You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML استفاده از عصاره پنیرباد به‌عنوان جایگزین رنت و تأثیر آن بر ویژگی‌های رنگ و خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید فراپالوده طی دوره نگه‌داری
حسین جوینده، احمد قاسمی، محمد حجتی، بهزاد ناصحی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی رفتار مکانیکی میوه آلوچه و ارائه مدل برای خواص فیزیکی آن با استفاده از روش‌های هوشمند و رگرسیونی
عمار صالحی، پدرام قیاسی، علیرضا ترابی مزرعه ملکی، عباس همت
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثرات استفاده از شیرین‌کننده استویا و ایزومالت جهت تولید شکلات شیری کم کالری
محمدرضا صبوحی، شیلا برنجی، لیلا ناطقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML امکان‌سنجی کاربرد روش غیرمخرب طیف‌سنجی فروسرخ نزدیک و مدلسازی PLSR در تخمین پروتئین و رطوبت دانه‌های گندم و پهنه‌بندی نقشه کیفی مزارع
بهنام فروزانی، حسین باقرپور، خلیل زابلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی پودر میوه بلوط بر روی گوشت مرغ نگهداری شده در یخچال
شاهرخ شعبانی، شیوا علیمرادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر روغن های آفتابگردان و سویا بر پروفایل اسید چرب و فیتوسترول های روغن زیتون (Olea europaea)
رضا فرهمندفر، مجتبی رحمتیان، سمیه سلیمانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی تأثیر عصاره برگ گیاه ریحان (Ocimum basilicum) و گزنه (Urtica dioica) بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و حسی سوسیس غیرتخمیری طی زمان نگهداری در یخچال
محمد حسین خانلو، نسرین چوبکار، عبدالرضا آقاجانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه اثر اینولین استخراج شده از ریشه کاسنی بومی با اینولین تجاری روی زنده‌مانی پروبیوتیک‌ها و خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماست سینبیوتیک
سمانه طیبی مقدم، محمدرضا احسانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل‌سازی ویژگی‌های فیزیکی شورتنینگ‌های اینتراستریفیه شده به روش شیمیایی از روغن ارده کنجد و پالم استئارین
مهدیس طورچی رودسری، لیلا نجفیان، سید احمد شهیدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر دمای خشک کردن بر مصرف انرژی فرآیند و شاخص‌های کیفی پیاز
هادی عظیمی نژادیان، فرهاد خوشنام، حسین بلانیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML نقش سفیده تخم مرغ و افزایش pH در مدت زمان ماندگاری و ویسکوزیته نوشیدنی شیر شکلاتی
فهیمه لطفیان، زهرا امام جمعه، مصطفی کرمی، سهراب معینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML سنجش فعالیت آنتی‌اکسیدانی پودر سماق (Rhus coriaria L. ) با استفاده از روش DPPH
عزیز همایونی راد، مهسا خالقی، حسین ثروت، زینب ایرجی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر تیمار پلاسمای سرد بر کاهش بار میکروبی وخصوصیات فیزیکوشیمیایی زردچوبه
فریده سنایی، سیدعلی مرتضوی، فریده طباطبایی، فخری شهیدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اصول و مبانی الکتروپاشش و کاربرد آن در نانوریزپوشانی ترکیبات غذایی
متین سلیمانی فر، سید مهدی جعفری، الهام اسدپور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه یابی فرایند استخراج عصاره گل بابونه آلمانی با دی اکسید کربن فوق بحرانی با روش سطح پاسخ
محمدرضا عبدالهی مقدم، قدیر رجب زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue