ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 17، شماره 109 - ( 1399 )
بررسی اثر ضدقارچی اسانس مورت (Myrtus communis)بر پنیسیلیوم دیجیتاتوم و پنیسیلیوم ایتالیکوم (کپکهای سبز و آبی میوه پرتقال)
ص. 8-1
10.52547/fsct.17.109.1
مصطفی رحمتی جنیدآباد
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(1785 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(528 دریافت)
بهینه سازی فرمولاسیون سوهان رژیمی برای بیماران سلیاکی و دیابتی با جایگزینی شکر با ایزومالت و جایگزینی کامل آرد گندم با آرد کنجاله سویا و ذرت به روش سطح پاسخ
ص. 20-9
10.52547/fsct.17.109.9
مژگان رضایی
،
محمد گلی
چکیده
(1219 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(392 دریافت)
بررسی تاثیر آبیاری تناوبی ومقادیر مختلف کود نیتروژن برخصوصیات کیفی مرتبط با ویسکوزیته برنج گیلانه
ص. 32-21
10.52547/fsct.17.109.21
مصطفی صادقی
،
حمیده حمیدی زاد
،
فاطمه حبیبی
چکیده
(1073 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(443 دریافت)
اثر ضدباکتریایی عصاره سنبله نقرهای بر تعدادی از باکتریهای بیماریزا با روشهای رقت آگار و سیلندر پلیت
ص. 42-33
10.52547/fsct.17.109.33
محمد نوشاد
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(1773 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(538 دریافت)
اثر عصاره مارچوبه و عصاره چای سبز بر زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک، فعالیت آنتیاکسیدانی و ویژگیهای حسی کفیر
ص. 54-43
10.52547/fsct.17.109.43
مریم رهایی
،
رضوان پوراحمد
،
بیژن خورشیدپور
چکیده
(1226 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(480 دریافت)
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، تغذیهای و آنتیاکسیدانی دو رقم عدس ایرانی سیاه و سبز
ص. 64-55
10.52547/fsct.17.109.55
محمد یقطینی
،
جواد فیضی
،
سید عماد حسینی طاهری
،
مسلم جهانی
چکیده
(1247 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(542 دریافت)
استفاده از شیر سویا در تولید پودر کشک فراسودمند و تعیین ویژگی های آن
ص. 73-65
10.52547/fsct.17.109.65
حسن رشیدی
،
پروین دخت معتمدالشریعتی
،
محسن قدس روحانی
،
وحید حکیم زاده
چکیده
(1252 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(410 دریافت)
بررسی تاثیر عصاره اتانولی گل و برگ گیاه رازک بر عمر انبارداری و خواص کیفی میوه توت فرنگی
ص. 90-75
10.52547/fsct.17.109.75
امیر دارایی گرمه خانی
،
حبیب میرزایی
،
خانی شاکرمی
چکیده
(1229 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(462 دریافت)
اثر اگزالیکاسید بر ویژگیهای کیفی و بیوشیمیایی میوه ازگیلژاپنی (Eriobotrya japonica Lindl.) طی مدت انبارداری
ص. 102-91
10.52547/fsct.17.109.91
حسین میغانی
،
ابوذر هاشمپور
چکیده
(1265 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(532 دریافت)
بررسی تغییرات عصاره متانولی بذر خار مریم در شرایط تنش خشکی
ص. 115-103
10.52547/fsct.17.109.103
راحله قنبری محب سراج
،
مسعود توحیدفر
،
مهدی بهنامیان
،
اسدالله احمدی خواه
،
سارا دژستان
چکیده
(1177 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(391 دریافت)
تاثیر شدت و زمان فراصوت بر روی راندمان و ویژگیهای عملکردی بتاگلوکان حاصل از آرد یولاف
ص. 127-117
10.52547/fsct.17.109.117
مریم شمشیرساز
،
علی معتمدزادگان
،
مهران اعلمی
،
مهدی شیخ عربی
چکیده
(1076 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(420 دریافت)
بهینه سازی شرایط تولید (غلظت صمغ دانه بالنگو، دما و زمان سرخ کردن) ورقه های کدوی سرخ شده کم چرب با استفاده روش سطح پاسخ
ص. 142-129
10.52547/fsct.17.109.129
اشرف گوهری اردبیلی
،
نرجس آقاجانی
،
امیر دارایی گرمه خانی
چکیده
(1188 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(416 دریافت)
تشخیص آفات متداول مرکبات در شمال ایران با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
ص. 152-143
10.52547/fsct.17.109.143
مرتضی خان رمکی
،
عزت اله عسکری اصلی ارده
،
احسان اله کوزه گر
،
ریحانه لونی
چکیده
(1475 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(496 دریافت)
بررسی اثر کیفیت قطعات مرغ توسط اتواع نشاسته طی فرآیند سرخکردن عمیق
ص. 165-153
10.52547/fsct.17.109.153
سپیده یوسف زاده ثانی
،
سید علی مرتضوی
،
زهرا شیخ الاسلام
،
مهدی کریمی
،
امیر حسین الهامی راد
چکیده
(1059 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(523 دریافت)
تاثیر مهارکنندگی برخی اسانس های گیاهی روی کپک سبز (Penicillium digitatum) و پارامترهای کیفی پس از برداشت میوه لیمو
ص. 181-167
10.52547/fsct.17.109.167
معصومه عباسی
،
عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی
،
مجید عسکری سیاهویی
،
منصوره شمیلی
،
بابک مدنی
چکیده
(1154 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(473 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 178