ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 18، شماره 112 - ( 1400 )
اثر مراحل پلاسیدن، مالش دهی، تخمیر و خشک کردن چای سیاه گیلانی بر محتوای فنولی و خواص آنتی اکسیدانی آن
ص. 10-1
10.52547/fsct.18.112.1
رضا فرهمندفر
،
حدیث عظیمی نژاد
چکیده
(1154 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(665 دریافت)
بررسی ویژگیهای شیمیایی و میکروبی شیر طعمدار پروبیوتیک با استفاده از باسیلوس کواگولانس و شیره انگور
ص. 19-11
10.52547/fsct.18.112.11
نسیم کاظم علیلو
،
صابر امیری
،
محمود رضازاد باری
،
صونا دودانگه
چکیده
(1176 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(406 دریافت)
اثر پوششهای خوراکی بر تغییرات رنگ و سطح برشهای زردآلو هنگام خشک شدن در سامانه فروسرخ
ص. 30-21
10.52547/fsct.18.112.21
مریم ساترابی
،
فخرالدین صالحی
،
مجید رسولی
چکیده
(1154 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(328 دریافت)
بررسی اثر آبزدایی اسمزی با شربت سکنجبین و پوششدهی با صمغ دانه ریحان روی خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی چیپس موز
ص. 42-31
10.52547/fsct.18.112.31
عارفه حاجی اربابی
،
حمید توکلی پور
چکیده
(932 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(249 دریافت)
تأثیر بهکارگیری سبوس برنج هیدروترمال شده بر ویژگیهای فیزیکی، بافتی و حسی نان
ص. 52-43
10.52547/fsct.18.112.43
ماندانا طایفه
،
سید احمد شهیدی
،
جعفر محمد زاده میلانی
،
مصطفی صادقی
چکیده
(1089 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(414 دریافت)
بررسی اثر جریان الکتریکی بر ویژگیهای مکانیکی و نفوذپذیری فیلم کیتوزان حاوی نانوذرات رس و نقره
ص. 67-53
10.52547/fsct.18.112.53
نیلوفر صفری ثانی
،
علی معتمدزادگان
،
جمشید فرمانی
،
جعفر محمدزاده میلانی
چکیده
(1123 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(340 دریافت)
ارزیابی حداقل غلظت مهارکنندگی و کشندگی عصارههای پنیرک (Malva sylvestris) و بر همکنش آنها بر تعدادی از باکتریهای بیماریزا در شرایط آزمایشگاهی
ص. 79-69
10.52547/fsct.18.112.69
خدیجه شیرانی بیدابادی
چکیده
(1135 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(505 دریافت)
بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه ژل آلوئه ورا و تیمول بر ویژگیهای کیفی پس از برداشت و عمر نگهداری توتفرنگی
ص. 95-81
10.52547/fsct.18.112.81
پریسا فرجپور
،
حسین شیخلوئی
چکیده
(1141 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(473 دریافت)
تاثیر برخی جایگزینهای چربی بر ویژگی های بافتی، فیزیکی و حسی بستنی بدون چربی
ص. 112-97
10.52547/fsct.18.112.97
پریسا پورثانی
،
سید محمد علی رضوی
،
مصطفی مظاهری تهرانی
چکیده
(1143 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(622 دریافت)
تاثیر اسانس آویشن در دو روش غوطه وری و تدخینی بر برخی از ویژگیهای کیفی انگور رقم فخری طی انبارمانی
ص. 125-113
10.52547/fsct.18.112.113
محمد قاسمی
،
معظم حسن پور اصیل
چکیده
(988 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(389 دریافت)
بررسی زنده مانی لاکتوباسیلوس رامنسوس جی جی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم درونپوشانی شده به صورت امولسیون چند لایه و امولسیون ساده
ص. 136-127
10.52547/fsct.18.112.127
حامد محمودی پور
،
محمدحسین مرحمتی زاده
چکیده
(934 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(367 دریافت)
بررسی مقایسهای اثر فرآیندهای پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون بر زندهمانی باکتری های پروبیوتیک و پتانسیل اکسیداسیون و احیاء ماست قالبی پروبیوتیک
ص. 151-137
10.52547/fsct.18.112.137
فاطمه جعفری نجف آبادی
،
وجیهه فدائی نوغانی
چکیده
(1188 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(346 دریافت)
بهینه یابی شرایط استخراج صمغ ریشه سریش به روش سطح پاسخ و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی نمونه بهینه
ص. 168-153
10.52547/fsct.18.112.153
مهدی صلاحی
،
سید محمد علی رضوی
،
محمد صادق صادق امیری
چکیده
(1207 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(587 دریافت)
تأثیر کیتوزان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ
ص. 178-169
10.52547/fsct.18.112.169
مینا منافی دیزج یکان
،
مهناز منافی دیزج یکان
،
جواد حصاری
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
نگار راوش
چکیده
(1154 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(463 دریافت)
بررسی امکان تولید کیک فنجانی کمچرب با استفاده از اینولین و صمغ زانتان
ص. 188-179
10.52547/fsct.18.112.179
مریم اسفندیاری
،
پریسا فرج پور
،
حدیثه باقری دادوکلائی
،
فاطمه میرعرب رضی
چکیده
(1186 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(443 دریافت)
اسانس مینای نیشابوری: قدرت آنتیاکسیدانی، فنل و فلاونوئید کل و اثر ضدمیکروبی آن بر تعدادی از باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی در شرایط آزمایشگاهی
ص. 198-189
10.52547/fsct.18.112.189
محمدامین مهرنیا
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
حسن برزگر
،
هادی تناور
چکیده
(1143 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(404 دریافت)
بهینهسازی فرمولاسیون نوشیدنی سنتی فراسودمند سکنجبین حاوی دانه ریحان
ص. 211-199
10.52547/fsct.18.112.199
محمود رضازاده باری
،
توحید جهانگشایش
،
محمد علیزاده
،
صابر امیری
چکیده
(1170 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(401 دریافت)
تاثیر پیش تیمار مایکروویو و شرایط سرخکردن بر میزان تشکیل آکریل آمید و جذب روغن در قطعات هویج سرخ شده
ص. 221-213
10.52547/fsct.18.112.213
معصومه آیتاللهزاده شیرازی
،
سارا موحد
،
علیرضا شهاب لواسانی
،
حسین احمدی چناربن
،
پیمان رجایی
چکیده
(1099 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(365 دریافت)
بهینهیابی فرمولاسیون مارمالاد آلوی حاوی شیره خرما با استفاده از طرح مخلوط محدود شده
ص. 235-223
10.52547/fsct.18.112.223
محمد بلوردی
،
اعظم ایوبی
،
رضا حاجی محمدی فریمانی
چکیده
(1227 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(452 دریافت)
تاثیر افزودن گندم سیاه، چیا و کینوا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی قاووت
ص. 245-237
10.52547/fsct.18.112.237
فاطمه صابری
،
سپیده خراسانی
،
فاطمه شهدادی
چکیده
(1036 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(380 دریافت)
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست کم چرب غنی شده با کنسانتره پروتئینی آب پنیر، کنسانتره پروتئینی شیر، فیبر گندم- اسفرزه
ص. 260-247
10.52547/fsct.18.112.247
یلدا جاویدی
،
محمد گلی
چکیده
(974 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(458 دریافت)
بررسی تاثیر بستهبندی با اتمسفر تغییر یافته بر شاخصهای بیوشیمیایی و ویژگیهای حسی دانههای انار در طی دوره نگهداری سرد
ص. 269-261
10.52547/fsct.18.112.261
درنوش جعفرپور
چکیده
(1011 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(454 دریافت)
بررسی تاثیر اسانس گیاه پولک (Stachys schtschegleevii ) و زمان نگهداری بر خواص شیمیایی و میکروبی گوشت چرخ کرده گوساله با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 282-271
10.52547/fsct.18.112.271
احمد قره خانی
،
محمود حسن پور
،
امیر توکمه چی
چکیده
(1062 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(704 دریافت)
سنتز و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی بیونانوکامپوزیتهای بر پایه بیوپلیمر کربوکسیمتیلکیتوسان-نانورس مونتموریلونیت در حضور نانوذرات اکسیدتیتانیم
ص. 297-283
10.52547/fsct.18.112.283
حسین انور
،
حسین شیخ لوئی
چکیده
(926 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(471 دریافت)
بهینهسازی فرمولاسیون پاستیل پوره خرما بر پایه آب پنیر تغلیظ شده، آگار و زانتان با استفاده از روش سطح-پاسخ (RSM)
ص. 308-299
10.52547/fsct.18.112.299
فرزانه لطفی
،
علی یاسینی اردکانی
چکیده
(901 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(329 دریافت)
بهینه یابی فرمولاسیون ماست چکیده حاوی شیرخشک کم چرب، کنسانتره پروتئینی شیر و آرد سویا با استفاده از طرح آزمایشی مخلوط
ص. 321-309
10.52547/fsct.18.112.309
حسن رشیدی
،
مرتضی کاشانی نژاد
،
هما بقایی
،
علیرضا قادری
چکیده
(1099 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(489 دریافت)
استفاده از نانو الیاف حاصل از الکتروریسی کیتوزان به عنوان نانوحامل عصاره درمنه دشتی: بررسی ویژگیها و خاصیت ضد میکروبی
ص. 334-323
10.52547/fsct.18.112.323
میثم رضایی
،
مهدی آران
،
علی محمد امانی
،
محمد امین میری
،
داریوش رمضان
چکیده
(1074 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(900 دریافت)
بررسی اثرات ضدمیکروبی و آنتیاکسیدانی مکمل غذایی تهیه شده با پروتئینهای هیدرولیز شده شیر و وانیلین
ص. 346-335
10.52547/fsct.18.112.335
مهدی عموحیدری
،
محمدرضا احسانی
،
ایرج جوادی
چکیده
(1044 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(378 دریافت)
بررسی تاثیر تزریق مخلوط گازهای دیاکسیدکربن و نیتروژن برویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی شیر گاو با استفاده از روش آماری سطح رویه پاسخ
ص. 360-347
10.52547/fsct.18.112.347
بهروز قدیری علمداری
،
احسان مقدس کیا
،
محمد علیزاده خالدآباد
،
زهرا قاسم پور
چکیده
(988 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(313 دریافت)
تاثیر پیش تیمار اسمزی شکر سفید، شکر قرمز و شیرین بیان بر خواص کیفی قارچ دکمه ای سفید خشک شده (Agaricus Bisporus)
ص. 377-361
10.52547/fsct.18.112.361
زینب رفتنی امیری
،
زهره افضلیان
چکیده
(1003 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(434 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 364