ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 16، شماره 96 - ( 1398 )
رویکردی کاربردی بر فرآیند ساخت فرآوردههای خوراکی جدید؛ از ایدهپردازی تا معرفی به بازار- مطالعهی موردی: ساخت بستنی غنی شده با روغن امگا-3 ماهی
ص. 13-1
10.29252/fsct.16.96.1
Amir Reza Shaviklo
چکیده
(2699 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(811 دریافت)
اثر تیمار فراصوت بر زنده مانی پروبیوتیک ها و ویژگی های فیزیکی شیمیایی آب هویج سین بیوتیک
ص. 25-15
10.29252/fsct.16.96.15
میرهاشم سید احمدی ممقانی
،
آیناز علیزاده
،
میترا صوفی
چکیده
(2726 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(673 دریافت)
بررسی اثر سطوح مختلف زنجبیل و آب ماست بر خصوصیات فیزیکی-شیمیایی و حسی هویج تخمیری
ص. 42-27
10.29252/fsct.16.96.27
فاطمه ژانداری
،
فخری شهیدی
،
محمدجواد وریدی
،
فریده طباطبایی یزدی
،
محمدرضا عدالتیان دوم
،
سحر روشنک
چکیده
(2884 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(658 دریافت)
بررسی اثر سمیت هیدرولیزات پروتئینی جوانه گندم بر سلولهای سرطانی ریه (A549) به روش XTT
ص. 51-43
10.29252/fsct.16.96.43
زهره کرمی
،
سید هادی پیغمبردوست
،
جواد حصاری
،
بهروز اکبری ادرگانی
چکیده
(2500 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(893 دریافت)
مطالعه تاثیر ضخامت فوم بر ضریب انتشار موثر رطوبت و سینتیک خشک شدن چغندر قرمز به روش فوم مت و ارزیابی ویژگی های کیفی و عملکردی محصول
ص. 64-53
10.29252/fsct.16.96.53
گلناز بحریه
،
سعید داداشی
،
جلال دهقان نیا
،
حسین غفاری
چکیده
(2699 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(700 دریافت)
کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در پیشبینی هدایت الکتریکی شیر بازساخته
ص. 74-65
10.29252/fsct.16.96.65
حیدر ناصری
،
عیسی حزباوی
،
فیض اله شهبازی
چکیده
(2290 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(543 دریافت)
بررسی تاثیر حفظ پوست خارجی در زمان خشک کردن بر خواص فیزیکوشیمیایی ، حسی و کیفی مغز پسته( رقم اوحدی)
ص. 90-75
10.29252/fsct.16.96.75
سمیه مهاجری
،
سپیده خراسانی
،
زهرا پاک کیش
چکیده
(2195 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(700 دریافت)
بررسی خواص فیزیکومکانیکی و رهایش پلیمرهای کامپوزیتی حاوی آنتیاکسیدان طبیعی کاتچین
ص. 102-91
10.29252/fsct.16.96.91
مسلم صباغی
،
یحیی مقصودلو
،
محبوبه کشیری
،
علی رضا شاکری
چکیده
(2207 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(520 دریافت)
مدلسازی تغییرات کیفی ازگیل (Mespilus germanica) طی نگهداری در سردخانه با استفاده از مدلهای سینتیکی و شبکههای عصبی مصنوعی
ص. 119-103
10.29252/fsct.16.96.103
محسن زندی
،
علی گنجلو
،
ماندانا بی مکر
چکیده
(2919 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1027 دریافت)
تاثیر استفاده از نانو کورکومینوئید میسل شده بر ویژگی های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی پاستا
ص. 131-121
10.29252/fsct.16.96.121
محمد رحمتی
،
محمد حسین عزیزی
،
امین سید یعقوبی
چکیده
(2156 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(562 دریافت)
تاثیر ویتامینهای مختلف بر ترکیبات تقریبی فیله ماهی گیش (Carangoides fulvoguttatus) در طول سه ماه نگهداری در یخچال با دمای 6 درجه سانتی گراد
ص. 143-133
10.29252/fsct.16.96.133
علی ابرومند
چکیده
(2028 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(617 دریافت)
بهبود کیفیت فیزیکی-شیمیایی، حسی و زمان ماندگاری فیله های گوشت گاو با استفاده از عصاره گزنه در ترکیب با اپسیلون پلی لیزین
ص. 160-145
10.29252/fsct.16.96.145
کاظم علیرضالو
،
حسین حسین شفقی مولان
،
مهدی یونسی حمزه خانلو
،
بیوک آقا فرمانی
،
امید فتحی زاده
چکیده
(2472 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(571 دریافت)
تاثیر انبارمانی بر ثابت دیالکتریک دانه، خصوصیات کیفی آرد و رئولوژیکی خمیر دو رقم گندم (تجن و مرودشت)
ص. 173-161
10.29252/fsct.16.96.161
حسین احمدی چناربن
چکیده
(2052 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(455 دریافت)
بررسی ویژگی های رئولوژیکی ژل مخلوط بر پایه صمغ دانه قدومه شهری و ایزوله پروتئین خلر
ص. 184-175
10.29252/fsct.16.96.175
محمدامین محمدی فر
،
سید محمد علی رضوی
،
محمد علی حصاری نژاد
،
آرش کوچکی
چکیده
(2324 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(742 دریافت)
بررسی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده زیست فعال حاصل از دانهگوجه فرنگی
ص. 197-185
10.29252/fsct.16.96.185
علیرضا صادقی ماهونک
،
محیا شریعت علوی
،
مهران اعلمی
،
محمد قربانی
چکیده
(2653 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(527 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 190