ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 17، شماره 101 - ( 1399 )
افزایش پایداری اکسایشی و میکروبی گوشت گاو با استفاده از پوشش خوراکی زیستفعال حاصل از موسیلاژ بارهنگ صغیر بارگذاری شده با اسانس آویشن باغی
ص. 13-1
10.52547/fsct.17.101.1
محمد نوشاد
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
سمیرا دهقانی
چکیده
(4259 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1238 دریافت)
اثر استفاده از مقادیر مختلف ایزوله پروتئین آب پنیر و صمغ خرنوب بر ویژگی های کیفی ماست قالبی بدون چربی
ص. 29-15
10.52547/fsct.17.101.15
مصطفی سلطانی
،
مهسا هادی
،
سوده محمدی
چکیده
(4690 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1336 دریافت)
ارزیابی کارآیی روش فرآوری با اشعه فرابنفش در کاهش بار میکروبی برخی از دانه های آجیلی پرمصرف
ص. 43-31
10.52547/fsct.17.101.31
بهروز اکبری
،
صبا صادقی
،
مسعود هماپور
،
فائزه شیرخان
چکیده
(4483 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1141 دریافت)
تاثیر افزودن آرد اکسترود شده، صمغهای هیدروکسیپروپیلمتیلسلولز و زانتان بر خصوصیات کیفی نان فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج و ذرت
ص. 57-45
10.52547/fsct.17.101.45
مسعود یقبانی
،
آرش کوچکی
،
مهدی کریمی
،
سید علی مرتضوی
،
الناز میلانی
چکیده
(3760 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1191 دریافت)
اثر فراصوت و بسته بندی های ضد میکروبی حاوی نانو اکسید روی بر غیر فعال سازی ساکارومایسز سرویزیه و اشرشیاکلی در آب توت فرنگی طی انبار داری
ص. 70-59
10.52547/fsct.17.101.59
آریو امامی فر
،
مهری محمدی زاده
چکیده
(4316 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1208 دریافت)
فعالیت ضدمیکروبی موسیلاژ میوه سپستان بر باکتریهای بیماریزا: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی “in vitro”
ص. 80-71
10.52547/fsct.17.101.71
Mohsen محسن
،
حسین جوینده
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمد نوشاد
چکیده
(4328 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1294 دریافت)
ایجاد سامانههای ژلی الاستیک پنیر ریکوتا حاوی هیدروکلوئیدها در مغزی زیتون
ص. 91-81
10.52547/fsct.17.101.81
محمدعلی حصاری نژاد
،
علی رافع
،
علیرضا صادقیان
،
محبوبه سرابی جماب
چکیده
(3698 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1188 دریافت)
بررسی تأثیر استویا و صمغ گوار بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست منجمد حاوی کنسانتره پرتقال
ص. 101-93
10.52547/fsct.17.101.93
وهاب محمدزاده
،
ادریس آرژه
،
داریوش معصومی
،
اصغر خسروشاهی
چکیده
(4043 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1329 دریافت)
مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی بادام هندی خام و تفت داده
ص. 115-103
10.52547/fsct.17.101.103
محمد یقطینی
،
جواد فیضی
،
سید عزیزالله حسینی طاهری
،
سید عماد حسینی طاهری
چکیده
(3919 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1392 دریافت)
تأثیر جایگزینی شکر با شربت افرا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، میکروبی و حسی بستنی
ص. 130-117
10.52547/fsct.17.101.117
Sedigheh Yazdanpanah
،
مهناز پیری
چکیده
(3838 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1397 دریافت)
بررسی میزان برخی فلزات سنگین ( کادمیوم ، سرب ، آرسنیک) و ارزیابی ریسک در نمونههای گندم و آرد گندم استانهای گلستان و مازندران
ص. 143-131
10.52547/fsct.17.101.131
اله یار عرب امیر آبادی
،
رکسانا موگوئی
،
نوشین سجادی
چکیده
(4137 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2055 دریافت)
بررسی اثر ضد میکروبی اسانس اسطوخودوس (Lavandula Angustifolia) و نمک (NaCl) بر کنترل رشد اشریشیاکلی O157:H7 تلقیح شده به گوشت چرخ شده گوساله طی زمان نگهداری
ص. 153-145
10.52547/fsct.17.101.145
محمد لشگری چرمی
،
محمد محسن زاده
،
محمد عزیززاده
،
محمد مالکی
چکیده
(3680 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1127 دریافت)
آنالیز شیمیایی و شناسایی ترکیبات غالب اسانس از گیاه دارویی مریمگلیSalvia officinalis L.
ص. 165-155
10.52547/fsct.17.101.155
علی بابایی قاقلستانی
،
محمدتقی آل ابراهیم
،
محمد اسدی
چکیده
(4146 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1901 دریافت)
تاثیر فرآیند جوانهزدن بر برخی از ویژگیهای فراسودمند ارقام عدس ایرانی
ص. 176-167
10.52547/fsct.17.101.167
امیرسهیل کریمی
،
سولماز صارم نژاد
چکیده
(3406 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1154 دریافت)
تاثیر پیش تیمارهای مختلف پیش از خشک کردن سیر بر کیفیت پودر سیر تولیدی
ص. 184-177
10.52547/fsct.17.101.177
پریا پیشوافرد
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده
(3882 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1154 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS