ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 17، شماره 98 - ( 1399 )
بررسی تأثیر نوع ماده اولیه، دما و نحوه فرآوری مغز تخمهآفتابگردان بر ویژگیهای شیمیایی، حسی و ماندگاری مغز تخمهآفتابگردان بسته بندی شده
ص. 12-1
10.29252/fsct.17.01.01
افشین جعفرپور
،
نفیسه دریائی
،
ثمر منصوری پور
چکیده
(3703 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1154 دریافت)
بوبری روغن دنبه گوسفند با امواج فراصوت و ارزیابی شدت بو با استفاده از بینی الکترونیکی و آزمون حسی
ص. 26-13
10.29252/fsct.17.01.02
آسیه دوستی
،
کاظم جعفری نعیمی
،
محمد بلوردی
،
حمید مرتضی پور
چکیده
(3847 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1257 دریافت)
بررسی روشهای آنالیز باقیمانده ی آفت کش ها، مایکوتوکسین ها، آنتی اکسیدانها و فلزات سنگین در روغن های خوراکی
ص. 40-27
10.29252/fsct.17.01.03
لیلا خوشمرام
،
الهام غفارزاده
چکیده
(3597 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1790 دریافت)
تاثیر پرتودهی فرابنفش بر برخی ویژگیهای کیفی مغز پسته خشک
ص. 49-41
10.29252/fsct.17.01.04
فاطمه بختیاری
،
حسین مقصودی
،
سپیده خراسانی
،
حمیدرضا اخوان
چکیده
(3532 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1378 دریافت)
انتقال جرم قارچ دکمه ای با امواج فراصوت با پیش فرایند آبگیری اسمزی
ص. 61-51
10.29252/fsct.17.01.05
شادی بصیری
،
فرزاد غیبی
چکیده
(3383 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1089 دریافت)
بررسی غنی سازی گوشت سینه و ران مرغ با منابع گیاهی اسیدهای چرب امگا و تأثیر بر پایداری اکسیداتیو طی دوره نگهداری (oc 4 و oc 20-)
ص. 72-63
10.29252/fsct.17.01.06
داریوش خادمی شورمستی
،
فرید شریعتمداری
،
محمد امیر کریمی ترشیزی
چکیده
(3922 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1221 دریافت)
ویژگی های فیزیکی شیمیایی ارقام تجاری میوه گوجه فرنگی کاشته شده در ایران
ص. 84-73
10.29252/fsct.17.01.07
سبا بلقیسی
،
علی معتمدزادگان
،
جعفر میلانی
،
لادن رشیدی
،
علی رافع
چکیده
(3868 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1093 دریافت)
کاربرد اسانس روغنی آرتیمیسیا افسنطین در کنترل رشد باکتری های بیماری زا روی کاهوی تازه
ص. 96-85
10.29252/fsct.17.01.08
نفیسه دعوتی
،
سمیه علی میرزائی
چکیده
(3240 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1220 دریافت)
تولید ماست تقویت شده با گاما آمینوبوتیریک اسید به کمک لاکتوباسیلوس ساکئی و عصاره مالت برنج قهوه ای
ص. 108-97
10.29252/fsct.17.01.09
نفیسه جعفری
،
سولماز صارم نژاد
چکیده
(3677 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1042 دریافت)
مدل سازی و بهینه سازی خشک کردن میوه خرمالو به روش سطح پاسخ
ص. 119-109
10.29252/fsct.17.01.10
آزاده طبایی
،
عیسی حزباوی
،
فیض اله شهبازی
چکیده
(3994 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1113 دریافت)
بررسی اثر ضد میکروبی پوشش پروتئین سویا حاوی اسانس گیاه ترخون (Artemisia dracunculud L.) بر فیله مرغ نگهداری شده در دمای یخچال
ص. 134-121
10.29252/fsct.17.01.11
نیلوفر رحمانی
،
اکرم سادات طباطبایی بفرویی
،
انوشه شریفان
چکیده
(3470 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1192 دریافت)
ویژگی های رنگ، بافت و قابلیت پذیرش پنیرسفید فراپالوده سین بیوتیک تیمار شده با آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی طی نگهداری
ص. 145-135
10.29252/fsct.17.01.12
فرشته ترابی
،
حسین جوینده
،
محمد نوشاد
،
حسن برزگر
چکیده
(3641 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1200 دریافت)
بهینهسازی فرایند استخراج ترکیبات زیست فعال از تفاله انگور سیاه سردشت به روشهای فراصوت و غرقابی با استفاده از متدولوژی سطح پاسخ
ص. 158-147
10.29252/fsct.17.01.13
سارا متینی
،
سید علی مرتضوی
،
علیرضا صادقیان
،
اکرم شریفی
چکیده
(3486 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1230 دریافت)
بررسی اثر استخراجی التراسوند حمام در شرایط مختلف بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره زوفا
ص. 168-159
10.29252/fsct.17.01.14
حدیث عظیمی نژاد
،
رضا اسماعیل زاده کناری
،
زینب رفتنی امیری
چکیده
(3212 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1207 دریافت)
اندازه گیری برخی ترکیبات ضد تغذیه ای و فلزات سنگین در روغن کنجد، دانه کنجد خام و پوست گیری شده دو واریته کشت شده در ایران
ص. 181-169
10.29252/fsct.17.01.15
مونا رحیمی
،
مریم قراچورلو
،
مهرداد قوامی
چکیده
(5083 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2371 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS