ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 11، شماره 44 - ( 1393 )
تعیین خواص فیزیکی، مکانیکی و آیرودینامیکی چهار رقم زیتون تولید شده در ایران فاطمه زارع1، غلامحسن نجفی2 ، تیمور توکلی هشجین3 ، علی ماشاء اله کرمانی4
ص. 10-1
چکیده
(5292 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4679 دریافت)
بررسی تغییرات فعالیت ضد اکسایشی میوه زردآلو (Prunus armeniaca L.) در شرایط نگهداری در سردخانه محمود کوشش صبا 1، کاظم ارزانی2، محسن برزگر3
ص. 21-11
چکیده
(5284 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5814 دریافت)
ارزیابی اثر امواج فراصوت بر غیرفعال سازی ریز زنده های اشریشیاکلی و ساکارومایسس سرویزیه در آب انار حمیدرضا علیقورچی1، محسن برزگر2، محمدعلی سحری3، سلیمان عباسی2
ص. 33-23
چکیده
(4933 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3173 دریافت)
برخی خواص مکانیکی لوبیا چشم بلبلی منصور راسخ
ص. 46-35
چکیده
(4647 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3467 دریافت)
بررسی تاثیر پروتئین بر خواص ویسکوزیته یا گرانروی ارقام مختلف برنج ایرانی فاطمه حبیبی *، مریم فروغی2
ص. 57-47
چکیده
(5427 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4716 دریافت)
بررسی میزان آلودگی میکروبی بستنیهای سنتی تهران در سه سال 1387 تا 1389 سیده بهناز حائری بهبهانی1، الهه شاهبختی2، وحیده مرادی3، حمید حقانی حقیقی4، سید سعید شریعت5، جمشید سلامزاده6
ص. 69-59
چکیده
(5011 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3387 دریافت)
تأثیر پوشش خوراکی کازئینات سدیم بر کیفیت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در دمای یخچال مرجان زرگر1، سکینه یگانه2 ، سید هادی رضوی3، سید مهدی اجاق4
ص. 81-71
چکیده
(4756 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4171 دریافت)
ویژگی های بیو نانو کامپوزیت های بر پایه مونتموریلونیت سدیم–نشاسته: توپوگرافی سطحی، جذب رطوبت، زاویه تماس و خواص رنگی بابک قنبرزاده1 ، نوشین نوشیروانی2
ص. 94-83
چکیده
(5439 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2918 دریافت)
بررسی خصوصیات بافتی ژل های ایزوله پروتئین ماهی و سوریمی تهیه شده از ماهی کپور مرضیه موسوی نسب1،2، محسن آزادیان3، عسگر فرحناکی2، الهه عابدی3
ص. 103-95
چکیده
(5018 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3990 دریافت)
بررسی فاکتور های زنده مانی باکتری در دوره نگهداری چیپس سیب زمینی پروبیوتیک حسنا طالب پور1، سید هادی رضوی2، مهناز هاشمی روان۳، علی افسر۴
ص. 115-105
چکیده
(5564 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3223 دریافت)
بررسی عوامل موثر بر انعقاد الکتریکی در برداشت ریزجلبک از محیط کشت به منظور تولید محصولات خوراکی علی زنوزی1، محمد امین حجازی2، برات قبادیان3
ص. 127-117
چکیده
(4676 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3099 دریافت)
مقایسه تاثیر امواج فراصوت و آرد سویا بر ویژگی های نان قالبی آزاده شاهسون تبریزی 1، زهرا شیخ الاسلامی 2 ، اسماعیل عطای صالحی3
ص. 141-129
چکیده
(5257 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3736 دریافت)
بهینه سازی فرمولاسیون بستنی وانیلی حاوی کنسانتره پروتئین شیر با استفاده از روش سطح پاسخ فاطمه سادات مصطفوی1*، مصطفی مظاهری تهرانی2، محبت محبی3
ص. 154-143
چکیده
(6280 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3127 دریافت)
بهینه سازی تولید فیتاز در تخمیر غوطه وری توسط آسپرژیلوس فیکوم با استفاده از روش سطح پاسخ مهسا بادامچی1، زهره حمیدی اصفهانی2، سلیمان عباسی3
ص. 165-155
چکیده
(5118 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3027 دریافت)
خشک کردن ورقه سیب توسط خشک کن هالوژن سمیرا کریمی1، محمدهادی خوش تقاضا2
ص. 175-167
چکیده
(4930 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3563 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS