ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 18، شماره 111 - ( 1400 )
مقایسه ترکیبات فنولی و فعالیت ضد اکسایشی دو رقم انگور رشه و قزل اوزوم
ص. 12-1
10.52547/fsct.18.111.1
لعیا رضازاد باری
،
علیرضا قنبری
،
رضا درویش زاده
،
موسی ترابی گیگلو
،
حامد دولتی بانه
چکیده
(1334 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(661 دریافت)
بررسی اثردوفنیل اتانول حاصل از گل محمدی بر کیفیت خرمای مضافتی بسته بندی شده در بسته های چند لایه قابل انعطاف
ص. 22-13
10.52547/fsct.18.111.13
سمیه خسروی
،
سپیده خراسانی
،
امیر سعادت فر
،
هادی زهدی
چکیده
(1095 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(348 دریافت)
بررسی اثر پودر رازیانه و صمغ بذر شنبلیله بر ویژگی های تکنولوژیکی و آنتیاکسیدانی پیراشکی سرخ شده
ص. 35-23
10.52547/fsct.18.111.23
غلامحسین حقایق
،
نفیسه زاوه زاد
چکیده
(1295 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(479 دریافت)
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی اسانس زنیان بر تعدادی از سویههای میکروبی استاندارد شاخص عفونت و مسمومیت غذایی: مطالعه در شرایط برونتنی
ص. 44-37
10.52547/fsct.18.111.37
بهروز علیزاده بهبهانی
،
فخری شهیدی
چکیده
(1156 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(431 دریافت)
تاثیر پیش تیمار فراصوت و آنزیم بری بر روی کیفیت فیزیکی و ترمودینامیکی هویج سرخ شده تحت شرایط عمیق و مدل سازی چروکیدگی به کمک شبکه عصبی مصنوعی
ص. 54-45
10.52547/fsct.18.111.45
نادیا سیمین تن
،
نارملا آصفی
چکیده
(1105 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(330 دریافت)
بررسی برخی ویژگیهای فیزیکی و عملکردی پودر عصاره نعناع فلفلی ریزپوشانی شده با خشککن پاششی: اثر شرایط مختلف نگهداری بر ترکیبات فنولی و فعالیت آنتیاکسیدانی پودر حاصل
ص. 66-55
10.52547/fsct.18.111.55
راضیه نیکجو
،
سیدهادی پیغمبردوست
،
عارف اولادغفاری
چکیده
(1223 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(513 دریافت)
بهینه سازی تأثیر اسانسهای طبیعی حاصل از میخک، زیره و رازیانه در غیر فعالسازی آنزیم پراکسیداز سیب درختی (گلدن دلیشز) با روش سطح پاسخ
ص. 78-67
10.52547/fsct.18.111.67
امیر دارایی گرمه خانی
،
نرجس آقاجانی
چکیده
(1071 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(371 دریافت)
ارزیابی نانو ذرات لیپیدی جامد حاصل از موم زنبور عسل و موم استخراج شده از بره موم تهیه شده با روش ته نشینی ضد حلال
ص. 88-79
10.52547/fsct.18.111.79
عاطفه شیروانی
،
سید امیر حسین گلی
،
ژاله ورشوساز
چکیده
(1305 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(538 دریافت)
استخراج و تحلیل خطاهای فرآیند تولید با استفاده از PFMEA (مطالعه موردی: کارخانه قند کردستان)
ص. 101-89
10.52547/fsct.18.111.89
محمد باغبانی
،
سلیمان ایرانزاده
،
مجید باقرزاده خواجه
چکیده
(1110 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1361 دریافت)
بررسی تاثیر سولفات منگنز و ویتامین B12 بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی شیر تخمیر شده با لاکتوباسیلوس بولگاریکوس زیرگونه دلبروکی و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5
ص. 115-103
10.52547/fsct.18.111.103
معصومه رنجبر حسن باروق
،
مرضیه بلندی
،
عبدالرضا محمدی نافچی
چکیده
(1096 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(395 دریافت)
بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف کنسانتره پروتئینی ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) بر پروفیل مواد معدنی نان صنعتی تست
ص. 129-117
10.52547/fsct.18.111.117
سحر غفاری
،
سید ولی حسینی
،
مهرداد فرهنگی
،
مجتبی بریری
چکیده
(930 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(592 دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، ساختاری و حسی دسرشیری کمچرب اصلاحشده با صمغهای بومی به و بالنگو
ص. 146-131
10.52547/fsct.18.111.131
سیده سعیده کربلایی امینی
،
مهرناز امینی فر
،
سیده شیما یوسفی
چکیده
(1079 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(465 دریافت)
بهینه سازی فرمولاسیون کیک فراسودمند حاوی شیره خرما و اینولین
ص. 157-147
10.52547/fsct.18.111.147
رضا کاراژیان
،
احمد احتیاطی
،
زهرا نظری
،
معصومه مهربان سنگ آتش
چکیده
(1300 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(472 دریافت)
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی اسانس پوست پرتقال دزفولی با و بدون آنتیبیوتیکهای درمانی بر تعدادی از باکتریهای بیماریزا در شرایط آزمایشگاهی
ص. 167-159
10.52547/fsct.18.111.159
محمد نوشاد
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
حسین جوینده
،
مصطفی رحمتی جنیدآباد
،
محسن ابراهیمی همتی کیخواه
،
میترا قدسی شیخ جان
چکیده
(1120 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(413 دریافت)
فیلم زیستتخریبپذیر کامپوزیت نشاسته اصلاح شده/آلبومین حاوی نانوذرات اکسید منیزیم: بررسی فاکتورهای رنگی، شفافیت، خواص مکانیکی و گرماسنجی
ص. 188-169
10.52547/fsct.18.111.169
نگار حسینی
،
سجاد پیرسا
،
جعفر فرضی
چکیده
(1030 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(663 دریافت)
اثر غلظتهای مختلف صمغ دانه بالنگو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان سنگک غنیشده با پودر کدوحلوایی
ص. 200-189
10.52547/fsct.18.111.189
اوشا پورمحمدی مجاوری
،
سید حسین حسینی قابوس
،
سارا جعفریان
چکیده
(967 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(341 دریافت)
بررسی ویژگی های ضد میکروبی و ایزوترم جذب تعادلی رطوبت بایونانوکامپوزیت نشاسته کاساوا/نانو دی اکسید تیتانیوم/اسانس نعنا فلفلی
ص. 213-201
10.52547/fsct.18.111.201
سیمین نوریان
،
عبدالرضا محمدی نافچی
،
مرضیه بلندی
،
مریم جوکار
چکیده
(1118 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(566 دریافت)
ارزیابی خواص پروبیوتیکی 19 سویه لاکتوباسیلوس گاسری، پلانتاروم، اسیدوفیلوس و فرمنتوم جدا شده از منابع انسانی و غذایی در شرایط آزمایشگاهی
ص. 231-215
10.52547/fsct.18.111.215
نسرین هادینیا
،
پریناز مباشرپور
،
ثمانه حاتمی
،
محمدرضا عدالتیان دوم
،
مسعود یاورمنش
چکیده
(1054 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(541 دریافت)
خواص فیزیکی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم زیستفعال کربوکسیمتیلسلولز حاوی اسانسهای زنیان و مورد و تاثیر آن بر ماندگاری گوشت بوقلمون
ص. 250-233
10.52547/fsct.18.111.233
اکرم سادات فیاضی
،
مهناز هاشمی روان
،
نرجس جنتی ها
،
مریم مصلحی شاد
چکیده
(896 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(439 دریافت)
تأثیر لامیناسیون و تشکیل کمپلکس با بتاسیکلودکسترین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و رهایش فیلم سلولز باکتریایی حاوی اسانس رزماری
ص. 265-251
10.52547/fsct.18.111.251
هادی الماسی
،
بهبود پورفتحی
،
منیره پورعلی
چکیده
(1084 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(587 دریافت)
بررسی اثر اسید کافئیک و اسید تانیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، مورفولوژیکی و استحکام هیدروژل تهیه شده از ژلاتین ماهی سردآبی
ص. 277-267
10.52547/fsct.18.111.267
الناز پارسایی
،
عبدالرضا محمدی نافچی
،
لیلا نوری
چکیده
(1300 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(684 دریافت)
بررسی تأثیر تیمار تلفیقی اسانس میخک (Syzygiumaromaticum) با کربوکسی متیل سلولز بر ماندگاری پسته تر
ص. 294-279
10.52547/fsct.18.111.279
فتانه موسی پور
،
فاطمه ناظوری
،
محمدرضا پیرمرادی
،
سیدحسین میردهقان
چکیده
(1070 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(521 دریافت)
بررسی اثر پوششدهی با صمغهای گزانتان و دانه بالنگو بر زمان خشک شدن برشهای زردآلو در سامانه فروسرخ
ص. 303-295
10.52547/fsct.18.111.295
مریم ساترابی
،
فخرالدین صالحی
،
مجید رسولی
چکیده
(897 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(330 دریافت)
بررسی ارزش غذایی ماریناد ماهی شعری گوش قرمز (Lethrinus Lentjan) با استفاده از اسید استیک
ص. 315-305
10.52547/fsct.18.111.305
علی آبرومند
،
فریده باعثی
چکیده
(926 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(516 دریافت)
بهینهسازی فرایند خشک کردن شلتوک برنج با خشک کن مادون قرمز
ص. 330-317
10.52547/fsct.18.111.317
حمید راینی مقبلی
،
محمدهاشم رحمتی
،
حسینعلی تاش شمس آبادی
،
محمدرضا علیزاده
چکیده
(997 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(462 دریافت)
اندازهگیری شاخصهای اکسیداتیو روغنهای مصرفی در فلافلفروشیهای سطح شهر اراک
ص. 343-331
10.52547/fsct.18.111.331
عباس علیمرادیان
،
رضا تاجیک
،
عاطفه نوابی
،
رحمت الله مرادزاده
،
احمد عبدالهی
،
محدثه آصفری
چکیده
(926 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(400 دریافت)
مدلسازی انتقال جرم و حرارت در فرایند سرخ کردن عمیق و ارزیابی آن در مدل غذایی سیبزمینی
ص. 360-345
10.52547/fsct.18.111.345
اذر نقوی گرگری
،
نارملا آصفی
،
لیلا روفه گری نژاد
چکیده
(1381 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(806 دریافت)
مدل سازی کینتیک تغییر رنگ گوشت شترمرغ حین سرخ شدن عمیق به کمک پردازش تصویر
ص. 369-361
10.52547/fsct.18.111.361
محمد رضا امیریوسفی
،
محمدعلی حصاری نژاد
چکیده
(934 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(418 دریافت)
تاثیر پیش تیمار فراصوت و آنزیم بری روی ضریب نفوذ و میزان جذب روغن کدوی سرخ شده تحت شرایط عمیق
ص. 382-371
10.52547/fsct.18.111.371
آیدا آزادگر
،
نارملا آصفی
چکیده
(899 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(458 دریافت)
مروری بر پروتئین هیدرولیز شدهی حاصل از ضایعات آبزیان: روشهای تولید، کاربردها و خواص زیستی آن
ص. 395-383
10.52547/fsct.18.111.383
کبری ضیایی
،
سید ولی حسینی
چکیده
(1359 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1618 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 381