ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 16، شماره 94 - ( 1398 )
بررسی آزمایشگاهی خشک کردن انجیر به کمک سیال دی اکسید کربن فوق بحرانی
ص. 12-1
جواد سرگلزایی
،
سعید آیینه
چکیده
(5188 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1882 دریافت)
شناسایی ترکیبات شیمیایی، بررسی توانایی رادیکال گیرندگی و خواص ضد میکروبی عصاره بذر گیاه عدس الملک
ص. 22-13
علی بهنام نیک
،
محسن وظیفه دوست
،
زهره دیدار
،
بهاره حاجی رستم لو
چکیده
(5398 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1932 دریافت)
بررسی اثر جایگزینی روغن با صمغ دانه شنبلیله بر ویژگیهای کیفی کیک شیفون کم چرب (بر پایه آرد گندم-ارزن)
ص. 37-23
سارا نیاستی
،
فاطمه پورحاجی
،
بهاره صحرائیان
چکیده
(5153 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1291 دریافت)
بهینهسازی اثر غلظتهای مختلف صمغ گزانتان، گوار و کربوکسیمتیلسلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمایی، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی بیسکویت بدون گلوتن بر پایه آرد برنج
ص. 50-39
سیده الهام موسوی کلجاهی
چکیده
(4819 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1133 دریافت)
بررسی اثر افزودن اسیداستیک، اسید سیتریک و اسید فسفریک به آب آنزیم بری در کاهش فلزات سنگین کنسرو نخودسبز
ص. 60-51
سعیده شجاعی
،
وحید حکیم زاده
چکیده
(5153 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1157 دریافت)
ارزیابی برخی خواص رئولوژی گوجه زیتونی در داخل فیلم بسته بندی در طول انبارداری
ص. 75-61
محمد مهدی سهرابی
،
ابراهیم احمدی
چکیده
(4893 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1179 دریافت)
بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آرد گندم سخت و نرم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت
ص. 89-77
فهیمه پازوکی قوهه
،
فریبا نقی پور
،
علیرضا فرجی
چکیده
(4961 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1674 دریافت)
تعیین مدل ویسکو الاستیک میوه نارنج در خلال انبارمانی به کمک پردازش تصویر
ص. 103-91
فاطمه کاظمی کرجی1
،
سامان آبدانان مهدی زاده
چکیده
(4163 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1172 دریافت)
برهمکنش الکترواستاتیکی موسیلاژ گیاهی با پروتئین آب پنیر
ص. 112-105
رضا قادرمزی
،
اصغر خسروشاهی
،
فردین تمجیدی
،
محمد حسین عزیزی
چکیده
(3780 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(955 دریافت)
بهینهسازی فرمولاسیون دسر تخمیری غیرلبنی بر پایه شیر بادام
ص. 126-113
اکرم عربی
،
معصومه مهربان سنگ آتش
،
رضا کاراژیان
،
احمد احتیاطی
چکیده
(4547 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1468 دریافت)
خواص شیمیایی و باکتریایی ماست هم زده پروبیوتیک کم چرب حاوی عصاره آلوئه ورا
ص. 138-127
مصطفی کرمی
،
مرضیه خداکرمی
چکیده
(4096 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1251 دریافت)
تعیین ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و آنتیاکسیدانی عصارهی میوهی دو رقم لیموترش کوکاورکا و خوشهای (C. limon cvs. Cook Eureka & Khoushehi) طی رسیدن و عمرقفسهای
ص. 152-139
جواد فتاحی مقدم
،
سیده الهام سیدقاسمی
چکیده
(3394 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2150 دریافت)
مروری بر فناوریهای متداول و نوین جهت ارتقاء کیفیت فرآوردههای بدون گلوتن
ص. 175-153
سیما مهاجر خراسانی
،
مهران اعلمی
چکیده
(3610 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1246 دریافت)
اثرات استفاده از صمغ حرا و لوکاست بر جذب روغن و ویژگی های فیزیکوشیمیایی خلال سیب زمینی سرخ شده
ص. 185-177
فاطمه اسماعیل زاده کناری
،
رضا اسماعیل زاده کناری
،
داریوش خادمی شورمستی
چکیده
(3386 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1142 دریافت)
تحلیل انرژی خشک کن مایکروویو با پیش تیمار اهمیک و بلانچینگ در خشک کردن هویج
ص. 196-187
محسن آزادبخت
،
فاطمه نوشاد
،
محمدجواد محمودی
،
رضا قزاق جاهد
چکیده
(3850 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1229 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS