ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 17، شماره 109 - ( 1399 )
بررسی اثر ضدقارچی اسانس مورت (Myrtus communis)بر پنیسیلیوم دیجیتاتوم و پنیسیلیوم ایتالیکوم (کپکهای سبز و آبی میوه پرتقال)
ص. 8-1
10.52547/fsct.17.109.1
مصطفی رحمتی جنیدآباد
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(3447 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1589 دریافت)
بهینه سازی فرمولاسیون سوهان رژیمی برای بیماران سلیاکی و دیابتی با جایگزینی شکر با ایزومالت و جایگزینی کامل آرد گندم با آرد کنجاله سویا و ذرت به روش سطح پاسخ
ص. 20-9
10.52547/fsct.17.109.9
مژگان رضایی
،
محمد گلی
چکیده
(2644 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1509 دریافت)
بررسی تاثیر آبیاری تناوبی ومقادیر مختلف کود نیتروژن برخصوصیات کیفی مرتبط با ویسکوزیته برنج گیلانه
ص. 32-21
10.52547/fsct.17.109.21
مصطفی صادقی
،
حمیده حمیدی زاد
،
فاطمه حبیبی
چکیده
(2414 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1463 دریافت)
اثر ضدباکتریایی عصاره سنبله نقرهای بر تعدادی از باکتریهای بیماریزا با روشهای رقت آگار و سیلندر پلیت
ص. 42-33
10.52547/fsct.17.109.33
محمد نوشاد
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(4007 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1554 دریافت)
اثر عصاره مارچوبه و عصاره چای سبز بر زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک، فعالیت آنتیاکسیدانی و ویژگیهای حسی کفیر
ص. 54-43
10.52547/fsct.17.109.43
مریم رهایی
،
رضوان پوراحمد
،
بیژن خورشیدپور
چکیده
(2716 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1611 دریافت)
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، تغذیهای و آنتیاکسیدانی دو رقم عدس ایرانی سیاه و سبز
ص. 64-55
10.52547/fsct.17.109.55
محمد یقطینی
،
جواد فیضی
،
سید عماد حسینی طاهری
،
مسلم جهانی
چکیده
(2738 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1766 دریافت)
استفاده از شیر سویا در تولید پودر کشک فراسودمند و تعیین ویژگی های آن
ص. 73-65
10.52547/fsct.17.109.65
حسن رشیدی
،
پروین دخت معتمدالشریعتی
،
محسن قدس روحانی
،
وحید حکیم زاده
چکیده
(2832 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1503 دریافت)
بررسی تاثیر عصاره اتانولی گل و برگ گیاه رازک بر عمر انبارداری و خواص کیفی میوه توت فرنگی
ص. 90-75
10.52547/fsct.17.109.75
امیر دارایی گرمه خانی
،
حبیب میرزایی
،
خانی شاکرمی
چکیده
(2810 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1664 دریافت)
اثر اگزالیکاسید بر ویژگیهای کیفی و بیوشیمیایی میوه ازگیلژاپنی (Eriobotrya japonica Lindl.) طی مدت انبارداری
ص. 102-91
10.52547/fsct.17.109.91
حسین میغانی
،
ابوذر هاشمپور
چکیده
(2701 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1754 دریافت)
بررسی تغییرات عصاره متانولی بذر خار مریم در شرایط تنش خشکی
ص. 115-103
10.52547/fsct.17.109.103
راحله قنبری محب سراج
،
مسعود توحیدفر
،
مهدی بهنامیان
،
اسدالله احمدی خواه
،
سارا دژستان
چکیده
(2734 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1469 دریافت)
تاثیر شدت و زمان فراصوت بر روی راندمان و ویژگیهای عملکردی بتاگلوکان حاصل از آرد یولاف
ص. 127-117
10.52547/fsct.17.109.117
مریم شمشیرساز
،
علی معتمدزادگان
،
مهران اعلمی
،
مهدی شیخ عربی
چکیده
(2470 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1442 دریافت)
بهینه سازی شرایط تولید (غلظت صمغ دانه بالنگو، دما و زمان سرخ کردن) ورقه های کدوی سرخ شده کم چرب با استفاده روش سطح پاسخ
ص. 142-129
10.52547/fsct.17.109.129
اشرف گوهری اردبیلی
،
نرجس آقاجانی
،
امیر دارایی گرمه خانی
چکیده
(2704 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1515 دریافت)
تشخیص آفات متداول مرکبات در شمال ایران با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
ص. 152-143
10.52547/fsct.17.109.143
مرتضی خان رمکی
،
عزت اله عسکری اصلی ارده
،
احسان اله کوزه گر
،
ریحانه لونی
چکیده
(3265 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1773 دریافت)
بررسی اثر کیفیت قطعات مرغ توسط اتواع نشاسته طی فرآیند سرخکردن عمیق
ص. 165-153
10.52547/fsct.17.109.153
سپیده یوسف زاده ثانی
،
سید علی مرتضوی
،
زهرا شیخ الاسلام
،
مهدی کریمی
،
امیر حسین الهامی راد
چکیده
(2446 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1706 دریافت)
تاثیر مهارکنندگی برخی اسانس های گیاهی روی کپک سبز (Penicillium digitatum) و پارامترهای کیفی پس از برداشت میوه لیمو
ص. 181-167
10.52547/fsct.17.109.167
معصومه عباسی
،
عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی
،
مجید عسکری سیاهویی
،
منصوره شمیلی
،
بابک مدنی
چکیده
(2571 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1588 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS