ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 17، شماره 106 - ( 1399 )
تحلیل ترودینامیکی فرآیند خشک کردن سیبزمینی در یک خشککن مایکروویو
ص. 12-1
10.52547/fsct.17.106.1
هادی عظیمی نژادیان
،
احسان هوشیار
چکیده
(1020 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(438 دریافت)
تأثیر عصاره علف لیمو (Cymbopogon citratus) و نانورس در پوشش نانو چندسازهای بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیله مرغ طی دوره نگهداری در شرایط شرد
ص. 21-13
10.52547/fsct.17.106.13
مهدیه مردانی کیاسیری
،
داریوش خادمی شورمستی
چکیده
(968 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(581 دریافت)
مدلسازی فرآیند خشککردن موسیلاژ دانه ریحان با خشککن فروسرخ توسط شبکه عصبی مصنوعی
ص. 31-23
10.52547/fsct.17.106.23
غزاله امینی
،
فخرالدین صالحی
،
مجید رسولی
چکیده
(966 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(302 دریافت)
امکان سنجی کاربرد سنجد در تولید میان وعده اکسترود شده و ارزیابی ویژگی های فراورده
ص. 45-33
10.52547/fsct.17.106.33
Elnaz Mialni
،
فخری شهیدی
،
الهام انصاری فر
،
محمد خلیلیان
،
فریده صالحی پور
چکیده
(750 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(428 دریافت)
ارزیابی حسی با استفاده از روش منطق فازی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، فعالیت آنتیاکسیدانی و فنل کل در آب میوه حاصل از شاهتوت نگهداریشده به روش انجمادی
ص. 61-47
10.52547/fsct.17.106.47
حدیث آریایی
،
داود زارع
،
پیمان آریایی
،
سعید میردامادی
،
شهرام نقی زاده رئیسی
چکیده
(1004 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(933 دریافت)
بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر روی ماندگاری نان تافتون
ص. 73-63
10.52547/fsct.17.106.63
معصومه شفیعی
،
محمد سعید یارمند
،
زهرا امام جمعه
چکیده
(934 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(388 دریافت)
تاثیر توام اسانسهای رازیانه و میخک بر استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس، باسیلوس سرئوس، سالمونلا تیفی و انتروباکتر ائروژنز با استفاده از روش چکربورد (شاخص غلظت بازدارنده افتراقی)
ص. 83-75
10.52547/fsct.17.106.75
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمد نوشاد
،
فرشته فلاح
چکیده
(1243 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(504 دریافت)
تاثیر شدت و زمان فراصوت بر روی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رئولوِژیکی بتاگلوگان حاصل از آرد یولاف
ص. 93-85
10.52547/fsct.17.106.85
مریم شمشیرساز
،
علی معتمدزادگان
،
مهران اعلمی
،
مهدی شیخ عربی
چکیده
(791 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(375 دریافت)
مقایسه میزان فعالیت آنتی اکسیدانی در دو گیاه ریحان (Ocimum basilicum)و گل حنا (Impatiens walleriana) و بررسی خواص ضد میکروبی و ضد سرطانی آنها بر روی سرطان تخمدان
ص. 107-95
10.52547/fsct.17.106.95
پریچهر حناچی
،
شقایق صالحی زاده
،
ریحانه رمضانی
،
روشنک زرین قلمی
چکیده
(1141 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(549 دریافت)
بررسی تأثیر افزودن نشاسته مقاوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک برنجی بدون گلوتن
ص. 120-109
10.52547/fsct.17.106.109
سوده ذوالفقاری
،
Mehdi Davoodi
،
سید علی مرتضوی
،
احمد پدرام نیا
،
فریبا نقی پور
چکیده
(999 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(709 دریافت)
بررسی تاثیر نانوامولسیون اسانس ترخون بر بیان ژن های حدت اشرشیاکلی انتروهموراژیک
ص. 132-121
10.52547/fsct.17.106.121
مریم عزیزخانی
،
فهیمه توریان
،
پولین شهره
،
راضیه پرتوی
،
محمدحسن شاهوی
چکیده
(922 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(438 دریافت)
تأثیر فراصوت حرارتی بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر نشاسته ذرت-صمغ عربی
ص. 143-133
10.52547/fsct.17.106.133
عبدالخالق گل کار
،
جعفر محمد زاده میلانی
،
علی معتمدزادگان
،
رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده
(929 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(366 دریافت)
طراحی و ساخت دستگاه آنالیزگر بافت چند منظوره با قابلیت تحلیل خصوصیات بافتی در شرایط دما و رطوبت کنترل شده
ص. 155-145
10.52547/fsct.17.106.145
الهه عابدی
،
سلمان برومند
،
کیانا پورمحمدی
چکیده
(777 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(387 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی مربای کم کالری فراسودمند به با استفاده از پکتین، صمغ دانه به و قند اینورت آنزیمی
ص. 171-157
10.52547/fsct.17.106.157
فریبا واثقی
،
محمد جوکی
،
محمد ربانی
چکیده
(1012 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(414 دریافت)
شناسایی ترکیبات شیمیایی و ارزیابی فعالیت ضدقارچی عصاره هیدرواتانولی میوه عناب بر کپک آسپرژیلوس فلاووس در دانه های ذرت آنزیم بری شده
ص. 183-173
10.52547/fsct.17.106.173
محمد ابراهیم ملکیان
،
انوشه شریفان
،
افشین آخوندزاده بستی
چکیده
(846 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(453 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 172