ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 18، شماره 113 - ( 1400 )
تأثیر صمغ زانتان و کربوکسی متیل سلولز روی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت
ص. 17-1
10.52547/fsct.18.113.1
لیلا ناطقی
،
مهشید رضایی
چکیده
(862 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(513 دریافت)
تاثیر نوع حلال بر قدرت آنتی اکسیدانی، میزان فنل و فلاونوئید گیاه Postia puberula
ص. 27-19
10.52547/fsct.18.113.19
پروانه همتی حسن گاویار
،
حمزه امیری
چکیده
(900 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(467 دریافت)
طراحی سنسور نوین بر پایه نانوذره گرافن-کوانتوم دات برای آنالیز رنگ خوراکی سانست یلو
ص. 39-29
10.52547/fsct.18.113.29
مهدی گلچهرگان
،
رضا فرهمندفر
،
مهدی شبانی نوش آبادی
،
حسن کریمی مله
چکیده
(868 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(391 دریافت)
بررسی تاثیر پوشش نانوامولسیون اسانس آویشن شیرازی در صمغ کتیرا و اعمال امواج UV-c بر ویژگیهای کیفی ماش جوانهزده
ص. 57-41
10.52547/fsct.18.113.41
لیلا افتخاری
،
هاجر عباسی
،
مهشید جهادی
چکیده
(865 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(495 دریافت)
بررسی تأثیر روش تولید فیلم (کامپوزیت یا دولایه) و نسبت بیوپلیمرها بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیلم فعال کیتوزان - ایزوله پروتئین آب پنیر به روش سطح پاسخ
ص. 75-59
10.52547/fsct.18.113.59
خورشید حسین زاده
،
اصغر خسروشاهی اصل
،
محمد علیزاده خالدآباد
،
هادی الماسی
چکیده
(843 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(288 دریافت)
بررسی کارایی شبکههای عصبی مصنوعی در پیشبینی ویژگیهای فیزیکی، رئولوژیکی و رنگسنجی نانوذرات کیتوزان
ص. 90-77
10.52547/fsct.18.113.77
الهام آلحسینی
،
سید مهدی جعفری
،
هدی شهیری طبرستانی
چکیده
(895 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(646 دریافت)
بررسی اثر اینولین بر زندهمانی سویه لاکتوباسیلوس فرمنتوم 17-4 در بستنی عملگرا و ارزیابی ویژگیهای میکروبی و فیزیکوشیمیایی آن
ص. 100-91
10.52547/fsct.18.113.91
حسین جوینده
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمد نوشاد
چکیده
(842 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(310 دریافت)
غنیسازی غذای انرژی زا با استفاده از صمغهای بومی ایران
ص. 108-101
10.52547/fsct.18.113.101
امیرحسین رازجو
،
مریم عزیزخانی
،
رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده
(848 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(353 دریافت)
تاثیر پوشش آلوئه ورا-لیمونن و بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات پس از برداشت خیار (رقم نگین)
ص. 120-109
10.52547/fsct.18.113.109
گیسو ملکی
،
بهاره سالمی
،
ناصر صداقت
چکیده
(793 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(327 دریافت)
بهینهسازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ پریبیوتیکی حاوی پوره سیب زمینی شیرین، اینولین و قند مایع خرما به روش سطح پاسخ
ص. 134-121
10.52547/fsct.18.113.121
داود میزرایی
،
احمد پدرام نیا
،
مهدی جلالی
چکیده
(879 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(410 دریافت)
تأثیر روشهای مختلف خشککردن بر سینتیک خشک شدن، مدلسازی ریاضی، کمیت و کیفیت اسانس آویشن
ص. 146-135
10.52547/fsct.18.113.135
حامد کرمی
،
علی نجات لرستانی
،
رضا تحویلیان
چکیده
(889 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(396 دریافت)
بررسی مقادیر آلومینیوم در رب های انار و آلوچه سنتی استان گیلان
ص. 156-147
10.52547/fsct.18.113.147
علیرضا مهرگان نیکو
،
امیر پورفرزاد
،
سیامک غیبی
چکیده
(921 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(348 دریافت)
بررسی تاثیر پوششدهی با صمغ فارسی حاوی روغن شاهدانه بر تغییرات جرم و حجم انگور با استفاده از سیستمهای بینایی ماشین و یادگیری ماشین
ص. 172-157
10.52547/fsct.18.113.157
علی گنجلو
،
محسن زندی
،
ماندانا بی مکر
،
ابوالفضل قره باغی
چکیده
(986 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(319 دریافت)
خواص شیمیایی اسانس استخراج شده از بذر و برگ مورینگا پرگرینا به روش کلونجر به همراه پیشتیمار فراصوت
ص. 185-173
10.52547/fsct.18.113.173
آنیسا جعفری
،
مریم مصلحی شاد
،
زهره غنوی
چکیده
(966 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1031 دریافت)
سنتز فیلمهای بیوکامپوزیت بر پایه کازئینات سدیم تقویتشده با صمغهای ژلان و فارسی و ارزیابی ویژگیهای فیزیکومکانیکی و مورفولوژی آن
ص. 196-187
10.52547/fsct.18.113.187
محمد محسن زاده
،
محمود علیزاده ثانی
،
محمد مالکی
،
مریم عزیزی لعل آبادی
،
رویا رضائیان دلویی
چکیده
(882 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(319 دریافت)
ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی خمیر و خصوصیات کمی و کیفی نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد ارزن
ص. 209-197
10.52547/fsct.18.113.197
هادی رفیع
،
مهدی قیافه داوودی
چکیده
(692 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(388 دریافت)
بررسی خواص آنتی میکروبی و آنتیاکسیدانی عصاره اکالیپتوس و کاربرد آن در تولید فیلم نشاسته سیبزمینی جهت بستهبندی گوشت
ص. 224-211
10.52547/fsct.18.113.211
مسعود حبیبی نجفی
،
سید ابراهیم حسینی
،
سید علی یاسینی اردکانی
،
ژاله خوشخو
،
نرگس مورکی
چکیده
(798 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(599 دریافت)
استخراج روغن از سیاه دانه همراه با گیاه رزماری با روش پرس سرد و بررسی برخی از ویژگی های کیفی آن
ص. 232-225
10.52547/fsct.18.113.225
ابراهیم افخمی سرای
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
مهدی قره خانی
چکیده
(1784 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1177 دریافت)
بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و مورفولوژی فیلم آلژینات کلسیم پوشش داده شده با روغن آفتابگردان و یا چربی پیه گاو
ص. 245-233
10.52547/fsct.18.113.233
نرگس نهچیری
،
صدیقه امیری
،
محسن رادی
چکیده
(769 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(302 دریافت)
بهینه سازی فرمولاسیون کیک رژیمی با استفاده از غلظت های متفاوت صمغ فارسی و شیرین کننده مالتیتول
ص. 259-247
10.52547/fsct.18.113.247
محمد فاقعی شهر بابکی
،
علیرضا شهاب لواسانی
،
نازنین زند
چکیده
(857 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(341 دریافت)
بهبود ماندگاری و خصوصیات کیفی دونات تخمیری با استفاده از آنتی اکسیدان های استخراج شده از گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) در مقایسه با آنتی اکسیدان تجاری
ص. 271-261
10.52547/fsct.18.113.261
شهره عرب شیرازی
،
احمد پدرام نیا
،
محمد رضا سعیدی اصل
،
فریبا نقی پور
،
حمید توکلی پور
چکیده
(704 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(454 دریافت)
کاربرد صمغ زانتان، کربوکسی متیل سلولز و کنسانتره پروتئین آب پنیر در فرمولاسیون و بهبود خواص خامه قنادی کمچرب
ص. 287-273
10.52547/fsct.18.113.273
لیلا لک زاده
،
سجاد نصر اصفهانی
چکیده
(795 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(578 دریافت)
بررسی خاصیت آنتیاکسیدانی عصاره قسمتهای مختلف زعفران و کاربرد آن در خامه
ص. 299-289
10.52547/fsct.18.113.289
درنوش جعفرپور
،
سید محمد باقر هاشمی
،
اعظم قائدی
چکیده
(859 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(496 دریافت)
بررسی گروه های عاملی زیست فعال، قدرت آنتی اکسیدانی، فنول و فلاونوئید کل عصاره فلفل دلمه ای قرمز
ص. 311-301
10.52547/fsct.18.113.301
پگاه نمازی
،
حسن برزگر
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمدامین مهرنیا
چکیده
(800 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(362 دریافت)
اثر صمغ دانه ریحان و شاهی بر خصوصیات رئولوژیکی ، بافت و رنگ خمیر ماهی فیتوفاگ
ص. 328-313
10.52547/fsct.18.113.313
علی معتمدزادگان
،
هایده گرجیان
،
ندا مشتاقی فرخی
،
تندیس خسروی راد
چکیده
(716 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(586 دریافت)
بررسی ویژگی های حسی، رئولوژیکی و زنده مانی باکتری ها در دسر خرمایی پروبیوتیک
ص. 337-329
10.52547/fsct.18.113.329
نگین مهدی زاده
،
حمید سرحدی
،
فاطمه شهدادی
چکیده
(678 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(350 دریافت)
کاربرد روش جدید استخراج جفتشده به کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا برای پایش آنتیبیوتیکهای تتراسایکلینی در شیر گاو
ص. 349-339
10.52547/fsct.18.113.339
حافظ راثی
،
محمدرضا افشارمقدم
،
جلیل خندقی
چکیده
(663 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(687 دریافت)
اثر آرد تریتیکاله و بتاگلوکان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان بربری
ص. 361-351
10.52547/fsct.18.113.351
فروغ محترمی
،
انیس طالبی
،
پگاه بنایی کیا
چکیده
(650 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(346 دریافت)
مدل سازی ریاضی لایه نازک سیر درخشککن هوای داغ وتحت خلاء
ص. 375-363
10.52547/fsct.18.113.363
فریبا سهرابی
،
نارملا آصفی
،
ارمغان سالم
چکیده
(872 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(346 دریافت)
غنیسازی بیسکویت با پروتئین جهت بهبود اثرات سلامتیبخش
ص. 387-377
10.52547/fsct.18.113.377
ارمغان سالم
،
الهام آل حسینی
،
سید مهدی جعفری
چکیده
(1262 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(611 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 370