ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 11، شماره 44 - ( 1393 )
تعیین خواص فیزیکی، مکانیکی و آیرودینامیکی چهار رقم زیتون تولید شده در ایران فاطمه زارع1، غلامحسن نجفی2 ، تیمور توکلی هشجین3 ، علی ماشاء اله کرمانی4
ص. 10-1
چکیده
(5080 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4461 دریافت)
بررسی تغییرات فعالیت ضد اکسایشی میوه زردآلو (Prunus armeniaca L.) در شرایط نگهداری در سردخانه محمود کوشش صبا 1، کاظم ارزانی2، محسن برزگر3
ص. 21-11
چکیده
(5079 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5612 دریافت)
ارزیابی اثر امواج فراصوت بر غیرفعال سازی ریز زنده های اشریشیاکلی و ساکارومایسس سرویزیه در آب انار حمیدرضا علیقورچی1، محسن برزگر2، محمدعلی سحری3، سلیمان عباسی2
ص. 33-23
چکیده
(4716 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2974 دریافت)
برخی خواص مکانیکی لوبیا چشم بلبلی منصور راسخ
ص. 46-35
چکیده
(4460 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3259 دریافت)
بررسی تاثیر پروتئین بر خواص ویسکوزیته یا گرانروی ارقام مختلف برنج ایرانی فاطمه حبیبی *، مریم فروغی2
ص. 57-47
چکیده
(5193 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4503 دریافت)
بررسی میزان آلودگی میکروبی بستنیهای سنتی تهران در سه سال 1387 تا 1389 سیده بهناز حائری بهبهانی1، الهه شاهبختی2، وحیده مرادی3، حمید حقانی حقیقی4، سید سعید شریعت5، جمشید سلامزاده6
ص. 69-59
چکیده
(4778 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3183 دریافت)
تأثیر پوشش خوراکی کازئینات سدیم بر کیفیت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در دمای یخچال مرجان زرگر1، سکینه یگانه2 ، سید هادی رضوی3، سید مهدی اجاق4
ص. 81-71
چکیده
(4532 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3942 دریافت)
ویژگی های بیو نانو کامپوزیت های بر پایه مونتموریلونیت سدیم–نشاسته: توپوگرافی سطحی، جذب رطوبت، زاویه تماس و خواص رنگی بابک قنبرزاده1 ، نوشین نوشیروانی2
ص. 94-83
چکیده
(5186 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2686 دریافت)
بررسی خصوصیات بافتی ژل های ایزوله پروتئین ماهی و سوریمی تهیه شده از ماهی کپور مرضیه موسوی نسب1،2، محسن آزادیان3، عسگر فرحناکی2، الهه عابدی3
ص. 103-95
چکیده
(4821 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3778 دریافت)
بررسی فاکتور های زنده مانی باکتری در دوره نگهداری چیپس سیب زمینی پروبیوتیک حسنا طالب پور1، سید هادی رضوی2، مهناز هاشمی روان۳، علی افسر۴
ص. 115-105
چکیده
(5255 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3013 دریافت)
بررسی عوامل موثر بر انعقاد الکتریکی در برداشت ریزجلبک از محیط کشت به منظور تولید محصولات خوراکی علی زنوزی1، محمد امین حجازی2، برات قبادیان3
ص. 127-117
چکیده
(4495 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2865 دریافت)
مقایسه تاثیر امواج فراصوت و آرد سویا بر ویژگی های نان قالبی آزاده شاهسون تبریزی 1، زهرا شیخ الاسلامی 2 ، اسماعیل عطای صالحی3
ص. 141-129
چکیده
(5026 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3527 دریافت)
بهینه سازی فرمولاسیون بستنی وانیلی حاوی کنسانتره پروتئین شیر با استفاده از روش سطح پاسخ فاطمه سادات مصطفوی1*، مصطفی مظاهری تهرانی2، محبت محبی3
ص. 154-143
چکیده
(6044 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2916 دریافت)
بهینه سازی تولید فیتاز در تخمیر غوطه وری توسط آسپرژیلوس فیکوم با استفاده از روش سطح پاسخ مهسا بادامچی1، زهره حمیدی اصفهانی2، سلیمان عباسی3
ص. 165-155
چکیده
(4881 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2833 دریافت)
خشک کردن ورقه سیب توسط خشک کن هالوژن سمیرا کریمی1، محمدهادی خوش تقاضا2
ص. 175-167
چکیده
(4698 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3350 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS