You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تاثیر فرایند گرمایش اهمیک بر برخی خواص مکانیکی لوبیا سبز
آرش رخبین، محسن آزادبخت، علی اصغری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزن: غله فراموش شده-غذایی ارزشمند برای آینده
سیما مهاجر خراسانی، مهران اعلمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر روش خشک کردن و نوع حلال بر خصوصیات آنتی اکسیدانی و ترکیب شیمیایی عصاره‌ی میوه انجیر معابد (Ficus religiosa)
محمدامین مهرنیا، نسیم دهقان، مختار حیدری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تخلیص آنزیمی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و امولسیون کنندگی آن
مریم سردرودیان، اکرم آریان فر، علی محمدی ثانی کاخکی، سارا ناجی طبسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر سطوح مختلف پودر و عصاره بنه بر رشد کپک های آسپرژیلوس فلاووس و آسپرژیلوس نایجر در پنیر لاکتیکی
فاطمه شهدادی، حسین دوماری، سید حسین نژاد سجادی، احمد رفیعی پور، عبدالله مهدوی نیا، مسعود دزیانی، رقیه عزتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر اسانس زیره سیاه و آویشن بر ویژگی های کیفی و ماندگاری ماهی منجمد و تازه
احمد رفیعی پور، حسین نژاد سجادی، فاطمه شهدادی، عبدالله مهدوی نیا، مسعود دزیانی، رقیه عزتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر فرآیند تهیه نان بر محتوای فولات با استفاده از روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و روش میکروبی
آزاده مردانی قهفرخی، محمد سعید یارمند
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل سازی نرخ تنفس گلابی رقم درگزی به همراه پوشش اسانس مینایی در طراحی بسته بندی اتمسفر اصلاح شده
شیما نعیمی قلی مشهد، محمد حسین حداد خداپرست، ناصر صداقت، مجید عزیزی، فرشته حسینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر فرایند خشک کردن پاششی بر خواص فیزیکی شیمیایی پودر نعناع‌ فلفلی
راضیه نیکجو، سیدهادی پیغمبردوست، عارف اولادغفاری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی شرایط استخراج ژلاتین از فلس ماهی سفید
عباس مهجوریان، محمد رضا سعیدی اصل، سارا جعفریان، مریم طاها نژاد، بابک گلزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل سازی و مقایسه تغییرات رنگ و چروکیدگی خشک کردن ورقه های نازک چغندرقرمز در خشک کن های مختلف
مجتبی فتح آبادی، رضا طباطبایی کلور، علی متولی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی افزایش کارآیی استخراج عصاره‌ی چغندر قرمز به کمک امواج فراصوت و بتاسیکلودکسترین
پریزاد توتونچی، لیلا روفه گری نژاد، حامد همیشه کار، آیناز علیزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML سنتز آئروژل نانو سلولز از ضایعات کشاورزی
سید محبوبه حسینی، حسن ذکی دیزجی، مهدی تقوی زاهد کلایی، علی اکبر بابایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر صمغ زدو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیک، حسی و زمان ماندگاری نان تست
محدثه عسگری، قاسم فدوی، سید مهدی سیدین اردبیلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک غنی‌شده با پودر پروتئین ماهی و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز
سینا باباخانی، سیما مقدس زاده اهرابی، مهدی قره خانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue