ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 17، شماره 99 - ( 1399 )
استفاده از عصاره پنیرباد بهعنوان جایگزین رنت و تأثیر آن بر ویژگیهای رنگ و خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید فراپالوده طی دوره نگهداری
ص. 13-1
10.52547/fsct.17.99.1
حسین جوینده
،
احمد قاسمی
،
محمد حجتی
،
بهزاد ناصحی
چکیده
(4581 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1749 دریافت)
بررسی رفتار مکانیکی میوه آلوچه و ارائه مدل برای خواص فیزیکی آن با استفاده از روشهای هوشمند و رگرسیونی
ص. 29-15
10.52547/fsct.17.99.15
عمار صالحی
،
پدرام قیاسی
،
علیرضا ترابی مزرعه ملکی
،
عباس همت
چکیده
(4979 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1753 دریافت)
بررسی اثرات استفاده از شیرینکننده استویا و ایزومالت جهت تولید شکلات شیری کم کالری
ص. 44-31
10.52547/fsct.17.99.31
محمدرضا صبوحی
،
شیلا برنجی
،
لیلا ناطقی
چکیده
(4713 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1649 دریافت)
امکانسنجی کاربرد روش غیرمخرب طیفسنجی فروسرخ نزدیک و مدلسازی PLSR در تخمین پروتئین و رطوبت دانههای گندم و پهنهبندی نقشه کیفی مزارع
ص. 54-45
10.52547/fsct.17.99.45
بهنام فروزانی
،
حسین باقرپور
،
خلیل زابلی
چکیده
(4707 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1669 دریافت)
بررسی تاثیر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی پودر میوه بلوط بر روی گوشت مرغ نگهداری شده در یخچال
ص. 69-55
10.52547/fsct.17.99.55
شاهرخ شعبانی
،
شیوا علیمرادی
چکیده
(4705 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1665 دریافت)
اثر روغن های آفتابگردان و سویا بر پروفایل اسید چرب و فیتوسترول های روغن زیتون (Olea europaea)
ص. 78-71
10.52547/fsct.17.99.71
رضا فرهمندفر
،
مجتبی رحمتیان
،
سمیه سلیمانی
چکیده
(4780 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4702 دریافت)
ارزیابی تأثیر عصاره برگ گیاه ریحان (Ocimum basilicum) و گزنه (Urtica dioica) بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و حسی سوسیس غیرتخمیری طی زمان نگهداری در یخچال
ص. 90-79
10.52547/fsct.17.99.79
محمد حسین خانلو
،
نسرین چوبکار
،
عبدالرضا آقاجانی
چکیده
(4230 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1875 دریافت)
مقایسه اثر اینولین استخراج شده از ریشه کاسنی بومی با اینولین تجاری روی زندهمانی پروبیوتیکها و خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماست سینبیوتیک
ص. 109-91
10.52547/fsct.17.99.91
سمانه طیبی مقدم
،
محمدرضا احسانی
چکیده
(4450 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2108 دریافت)
مدلسازی ویژگیهای فیزیکی شورتنینگهای اینتراستریفیه شده به روش شیمیایی از روغن ارده کنجد و پالم استئارین
ص. 123-111
10.52547/fsct.17.99.111
مهدیس طورچی رودسری
،
لیلا نجفیان
،
سید احمد شهیدی
چکیده
(4096 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3729 دریافت)
تأثیر دمای خشک کردن بر مصرف انرژی فرآیند و شاخصهای کیفی پیاز
ص. 135-125
10.52547/fsct.17.99.125
هادی عظیمی نژادیان
،
فرهاد خوشنام
،
حسین بلانیان
چکیده
(4158 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2135 دریافت)
نقش سفیده تخم مرغ و افزایش pH در مدت زمان ماندگاری و ویسکوزیته نوشیدنی شیر شکلاتی
ص. 146-137
10.52547/fsct.17.99.137
فهیمه لطفیان
،
زهرا امام جمعه
،
مصطفی کرمی
،
سهراب معینی
چکیده
(6312 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1964 دریافت)
سنجش فعالیت آنتیاکسیدانی پودر سماق (Rhus coriaria L. ) با استفاده از روش DPPH
ص. 152-147
10.52547/fsct.17.99.147
عزیز همایونی راد
،
مهسا خالقی
،
حسین ثروت
،
زینب ایرجی
چکیده
(4623 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2006 دریافت)
بررسی اثر تیمار پلاسمای سرد بر کاهش بار میکروبی وخصوصیات فیزیکوشیمیایی زردچوبه
ص. 161-153
10.52547/fsct.17.99.153
فریده سنایی
،
سیدعلی مرتضوی
،
فریده طباطبایی
،
فخری شهیدی
چکیده
(5338 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1739 دریافت)
اصول و مبانی الکتروپاشش و کاربرد آن در نانوریزپوشانی ترکیبات غذایی
ص. 176-163
10.52547/fsct.17.99.163
متین سلیمانی فر
،
سید مهدی جعفری
،
الهام اسدپور
چکیده
(4403 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1981 دریافت)
بهینه یابی فرایند استخراج عصاره گل بابونه آلمانی با دی اکسید کربن فوق بحرانی با روش سطح پاسخ
ص. 187-177
10.52547/fsct.17.99.177
محمدرضا عبدالهی مقدم
،
قدیر رجب زاده
چکیده
(3772 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3055 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS