You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تاثیر فرایند گرمایش اهمیک بر برخی خواص مکانیکی لوبیا سبز آرش رخبین، محسن آزادبخت، علی اصغری
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزن: غله فراموش شده-غذایی ارزشمند برای آینده سیما مهاجر خراسانی، مهران اعلمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر روش خشک کردن و نوع حلال بر خصوصیات آنتی اکسیدانی و ترکیب شیمیایی عصارهی میوه انجیر معابد (Ficus religiosa) محمدامین مهرنیا، نسیم دهقان، مختار حیدری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تخلیص آنزیمی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و امولسیون کنندگی آن مریم سردرودیان، اکرم آریان فر، علی محمدی ثانی کاخکی، سارا ناجی طبسی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر سطوح مختلف پودر و عصاره بنه بر رشد کپک های آسپرژیلوس فلاووس و آسپرژیلوس نایجر در پنیر لاکتیکی فاطمه شهدادی، حسین دوماری، سید حسین نژاد سجادی، احمد رفیعی پور، عبدالله مهدوی نیا، مسعود دزیانی، رقیه عزتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر اسانس زیره سیاه و آویشن بر ویژگی های کیفی و ماندگاری ماهی منجمد و تازه احمد رفیعی پور، حسین نژاد سجادی، فاطمه شهدادی، عبدالله مهدوی نیا، مسعود دزیانی، رقیه عزتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر فرآیند تهیه نان بر محتوای فولات با استفاده از روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و روش میکروبی آزاده مردانی قهفرخی، محمد سعید یارمند
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدل سازی نرخ تنفس گلابی رقم درگزی به همراه پوشش اسانس مینایی در طراحی بسته بندی اتمسفر اصلاح شده شیما نعیمی قلی مشهد، محمد حسین حداد خداپرست، ناصر صداقت، مجید عزیزی، فرشته حسینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر فرایند خشک کردن پاششی بر خواص فیزیکی شیمیایی پودر نعناع فلفلی راضیه نیکجو، سیدهادی پیغمبردوست، عارف اولادغفاری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی شرایط استخراج ژلاتین از فلس ماهی سفید عباس مهجوریان، محمد رضا سعیدی اصل، سارا جعفریان، مریم طاها نژاد، بابک گلزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدل سازی و مقایسه تغییرات رنگ و چروکیدگی خشک کردن ورقه های نازک چغندرقرمز در خشک کن های مختلف مجتبی فتح آبادی، رضا طباطبایی کلور، علی متولی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی افزایش کارآیی استخراج عصارهی چغندر قرمز به کمک امواج فراصوت و بتاسیکلودکسترین پریزاد توتونچی، لیلا روفه گری نژاد، حامد همیشه کار، آیناز علیزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
سنتز آئروژل نانو سلولز از ضایعات کشاورزی سید محبوبه حسینی، حسن ذکی دیزجی، مهدی تقوی زاهد کلایی، علی اکبر بابایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر صمغ زدو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیک، حسی و زمان ماندگاری نان تست محدثه عسگری، قاسم فدوی، سید مهدی سیدین اردبیلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک غنیشده با پودر پروتئین ماهی و آنزیم ترانسگلوتامیناز سینا باباخانی، سیما مقدس زاده اهرابی، مهدی قره خانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue