ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 17، شماره 102 - ( 1399 )
بررسی اثر اتخاذ استانداردهای آفلاتوکسین شرکای تجاری بر میزان صادرات پسته ایران
ص. 10-1
10.52547/fsct.17.102.1
عباس میرزایی
،
مصطفی رحمتی جنیدآباد
،
محمد نوشاد
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(1423 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(454 دریافت)
تأثیر نکتار میوه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست شیر بز
ص. 21-11
10.52547/fsct.17.102.11
راحله نژاد رزمجوی اخگر
،
شهین زمردی
،
امیررضا شویک لو
چکیده
(1298 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(345 دریافت)
تولید ژله کم کالری عناب با استفاده از سوکرالوز و مالتیتول
ص. 30-23
10.52547/fsct.17.102.23
بهاره باباقصابها
،
فرزانه عبدالملکی
چکیده
(1482 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(494 دریافت)
بررسی اثر پودر پوست انار بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی
ص. 42-31
10.52547/fsct.17.102.31
زهرا ملک پور
،
سارا انصاری
چکیده
(1882 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(394 دریافت)
اثر پیش تیمار مایکرویو و برشته کردن مغز پسته بر راندمان استخراج و ویژگیهای کیفی روغن استخراجی
ص. 51-43
10.52547/fsct.17.102.43
فرناز یحیوی
،
محمد علیزاده خالدآباد
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده
(1280 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(329 دریافت)
بررسی تأثیر پوشش خـوراکی حاوی اسـپیرولینا پلاتنسیس، کیتـوزان و ژلاتیـن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و تغذیهای کیوی خشک شده
ص. 67-53
10.52547/fsct.17.102.53
سیده زینب اسدی
،
زهرا بیگ محمدی
،
عادل میرمجیدی هشتجین
چکیده
(1353 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(472 دریافت)
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی عسلهای تولیدی در استان کردستان
ص. 81-69
10.52547/fsct.17.102.69
آریو امامی فر
،
سحر حسین پناهی
چکیده
(1335 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(398 دریافت)
مطالعه تأثیر پرتو مادونقرمز بر ویژگیهای کیفی ناگت مرغ پوششدهی شده با خمیرابه حاوی صمغ بالنگو
ص. 92-83
10.52547/fsct.17.102.83
دل آسا رحیمی
،
مهدی کاشانی نژاد
،
مهدیه حسنی
،
علیرضا اسدی امیرآبادی
چکیده
(1156 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(532 دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و کیفی عسل های عرضه شده در منطقه آذربایجان شرقی
ص. 102-93
10.52547/fsct.17.102.93
مقصود بشارتی
،
کاظم علیرضالو
،
ذبیح اله نعمتی
،
میلاد یعقوبی
چکیده
(1262 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(489 دریافت)
بررسی و مقایسه تأثیر نوع قالب، نوع آرد و دمای خشک کردن بر روی خصوصیات تکنولوژیکی و کیفی پاستا
ص. 115-103
10.52547/fsct.17.102.103
متین یحیوی
،
لیلا کمالی روستا
،
محمد حسین عزیزی
،
مهدی امینی
چکیده
(1240 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(385 دریافت)
تاثیر زمان خواب گندم بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی خمیر
ص. 126-117
10.52547/fsct.17.102.117
ارزو حامدیان
،
فریده طباطبایی یزدی
،
سید علی مرتضوی
،
آرش کوچکی
چکیده
(1437 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(710 دریافت)
بررسی تاثیرجایگزینی هل با دارچین، جایگزینی کره گیاهی با کره حیوانی و دمای پخت بر خواص فیزیکوشیمیایی سوهان پولکی
ص. 143-127
10.52547/fsct.17.102.127
آتوسا آخوندی
،
محمد گلی
چکیده
(1251 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(492 دریافت)
تهیه و بررسی اثر عصاره پنیرباد بر خواص فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی نشاسته ساگو
ص. 160-145
10.52547/fsct.17.102.145
شراره لشکریزاده بمی
،
حمید سرحدی
،
عبدالواحد صفرزایی
چکیده
(1566 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(589 دریافت)
بررسی سینتیک خشکشدن، انرژی مصرفی و خصوصیات کیفی محصول گلگاوزبان (Echium amoenum) در یک خشککن خورشیدی مجهز شده با لامپ مادون قرمز
ص. 174-161
10.52547/fsct.17.102.161
نجمه طهرانی زاده کرمانی
،
محمدمهدی مهارلویی
،
حمید مرتضی پور
چکیده
(1238 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(469 دریافت)
مروری بر جنبه های مختلف شست وشو در صنعت شیر
ص. 193-175
10.52547/fsct.17.102.175
فرنوش لواف پور
،
فرزانه شجاعی آزاد
،
هنگامه صادقی
،
سمیه سیاهوشی
،
حمید عزت پناه
چکیده
(1227 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(562 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 186