ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 18، شماره 110 - ( 1400 )
بررسی فعالیت مهارکنندگی و کشندگی عصاره زوفا بر تعدادی از باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی: مطالعه در شرایط برونتنی
ص. 9-1
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمد نوشاد
چکیده
(2274 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1309 دریافت)
بررسی اثر استفاده از پوشش پروتئینی ژلاتین بههمراه عصاره گل میخک برای افزایش کیفیت نگهداری فیله ماهی قزلآلای سرد شده در دمای C º4
ص. 25-11
محمد علی سحری
،
حمیده صالحی
چکیده
(1819 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1047 دریافت)
مطالعه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی ماست قالبی تولید شده از مخلوط شیر ارزن و شیر گاو
ص. 36-27
سمیرا فرقانی
،
سیدهادی پیغمبردوست
،
مهدی دسترس
چکیده
(2843 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1532 دریافت)
تاثیر خمیرترش بر ویژگیهای میکروبی، شیمیایی و ارگانولپتیکی نان سنگک
ص. 47-37
سارا موحد
چکیده
(2573 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1386 دریافت)
بررسی حداقل غلظت مهارکنندگی و حداقل غلظت کشندگی اسانس اکالیپتوس گلوبولوس بر تعدادی از باکتریهای بیماریزا و عامل فساد مواد غذایی
ص. 57-49
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمد نوشاد
،
بهاره صحرائیان
چکیده
(2366 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1275 دریافت)
تاثیر اسانس گیاه آویشن شیرازی در فیله ماهی سوف به منظور مهار رشد باکتری آئروموناس هیدروفیلا
ص. 68-59
مهران مقیاسی
،
احمد قره خانی
،
امیر توکمه چی
چکیده
(2050 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1269 دریافت)
پوشش دهی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رئوتری با استفاده از ایزوله پروتئین سویا و آب پنیر و اینولین و بررسی زنده مانی آن طی دوره نگهداری و شرایط شبیه سازی شده دستگاه گوارش
ص. 77-69
عبدالعظیم سلطانی لک
،
محمدحسین مرحمتی زاده
چکیده
(2107 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1815 دریافت)
آلودگی آفلاتوکسینی در پودر سنجد خرده فروشی شده در اردبیل
ص. 86-79
فاطمه قنادی
،
بهرام فتحی آچاچلویی
چکیده
(2160 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1261 دریافت)
اثر مقدار و اندازه ذرات سبوس گندم بر خواص رئولوژی خمیر و ویژگی های بافتی نان سنگک
ص. 97-87
فاطمه پاکروان
،
حجت کاراژیان
چکیده
(2271 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2440 دریافت)
تعیین سینتیک خشککردن موسیر تحت یک روش پیشنهادی ترکیبی ماکروویو–هوای داغ و بررسی اثر شرایط عملیاتی بر پارامترهای رنگی آن
ص. 115-99
صفورا کریمی
،
فاطمه بی باک
،
نرگس لایقی نیا
،
حبیب اله عباسی
چکیده
(2443 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1270 دریافت)
اثر کربن فعال و پرمنگنات پتاسیم بر بهبود ویژگیهای انبارمانی و حفظ کیفیت پسته تر رقم ’احمدآقایی‘
ص. 128-117
مریم سعیدی
،
سیدحسین میردهقان
،
فاطمه ناظوری
،
مجید اسماعیلیزاده
چکیده
(2058 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1513 دریافت)
بهینهسازی شرایط استخراج آنتوسیانین از کلمقرمز و کاربرد آن در پاستیل کمکالری فراسودمند
ص. 140-129
حامد صابریان
،
عاطفه اسماعیلیان
،
فرشته حسینی
چکیده
(2904 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3335 دریافت)
تولید نانوحامل حاوی عصاره Cornus mas (زغال اخته) و ارزیابی رهایش ترکیبات زیست فعال ریز پوشانی شده در شرایط شبیه سازی شده گوارشی
ص. 152-141
زرین رادبه
،
نارملا آصفی
،
حامد همیشه کار
،
لیلا روفه گری نژاد
،
اکرم پزشکی
چکیده
(2336 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1946 دریافت)
مطالعه انبارمانی پسته تر رقم احمد آقایی با کاربرد گاماآمینوبوتریک اسید و واکس کارنوبا
ص. 163-153
بتول حسینی
،
فاطمه ناظوری
،
سیدحسین میردهقان
چکیده
(2051 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1398 دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و شناسایی باکتریهای غالب چند نمونه سرکه خرمای سنتی
ص. 176-165
رضا حاجی محمدی فریمانی
،
محمد بلوردی
چکیده
(2152 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1688 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS