ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 16، شماره 94 - ( 1398 )
بررسی آزمایشگاهی خشک کردن انجیر به کمک سیال دی اکسید کربن فوق بحرانی
ص. 12-1
جواد سرگلزایی
،
سعید آیینه
چکیده
(4432 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1150 دریافت)
شناسایی ترکیبات شیمیایی، بررسی توانایی رادیکال گیرندگی و خواص ضد میکروبی عصاره بذر گیاه عدس الملک
ص. 22-13
علی بهنام نیک
،
محسن وظیفه دوست
،
زهره دیدار
،
بهاره حاجی رستم لو
چکیده
(4506 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1200 دریافت)
بررسی اثر جایگزینی روغن با صمغ دانه شنبلیله بر ویژگیهای کیفی کیک شیفون کم چرب (بر پایه آرد گندم-ارزن)
ص. 37-23
سارا نیاستی
،
فاطمه پورحاجی
،
بهاره صحرائیان
چکیده
(4367 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(664 دریافت)
بهینهسازی اثر غلظتهای مختلف صمغ گزانتان، گوار و کربوکسیمتیلسلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمایی، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی بیسکویت بدون گلوتن بر پایه آرد برنج
ص. 50-39
سیده الهام موسوی کلجاهی
چکیده
(4126 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(515 دریافت)
بررسی اثر افزودن اسیداستیک، اسید سیتریک و اسید فسفریک به آب آنزیم بری در کاهش فلزات سنگین کنسرو نخودسبز
ص. 60-51
سعیده شجاعی
،
وحید حکیم زاده
چکیده
(4300 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(568 دریافت)
ارزیابی برخی خواص رئولوژی گوجه زیتونی در داخل فیلم بسته بندی در طول انبارداری
ص. 75-61
محمد مهدی سهرابی
،
ابراهیم احمدی
چکیده
(4148 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(547 دریافت)
بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آرد گندم سخت و نرم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت
ص. 89-77
فهیمه پازوکی قوهه
،
فریبا نقی پور
،
علیرضا فرجی
چکیده
(4160 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(801 دریافت)
تعیین مدل ویسکو الاستیک میوه نارنج در خلال انبارمانی به کمک پردازش تصویر
ص. 103-91
فاطمه کاظمی کرجی1
،
سامان آبدانان مهدی زاده
چکیده
(3412 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(567 دریافت)
برهمکنش الکترواستاتیکی موسیلاژ گیاهی با پروتئین آب پنیر
ص. 112-105
رضا قادرمزی
،
اصغر خسروشاهی
،
فردین تمجیدی
،
محمد حسین عزیزی
چکیده
(3247 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(567 دریافت)
بهینهسازی فرمولاسیون دسر تخمیری غیرلبنی بر پایه شیر بادام
ص. 126-113
اکرم عربی
،
معصومه مهربان سنگ آتش
،
رضا کاراژیان
،
احمد احتیاطی
چکیده
(3734 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(790 دریافت)
خواص شیمیایی و باکتریایی ماست هم زده پروبیوتیک کم چرب حاوی عصاره آلوئه ورا
ص. 138-127
مصطفی کرمی
،
مرضیه خداکرمی
چکیده
(3312 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(685 دریافت)
تعیین ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و آنتیاکسیدانی عصارهی میوهی دو رقم لیموترش کوکاورکا و خوشهای (C. limon cvs. Cook Eureka & Khoushehi) طی رسیدن و عمرقفسهای
ص. 152-139
جواد فتاحی مقدم
،
سیده الهام سیدقاسمی
چکیده
(2684 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1078 دریافت)
مروری بر فناوریهای متداول و نوین جهت ارتقاء کیفیت فرآوردههای بدون گلوتن
ص. 175-153
سیما مهاجر خراسانی
،
مهران اعلمی
چکیده
(2838 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(666 دریافت)
اثرات استفاده از صمغ حرا و لوکاست بر جذب روغن و ویژگی های فیزیکوشیمیایی خلال سیب زمینی سرخ شده
ص. 185-177
فاطمه اسماعیل زاده کناری
،
رضا اسماعیل زاده کناری
،
داریوش خادمی شورمستی
چکیده
(2744 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(535 دریافت)
تحلیل انرژی خشک کن مایکروویو با پیش تیمار اهمیک و بلانچینگ در خشک کردن هویج
ص. 196-187
محسن آزادبخت
،
فاطمه نوشاد
،
محمدجواد محمودی
،
رضا قزاق جاهد
چکیده
(3034 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(618 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 189