی دوره نگهداری در دمای یخچال (oC 1±4)
ص. 281-271
10.52547/fsct.18.115.22
داریوش خادمی شورمستی
،
فاطمه یمینی
،
نیوشا بدخشان
چکیده
(657 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(352 دریافت)
بهینهسازی عصارههای اتانولی پوست سبز گردو استخراج شده به روش ماکروویو و بررسی خواص آنتیاکسیدانی آنها
ص. 298-283
10.52547/fsct.18.115.23
مهناز شعبانیان
،
عباسعلی ساری
،
امیرامیر دارایی گرمه خانی
چکیده
(846 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(416 دریافت)
بررسی امکان ابررسی امکان افزایش ماندگاری نان بخارپز حاوی آرد چاودار با افزودن پلیال گلیسرول و اصلاح فرآیند تخمیرفزایش ماندگاری نان بخارپز حاوی آرد چاودار با افزودن پلیال گلیسرول و اصلاح فرآیند تخمیر
ص. 309-299
10.52547/fsct.18.115.24
مهدی قیافه داودی
،
مهدی کریمی
،
فریبا نقی پور
،
زهرا شیخ الاسلامی
چکیده
(781 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(447 دریافت)
بهینهسازی و مدلسازی فرمولاسیون مربای هویج زرد ایرانی رژیمی با استفاده از استویوزید و اینولین به روش سطح پاسخ
ص. 325-311
10.52547/fsct.18.115.25
نجمه خادمی پور
،
سیما شرعی
،
مهرنوش تدینی
چکیده
(1074 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(680 دریافت)
بررسی اثر سطوح مختلف آب پخت جو و صمغ گزانتان به عنوان جایگزین تخم مرغ برخصوصیات فیزیکی، شیمیایی، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی کیک روغنی
ص. 338-327
10.52547/fsct.18.115.26
سیده الهام موسوی کلجاهی
،
امیر بابایی صدر
چکیده
(1175 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(505 دریافت)
بررسی خاصیت ضد باکتریایی عصاره قسمت های مختلف زعفران و کاربرد آن در خامه
ص. 349-339
10.52547/fsct.18.115.27
درنوش جعفرپور
،
سید محمدباقر هاشمی
،
اعظم قائدی
چکیده
(924 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(484 دریافت)
مقایسه و پیش بینی تغییرات دمای همبرگر در طی فرآیند انجماد با استفاده از دو روش مختلف مدل سازی عددی
ص. 361-351
10.52547/fsct.18.115.28
محسن دلوی اصفهان
،
امیر دارایی گرمه خانی
چکیده
(946 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(425 دریافت)
تاثیر محل برش برای جداسازی آیرودینامیکی کلاله گل زعفران و انتخاب ساز و کار
ص. 376-363
10.52547/fsct.18.115.29
مرضیه اردفروشان
،
رضا مداحیان
،
داود قنبریان
،
حمید رضا محمدی
چکیده
(815 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(407 دریافت)
مرور جنبه های مختلف ضدعفونی در دامداری های شیری
ص. 396-377
10.52547/fsct.18.115.30
فرنوش لواف پور
،
فرزانه شجاعی آزاد
،
هنگامه صادقی
،
سمیه سیاهوشی
،
حمید عزت پناه
چکیده
(1171 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(619 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 380