ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 17، شماره 108 - ( 1399 )
ویژگیهای کیفی روغنهای تهیه شده در فروشگاههای روغن کشی در حضور مشتری
ص. 15-1
10.52547/fsct.17.108.1
محمد حجتی
چکیده
(1546 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2036 دریافت)
بررسی تأثیر آرد کنجاله کنجد و آناناس بر ویژگیهای تصویری و بافتی کیک اسفنجی
ص. 30-17
10.52547/fsct.17.108.17
عاطفه صادقیزاده
،
محمد فاضل
،
هاجر عباسی
چکیده
(1057 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(446 دریافت)
بررسی اثر پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس به عنوان جایگزین سفیده تخم مرغ بر ویژگی های کیک اسفنجی
ص. 44-31
10.52547/fsct.17.108.31
حسن برزگر
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
نگین زنگنه
،
اخلاص عبدالنبی پور
چکیده
(1649 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(621 دریافت)
بررسی مقایسه ای اثر بازدارندگی و کشندگی عصاره برگ گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) حاصل از روشهای استخراج متداول با حلال و سیال فوق داغ بر برخی از میکروارگانیسمهای مواد غذایی
ص. 57-45
10.52547/fsct.17.108.45
محبوبه سرابی جماب
،
منا کاوه
،
معصومه مدرس
چکیده
(1025 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(397 دریافت)
تعیین خصوصیات کمپلکس سه گانهی ژلاتین- موسیلاژ بزرک (Linum usitatissimum)- اکسید تانیک اسید
ص. 73-59
10.52547/fsct.17.108.59
فرزانه محسنی
،
امیر گلی
،
مریم عبداللهی
چکیده
(1064 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(402 دریافت)
ارزیابی فعالیت ضدقارچی اسانس اناریجه بر آسپرژیلوس نایجر (کپک سیاه) و بوتریتیس سینهرا (کپک خاکستری) عامل فساد میوه انگور: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی
ص. 83-75
10.52547/fsct.17.108.75
مصطفی رحمتی جنیدآباد
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(1264 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(433 دریافت)
بهینه سازی فرمولاسیون بستنی وانیلی با کمک جایگزینی آرد کنجد سفید با شیر خشک به روش سطح پاسخ
ص. 96-85
10.52547/fsct.17.108.85
کیمیا کارگر
،
محمد گلی
چکیده
(1014 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(360 دریافت)
بررسی اثرات فیلم بستهبندی ضدمیکروبی بر پایه پلیاتیلن سبک حاوی میکروکپسول های نایسین و لیمونن برروی زمان ماندگاری پنیر پروسس
ص. 111-99
10.52547/fsct.17.108.99
نیر مداح
،
تکتم مستقیم
،
اسماعیل حریریان
چکیده
(936 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(442 دریافت)
اثر بستهبندی اتمسفر اصلاح شده و لفافهای انعطافپذیر بر رشد باکتریهای کشک خشک
ص. 126-113
10.52547/fsct.17.108.113
نازنین زند
،
علیرضا شهاب لواسانی
چکیده
(964 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(776 دریافت)
بررسی خاصیت ضد اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره ی متانولی پوست سبز گردو
ص. 136-127
10.52547/fsct.17.108.127
زهرا لطیفی
،
محمود چهارلنگ
،
میلاد دانش نیا
،
سمانه خاکی آرانی
،
معصومه برزنونی
،
پروین بُقُری
چکیده
(1183 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1129 دریافت)
مطالعه اثر اسید آسکوربیک و اسید سیتریک با بسته بندی پلیاتیلن و پلیاستیرن بر انبارمانی پسته تر احمد آقایی
ص. 150-137
10.52547/fsct.17.108.137
فاطمه ناظوری
،
ریحانه شافعی
،
سید حسین میردهقان
چکیده
(916 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(674 دریافت)
بهینه سازی استخراج عصاره اتانولی گیاه تاتاری پرگل (Carduus pycnocephalus L.) به روش سطح پاسخ و مقایسه اثر آنتیاکسیدانی عصاره و اسانس بر پایداری اکسایشی روغن سویا
ص. 164-151
10.52547/fsct.17.108.151
مهدی عبادی
،
زهرا لطیفی
،
میلاد دانش نیا
چکیده
(1353 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(491 دریافت)
ارزیابی خواص آنتیاکسیدانی سلنیوم ریزپوشانیشده در روغن سویای تصفیهشده عاری از آنتیاکسیدان
ص. 178-165
10.52547/fsct.17.108.165
ساناز عباسی
،
محمد گلی
چکیده
(1111 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(513 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکی، ساختاری و آنتی اکسیدانی فیلم نشاسته سیب زمینی حاوی صمغ زدو و اسانس مریمگلی و تاثیر آن بر پایداری اکسیداتیو روغن زیتون بکر
ص. 193-179
10.52547/fsct.17.108.179
مهلا پیروزی فرد
،
رقیه اشرفی یورقانلو
،
هاله همتی
چکیده
(1092 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(531 دریافت)
بررسی و مقایسه ویژگی های عملکردی صمغ های کتیرا، خرنوب و قدومه شیرازی جهت پوشش دهی گوجه فرنگی
ص. 205-195
10.52547/fsct.17.108.195
فاطمه سادات مصطفوی
،
رسول کدخدایی
چکیده
(985 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(381 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 198