ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 17، شماره 103 - ( 1399 )
اثر ضد باکتریایی اسانس نارنج و بستهبندی اتمسفر تغییر یافته در کنترل استافیلوکوکوس اورئوس در توفوی ماهی تحت تاثیر دما، نمک و pH
ص. 13-1
10.52547/fsct.17.103.1
لاله رومیانی
،
مهرنوش تدینی
چکیده
(1002 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(403 دریافت)
تاثیر غلظت های مختلف اینولین و آب پنیر بر ویژگی های کیفی و رئولوژیکی دوغ آلوئه ورای حاوی باکتریهای پروبیوتیک ریزپوشانی شده
ص. 31-15
10.52547/fsct.17.103.15
مسعود دزیانی
،
فاطمه شهدادی
،
رقیه عزتی
چکیده
(1406 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(588 دریافت)
ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک حاوی عناب
ص. 46-33
10.52547/fsct.17.103.33
آریو امامی فر
،
زهرا زنگنه
،
منصوره لطیفیان
،
زینب ارباب
چکیده
(1181 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(824 دریافت)
بررسی وجود لوکومالاشیت گرین در گوشت ماهیان پرورشی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در استان مازندران
ص. 54-47
10.52547/fsct.17.103.47
پولین شهره
،
مریم عزیزخانی
،
سارا مهدی زاده مود
چکیده
(1336 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1040 دریافت)
بهینهسازی فرایند شفاف سازی آب گوجهفرنگی به وسیله پکتیناز تجاری تثبیت شده با روش سطح پاسخ
ص. 66-55
10.52547/fsct.17.103.55
عاطفه عبداله زاده
،
زهرا بیگ محمدی
،
مهدیه قمری
چکیده
(1297 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(803 دریافت)
امکان سنجی تولید کف جامد فیبری بر پایه فراوردههای جنبی صنعت غذا (تفاله قهوه-سبوس گندم)
ص. 81-67
10.52547/fsct.17.103.67
الناز میلانی
،
ندا هاشمی
،
غلامعلی گلی موحد
،
مجید هاشمی
چکیده
(1028 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(561 دریافت)
بررسی امکان سنجی کاربرد اولئوژل موم کارنوبا-اسید آدیپیک به عنوان جایگزین شورتنینگ در کیک
ص. 93-83
10.52547/fsct.17.103.83
آرزو علی اصل خیابانی
،
مهناز طبیبی آذر
،
لیلا روفه گری نژاد
،
حامد همیشه کار
،
آیناز علیزاده
چکیده
(1391 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(485 دریافت)
اثر دمای طولانی مدت بر روی فعالیت ضداکسایشی، ترکیبات فنولی و رنگ عسل گونه یونجه ایرانی: تجزیه و تحلیل سینتیکی
ص. 107-95
10.52547/fsct.17.103.95
محمد ملاویسی
،
عادل بیک بابایی
،
احسان اکبری
،
مصطفی شهیدی
چکیده
(889 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(518 دریافت)
توسعه یک زیست حسگر ایمپدیمتریک مبتنی بر نانو مواد برای شناسایی تتراسایکلین در عسل
ص. 118-109
10.52547/fsct.17.103.109
آیت محمدرزداری
،
مهدی قاسمی ورنامخواستی
،
سجاد رستمی
،
زهرا ایزدی
،
علی اصغر انصافی
چکیده
(1203 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(692 دریافت)
بررسی تاثیر مقدار بنتونیت و pH عصاره بر میزان رنگ و شفافیت عصاره گیاه استویا ربودیانا (Stevia rebaudiana Bertoni)
ص. 128-119
10.52547/fsct.17.103.119
روح الله احمدی
،
یوسف حمیداوغلی
،
بهمن شریفزاده
چکیده
(1129 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(576 دریافت)
مروری بر رویکردهای نوین در غنی سازی پاستا با استفاده از میوه ها وسبزی ها
ص. 149-129
10.52547/fsct.17.103.129
امیرپویا قندهاری یزدی
،
لیلا کمالی روستا
،
محمد حسین عزیزی تیریز زاد
،
مهدی امینی
،
محمد توکلی
،
متین یحیوی
چکیده
(1333 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(550 دریافت)
بررسی ترکیبات فیتوشیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی 11 رقم و ژنوتیپ میوه فندق در منطقه اشکورات رودسر
ص. 165-151
10.52547/fsct.17.103.151
شبنم یعقوبی فر
،
ولی ربیعی
،
فرهنگ رضوی
،
داود جوادی
،
اکبر حسنی
چکیده
(1424 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(491 دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی، تغذیهای و حسی کیک اسفنجی غنی شده با پودر کدو تنبل طی دوره انبارمانی
ص. 180-167
10.52547/fsct.17.103.167
فریبا خادمی
،
زینب مهدی پور بیرگانی
،
جواد کرامت
چکیده
(1021 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(443 دریافت)
بررسی مورفولوژی و ویژگی های ضدمیکروبی میکروفیبرهای الکتروریسی شدهی سلولز استات حاوی اسانس لعل کوهستان
ص. 190-181
10.52547/fsct.17.103.181
حبیب اله عباسی
،
هدا فهیم
،
محدثه محبوبی
چکیده
(980 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(523 دریافت)
بررسی مقایسهای آلودگی به کلیفرم و اشرشیاکلی در مواد غذایی با استفاده از محیطهای کروموژن مختلف و ارزیابی آنها با روش مرجع
ص. 200-191
10.52547/fsct.17.103.191
لیلا سهرابی
،
علی فضل آرا
،
مهدی پورمهدی بروجنی
چکیده
(977 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(654 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 193