You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
استفاده از عصاره پنیرباد بهعنوان جایگزین رنت و تأثیر آن بر ویژگیهای رنگ و خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید فراپالوده طی دوره نگهداری حسین جوینده، احمد قاسمی، محمد حجتی، بهزاد ناصحی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی رفتار مکانیکی میوه آلوچه و ارائه مدل برای خواص فیزیکی آن با استفاده از روشهای هوشمند و رگرسیونی عمار صالحی، پدرام قیاسی، علیرضا ترابی مزرعه ملکی، عباس همت
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثرات استفاده از شیرینکننده استویا و ایزومالت جهت تولید شکلات شیری کم کالری محمدرضا صبوحی، شیلا برنجی، لیلا ناطقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
امکانسنجی کاربرد روش غیرمخرب طیفسنجی فروسرخ نزدیک و مدلسازی PLSR در تخمین پروتئین و رطوبت دانههای گندم و پهنهبندی نقشه کیفی مزارع بهنام فروزانی، حسین باقرپور، خلیل زابلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی پودر میوه بلوط بر روی گوشت مرغ نگهداری شده در یخچال شاهرخ شعبانی، شیوا علیمرادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر روغن های آفتابگردان و سویا بر پروفایل اسید چرب و فیتوسترول های روغن زیتون (Olea europaea) رضا فرهمندفر، مجتبی رحمتیان، سمیه سلیمانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی تأثیر عصاره برگ گیاه ریحان (Ocimum basilicum) و گزنه (Urtica dioica) بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و حسی سوسیس غیرتخمیری طی زمان نگهداری در یخچال محمد حسین خانلو، نسرین چوبکار، عبدالرضا آقاجانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه اثر اینولین استخراج شده از ریشه کاسنی بومی با اینولین تجاری روی زندهمانی پروبیوتیکها و خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماست سینبیوتیک سمانه طیبی مقدم، محمدرضا احسانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدلسازی ویژگیهای فیزیکی شورتنینگهای اینتراستریفیه شده به روش شیمیایی از روغن ارده کنجد و پالم استئارین مهدیس طورچی رودسری، لیلا نجفیان، سید احمد شهیدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر دمای خشک کردن بر مصرف انرژی فرآیند و شاخصهای کیفی پیاز هادی عظیمی نژادیان، فرهاد خوشنام، حسین بلانیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
نقش سفیده تخم مرغ و افزایش pH در مدت زمان ماندگاری و ویسکوزیته نوشیدنی شیر شکلاتی فهیمه لطفیان، زهرا امام جمعه، مصطفی کرمی، سهراب معینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
سنجش فعالیت آنتیاکسیدانی پودر سماق (Rhus coriaria L. ) با استفاده از روش DPPH عزیز همایونی راد، مهسا خالقی، حسین ثروت، زینب ایرجی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر تیمار پلاسمای سرد بر کاهش بار میکروبی وخصوصیات فیزیکوشیمیایی زردچوبه فریده سنایی، سیدعلی مرتضوی، فریده طباطبایی، فخری شهیدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اصول و مبانی الکتروپاشش و کاربرد آن در نانوریزپوشانی ترکیبات غذایی متین سلیمانی فر، سید مهدی جعفری، الهام اسدپور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه یابی فرایند استخراج عصاره گل بابونه آلمانی با دی اکسید کربن فوق بحرانی با روش سطح پاسخ محمدرضا عبدالهی مقدم، قدیر رجب زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue