ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 17، شماره 101 - ( 1399 )
افزایش پایداری اکسایشی و میکروبی گوشت گاو با استفاده از پوشش خوراکی زیستفعال حاصل از موسیلاژ بارهنگ صغیر بارگذاری شده با اسانس آویشن باغی
ص. 13-1
10.52547/fsct.17.101.1
محمد نوشاد
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
سمیرا دهقانی
چکیده
(3004 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(534 دریافت)
اثر استفاده از مقادیر مختلف ایزوله پروتئین آب پنیر و صمغ خرنوب بر ویژگی های کیفی ماست قالبی بدون چربی
ص. 29-15
10.52547/fsct.17.101.15
مصطفی سلطانی
،
مهسا هادی
،
سوده محمدی
چکیده
(3291 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(624 دریافت)
ارزیابی کارآیی روش فرآوری با اشعه فرابنفش در کاهش بار میکروبی برخی از دانه های آجیلی پرمصرف
ص. 43-31
10.52547/fsct.17.101.31
بهروز اکبری
،
صبا صادقی
،
مسعود هماپور
،
فائزه شیرخان
چکیده
(2968 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(470 دریافت)
تاثیر افزودن آرد اکسترود شده، صمغهای هیدروکسیپروپیلمتیلسلولز و زانتان بر خصوصیات کیفی نان فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج و ذرت
ص. 57-45
10.52547/fsct.17.101.45
مسعود یقبانی
،
آرش کوچکی
،
مهدی کریمی
،
سید علی مرتضوی
،
الناز میلانی
چکیده
(2556 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(504 دریافت)
اثر فراصوت و بسته بندی های ضد میکروبی حاوی نانو اکسید روی بر غیر فعال سازی ساکارومایسز سرویزیه و اشرشیاکلی در آب توت فرنگی طی انبار داری
ص. 70-59
10.52547/fsct.17.101.59
آریو امامی فر
،
مهری محمدی زاده
چکیده
(3082 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(518 دریافت)
فعالیت ضدمیکروبی موسیلاژ میوه سپستان بر باکتریهای بیماریزا: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی “in vitro”
ص. 80-71
10.52547/fsct.17.101.71
Mohsen محسن
،
حسین جوینده
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمد نوشاد
چکیده
(2876 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(561 دریافت)
ایجاد سامانههای ژلی الاستیک پنیر ریکوتا حاوی هیدروکلوئیدها در مغزی زیتون
ص. 91-81
10.52547/fsct.17.101.81
محمدعلی حصاری نژاد
،
علی رافع
،
علیرضا صادقیان
،
محبوبه سرابی جماب
چکیده
(2486 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(511 دریافت)
بررسی تأثیر استویا و صمغ گوار بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست منجمد حاوی کنسانتره پرتقال
ص. 101-93
10.52547/fsct.17.101.93
وهاب محمدزاده
،
ادریس آرژه
،
داریوش معصومی
،
اصغر خسروشاهی
چکیده
(2718 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(574 دریافت)
مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی بادام هندی خام و تفت داده
ص. 115-103
10.52547/fsct.17.101.103
محمد یقطینی
،
جواد فیضی
،
سید عزیزالله حسینی طاهری
،
سید عماد حسینی طاهری
چکیده
(2613 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(622 دریافت)
تأثیر جایگزینی شکر با شربت افرا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، میکروبی و حسی بستنی
ص. 130-117
10.52547/fsct.17.101.117
Sedigheh Yazdanpanah
،
مهناز پیری
چکیده
(2538 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(566 دریافت)
بررسی میزان برخی فلزات سنگین ( کادمیوم ، سرب ، آرسنیک) و ارزیابی ریسک در نمونههای گندم و آرد گندم استانهای گلستان و مازندران
ص. 143-131
10.52547/fsct.17.101.131
اله یار عرب امیر آبادی
،
رکسانا موگوئی
،
نوشین سجادی
چکیده
(2655 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(919 دریافت)
بررسی اثر ضد میکروبی اسانس اسطوخودوس (Lavandula Angustifolia) و نمک (NaCl) بر کنترل رشد اشریشیاکلی O157:H7 تلقیح شده به گوشت چرخ شده گوساله طی زمان نگهداری
ص. 153-145
10.52547/fsct.17.101.145
محمد لشگری چرمی
،
محمد محسن زاده
،
محمد عزیززاده
،
محمد مالکی
چکیده
(2471 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(420 دریافت)
آنالیز شیمیایی و شناسایی ترکیبات غالب اسانس از گیاه دارویی مریمگلیSalvia officinalis L.
ص. 165-155
10.52547/fsct.17.101.155
علی بابایی قاقلستانی
،
محمدتقی آل ابراهیم
،
محمد اسدی
چکیده
(2645 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(882 دریافت)
تاثیر فرآیند جوانهزدن بر برخی از ویژگیهای فراسودمند ارقام عدس ایرانی
ص. 176-167
10.52547/fsct.17.101.167
امیرسهیل کریمی
،
سولماز صارم نژاد
چکیده
(2351 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(439 دریافت)
تاثیر پیش تیمارهای مختلف پیش از خشک کردن سیر بر کیفیت پودر سیر تولیدی
ص. 184-177
10.52547/fsct.17.101.177
پریا پیشوافرد
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده
(2521 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(422 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 174