ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 17، شماره 99 - ( 1399 )
استفاده از عصاره پنیرباد بهعنوان جایگزین رنت و تأثیر آن بر ویژگیهای رنگ و خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید فراپالوده طی دوره نگهداری
ص. 13-1
10.52547/fsct.17.99.1
حسین جوینده
،
احمد قاسمی
،
محمد حجتی
،
بهزاد ناصحی
چکیده
(2992 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(669 دریافت)
بررسی رفتار مکانیکی میوه آلوچه و ارائه مدل برای خواص فیزیکی آن با استفاده از روشهای هوشمند و رگرسیونی
ص. 29-15
10.52547/fsct.17.99.15
عمار صالحی
،
پدرام قیاسی
،
علیرضا ترابی مزرعه ملکی
،
عباس همت
چکیده
(3423 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(499 دریافت)
بررسی اثرات استفاده از شیرینکننده استویا و ایزومالت جهت تولید شکلات شیری کم کالری
ص. 44-31
10.52547/fsct.17.99.31
محمدرضا صبوحی
،
شیلا برنجی
،
لیلا ناطقی
چکیده
(3048 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(543 دریافت)
امکانسنجی کاربرد روش غیرمخرب طیفسنجی فروسرخ نزدیک و مدلسازی PLSR در تخمین پروتئین و رطوبت دانههای گندم و پهنهبندی نقشه کیفی مزارع
ص. 54-45
10.52547/fsct.17.99.45
بهنام فروزانی
،
حسین باقرپور
،
خلیل زابلی
چکیده
(3012 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(567 دریافت)
بررسی تاثیر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی پودر میوه بلوط بر روی گوشت مرغ نگهداری شده در یخچال
ص. 69-55
10.52547/fsct.17.99.55
شاهرخ شعبانی
،
شیوا علیمرادی
چکیده
(2964 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(549 دریافت)
اثر روغن های آفتابگردان و سویا بر پروفایل اسید چرب و فیتوسترول های روغن زیتون (Olea europaea)
ص. 78-71
10.52547/fsct.17.99.71
رضا فرهمندفر
،
مجتبی رحمتیان
،
سمیه سلیمانی
چکیده
(2987 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1163 دریافت)
ارزیابی تأثیر عصاره برگ گیاه ریحان (Ocimum basilicum) و گزنه (Urtica dioica) بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و حسی سوسیس غیرتخمیری طی زمان نگهداری در یخچال
ص. 90-79
10.52547/fsct.17.99.79
محمد حسین خانلو
،
نسرین چوبکار
،
عبدالرضا آقاجانی
چکیده
(2709 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(761 دریافت)
مقایسه اثر اینولین استخراج شده از ریشه کاسنی بومی با اینولین تجاری روی زندهمانی پروبیوتیکها و خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماست سینبیوتیک
ص. 109-91
10.52547/fsct.17.99.91
سمانه طیبی مقدم
،
محمدرضا احسانی
چکیده
(2663 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(832 دریافت)
مدلسازی ویژگیهای فیزیکی شورتنینگهای اینتراستریفیه شده به روش شیمیایی از روغن ارده کنجد و پالم استئارین
ص. 123-111
10.52547/fsct.17.99.111
مهدیس طورچی رودسری
،
لیلا نجفیان
،
سید احمد شهیدی
چکیده
(2699 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(930 دریافت)
تأثیر دمای خشک کردن بر مصرف انرژی فرآیند و شاخصهای کیفی پیاز
ص. 135-125
10.52547/fsct.17.99.125
هادی عظیمی نژادیان
،
فرهاد خوشنام
،
حسین بلانیان
چکیده
(2655 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(882 دریافت)
نقش سفیده تخم مرغ و افزایش pH در مدت زمان ماندگاری و ویسکوزیته نوشیدنی شیر شکلاتی
ص. 146-137
10.52547/fsct.17.99.137
فهیمه لطفیان
،
زهرا امام جمعه
،
مصطفی کرمی
،
سهراب معینی
چکیده
(3899 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(701 دریافت)
سنجش فعالیت آنتیاکسیدانی پودر سماق (Rhus coriaria L. ) با استفاده از روش DPPH
ص. 152-147
10.52547/fsct.17.99.147
عزیز همایونی راد
،
مهسا خالقی
،
حسین ثروت
،
زینب ایرجی
چکیده
(2817 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(721 دریافت)
بررسی اثر تیمار پلاسمای سرد بر کاهش بار میکروبی وخصوصیات فیزیکوشیمیایی زردچوبه
ص. 161-153
10.52547/fsct.17.99.153
فریده سنایی
،
سیدعلی مرتضوی
،
فریده طباطبایی
،
فخری شهیدی
چکیده
(3433 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(631 دریافت)
اصول و مبانی الکتروپاشش و کاربرد آن در نانوریزپوشانی ترکیبات غذایی
ص. 176-163
10.52547/fsct.17.99.163
متین سلیمانی فر
،
سید مهدی جعفری
،
الهام اسدپور
چکیده
(2671 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(641 دریافت)
بهینه یابی فرایند استخراج عصاره گل بابونه آلمانی با دی اکسید کربن فوق بحرانی با روش سطح پاسخ
ص. 187-177
10.52547/fsct.17.99.177
محمدرضا عبدالهی مقدم
،
قدیر رجب زاده
چکیده
(2330 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(607 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 182