ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 17، شماره 105 - ( 1399 )
بررسی اثر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط اکستروژن آرد کامپوزیت گندم سن زده- کینوا در فرمولاسیون میان وعده غذایی
ص. 14-1
10.52547/fsct.17.105.1
آسیه قیافه شیرزادی
،
محمد جواد وریدی
،
الناز میلانی
چکیده
(1448 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(457 دریافت)
مقایسه و بررسی ترکیب شیمیایی و اثرات ضدمیکروبی اسانس زوفا (Hyssopus officinalis) و اسانس کندر (Boswellia carteri) علیه تعدادی از میکروارگانیسمهای شاخص عفونت و مسمومیت غذایی در شرایط آزمایشگاهی
ص. 30-15
10.52547/fsct.17.105.15
مطهره پیرنیا
،
فریده طباطبایی یزدی
،
سیدعلی مرتضوی
،
محبت محبی
چکیده
(1358 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(728 دریافت)
بررسی اثر استفاده از آرد کدو تنبل در تهیه بیسکویت رژیمی و خواص حسی و فیزیکوشیمیایی آن
ص. 46-31
10.52547/fsct.17.105.31
پریسا دلالت
،
لیدا شاهسونی مجرد
،
شادی مهدیخانی
چکیده
(1748 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(531 دریافت)
بهبود تولید گابا و زنده مانی لاکتوباسیلوس برویس G42 در شرایط شبیه سازی شده دستگاه گوارش با استفاده از ریزپوشانی با ایزوله پروتئین سویا و آلژینات سدیم
ص. 62-47
10.52547/fsct.17.105.47
مژده کریمی
،
فریده طباطبایی یزدی
،
سید علی مرتضوی
،
ایمان شهابی قهفرخی
،
جمشید خان چمنی
چکیده
(1207 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(742 دریافت)
مطالعه تقلبات شیر خام تحویل شده به کارخانه های لبنی استان مازندران
ص. 70-63
10.52547/fsct.17.105.63
آرش عبادی
،
مجتبی بنیادیان
،
مریم عباس والی
،
فهیمه توریان
،
زهرا هاشمی
چکیده
(1334 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1781 دریافت)
بررسی اثر دماهای خشک کردن و غلظت گلیسرول بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم ترکیبی صمغ دانه قدومه شهری-ایزوله پروتئین خلر
ص. 80-71
10.52547/fsct.17.105.71
سیده الهام ابراهیمی
،
آرش کوچکی
،
محبت محبی
،
الناز میلانی
چکیده
(1088 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(404 دریافت)
اثر ضد باکتریایی عصاره متانولی مرزه کوهی بر رشد استافیلوکوکوس اورئوس طی نگهداری گوشت چرخ کرده
ص. 88-81
10.52547/fsct.17.105.81
نجمه واحد دهکردی
،
ابراهیم رحیمی
چکیده
(1055 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(408 دریافت)
بررسی امکان تولید کیک صبحانه کم کالری با استفاده از فیبر سیب و صمغ گوار
ص. 99-89
10.52547/fsct.17.105.89
اکرم شریفی
،
سونیا رجبی
چکیده
(1081 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(453 دریافت)
پایداری ویتامین D3 و عنصر روی در برنج غنیشده به روش پخت اکستروژن طی مراحل فرآوری، نگهداری و پخت
ص. 111-101
10.52547/fsct.17.105.101
سارا رنجبر
،
علیرضا بصیری
،
امیرحسین الهامی راد
،
اکرم شریفی
،
حسین احمدی چناربن
چکیده
(1379 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(449 دریافت)
بررسی تأثیر پیش تیمارهای مختلف بر قدرت آنتیاکسیدانی و برخی از ترکیبات شیمیایی عصاره حاصل از میوههای ولیک
ص. 122-113
10.52547/fsct.17.105.113
آی تکین نجاتی راد
،
معصومه مقیمی
،
راحیل رضایی
،
حمید بخش آبادی
چکیده
(1209 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(522 دریافت)
بررسی اثر نانوذرات تیتانیومدیاکسید (TiO2) بر رنگیزه های فتوسنتزی و برخی از خصوصیات بیوشیمیایی و آنتی اکسیدانی گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis L.)
ص. 134-123
10.52547/fsct.17.105.123
اتنا غلامی
،
حسین عباسپور
،
مهیار گرامی
،
حمید هاشمی مقدم
چکیده
(1250 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(697 دریافت)
کنترل مراحل رسیدگی گوجهفرنگی گیلاسی پوششدهی شده با ژل آلوئهورا با استفاده از سامانه بینایی مصنوعی
ص. 149-135
10.52547/fsct.17.105.135
علی گنجلو
،
محسن زندی
،
ماندانا بی مکر
،
سمانه منجم
چکیده
(1764 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(468 دریافت)
بررسی امکان استفاده از پلاریزاسیون جریان الکتریکی مستقیم در کیفیتسنجی شیر
ص. 159-151
10.52547/fsct.17.105.151
راهب فروتن بیگباغلو
،
فاروق شریفیان
،
علی حسن پور
چکیده
(1251 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(375 دریافت)
جایگزین کردن شیره انگور به جای شکر در تولید کیک اسفنجی و تاثیر آن بر سفتی بافت، حجم، دانسیته و تخلخل
ص. 168-161
10.52547/fsct.17.105.161
محمدرضا کوشکی
،
محمد حسین عزیزی تیریز زاد
،
شیما محرابی
چکیده
(1514 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(432 دریافت)
بررسی اثرات متقابل آروما/بافت بر درک شیرینی شیر کاکائو و کاربرد آن در کاهش مصرف شکر
ص. 179-169
10.52547/fsct.17.105.169
امیرحسین علی پور
،
محمد دانشی
،
ابوالفضل صادقیان
چکیده
(972 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(407 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 175