You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی تأثیر نوع ماده اولیه، دما و نحوه فرآوری مغز تخمهآفتابگردان بر ویژگیهای شیمیایی، حسی و ماندگاری مغز تخمهآفتابگردان بسته بندی شده افشین جعفرپور، نفیسه دریائی، ثمر منصوری پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بوبری روغن دنبه گوسفند با امواج فراصوت و ارزیابی شدت بو با استفاده از بینی الکترونیکی و آزمون حسی آسیه دوستی، کاظم جعفری نعیمی، محمد بلوردی، حمید مرتضی پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی روشهای آنالیز باقیمانده ی آفت کش ها، مایکوتوکسین ها، آنتی اکسیدانها و فلزات سنگین در روغن های خوراکی لیلا خوشمرام، الهام غفارزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر پرتودهی فرابنفش بر برخی ویژگیهای کیفی مغز پسته خشک فاطمه بختیاری، حسین مقصودی، سپیده خراسانی، حمیدرضا اخوان
چکیده -
متن کامل (PDF)
انتقال جرم قارچ دکمه ای با امواج فراصوت با پیش فرایند آبگیری اسمزی شادی بصیری، فرزاد غیبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی غنی سازی گوشت سینه و ران مرغ با منابع گیاهی اسیدهای چرب امگا و تأثیر بر پایداری اکسیداتیو طی دوره نگهداری (oc 4 و oc 20-) داریوش خادمی شورمستی، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ویژگی های فیزیکی شیمیایی ارقام تجاری میوه گوجه فرنگی کاشته شده در ایران سبا بلقیسی، علی معتمدزادگان، جعفر میلانی، لادن رشیدی، علی رافع
چکیده -
متن کامل (PDF)
کاربرد اسانس روغنی آرتیمیسیا افسنطین در کنترل رشد باکتری های بیماری زا روی کاهوی تازه نفیسه دعوتی، سمیه علی میرزائی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید ماست تقویت شده با گاما آمینوبوتیریک اسید به کمک لاکتوباسیلوس ساکئی و عصاره مالت برنج قهوه ای نفیسه جعفری، سولماز صارم نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدل سازی و بهینه سازی خشک کردن میوه خرمالو به روش سطح پاسخ آزاده طبایی، عیسی حزباوی، فیض اله شهبازی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر ضد میکروبی پوشش پروتئین سویا حاوی اسانس گیاه ترخون (Artemisia dracunculud L.) بر فیله مرغ نگهداری شده در دمای یخچال نیلوفر رحمانی، اکرم سادات طباطبایی بفرویی، انوشه شریفان
چکیده -
متن کامل (PDF)
ویژگی های رنگ، بافت و قابلیت پذیرش پنیرسفید فراپالوده سین بیوتیک تیمار شده با آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی طی نگهداری فرشته ترابی، حسین جوینده، محمد نوشاد، حسن برزگر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی فرایند استخراج ترکیبات زیست فعال از تفاله انگور سیاه سردشت به روشهای فراصوت و غرقابی با استفاده از متدولوژی سطح پاسخ سارا متینی، سید علی مرتضوی، علیرضا صادقیان، اکرم شریفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر استخراجی التراسوند حمام در شرایط مختلف بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره زوفا حدیث عظیمی نژاد، رضا اسماعیل زاده کناری، زینب رفتنی امیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
اندازه گیری برخی ترکیبات ضد تغذیه ای و فلزات سنگین در روغن کنجد، دانه کنجد خام و پوست گیری شده دو واریته کشت شده در ایران مونا رحیمی، مریم قراچورلو، مهرداد قوامی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue