ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 16، شماره 95 - ( 1398 )
تاثیر فرایند گرمایش اهمیک بر برخی خواص مکانیکی لوبیا سبز
ص. 10-1
10.29252/fsct.16.95.1
آرش رخبین
،
محسن آزادبخت
،
علی اصغری
چکیده
(2589 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(821 دریافت)
ارزن: غله فراموش شده-غذایی ارزشمند برای آینده
ص. 25-11
10.29252/fsct.16.95.2
سیما مهاجر خراسانی
،
مهران اعلمی
چکیده
(2486 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1735 دریافت)
بررسی اثر روش خشک کردن و نوع حلال بر خصوصیات آنتی اکسیدانی و ترکیب شیمیایی عصارهی میوه انجیر معابد (Ficus religiosa)
ص. 37-27
10.29252/fsct.16.95.3
محمدامین مهرنیا
،
نسیم دهقان
،
مختار حیدری
چکیده
(2768 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(788 دریافت)
تخلیص آنزیمی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و امولسیون کنندگی آن
ص. 51-37
10.29252/fsct.16.95.4
مریم سردرودیان
،
اکرم آریان فر
،
علی محمدی ثانی کاخکی
،
سارا ناجی طبسی
چکیده
(2599 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(717 دریافت)
بررسی تاثیر سطوح مختلف پودر و عصاره بنه بر رشد کپک های آسپرژیلوس فلاووس و آسپرژیلوس نایجر در پنیر لاکتیکی
ص. 62-53
10.29252/fsct.16.95.5
فاطمه شهدادی
،
حسین دوماری
،
سید حسین نژاد سجادی
،
احمد رفیعی پور
،
عبدالله مهدوی نیا
،
مسعود دزیانی
،
رقیه عزتی
چکیده
(2566 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(646 دریافت)
تاثیر اسانس زیره سیاه و آویشن بر ویژگی های کیفی و ماندگاری ماهی منجمد و تازه
ص. 74-63
10.29252/fsct.16.95.6
احمد رفیعی پور
،
حسین نژاد سجادی
،
فاطمه شهدادی
،
عبدالله مهدوی نیا
،
مسعود دزیانی
،
رقیه عزتی
چکیده
(2496 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(753 دریافت)
بررسی اثر فرآیند تهیه نان بر محتوای فولات با استفاده از روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و روش میکروبی
ص. 83-75
10.29252/fsct.16.95.7
آزاده مردانی قهفرخی
،
محمد سعید یارمند
چکیده
(2281 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(552 دریافت)
مدل سازی نرخ تنفس گلابی رقم درگزی به همراه پوشش اسانس مینایی در طراحی بسته بندی اتمسفر اصلاح شده
ص. 97-85
10.29252/fsct.16.95.8
شیما نعیمی قلی مشهد
،
محمد حسین حداد خداپرست
،
ناصر صداقت
،
مجید عزیزی
،
فرشته حسینی
چکیده
(1985 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(731 دریافت)
تأثیر فرایند خشک کردن پاششی بر خواص فیزیکی شیمیایی پودر نعناع فلفلی
ص. 109-99
10.29252/fsct.16.95.9
راضیه نیکجو
،
سیدهادی پیغمبردوست
،
عارف اولادغفاری
چکیده
(2051 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1022 دریافت)
بهینه سازی شرایط استخراج ژلاتین از فلس ماهی سفید
ص. 125-111
10.29252/fsct.16.95.10
عباس مهجوریان
،
محمد رضا سعیدی اصل
،
سارا جعفریان
،
مریم طاها نژاد
،
بابک گلزاده
چکیده
(2297 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(794 دریافت)
مدل سازی و مقایسه تغییرات رنگ و چروکیدگی خشک کردن ورقه های نازک چغندرقرمز در خشک کن های مختلف
ص. 142-127
10.29252/fsct.16.95.11
مجتبی فتح آبادی
،
رضا طباطبایی کلور
،
علی متولی
چکیده
(2060 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(539 دریافت)
بررسی افزایش کارآیی استخراج عصارهی چغندر قرمز به کمک امواج فراصوت و بتاسیکلودکسترین
ص. 153-143
10.29252/fsct.16.95.12
پریزاد توتونچی
،
لیلا روفه گری نژاد
،
حامد همیشه کار
،
آیناز علیزاده
چکیده
(2033 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(925 دریافت)
سنتز آئروژل نانو سلولز از ضایعات کشاورزی
ص. 164-155
10.29252/fsct.16.95.13
سید محبوبه حسینی
،
حسن ذکی دیزجی
،
مهدی تقوی زاهد کلایی
،
علی اکبر بابایی
چکیده
(1898 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(570 دریافت)
بررسی اثر صمغ زدو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیک، حسی و زمان ماندگاری نان تست
ص. 178-165
10.29252/fsct.16.95.14
محدثه عسگری
،
قاسم فدوی
،
سید مهدی سیدین اردبیلی
چکیده
(1947 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(558 دریافت)
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک غنیشده با پودر پروتئین ماهی و آنزیم ترانسگلوتامیناز
ص. 196-179
10.29252/fsct.16.95.15
سینا باباخانی
،
سیما مقدس زاده اهرابی
،
مهدی قره خانی
چکیده
(1780 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1074 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 189