ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 17، شماره 98 - ( 1399 )
بررسی تأثیر نوع ماده اولیه، دما و نحوه فرآوری مغز تخمهآفتابگردان بر ویژگیهای شیمیایی، حسی و ماندگاری مغز تخمهآفتابگردان بسته بندی شده
ص. 12-1
10.29252/fsct.17.01.01
افشین جعفرپور
،
نفیسه دریائی
،
ثمر منصوری پور
چکیده
(2696 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(510 دریافت)
بوبری روغن دنبه گوسفند با امواج فراصوت و ارزیابی شدت بو با استفاده از بینی الکترونیکی و آزمون حسی
ص. 26-13
10.29252/fsct.17.01.02
آسیه دوستی
،
کاظم جعفری نعیمی
،
محمد بلوردی
،
حمید مرتضی پور
چکیده
(2717 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(548 دریافت)
بررسی روشهای آنالیز باقیمانده ی آفت کش ها، مایکوتوکسین ها، آنتی اکسیدانها و فلزات سنگین در روغن های خوراکی
ص. 40-27
10.29252/fsct.17.01.03
لیلا خوشمرام
،
الهام غفارزاده
چکیده
(2618 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(915 دریافت)
تاثیر پرتودهی فرابنفش بر برخی ویژگیهای کیفی مغز پسته خشک
ص. 49-41
10.29252/fsct.17.01.04
فاطمه بختیاری
،
حسین مقصودی
،
سپیده خراسانی
،
حمیدرضا اخوان
چکیده
(2553 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(631 دریافت)
انتقال جرم قارچ دکمه ای با امواج فراصوت با پیش فرایند آبگیری اسمزی
ص. 61-51
10.29252/fsct.17.01.05
شادی بصیری
،
فرزاد غیبی
چکیده
(2362 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(445 دریافت)
بررسی غنی سازی گوشت سینه و ران مرغ با منابع گیاهی اسیدهای چرب امگا و تأثیر بر پایداری اکسیداتیو طی دوره نگهداری (oc 4 و oc 20-)
ص. 72-63
10.29252/fsct.17.01.06
داریوش خادمی شورمستی
،
فرید شریعتمداری
،
محمد امیر کریمی ترشیزی
چکیده
(2831 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(523 دریافت)
ویژگی های فیزیکی شیمیایی ارقام تجاری میوه گوجه فرنگی کاشته شده در ایران
ص. 84-73
10.29252/fsct.17.01.07
سبا بلقیسی
،
علی معتمدزادگان
،
جعفر میلانی
،
لادن رشیدی
،
علی رافع
چکیده
(2759 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(408 دریافت)
کاربرد اسانس روغنی آرتیمیسیا افسنطین در کنترل رشد باکتری های بیماری زا روی کاهوی تازه
ص. 96-85
10.29252/fsct.17.01.08
نفیسه دعوتی
،
سمیه علی میرزائی
چکیده
(2282 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(545 دریافت)
تولید ماست تقویت شده با گاما آمینوبوتیریک اسید به کمک لاکتوباسیلوس ساکئی و عصاره مالت برنج قهوه ای
ص. 108-97
10.29252/fsct.17.01.09
نفیسه جعفری
،
سولماز صارم نژاد
چکیده
(2527 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(418 دریافت)
مدل سازی و بهینه سازی خشک کردن میوه خرمالو به روش سطح پاسخ
ص. 119-109
10.29252/fsct.17.01.10
آزاده طبایی
،
عیسی حزباوی
،
فیض اله شهبازی
چکیده
(2947 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(457 دریافت)
بررسی اثر ضد میکروبی پوشش پروتئین سویا حاوی اسانس گیاه ترخون (Artemisia dracunculud L.) بر فیله مرغ نگهداری شده در دمای یخچال
ص. 134-121
10.29252/fsct.17.01.11
نیلوفر رحمانی
،
اکرم سادات طباطبایی بفرویی
،
انوشه شریفان
چکیده
(2522 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(520 دریافت)
ویژگی های رنگ، بافت و قابلیت پذیرش پنیرسفید فراپالوده سین بیوتیک تیمار شده با آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی طی نگهداری
ص. 145-135
10.29252/fsct.17.01.12
فرشته ترابی
،
حسین جوینده
،
محمد نوشاد
،
حسن برزگر
چکیده
(2619 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(542 دریافت)
بهینهسازی فرایند استخراج ترکیبات زیست فعال از تفاله انگور سیاه سردشت به روشهای فراصوت و غرقابی با استفاده از متدولوژی سطح پاسخ
ص. 158-147
10.29252/fsct.17.01.13
سارا متینی
،
سید علی مرتضوی
،
علیرضا صادقیان
،
اکرم شریفی
چکیده
(2447 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(589 دریافت)
بررسی اثر استخراجی التراسوند حمام در شرایط مختلف بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره زوفا
ص. 168-159
10.29252/fsct.17.01.14
حدیث عظیمی نژاد
،
رضا اسماعیل زاده کناری
،
زینب رفتنی امیری
چکیده
(2345 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(504 دریافت)
اندازه گیری برخی ترکیبات ضد تغذیه ای و فلزات سنگین در روغن کنجد، دانه کنجد خام و پوست گیری شده دو واریته کشت شده در ایران
ص. 181-169
10.29252/fsct.17.01.15
مونا رحیمی
،
مریم قراچورلو
،
مهرداد قوامی
چکیده
(3392 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1404 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 176