ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 18، شماره 111 - ( 1400 )
مقایسه ترکیبات فنولی و فعالیت ضد اکسایشی دو رقم انگور رشه و قزل اوزوم
ص. 12-1
10.52547/fsct.18.111.1
لعیا رضازاد باری
،
علیرضا قنبری
،
رضا درویش زاده
،
موسی ترابی گیگلو
،
حامد دولتی بانه
چکیده
(2264 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1393 دریافت)
بررسی اثردوفنیل اتانول حاصل از گل محمدی بر کیفیت خرمای مضافتی بسته بندی شده در بسته های چند لایه قابل انعطاف
ص. 22-13
10.52547/fsct.18.111.13
سمیه خسروی
،
سپیده خراسانی
،
امیر سعادت فر
،
هادی زهدی
چکیده
(1896 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(984 دریافت)
بررسی اثر پودر رازیانه و صمغ بذر شنبلیله بر ویژگی های تکنولوژیکی و آنتیاکسیدانی پیراشکی سرخ شده
ص. 35-23
10.52547/fsct.18.111.23
غلامحسین حقایق
،
نفیسه زاوه زاد
چکیده
(2203 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1230 دریافت)
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی اسانس زنیان بر تعدادی از سویههای میکروبی استاندارد شاخص عفونت و مسمومیت غذایی: مطالعه در شرایط برونتنی
ص. 44-37
10.52547/fsct.18.111.37
بهروز علیزاده بهبهانی
،
فخری شهیدی
چکیده
(2076 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1078 دریافت)
تاثیر پیش تیمار فراصوت و آنزیم بری بر روی کیفیت فیزیکی و ترمودینامیکی هویج سرخ شده تحت شرایط عمیق و مدل سازی چروکیدگی به کمک شبکه عصبی مصنوعی
ص. 54-45
10.52547/fsct.18.111.45
نادیا سیمین تن
،
نارملا آصفی
چکیده
(2200 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(977 دریافت)
بررسی برخی ویژگیهای فیزیکی و عملکردی پودر عصاره نعناع فلفلی ریزپوشانی شده با خشککن پاششی: اثر شرایط مختلف نگهداری بر ترکیبات فنولی و فعالیت آنتیاکسیدانی پودر حاصل
ص. 66-55
10.52547/fsct.18.111.55
راضیه نیکجو
،
سیدهادی پیغمبردوست
،
عارف اولادغفاری
چکیده
(2231 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1248 دریافت)
بهینه سازی تأثیر اسانسهای طبیعی حاصل از میخک، زیره و رازیانه در غیر فعالسازی آنزیم پراکسیداز سیب درختی (گلدن دلیشز) با روش سطح پاسخ
ص. 78-67
10.52547/fsct.18.111.67
امیر دارایی گرمه خانی
،
نرجس آقاجانی
چکیده
(1980 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1064 دریافت)
ارزیابی نانو ذرات لیپیدی جامد حاصل از موم زنبور عسل و موم استخراج شده از بره موم تهیه شده با روش ته نشینی ضد حلال
ص. 88-79
10.52547/fsct.18.111.79
عاطفه شیروانی
،
سید امیر حسین گلی
،
ژاله ورشوساز
چکیده
(2204 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1234 دریافت)
استخراج و تحلیل خطاهای فرآیند تولید با استفاده از PFMEA (مطالعه موردی: کارخانه قند کردستان)
ص. 101-89
10.52547/fsct.18.111.89
محمد باغبانی
،
سلیمان ایرانزاده
،
مجید باقرزاده خواجه
چکیده
(2092 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2512 دریافت)
بررسی تاثیر سولفات منگنز و ویتامین B12 بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی شیر تخمیر شده با لاکتوباسیلوس بولگاریکوس زیرگونه دلبروکی و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5
ص. 115-103
10.52547/fsct.18.111.103
معصومه رنجبر حسن باروق
،
مرضیه بلندی
،
عبدالرضا محمدی نافچی
چکیده
(1982 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1077 دریافت)
بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف کنسانتره پروتئینی ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) بر پروفیل مواد معدنی نان صنعتی تست
ص. 129-117
10.52547/fsct.18.111.117
سحر غفاری
،
سید ولی حسینی
،
مهرداد فرهنگی
،
مجتبی بریری
چکیده
(1731 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1383 دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، ساختاری و حسی دسرشیری کمچرب اصلاحشده با صمغهای بومی به و بالنگو
ص. 146-131
10.52547/fsct.18.111.131
سیده سعیده کربلایی امینی
،
مهرناز امینی فر
،
سیده شیما یوسفی
چکیده
(2010 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1195 دریافت)
بهینه سازی فرمولاسیون کیک فراسودمند حاوی شیره خرما و اینولین
ص. 157-147
10.52547/fsct.18.111.147
رضا کاراژیان
،
احمد احتیاطی
،
زهرا نظری
،
معصومه مهربان سنگ آتش
چکیده
(2316 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1233 دریافت)
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی اسانس پوست پرتقال دزفولی با و بدون آنتیبیوتیکهای درمانی بر تعدادی از باکتریهای بیماریزا در شرایط آزمایشگاهی
ص. 167-159
10.52547/fsct.18.111.159
محمد نوشاد
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
حسین جوینده
،
مصطفی رحمتی جنیدآباد
،
محسن ابراهیمی همتی کیخواه
،
میترا قدسی شیخ جان
چکیده
(2047 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1100 دریافت)
فیلم زیستتخریبپذیر کامپوزیت نشاسته اصلاح شده/آلبومین حاوی نانوذرات اکسید منیزیم: بررسی فاکتورهای رنگی، شفافیت، خواص مکانیکی و گرماسنجی
ص. 188-169
10.52547/fsct.18.111.169
نگار حسینی
،
سجاد پیرسا
،
جعفر فرضی
چکیده
(1961 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1696 دریافت)
اثر غلظتهای مختلف صمغ دانه بالنگو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان سنگک غنیشده با پودر کدوحلوایی
ص. 200-189
10.52547/fsct.18.111.189
اوشا پورمحمدی مجاوری
،
سید حسین حسینی قابوس
،
سارا جعفریان
چکیده
(1866 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(988 دریافت)
بررسی ویژگی های ضد میکروبی و ایزوترم جذب تعادلی رطوبت بایونانوکامپوزیت نشاسته کاساوا/نانو دی اکسید تیتانیوم/اسانس نعنا فلفلی
ص. 213-201
10.52547/fsct.18.111.201
سیمین نوریان
،
عبدالرضا محمدی نافچی
،
مرضیه بلندی
،
مریم جوکار
چکیده
(1989 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1246 دریافت)
ارزیابی خواص پروبیوتیکی 19 سویه لاکتوباسیلوس گاسری، پلانتاروم، اسیدوفیلوس و فرمنتوم جدا شده از منابع انسانی و غذایی در شرایط آزمایشگاهی
ص. 231-215
10.52547/fsct.18.111.215
نسرین هادینیا
،
پریناز مباشرپور
،
ثمانه حاتمی
،
محمدرضا عدالتیان دوم
،
مسعود یاورمنش
چکیده
(2000 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1312 دریافت)
خواص فیزیکی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم زیستفعال کربوکسیمتیلسلولز حاوی اسانسهای زنیان و مورد و تاثیر آن بر ماندگاری گوشت بوقلمون
ص. 250-233
10.52547/fsct.18.111.233
اکرم سادات فیاضی
،
مهناز هاشمی روان
،
نرجس جنتی ها
،
مریم مصلحی شاد
چکیده
(1819 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1155 دریافت)
تأثیر لامیناسیون و تشکیل کمپلکس با بتاسیکلودکسترین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و رهایش فیلم سلولز باکتریایی حاوی اسانس رزماری
ص. 265-251
10.52547/fsct.18.111.251
هادی الماسی
،
بهبود پورفتحی
،
منیره پورعلی
چکیده
(1938 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1271 دریافت)
بررسی اثر اسید کافئیک و اسید تانیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، مورفولوژیکی و استحکام هیدروژل تهیه شده از ژلاتین ماهی سردآبی
ص. 277-267
10.52547/fsct.18.111.267
الناز پارسایی
،
عبدالرضا محمدی نافچی
،
لیلا نوری
چکیده
(2400 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1576 دریافت)
بررسی تأثیر تیمار تلفیقی اسانس میخک (Syzygiumaromaticum) با کربوکسی متیل سلولز بر ماندگاری پسته تر
ص. 294-279
10.52547/fsct.18.111.279
فتانه موسی پور
،
فاطمه ناظوری
،
محمدرضا پیرمرادی
،
سیدحسین میردهقان
چکیده
(2007 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1263 دریافت)
بررسی اثر پوششدهی با صمغهای گزانتان و دانه بالنگو بر زمان خشک شدن برشهای زردآلو در سامانه فروسرخ
ص. 303-295
10.52547/fsct.18.111.295
مریم ساترابی
،
فخرالدین صالحی
،
مجید رسولی
چکیده
(1746 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(970 دریافت)
بررسی ارزش غذایی ماریناد ماهی شعری گوش قرمز (Lethrinus Lentjan) با استفاده از اسید استیک
ص. 315-305
10.52547/fsct.18.111.305
علی آبرومند
،
فریده باعثی
چکیده
(1747 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1188 دریافت)
بهینهسازی فرایند خشک کردن شلتوک برنج با خشک کن مادون قرمز
ص. 330-317
10.52547/fsct.18.111.317
حمید راینی مقبلی
،
محمدهاشم رحمتی
،
حسینعلی تاش شمس آبادی
،
محمدرضا علیزاده
چکیده
(1857 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1182 دریافت)
اندازهگیری شاخصهای اکسیداتیو روغنهای مصرفی در فلافلفروشیهای سطح شهر اراک
ص. 343-331
10.52547/fsct.18.111.331
عباس علیمرادیان
،
رضا تاجیک
،
عاطفه نوابی
،
رحمت الله مرادزاده
،
احمد عبدالهی
،
محدثه آصفری
چکیده
(1748 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1213 دریافت)
مدلسازی انتقال جرم و حرارت در فرایند سرخ کردن عمیق و ارزیابی آن در مدل غذایی سیبزمینی
ص. 360-345
10.52547/fsct.18.111.345
اذر نقوی گرگری
،
نارملا آصفی
،
لیلا روفه گری نژاد
چکیده
(2634 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1729 دریافت)
مدل سازی کینتیک تغییر رنگ گوشت شترمرغ حین سرخ شدن عمیق به کمک پردازش تصویر
ص. 369-361
10.52547/fsct.18.111.361
محمد رضا امیریوسفی
،
محمدعلی حصاری نژاد
چکیده
(1772 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1101 دریافت)
تاثیر پیش تیمار فراصوت و آنزیم بری روی ضریب نفوذ و میزان جذب روغن کدوی سرخ شده تحت شرایط عمیق
ص. 382-371
10.52547/fsct.18.111.371
آیدا آزادگر
،
نارملا آصفی
چکیده
(1714 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1134 دریافت)
مروری بر پروتئین هیدرولیز شدهی حاصل از ضایعات آبزیان: روشهای تولید، کاربردها و خواص زیستی آن
ص. 395-383
10.52547/fsct.18.111.383
کبری ضیایی
،
سید ولی حسینی
چکیده
(2389 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3264 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS